Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation – 4 új kép

Négy darab friss screenshot érkezett a 2012-ben Playstation 3-ra is debütáló [B]Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation[/B]ből, mely a híres és igen sikeres anime-sorozat alapján készült. A stílus bunyós-mászkálós kaland, a megjelenítés pedig egy az egyben olyan, mintha egy rajzfilmet néznél.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mivel szeretem a narutot így tuti beszerzem a sima verzióját.

 2. A második részben is improvizáltak a játék készítők, több bossfightnál!A Naruto vs Sasuke és a Sasuke vs Itachi is egy kicsit más volt. A Naruto vs Sasuke nagyon más volt…

 3. Tuti beszerzős, de előtte még be kell szereznem a 2. részt.

 4. Kíváncsi leszek hogy lesz-e benne vmi újítás. Mert szerintem van még mit fejlődni.

 5. Jaj valahogy nem fog meg a játék. Habár marha nagy naruto fan vagyok de nem igazán tudom elképzelni hogy én így játékban vigyem … de a harmadik képen mi az hogy naruto sasuke mangekyou-ja ellen nyomja ? Én nem emlékszem ilyenre a történetből :S

  • Az nem Mangekyou Sharingan, hanem Susanoo.

   • Mindkettőtöknek igaza van, mert a susanoo a mangekyou sharingan egyik különleges képessége, a tsukuyomi és az amaterasu mellett! A sharingan egyik képessége még az izanagi, de azt bármelyik sharinganra fel lehet áldozni:)

    • Ja. De ezek szerint improvizálnak is a játékban mert én nem emlékszem hogy ilyen jelenet lejátszódott volna …

     • Nem volt ilyen, eddig! De nem tudjuk meddig fogja feldolgozni a játék a történetet. Bármi lehet még, a Naruto vs Sasuke elkerülhetetlen… De lehet, hogy csak egy sima vs. módos képkocka. Várom már, nem csak a játékot hanem hogy visszatérjen az anime a történethez!

    • Igen, igazad van, már elég rég olvastam a mangát, köszönhetően annak, hogy egyre laposabb az egész. 🙂 Amúgy gondolom free battle van azon a screenshot-on, mert a sztoriban tényleg nem volt eddig ilyen.

     • Honnan tudod, hogy egyre laposabb ha nem is olvasod?:D

     • 3 hete nem olvastam, tegnap pótoltam csak be az elmaradást. Ez a régi ellenfelek feltámasztása dolog nagyon rossz húzás volt imho. Bandikut: az oké, csak nem igazán halad előre a sztori, ezekre a régi Kagekra, meg Akatsuki-s tagokra sem értem, miért kell egész részeket áldozni.

     • Szerintem remek ötlet Kishimototól mert így lehetőség van beszélni azokkal a halottakkal akikkel nem volt, pl:Sai bátya is feltűnt, meg Hakuék és az animében baszott látványos fightok lesznek! Egyedül a fillerek feleslegesek, a mangában lévő dolgok a háború egyáltalán nem feleslegesek, mert az alapkarakterek fejlődését és megismerését is elősegíti!Ha ezt a történetet nem egy japán alkotta volna meg, hanem egy britt akkor bestseller lenne!

     • A történet nem egyre laposabb, hanem soha nem látott Naruto élményt és izgalmakat ad! Jön a 4, nagy ninja háború! Madarának meg sharinganja és rineganja is lesz, miközben Naruto új erőt szerez…. 🙂

 6. Ez nálam tuti vétel! 🙂

 7. http://www.youtube.com/watch?v=65AP8TpjvOIEz a videó választ ad a világegyetem legnagyobb titkaira!

 8. Remélem végre nem lesznek benne olyanok, hogy Inoval lazán szétverhető lesz Itachi, mert akkor kihagyom a faszba.

 9. jól néz ki kötelező lesz nekem

 10. Mindenféle Naruto játék kimaradt PS3-ra, pedig biztosan nem rosszak.

 11. Szerintem az 1. részben sokkal szebben voltak megcsinálva a ninjutsuk. A 2. rész szerintem sokkal rosszabbul néz ki. Amúgy, ha a háború nem is lesz benne, remélem a kyuubi forba azért igen. Mangában eléggé odavág. 😀

 12. Nagyon várom!!!! A második rész nem annyira jó, mint az első, de az is jó, ma reggel is játszottam vele! Benne lesz a Kakashi krónikák történet is, hogy hogyan szerezte Kakashi a sgaringant! Nagyon jóóóóó!

 13. Ez mettől meddig fogja mesélni a történetet, mert itt már elég érdekes figurák bukkannak fel ahogy eddig láttam. Igaz én csak a magyart nézem, de a shippudenből is nézegettem részeket. A shippuden hányadik résznél tart?:D

  • Ja és boxon ekkora tartalom hány dvd-re fog ráférni 3?:D

   • És ha 3db-ra fér majd rá, akkor mi van?Nincs az embereknek 5mp-e kicserélni a lemezt?

    • Ha úgy van több lemezre osztva, hogy nem csak 1szer kell kicserélgetni, hogy feltelepítsen valamit, akkor elég idegesítő.Nem 5 másodperc, de nem is az idővel vagy a fáradsággal van a baj, de minden cserélnél több a pór, kosz, stb.Ráadásul nagyon oda kell figyelni rájuk, nekem is nemrég széttört az RDR lemezem, s fogalmam sincs miért.

   • Ekkora tartalom? Sokkal tartalmasabb játékok is ráfértek 1 DVD-re. Ezt már tényleg meg kéne vennem, megjelenésig meg be kéne szereznem a Storm 2-t.

  • A shippuden 227.résznél jár és éppen fillerek vannak! Én úgy tudom, hogy az elejétől, Hakus fejezettől fogja elmesélni a storyt az 5kage találkozóig! kb: 199.rész a shippudenben! De remélem nem igazak a pletykák és a 4.nagy ninja háború is benen lesz!(ami még el sem kezdődött az animében, japánban!)

 14. Ebből is CE kiadás fog a plocra kerülni, úgy érzem! 🙂 jöhetne már egy demo!

 15. szép csak nem érdekel a játék.