Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Nakajima elismerte hogy a Toyota segítségével lett a Williams versenyzője

Kazuki Nakajima megerősítette a Formula-1-es Paddock-szerte elterjedt (eddig csak) pletykát, miszerint a Toyota hathatós segítségével lett a mezőny tagja. Történt ugyanis 2007 végén, hogy a valaha szebb napokat megélt Williams csapat Toyota motorokra váltott az átmeneti Cosworth erőforrások után, ám többen (értsd, a fél világ) feltételezték hogy a motorbeszállítói kontraktus tartalmazott egy apróbetűs részt, miszerint a valószinüleg igen kedvező árat csak annak fejében hajlandó a japán cég biztosítani a brit csapat felé, ha az szerződteti az ifjú Nakajimát. Mivel mind a Toyota motorok, mind pedig Nakajima egy időben érkezett a csapathoz, a csúnya, rosszindulatú pletyka továbbra is a levegőben lógott, mígnem a mai napon maga a pilóta erősitette ezt meg, a CNN-nek adott interjújában:„Határozottan segítség volt a Toyota részéről, hogy szabad versenyzői ülést találtam a Williams-nél, de utána már minden rajtam múlott” – nyilatkozta a japán volánzsonglőr, majd hozzátette: „Alapvetően mikor még tesztpilóta voltam, olyan teljesítményt kellett felmutatnom, hogy a csapat lássa, elég jó vagyok versenyzőnek is. A pályán már csak magamra számithatok.”Úgy tűnik azonban, Nakajimának még feljebb kell emelnie a mércét ha továbbra is a csapat bizalmát szeretné élvezni, ugyanis a tavalyi évhez nagyon hasonlóan idén is rendre kikap klasszis csapattársától, az egykori finn világbajnok Keke Rosberg fiától, Nico-tól.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kár hogy semmit sem ér mint pilóta

 2. Menjen Nakajima,és jöjjön Sato az isteni szél:)

 3. Gáz…Az lenne az ideális, hogy valaki a tehetsége alapján jusson el addig, ameddig tud. A világ azonban a pénzről szól, és ez a F1-re hatványozottan igaz.

  • Na igen, bar azert annyira nagyon nem tartom tehetsegtelennek Nakajimat, o meg igy is fele annyi kamikaze akciot hajtott vegre a teljes F1-es karrierje alatt, mint Sato egy szabadedzesen.:)

   • “Tényleg így van, a jó öreg Kazuki barátunk a leg “”európaibb”” (értsd: pályán maradó, másokat nem levadászó) versenyző. Pedig a japók kurta jók a driftben, meg a GT kategóriákban. A Formula ennyire más világ?”

    • Hat durvan mas. De mondom, nem egy tehetsegtelen versenyzo Nakajima, es talan az eddigi legjobb japan pilota, az olyanok utan mint Yuji Ide, vagy Sakon Yamamoto, de ugye Sato-t is felhozhatjuk peldanak.