Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naruto Ultimate Ninja Storm 2 – friss képek

Már egy jó ideje tudjuk, hogy jön a folytatása a [B]Namco Bandai[/B] és a [B]CyberConnect2[/B] által készített [B]Naruto Ultimate Ninja Storm[/B]-nak – ami ezúttal már nem [B]PlayStation 3[/B] exkluzív. A maga módján igen jól fest a folytatás is és a korábbi rész hibáin javítva további előrelépésekre számíthatunk, ilyen például az online mód vagy a kibővített történet tartalom, ami viszont eléggé kevés volt a korábbi részben.[20821]A képeket elnézve a történet biztosan betekintést enged a [B]Konoha[/B] és az [B]Akatsuki[/B] között dúló harcba. Ez mindenképpen pozitív előjel és reméljük valóban nem spórolnak most a történet kifejtésével az alkotók.Megjelenéskor biztos írok róla egy vaskos tesztet – ha már megmagyarázhatatlan okok miatt az előző részt kihagytuk.(Bár előfordulhat, hogy egy rövid szösszenet erejéig talán kap pár bekezdést a korábbi epizód is.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kiváncsian várom bár ha az online mod ebböl is kimarad (legalábbis ugytudom az 1söben nem volt ami miatt meg sem vettem) akkor felejtös.

 2. “Hát igen elég jó lesz … de tudjuk szerintem hogy az előző részben azért nem volt annyira gáz a story … a sima narutot végig játszhattuk úgy ahogy nekem ezzel nem volt bajom… online gáz volt hogy nem volt de ami engem idegesített az az hogy a combok mennyisége valami szörnyen kevés volt a ps2-s accelekhez képest … gondolok itt a több féle “”ultrára”” gondolok itt a nyomogatós részre … a leeső emberek után sokkal jobban utána lehetett menni, a másik felütése vagy oldalra ütése után az utána menésre amikor lehetet nyomkodni mint az állat a joyt hogy most ki veri le a másikat, össze ugrásnál kő-papír-ollós téma szerintem nagyon hangulatos meg jó volt a régiben 😀 meg a két féle jutsu úgy mond a jétékban hogy pl narutonak nem csak rasengan hanem egy árnyékklónos támadása is volt itt a lele felfel körre gondolok … itt meg csak egyszer háromszög kör és csókolom szerintem ezek bőven felférnének a lemezre …. ez nem off akar lenni én imádom az egész Narutot úgy ahogy van csak ezek nem tudom szerintem tök jók voltak a régiekben…. amúgy én is már alig várom :P”

 3. tuti megveszem de remêlem az 1nêl jobban sikerűlt

 4. Ezt azt hiszem muszáj lesz megvenni. KenChi, várjuk a tesztet. 🙂

 5. Oh, közben ebből a narutósból kiadtak egy trailert, jobban néz ki a játék, mint maga az anime. 🙂

 6. Ez valami hihetetlen mennyire visszaadja a rajzfilm hangulatát. remélem ingame is így lesz

 7. Faxa, ezt beszerzem.

 8. Jó lenne egy One Piece-es játék is már!:)

 9. Nagyon tetszik, irtó jól néz ki. Oh, és könnyen megeshet, hogy a történet bizonyos részeit előbb játszhatjuk, mint hogy megjelenjen az anime-verzióban. Izgi lesz számomra, mert a mangát nem követem. 🙂

  • szerintem a paines részeken nem megy túl (ott tart most az anime).Nagyon várom, ez lesz az eddigi legjobb nextgen játék számomra

 10. Továbbra is nagyon szép a játék, és továbbra sem tetszik a Naruto.

 11. :OOOOOOOOOOOOOO

 12. ÖÖ jöhet biztos látványos lesz!Bár egy Bleach adaptációnak jobban örülnék!!

 13. Kell!

 14. Remélem sokkal jobban odafigyelnek a story részére, előző részben igen gáz volt. De a harcrendszer már akkor is állat volt. Tedd még ehhez hozzá az Akatsuki tagokat, meg Sasuke csapatát….király lesz

 15. Te jó isten… ez lesz a megtorló!Nagyon Epic.

 16. Nem vagyok egy Naruto Fan… SŐT… De ez a játék nagyon büntet.Ennek a rajzolt grafikának nagyon jót tett a NEXTGEN… kúvakomoly cuccokat lehet belőle kihozni.

 17. Lélegzetelállítóan igényes és szép grafika!Közben befutott a trailer is!http://www.youtube.com/watch?v=qtWEuYUcn3k&feature=player_embedded

  • Kösz, ez kellett most nekem:D MUST HAVE!:DEgyébként jó pár ismerősömet leültettem a PS2-es részek elé (volt, akit érdekel a naruto téma, van, aki utálja) és mindenki nagyon jól elvolt vele:)

 18. Borító:Chidory Nagashi vs. Sage Modena ez nagyon érdekel.Remélem azért itt már végre kellő külömbség lesz a karakterek ereje között és pl.: Inóval majd lehetetlen lesz lenyomni Itachi-t nem úgy mint az 1-ben.Ott pl.: Ten-Ten simán kinyírta Itachi-t amikor a sztori szerint max. 3 másodperc alatt kinyírta volna Itachi.lolRemélem ezt azért kijavítják.

  • Talán mert egy verekedős játékban semelyik karakter sem lehet brutál erős, egyforma erősnek kell lenniük. Természetesen van olyan, hogy a készítők elbalfaszkodják, aztán egy karakter sokkal erősebb, mint a másik (pl. az előző UN Storm-ban a 3. Hokage, vagy akár Kabuto tök használhatatlan volt).

 19. Ha Narutonak lesz Sage Mode-ja akkor Sasuke-nak is lesz Mangekyou-ja!!!!!!Ezt a játékot várom a manga óta!!!!!!!Jeeeeeee!!!!!!!!!!!!!Isten lesz.

  • A boritón is Mangekyou-ja van, csak ezen a kis képen nem látni.szvsz nagy hülyeség lenne, ha beletennék az erőkülönbségeket. Egy verekedős játékban sincs akkora különbség a karakterek között.

 20. Úúú nagyon vááááárom már! A borító is állati! 🙂

 21. én nagy fanja vok a Narutonak:D bár igaz annyira nem vagyok, hogy feliratosan nézzem, ezért én még csak az alap dolgokat tudom Shippudenből amiknek utána néztem. De ennek a résznek a tiszteletére lehet elkezdem a Shippudent, csak megnézem az Animax meddig hajlandó magyarul leadni a sima sorozatot:D

 22. Nagyon várom!!

 23. Valami gyönyörűűűű lesz.

 24. Nem értem, mi benne a jó.

  • Pl.:a borító marha jól néz ki :DDe a játék elsősorban fanoknak készült, szal ha nem szereted Narutot akkor ne vedd meg.

  • Ez olyan kérdés, amit én is feltehetnék más játékokra, vagy akár sokan mások:)Iron: Tobi verhetetlen, Shikamarunak annyi:D Borítékolhatod!:D

 25. jók ezek a naruto gémek nagyon

 26. Pain és a remete forma is benne lesz, ez plusz pont a fejlesztőknek.