Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naughty Bear – galéria frissítés

Az eddigi információk és a látottak alapján nem mindennapi játék lesz az [B]Artificial Mind and Movement (A2M)[/B] stúdió új, PlayStation 3-ra (is) készülő játéka, a [B]Naughty Bear[/B]. Az alábbi képek kivétel nélkül a fenti meglátást erősítik, melyeken mackónk egyre veszélyesebben fest. Az [B]505 Games[/B] kiadó égisze alatt megjelenő, morbid humorral megáldott játék előreláthatólag még nyár előtt megérkezik a boltok polcaira.*[I]A képeket az IGN-től vettük át.[/I][18138]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon beteg.

 2. Atyám!!! Ez az a játék, ami már annyira beteg, hogy kell! 🙂

 3. Nem újdonság. Valahol már a Conker multija is 1-1-ben ez volt. (Sőt…)

 4. Öcsém, hogy lehet ilyen játékot kitalálni.(nekem tetszik:)

 5. -Össze kéne hozni valami igazán ütőset,de kifogytam az ötletekből.-Ja,nekem se jut semmi az eszembe.-Várjatok! Srácok,mi lenne ha…ezz azzz. 😛 A főhős lehetne egy maci,aki kegyetlen módszerekkel lemészárolja a többi macit. Naa?-Baszki,ez tetszik.-Nekem

  • Én inkább Pedo Bear kalandjaira lennék kiváncsi…Medveországban rohangálni kis mackókat molesztálva egyszál f*sszal… hmmm nemlenne rossz egy ilyen játék.

 6. Csepi! Azért valljuk be a Darksidersről nem évi 1 cikk jelent meg max itt. Egy valamire való gamernek meg nincs szüksége hype ra, hogy halljon egy játékról. Tényleg no offense, csak ez a Lucsy gyerek nem írt teljesen hülyeséget.

 7. Agybeteg játék.. 😀

 8. ha lesz benne online multi akkor ihaj 😀 egyébként hiányzik nekem egy worms féle hogyan nyírjuk ki egymást módszeresen és szívatósan/poénosan típusú játék. Gyarló kívánalom, hogy ez ilyen legyen?

 9. Annyiban igaza van Lucsynak, hogy pl a Darksiders nem a semmiből jött, irtó sok cikk és anyag volt róla már évekkel a permier elött. Ez viszont tényleg nem sokat hallatot magáról, sokkal elképzelhetőbb, hogy erről a gaméról nem hallottak sokan, mint a Darksidersről. Engem speciel meg is lepett, hogy itt a DS kapcsán sokan meglepődtek, hogy jééé, ez meg honnan.

 10. ez egy beteg játék lesz.Kell:)

 11. Érdekelne milyen pontszámot fog kapni ez a játék.Nekem képek alapján nem gyerebe

 12. Màjpedig jobb lösz mint a konkejmùkuss höjjj,MARIKA HOZD A KAPàT,HÖJJ:D

 13. 😀

 14. Hűű, de kemények vagyunk.A játék meg ZSÍR!!!:)

 15. Conkert szinte biztos, hogy nem fogja überelni, de attól függetlenül még egy baromi jó kis game lehet.

 16. ROHADT MEDVE! CONKER ELVERI A SEGGED, FIGYELD MEG! MÓKUS URALOOOOOOOOOOOOM!

 17. most a képeket nézve azok a partyk ugrottak be ahol ilyen jelmezben d*gnak a tagok. egyébként engem érdekel a játék. 🙂

 18. Nagyon kell.Ezt tuti befogom szerezni!

 19. jopófa maci,a 6 kép nagyon tetszik,hogy lapít a kis sunyi.

 20. azta qrva de beteg 😀

 21. BADASS

 22. Majd kiderül milyen lesz a végtermék.Nekem ìgéretes debilségnek tünik.

  • Lehet, de a Conkernek nem fog a nyomába se érni. Ebben 100%-ig biztos vagyok.

   • concert szerintem sem lehet túlszárnyalni ebben a műfajban.

   • Ezt most komolyan ,néhány kép alapján állapítottad meg?Mostanában ez a divat. Megjelenés előtt eltemetünk minden játékot.Ok…

    • Nézd meg a többi kommentjeimet. Az általad említett divatot messze nem követem. Mellesleg az embernek szerintem nyugodtan lehet valamilyen benyomás egy játékról pár kép és pár trailer alapján.A játék grafikailag egy PSN címnek néz ki, vagy annak se. Az Xbox-os Conker remake (LIVE and Reloaded) sokkal jobban fest és az egy prev-gen-es játék. Az alapötlet jó lenne, de mégis erőltetettnek hat.Az meg szerintem evidens, hogy ez a játék, ami a semmiből jött NEM lesz jobb egy olyan játéknál, amit a Rare fejlesztett a saját kis fénykorában. Ha mégis így lesz, akkor én kérek majd elnézést és elsőként fogom megvenni a játékot. De kétlem, hogy ez megtörténne.Conkert nem egyszerű felülmúlni. Ez a véleményem és nem hinném, hogy bármi olyat is mondtam volna, ami a képekből és az eddigi trailerekből nem jöhet le az embernek…

     • Khm…DarksidersAz is a semmiből jött,mégis fantasztikus!Erről ennyit.A fikázást meg jöhet megjelenés,kipróbálás után. Nekem tökmind1 h milyen lesz csak unom már ezt a fikagenerációt.

     • “Öreg, engem ne sorolj a fikagenerációba…Ha nem fogod föl azt, amit mondok, sajnálom. Ott van, hogy “”Van egy ilyen érzésem…””Nem, Darksiders rohadtul nem a semmiből jött, elég sok hír volt róla. Az első hír megjelenése után pár évvel jelent meg a játék és nem pár hónap után…Erről nem rég volt hír és már meg is jelenik. Mindemellett csapnivalóan néz ki és az alapötlet is nekem már kissé erőltetettnek hat.Kíváncsi lennék, hogy pl. amikor képek és trailerek jelennek meg valamilyen előreláthatóan szar játékról és a kommentek 90%-a az fikázás, akkor miért nem ír be senki, hogy: “”Ezt ennyiből megállapítottátok?””.Mint mondtam, egyelőre nekem ez érződik a játékon. Conkert meg nagyon nehéz überelni.Az meg egyenesen felháborító, hogy te itt beskatulyázol engem pár kommentem után. Ráadásul egy olyan skatulyába, amibe én nem férek bele…”

     • Nyugi öcsi,ez csak egy játék.Ne vedd túl komolyan.Egyébként kevered ezt a semmiből jött dolgot.Attól még h évente volt róla másfél hír ,az nem számít hájp-nak.A Darksiders ilyen volt.Sajnos a lényegtelen dolgoknál leragadsz,és nem jutsz el a lényegig :Ne fikázz ész nélkül!

     • És egy olyan hírt sem olvastam,hogy ez überelni fogja a Conker-t,ez csak neked jutott eszedbe.

 23. Conker’s bad fur day.Csak mòkus helyett medve.

  • Ezt azért ne… Már most merem mondani, hogy messziről nem fog a Conker nyomába érni. Nem lehet jó példát mondani arra, hogy mennyire elmaradott ez a Conker mögött és kétlem, hogy ebben tévedni fogok, annak ellenére, hogy nem játszottam még ezzel a játékkal.

 24. Csak én érzem úgy, hogy ez a játék egy kalap sz.rt sem fog érni?

 25. TV MACIII:) MÉG JO HOGY NEM EZEN NÖTTEM FEL FOGATMOSNA UTÀNA MENNE GYILKOLNI FUU.

 26. Az utolso kepen hogy fut a kalapaccsal, hogy ki ne maradjon a bulibol. X)

 27. grafikailag olyan, mintha PS2-re jönne…(?)imádom ezt a macit!:D

 28. ez kemény!

 29. Ezt mindenképp ki kéne próbálni.Írtanék a gyilokmacival rendesen.