Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Naughty Dog – az Uncharted sorozatnak vége

Furcsa, félreérthető kijelentést tett nemrégiben egy fejlesztői videóban Judd Simantov, a Naughty Dog fejlesztőstúdió tagja. A szakember a filmben a Playstation 3 exkluzív The Last of Us virtuális karaktereinek modellezéséről beszél, mikor is egy ponton azt mondja (14:20-nál):[I]Most, hogy az Uncharted sorozatnak vége, itt az idő újraértékelni pár dolgot…[/I][YOUTUBE]myZcUvU8YWc[/YOUTUBE]Ez lehet elszólás vagy egyszerűen csak valami félreértés is, hisz eddig szó sem volt arról, hogy az Uncharted-széria a harmadik epizóddal véget ér. Az tény ugyanakkor, hogy a stúdió levédette a The Last of Us 2 és 3 webcímeket…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hmm… ki csodálkozik?Már érződött amikor megjelent a harmadik rész…egy összecsapott, rövid és fantáziátlan játékot kaptunk.Most az előző két részhez összehasonlítva, teljesen eltértek, ugyanakkor nem újítottak.Inkább a multiplayer-re mentek csak rá, ami szintén gyengébb lett, mint a kettes. És mindezek egyértelműek, hogy azért vettek le belőlük, hogy vegyék csak inkább majd a Last of Akármit.Sajnálatos, de nagyon ütődött irányt vett a cég. Immáron nem is érdekelnek.Én az Uncharted 3-at vártam nagyon, és nem kaptam amit szerettem volna.Csak a reklámjára költöttek, és tudták a cím miatt úgy is majd megveszik. Nem dolgoztak rajta eleget.

 2. Tényleg nem trollkodás, de az uncharted első részében mi az ami olyan kirívóan nagyon jó?Én úgy a felénél lehetek, havonta 1x előveszem 2 órára és megunom, annyira repetatív.De még a párom is szétunja, pedig imádja az ilyen kincskeresős idiana jones típusú cuccokat.

 3. Nem lep meg a hír, s jól teszi a ND, hogy nem húzzák el úgy, mint pl a Capcom a Resident Evil-t!Csak remélem a Sony nem lesz hülye, hogy a Crash-hez hasonlóan eldobja ezt a király exkluzív címet! Őrizze csak meg szépen!

 4. Ennyi,lezárva,jön új játék…..mindenesetre a Playstation tulajdonosoknak kihagyhatatlan mind 3 rész……:)

 5. szerintem azt lovi h amikor a 2. unchartedet fejezték be, mert ennek a csapatnak azzal a résszel a széria véget ért hiszen onnantol ezen dolgoztak. nagyon orulnék ha nem fejeznék be… 🙂

 6. Szerintem ez csak a jelenlegi generációs részekre vonatkozik. Illetve ez a csapat nem dolgozik UC-n.Biztos vagyok benne, hogy az E3-on bemutatják az új UC-t.

 7. Reméljük ezt is olyan magasságokba emelik, mint az Uncharted-et! 🙂

 8. Bár nagyon szerettem az Uncharted szériát, szerintem is a csúcson kell abbahagyni. A harmadik rész méltó befejezés, de már egy icipicit erőltetett.

 9. Ezt így kell, nem kell minden játéknak 8 rész.

 10. Nem baj az, ha egy sikeres sorozatot idejében lezárnak, és új címekben mernek gondolkodni. Bármennyire is szeretem a God of War-t, a Santa Monica is követhetné a Naughty Dog hozzáállását! Persze, ha tényleg erről van itt szó.

 11. Én örülnék, ha lenne lenne még folytatás…Legalább egy PS4-es bejező rész, ha több nem is. Uncharted a kedvenc szériám ebben a generációban…

 12. “Én mérget veszek rá, hogy lesz (még) Uncharted 4, mert hány sorozatnál mondták már ezt, hogy: “” véget ért, lezárták, már más irányba szeretnénk elmenni “” és ezek ellenére mégis lettek folytatásai az adott játéknak.”

 13. Remélem új IP-vel jönnek a PS4-re! Na jó egy új Crash Bandicoot-ot is elfogadnék tőlük!

 14. Az nem baj.Szép volt, jó volt, de Drake bá már mehet nyugdijba.

 15. Meghalt a király, éljen a király?

 16. Istenem , egy cég aki tudja mikor kell abbahagyni. ritka az ilyen és nagy tisztelet érte!

 17. Remélem csak nyelvbotlás volt, én ürülnék U4-nek!

 18. Helyes.Újdonságot kérünk.

 19. Úgy is előveszik majd előbb v utóbb… a TR-re is azt mondták anno, h vége, a MGS-re is mondták már ezt, és még mindig fut a széria.

 20. Én ennek örülök, szép volt, jó volt, de ideje valami újba kezdeni, a Naughty Dog minden PS generációban lenyomott egy trilógiát és minden új géppel elindítottak egy új etalonnak számító IP-t. Legyen meg ez a szép hagyomány PS4-en is.

 21. Rendben van,hogy a csúcson kell abbahagyni, és a ND hagyományokat is megértem,de iszonyat potenciál van még a sorozatban. Rengeteg helyről lehetne még témát meríteni egy ilyen misztikus kalandjátékhoz.

 22. Crash Team Racing—>Jak X—> ?

 23. szerintem erre a generációra értette, szerintem PS4-re még simán jöhet, de persze idővel minden kiderül

 24. Sajnálom ha így lesz, de tényleg a csúcson kell abbahagyni és újabb sorozatokat elkezdeni.

 25. Nálam az Uncarted volt az a játék, amire régóta vágytam.Sajnálnám, ha abbahagynák… de az is igaz, hogy érdemes a csúcson abbahagyni.Majd meglátjuk.

  • azert sztem egy ps4-es verzával nem nagyon löttek volna mellé… imádtam a gamet…sajna a 3-at nem sikerult beszereznem , de azthiszem megteszem 😀

 26. Okosan csinálják, elnézve a sok XY részű, mára totál érdektelenné váló őskövületeket.

 27. A Naughty Dog minden generáción lecseréli a karakterit és a franshiseait.Lehet ők végeztek Drakekel, de más sonys studió fog dolgozni rajta, vagy csak most altatják egy ideig.Uncharted a generáció egyik legnagyobb franshice-a, nem hülye a sony ,hogy ezt kukázza.

 28. 1 biztos,ők tudják mikor, mit és miért csinálnak…Ha valami újba fognak,jó legyen ,ez a lényeg.

 29. Gondolják a TLOU-hoz is tudják folytatni a pvp multit amihez kiadnák 3-4 dlc-t részenként azt’ jó napot… 🙂

 30. Tudni kell idejében abba hagyni valamit, így csinálják a profik!Nem mindenki EA meg Capcom hála Istennek.

 31. ismerve a ND-ot ez eléggé elképzelhető. azért még egy U4-et elviselnék, Vita-n folytatódhatna a sorozat..

 32. Gondoltam arra miután befejeztem a harmadik részt, hogy mi van akkor, ha Drake meghalt a sivatagban és a játék további része csak illúzió. Persze ott kósza gondolatnak tűnt, de most, hogy nem lenne több része (kronológiában legalábbis), úgy teljesen megállná a helyét 🙂

 33. remélem hogy ez csak elszólás volt mert kár lenne érte

 34. Vitára tolhatnának még két részt, akkor lenne 2 trilógia.

 35. Szerintem a kijelentés erre a generációra vonatkozott. Kizártnak tartom ezekben az időkben, hogy levágják a fejős tehenet.

 36. Volt szó egy új Legacy of Kain részről is ha jól tudom, lehet Amy Hennig a sorozat írója (aki nem mellesleg az Uncharted-ek szerzője is) most ahhoz csinálja a script-et. Eddig bárhol dolgozott is, mindig visszatért egy LoK-ért.

 37. Ahogy a Crashnek a Jax and Dexter (bár ez kimaradt nekem) és az Unchartedn ek is vége. Mind-mind 3 részes volt. Most a TLOU következik, bár van egy oylan érzésem talán ebből nem csinálnak 3 részt bár kitudja.

 38. Ha nem is mondták, a cég történelmét nézve gondoltam, illetve inkább reménykedtem, hogy tovább viszik a saját hagyományukat. Szimpatikus az ilyen hozzáállás.(Ezt úgy mondom, hogy én kedvelem az Uncharted szériát)

  • Tehát szerinted vége?

   • Az ND-s részeknek valószínű. Viszont, hogy a Sony még bőven átadhatja az egészet egy másik tehetséges csapatnak. Az biztos, hogy nem engedik ki a kezükből, mint tették az a Crash-nél, vagy a Jak sorozatnál.Egyébként fantasztikus befolyásoltsága lehet az ND-nek, hogy ezeket a címdobásokat megengedik nekik.

    • Kíváncsi vagyok, mit hoznak PS4-re.

    • “Utolsó mondatodban van a lényeg. Abszolút szembemegy ez a hozzáállás a szórakoztatóiparral. Nézd meg mi megy hollywoodban, már lassan a legvackabb képregényből is kitoltak három-négy részt, mert az tuti nyereséget termel,míg egy új cím kockázatos. Sony is ilyen cég, épp ezért figyelemreméltó ez vagy anno a crash/jak történet.Ha megnézitek még az olyan nagy sztárok mint kojima sem tud kibújni a sorozatából, pedig rohadtul szeretne. Jó pár ilyen nyilkatkozata volt, de nem megy… Vagy itt””házon””belül a polyphony…nem engedik nekik még a tourist trophy2-őt se. Ezekből a sorozatokból ennyi untig elég, sőt továbbmegyek, remélem ps4-en folytatják ami talán már a last of us-el elkezdenek, és nem lesz még második rész sem! Új különálló történetek sokkal érdekesebbek, mint a sorozatok, példának okáért a forgatókönyv író keze sokkal szabadabb (megölhet bárkit a történetben, jóbol csinálhat rosszat stb.)”

     • A square csinálta ezt anno a FF-kel. De ez manapság már nem megy.Egy folytatást több pénzt hoz mind egy új IP. Lásd call of duty. Akiknek bejött az első rész az bátran emeli le a folytatást a polcról, valamint a produkciós fázis is rövidebb ,hisz nem kell a nulláról kezdeni mindent…Szerintem visszatér még Drake ps4-en, csak most altatják a sorozatot.Valamin csak dolgozik a ND másik fele, remélem az E3-on kiderül.Santa Monica, ND még ott van a talonban

 39. Gondolom Uncharted of és the Last of us on! utána meg Last of us off és jön egy új Ip aminek megint lesz három része,é s megint off! Mindenestre nekem még az uncharted 2-őt és 3-at is pótolnom kell mert egyikke sem játszottam, ami BŰN!!!! Egyébként az ucharted 3 multijáról jókat halottam, játszanak még vele mai napig is?