Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Namco Bandai – Az Enslaved a jövőnk””

Súlyos és fontos kijelentést tett Oliver Comte, a Namco Bandai Partners marketingszakembere az MCV magazinnak, melyben egyértelműsítette, hogy a Namco Bandai a jövőjét olyan játékok fényében képzeli el, mint a Playstation 3-ra is készülő [B]Enslaved: Odyssey to the West[/B].[I]- Az Enslaved sokkal több nekünk, mint egy új cím[/I] – mondta Comte – [I]ez a szoftver a kiadó jövőjét vetíti előre[/I]. [I]A játék remekül néz ki, a stúdió nagyon jól ismert, minden a legjobb úton halad[/I] – nyilatkozta agilisen a Namco munkatársa. [I]- Fontos nekünk, hogy a játékosok kipróbálják az Enslavedet, legfőképp azért, hogy lássák, milyen irányban kíván tovább haladni a kiadó. Ez egyfajta mérföldkő. Öt éven belül az Enslaved lesz a legfontosabb franchise a Namco Bandai-nál, második és harmadik epizódja pedig egyenértékű lesz a Gran Turismo 5-tel, vagy az Uncharteddel[/I] – jelentette ki magabiztosan Oliver Comte. (Nagyon érdekes, hogy az úr pont két topkategóriás PlayStation exkluzív szériát hozott fel példának.)A Namco Bandai komoly terveket dédelget: [I]- Ott akarunk lenni a világ öt legjobb kiadója között ebben az iparágban. Ha ezt el akarjuk érni, nyugati szoftverek fejlesztésére lesz szükség, nem pedig japán játékokra.[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Érdekes hír.

 2. Nagy szavak, de szerintem az említett topkategóriás címekhez nem fog felérni.

 3. A HS-dal játszottam, ez sem lehet rossz. Sok sikert, Namco! Én a stuff vásárlói között leszek!

 4. Dizájnban abszolút nem tetszik a cucc, játékmenetet viszont nem próbálhattam még ki. Nem tudom jó lesz-e ez nekem.

 5. Belebuknak ebbe a nagy nyugati mániába, a játék ugyan remekül néz ki ez tagadhatatlan, viszont az is, hogy nincs benne elég monyó!:DŐszintén szólva, egyenlőre bekategorizálni sem tudom a cuccot.

 6. Én úgy gondolom, hogy kurvára mindegy, hogy egy játék nyugati, vagy japán.A lényeg, hogy kurva jó legyen és akkor már viszik itt is, ott is.

 7. Az MGS, a SotC, a Bayonetta és a Wii is úgy hagy hidegen, ahogy van. Sem vitázni, sem kötekedni nem akarok, de gondoltam jó leszek példának.

 8. “””nyugati szoftverek fejlesztésére lesz szükség, nem pedig japán játékokra””Én azért erről megkérdezném a játékosokat is.”

  • Eleg szuk reteg japanofil, rajuk nem igazan eri meg epiteni.

   • Akkor kezdjenek el ők is Wii sportot kiadni, mert az a legnépszerűbb.Szerintem JÓ JÁTÉKOKAT kell csinálni és akkor mindegy, hogy japán vagy nyugati, mert veszik mint a cukrot.

    • Miert, szerinted csak a Bayonetta es a WiiFit letezik? Miert kell Rogton sarkitani meg dramatizalni?Az ehte japan cuccokat szuk reteg keresi, szemben a nyugati izlesvilag altal kedvelt jatekokkal. AZ hogy TE momentan a japan iranyvonal hive vagy, az egy dolog, de hidd el nekem hogy beloled van kevesebb, es a studiok/kiadok ezt pontosan tudjak. Lehet pampogni, de folosleges.

  • Teljes mértékben igaza van az úrnak… Vegyük pl. a CODot 🙂 Kasszarobbantó minden évben :DD pff… szánalom, h mi kell a népnek…De mondjuk ez az Enslaved elég baba lesz 🙂

 9. Lehet hogy igaza van a faszinak, de varjuk meg azert a kesz produktumot.