Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Nagy divat a Playstation 3 trófea-hackelés

Nem túl felemelő hír következik: úgy tűnik, sajnos egyre többen folyamodnak csaláshoz akkor, ha Playstation 3-as trófeagyűjteményüket szeretnék bővíteni. A könnyebb utat választó ügyeskedők hamar rájöttek: több olyan PS3-as game is van a piacon, melyekből percek alatt ki lehet dobatni az összes trófeát – bronztól a platináig – azáltal, hogy betöltesz hozzájuk egy kimaxolt mentett állást, amit a netről vadásztál le.A hackelhető programok között van állítólag pl. a FUEL, a SOCOM: Confrontation, a FIFA 10, vagy a Prototype. Én egyiket sem próbáltam ki, de a Youtube-on láttam egy vidit, ahogy valaki feldobja a fullos save-et, a FUEL pedig szépen beadja neki az összes trófeát…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. …bár hozzáteszem, ez marhára idegesít, hogy csak ennyi kellene, hogy meglegyen két platinám…

 2. “Olyan szórakoztató olvasni, hogy a legnagyobb anti-trófeások többségénél ott csücsül a polcon 1-2 platina is pedig saját bevallásuk szerint “”tökre lesz*rják”” az egészet 😀 Álszent bagázst csinált belőlünk a SONY. Bár ahogy írják a második legszórakoztatóbb dolog ez után már csak az, hogy a kemény FPS arcok akik folyton NOOB-oznak téged multi közben mind rendelkezik valami ultra-hiper-szuper könnyű játék trófeáival is, mert hát gyarapítani kell őket valahogyan.Az Uncharted-hez már csak Crushing-on kellene végigtolnom, de őszintén bevallom iszonyat kemény és már nem élvezhető a játék úgy. Akkor meg minek játszak vele? A Burnout-hoz is két trofi hiányzik, de se kamerát nem veszek csak azért, hogy meglegyen egy bronz trofim se nem szabodok már többet fórumokon, hogy találkozzunk 8-an a stadionban.”

 3. Ezek eléggé antiszoc egyének lehetnek, olyan vérbeli kockák…Édes istenem:D… már itt tartunk??!!

 4. Sose lattam ertelmet ezzel villogni, ezt csak a primitiv kockak teszik…

 5. “Én kedvelem a trófeákat. Főleg ha értelmesek. A Flower trófeái szerintem szórakoztatóak voltak (kivéve persze, amikor több percig kellett nézni a képernyőt mozdolatlanul, de ott is kárpótolt a látvány). A Resistance 2 – ölj meg 10000 ellenfelet “”ranked”” mérkőzésen, szerintem már túlzás. Sosem fogom megcsinálni, pedig már csak ennyi kell a platinumhoz.”

 6. lúúúúzerek………………legyen boldog vele…….

 7. Eddig sem a trophyk miatt játszottam a játékokkal, és ezután sem azok miatt fogok megvenni játékot, az egész úgy ahogy van szánalmas és szerintem bizonyos mértékig el is vitte a játékokat egy más irányba ez a trófeagyüjtögetős buziság!

  • Ez tényleg így van, hogy megváltoztatja a játékélményt, és nem is mindig pozitív irányba. Ha valaki már az első végigjátszás előtt megnézi a trófeákat és már aszerint tolja végig a cuccot, néha nem is a játékra figyel, hanem a serleg megszerzésére.

 8. “Nevetséges , gagyi csicskaság és úgy szánalmas az egész ahogy van – gratula a “” teljesítményeikhez “” . Mondom : SZÁNALMAS !! .”

 9. Anno meg azert osztotta az eszt egyik x-s haver, mert bezzeg ps3-n meg achievementek sincsenek stb. Oszinten nekem nem is hianyoztak, regen sem volt se ps2-n se ps1-n. Aztan ugye ez is lett, de engem ma is hidegen hagy, kijatszok egy jatekot ha tetszik lenyomom hardon stb, de en is szivesebben nezek artworkot vagy plusz hogyan keszult videot. Ez a trofea rendszer szep meg jo de se idom se turelmem szenvedni erte, aki ebben eli ki magat egezsegere.

 10. Az igazi trófearibancok megküzdenek a trófeákért … ezek csak csicskák …

 11. “Gratulálok nekik. Bár én azokat is kicsi “”lenézem”” akik látszik, hogy full kemény fps arcok,mert azokat tolják, de azért van egy Hannah Montana platinum meg egy két rajzfilm platinum, mivel azokból baromi egyszerű kikapni. Ezek a platinumok az én szememben messze nem érnek annyit mint egy Killzone platinum, Uncharted stb…”

 12. Most az ilyeneknek még játszani sincs idejük vagy mi a f*szom?! Érthetetlen, már ezzel is csalnak, ez elég szánalmas…

 13. Én biztos hogy a lenti esetben nem játszottam volna újra csak azért, hogy kapjak trófeát. Ugyan már. Hol érdem az, hogy xxx fejlövést vittem be? Találtam x kincset? Kit érdekel? Végig mentél a játékon? Nehéz fokozatban? Igen. A megtalált kincsekért kaptál bónusz képeket/videókat? Igen? Igen. Na ez számít. Nem a trófea.

 14. Emlékszem, hogy annak idején az Uncharted nem volt trófeás. Később lett az. Én pont úgy kezdtem neki, hogy a játék közepén kapott trófeákat. Hiába teljesítettem már korábban pár feladatot, nem adta be a megérdemelt trófeákat. Újra kellett játszanom.A fent leírtakat a játékfejlesztők hibájának tartom.Ha meg valaki van olyan lusta, hogy más mentését használva bezsebeli a trófeákat, akkor gratulálok neki. Büszke lehet magára.

 15. Szánalom, hogy valaki(k)nek ez jelenti az orgazmust.

 16. Ez nem egyszerűen csalás, inkább szemétség 🙁

 17. “En ezt nemtennem “”csalas”” cimszo ala.A jatekfejlesztoknek kellet volan erre gondolnia.”

 18. “A trófeákkal szerintem semmi baj nincs, főleg akkor nem, ha érdekes és értelmes megoldandó feladatokat kötnek hozzájuk. Természetesen az olyanokért, hogy “”lőj szét 20 tűzoltó készüléket”” (Rogue Warrior) sggbe rúgnám a fejlesztőket.”

 19. hmm kocsogok na én ilyet nem csinálnék nem látom értelmét,jobb ha megkuzdok a trofiért legalább tudom hogy nem volt konnyu beszerezni….az ilyeneknek nem save letoltés kell hanem jó kis vírus vagy mi a kis ps3 ukba hogy jól megszívják…Peace XD

 20. de tényleg mire jó a trófea??

  • Szimplán kihívás valakinek. Miután kijátszottad a játékot és élvezed is jó móka lehet ilyen előre meghatározott feladatokat teljesíteni. Viszont elég idő és energiaigényes. A teljesen kockáknál meg presztízs kérdés. Kb ennyi 🙂

  • Mire jó? Korábban le lett írva párszor… Én nem is játszom olyan játékkal már, amiben nincs trófea. Így nem veszek meg olcsó, korábbi game-eket sem. Pedig PS1-en és PS2-n is sokat játszottam.

  • “Egyetértek. Valóban mire jó? Arra, hogy az ember verhesse a mellét, hogy na nye ügyes voltam, kimaxoltam. Régen nem voltak trófeák még is lehetett játszani a játékokkal. Nem másnak, magamnak “”bizonyítottam”” ha valamit sikerült elérni. Ma persze már csak az számít, hogy mások mit gondolnak rólam. Grat.”

   • PS1-PS2-nél nem voltak trófeák és csak egy játékot volt TÜRELMEM végigvinni a legnehezebb fokozaton (ha van megnyitható akkor arra gondolok) mégpedig a Resi4. PS3-on trófeák miatt ezt már 3x megtettem és lesz még több is. Az meg, hogy mások látják vagy nem az nem érdekel, ha nem látná rajtam kívül senki akkor is gyűjtögetném őket.:)

 21. Érdekes, érdekes. Én azonban megérdemelném az összes olyan játék trófeáját vigaszképp, amiben a (LOOK)-ot nem lehet a bal stick-re setupolni.Amúgy meg tök jó küzedni a trofikért.

 22. A játék lényege számomra az, hogy szórakoztasson. Ennek én semmi értelmét nem látom, most attól lesz valaki nagyarc, hogy megvan az összes trófea hackelve… pff

 23. asszem a battlefield is ilyen

 24. Én mikor a GTA4-ben elakadtam 98,25%-nál akkor eszembe jutott, hogy majd 60 órát nem dobok el csak azért mert nem találok 1 rohadt random karaktert és bepróbáltam 1 100%-os mentést de ott nem működött. Mikor betöltöttem kiírta,hogy trófeák letiltva és ennek minden játéknál így kéne működni .:) Mindezt viszont csak miután levadásztam 200 galambot és hasonló finomságok.

 25. ez van a Call of Duty Modern Warfare2 nél is és már elég régota csinálják a kis külföldi hülyegyerekek.minden játéknál azt kéne csinálni hogy zárolni a mentéseket igy azokat nem lehetne másolni. ez pár játéknál remekül müködik.

 26. Nem sok értelmét látom. 😀

 27. Durván egy évembe telt mire kihoztam a platinumot socombol. Haverokkal toltuk majdnem minden este és közben jól szórakoztunk, Más meg kicsalja egy délután alatt? Az ilyen ember egyáltalán minek vesz játékot? loller és bizar. :]

 28. én a héten meghekkeltem a Batman AA-t, platinum is lett.az utolsó 2 challenge pálya 3 napi reggeltől-estig tartó hekkelésbe került :))csináljátok utánam, pupákok :()

 29. Ezek pont a szar játékok 😀

 30. Tuti több ideig tartott meghackelni, mintha rendesen szerezték volna meg a platinát. 😛

 31. Az én véleményem szerint ez a legalja a hackelésnek szánalmas mi értelem vagizhatok hogy meg van és? nagyon raj leszek a haverok között hogy tudok hazudni na mindegy:D

 32. És mi értelme van, ha valaki ezt csinálja? Semmi kihívás, élvezet?

 33. Eleinte én is lesz@rtam a trófeákat, de jó dolog az miután végigtoltál egy játékot azután is tartogat még kihívást!

 34. Gratulálok nekik.Mondjuk a készítők is odafigyelhetnének jobban.

 35. Kapják bö!

 36. A konkurens platformon legalább levásárolható.Igen tudom, akkor mennyek oda játszani.

 37. Na gratulálok…

 38. Mire? XD

 39. ?ire jó a trófea???

 40. ez a hir bogarat ültetett a fülembe és gondoltam ,hogy utána járok és sok keresés utáan megkaptam a fajlt és rámásoltam a psre kiviszem az utolsó küldetést és a jobbfelső sarokba elkezd 10 pillagni ,hogy don’t earn the trophy

 41. Felőlem hackeljék szánalmas marhaság ez is mint az achievement-ek.

 42. ki vetemedne ilyesmire? meg minek?csak gratulálni tudok az ilyen idiótáknak…. szégyen……

 43. “Szerintem se a trófeák a lényegek. Elmondom mire jók. Arra, hogy ha kijátszod a játékot, utána vegyél még néhány erőfeszítést és teljesíts egy két plusz feladatot. Szóval tulajdonképpen aki “”hackeli”” a trófeákat, csak magával baszik ki, mert nem csinálta meg azt a kis + dolgot ami még színesebbé teszi a játékot. Az meg kit érdekel, hogy kinek hány platinum meg stb trófeája van. Én Speciel leszarom.”

 44. mit ér ha megvan az összes? magáért a játékért kell játszani, nem a trófeákért……….

 45. szerintem az a szánalmas ha valaki a trófeák miatt játszik egy játékkal:)

 46. Eleve le..arom a megszerezhető WC csészéket szóval…:)

 47. Hülyék.

 48. Hàt mit mondjak szànalmas!! Nekem van jòval 300 felett,minden egyes trophynak szìvböl örülök,föleg azoknak amikèrt vèrt izzadtam. De platinumom mèg nincs,de ìgy nem is kell.

 49. …pedig ezeknek a trófeáknak nincs is értékük, csak villogni lehet velük bizonyos körökben

 50. Nekem tetszenek a trófeák, szeretem gyűjtögetni őket és szerintem nagyszerű élmény a játék fő része mellett ezeket is megszerezni. Aki hack-eléssel szerzi meg a trófeákat az szerintem is szánalmas. A lényegét veszik el maguktól. Ők tudják…

 51. Magukkal szúrnak ki. A Trophy nálam teljes mértékben nekem szól, nem másnak, holmi villogás céljából.

 52. szerencse, hogy leszarom a trofikat:)

 53. Mint sokan leírták teljesen felesleges dolog, hisz saját magától veszi el a jétékélményt az idióta hekkelő…

 54. Nem csak a trófeákat, de a leaderboard eredményeket is. Láttam már olyat, hogy az első helyezett időeredménye 0:016, a második (aki a valódi első lenne) 5:260, jól ismerem a játékot és tudom, hogy a 0:016 már a töltési idő miatt is lehetetlen….

  • “Én hasonlót vettem észre Red Alert 3 Commander’s Challenge-ben.Van egy kódnév aki “” TheNWOwillGETyou “” néven van fent a neten és sorban minden pályát 2,5-3 perc alatt végezte ki, nekem is van hasonló időm, de alig hinném, hogy ennél gyorsabban meg lehetne csinálni, max. pc-n.Ha valódiak az eredményei akkor viszont irigylem. Bár én is jó eredményt értem el, de az övé akkor is rekord.”

 55. “…érdekes…., hogy a hozzászólók többségének mégis kint van az adatlapján a trófea kártyájuk és sokuk több platinával is rendelkezik. Akkor ezt most álszentség, vagy a “”nem érdekel a trófea”” hozzáállással eddig is lehetett már könnyen platinához jutni?Vagy a szószólók hangja szent és hozzájuk igazodik mindenki?Nekem a csalókon kívül nincs a rendszerrel semmi bajom, sőt örülnék neki, hogy ha PSP-re is lenne és sok régi játék kapna ilyen PATCH-t, mert akkor a régiek közül is több játék lenne aktív online. A trofik nélkül hamar kihal egy-egy játék. Így meg mindig van kivel játszani, hogy ha épp egy használt,nem friss játékot szereztél be éppenséggel.”

 56. Aki ilyesmit csinál az szánalmas!!

 57. Hihetetlen, hogy a mai világban mindennel lehet már csalni! :-@Gusztustalan! Sohasem folyamodnék ilyenhez.

 58. Én szeretem magam megszerezni a trófeákat, roppant elégedett vagyok, ha sikerül egy nehezet teljesíteni. Az ilyen csalásnak nem látom értelmét.

 59. Engem nem nagyon érdekelnek a trófeák én amikor játszok akkor a játékélmény kell, a trófeák sztem sok játéknál semmit nem érnek pl: Itt az Uncharted 2 ami eddig legjobb játék sztem nagyon tetszik mégis a trófeái nem érdekelnek, most ilyenek hogy ölj meg nemtom 200-300 embert ilyen meg ilyen fegyverrel, az nem dob a játékélményen csak plussz feladat, időrablás.

 60. nem a gameker hibája hanem a hanyag programozokért, aki tud csalni tegye is meg, mint az élet más területén, tisztességes úton sehová sem jut az ember

 61. Ez a lúzerek szórakozása lesz… remélem lesz később büntetés érte.

 62. a you tube-on rajta van, hogy a CoD:MW2 save file-t hogyan kell meghackelni a platináért

 63. Jah hogy save… óó, akkor bukta nekem XD

 64. Ha nem kell hozzá PS3 én megcsinálom, csak hogy elmondhassam, nem kell PS3 a trófeákhoz:DDe viccet félre téve, hülye aki ezt csinálja, hisz ezzel magától veszi el a lehetőséget:S De hát ők tudják…

 65. nem vagom minek a trophyt csalni,creed 2,u2-ezeknel egy kicsit jobban ramentem,de hogy hackeljem……minek?ez mint mw2 gyorsfutas vagy unlimited loszer.semmi ertelme.csinalj mar egy trophy hasonlitast embernek 30 platinaja van hagyjuk mar.

 66. Nekem csak PSP-m van de nem hiányzik ez a trófea dolog.Ha egy játék jó akkor végigjátszom ha meg nem akkor hagyom az egészet,és trófeákkal se tudnának rávenni hogy végigtoljak egy szar játékot.Több Live-os haver csak azért tolta végig az N3-at hogy kiszedje belőlük a pontokat,nálam 5 perc játék után a polcon landolt,többet a gép közelébe se viszem.

 67. Ennek akkor látnám értelmét, ha a megszerzett trófeák pontokat érnének amit le lehetne vásárolni, de amúgy semmi értelme. Lehet attól lesz neki nagyobb a pöcse, ha van neki még egy trófeája?… nem értem.A Battlefield Bad Company is gondolom ilyen, mert ott is később jött a trófea támogatás és ahogy felléptem online, folyamatosan adta be az adataim alapján a megszerzett trófeákat.

 68. na most én megvallom őszintén szarok a trófeákra, engem a plusz cuccom érdekelnek, de nem játszok online. amennyiben egy játékhoz tartozó dolog online telesítenivalóhoz van kötve, akkor nekem is megfordul a fejemben hogy leszedek egy mentést… mert eszem ágában sincsen online szarakodni, azért hogy meglegyen (akár csak kipróbálásiból) valami amit az offline játék során nem lehet megszerezni. az hogy a trófeáktól ki mekkorának érzi magát, vagy hogy mekkora dicsőség… engem nem érdekel, persze jó trófát kapni, pláne ha az nem épp egy menj ötven métert egyenesen, vagy nyomd meg a féket típusú trófea. na de mindegy

 69. 360-on ezért már lehet másnap nulláza az MS a profilt+kapna a mottóba egy csinos kis DIRTY CHEATER feliratot.Lehet ,hogy bunkó parszt megoldás viszont szerintem 100%-ig megérdemlik a csalók.

  • “Valami ami tetszik a Microsoft “”politikájában”” :D…de ettől még mindig sok a súttyó az Ő táborukban is :$ Ha nem cheat-elhetnek, akkor betalálnak PS tulajokat fórumokon, portálokon és velük “”szórakoznak””. XD”

 70. LOL.Engem a sajatjaim sem izgatnak,ha adja ok,de sosem mentem ra valaminek a gyujtogetesere/maxolasara csak a trophy-ert

  • Hát igen Sony fronton nem nagyon érdeklik az embereket a trófeák a konkurens oldalon meg élnek halnak értük valakik még arra is képessek ,hogy vegyenek profilt úgy amennyi game score pontja van az illetonek annyi ezer ft.Én 2 embert is tudok aki hamar sok pénzre tett így szert.

   • Nemreg a buszon vegighallgattam ket gyerkocot,akik kb husz percen at azt targyaltak,milyen kiralyul nez ki boxon az avatarjuk az uj ruhakban,es milyen letoltheto cuccok jonnek rajuk nemsoka.Meg az milyen jo lesz.Gondoltam is,milyen jo nekunk,hogy a Sony nem aljasodott le ilyen szintre.Azert a Trophy-k elegge fontosak sok jatekosnak PS-en is,nezz csak bele valamelyik jatek topikjaba forumokon.

    • Mondjuk a trófeák mint olyanok fontosak, de csak azért mert megszerzésük újabb játékórát jelent, ami növel egy játék szavatosságán.Legalábbis számomra ezért fontosak.

    • PS3on a HOME lenne ilyen. De rég jártam már ott… Még mindig BETA?

     • gozom sincs,egyszer voltam fenn,amikor elindult.Engem nem erdekelnek ezek a fanboyosito huzasok.En filmezesre,meg netezesre hasznalom a ps-t a jatekon kivul.Az osszes tobbi tartalom tolem meg is szunhetne holnaptol.

 71. Bocs mindenkitől, de rohadtul nem érdekel ki mit játszott végig és hány trófeát gyüjtött. Nem szoktam összehasonlítgatni. Szeretem ha becsilingel a ps3, hogy kaptam egy trófeát, de másoké abszolút hidegen hagy.

 72. És mire mennek vele,mindenki a hajára kenheti a trófeáit.Én csak az olyan játékokból szedtem ki ami szórakoztatott,és szeretem,és azokkal még most is szívesen játszok.

 73. És amúgy, ennek mi értelme van??

 74. hát ez már a gyökérség netovábbja… aki ezt csinálja annak szívből kívánom, h a letöltött állással kapjon be egy kiirthatatlan vírust is ami belülről szétmarja a gépét, aztán a kábelen keresztül a TV-jét is megeszi…

 75. “Azért ez a trófea rendszer nem olyan rossz, mint egyesek beállítjátok…bár átestek vele sokan a ló túloldalára. Egy részről tök jó dolog, hogy látom mit értem el egy játékban, de van olyan játék, ami lehetetlen platinázni, vagy olyan, ami az elején már 5 percenként dob egy trofit (pl. a Prince of Persia). A lényeg a lényeg: nem miattunk találták ki ezt sem, mert akkor védve lennénk a csalóktól és bannolnák őket, hanem azért, hogy még több játékot adhassanak el és a régebbiekből is szép számmal fogyjanak még. A nem trofis játékaimat már csak el sem tudom cserélni “”mert sz*r, hogy nincs benne trófea””, pedig pl. a Heavely Sword vagy az MGS4 (ahhoz ígérték pedig) 10 pontos játékok.Én is így vagyok vele ayrtonsenna88. Csak abban vadászom a trófeákat, ami valóban nagy kedvenc.Ez a csalás dolog kész szánalom. A COD4-et is elpasszoltam a sok kis bu***i csaló miatt. Játszani akarok és nem csalóknak statisztálni.”

 76. (Természetesen cinikusan értendő.)

 77. Sok értelme van az ilyen trófeáknak.

 78. Na! PlatinumShop mennyiért árulja a FUEL-t? :D:D

 79. És nem lesz feltűnő, hogy az összes trófeáját 3 percen belül szerezte?

 80. Alapvetöen nem rossz dolog a trófeagyüjtögetés, csak sajnos bizonyos játékoknál vannak trófeák, amiknek semmi értelmük, nincs bennük túl sok fantázia, inkább idöigényes és nehéz. Egyértelmüen látszik, hogy csak a játékok szavidejét próbálták kitolni velük. Pl. a Street Fighter 4-nél, vagy a Motorstorm 2-nél a falról majdnem lekapartam a tapétát. Úgyhogy csak az abszolút kedvenc játékoknál gyüjtök trophyt, és csak azt aminek értelmét is látom.

 81. Enegem az zavar hogy megvan UC 2 98%-ra és csak azért nem lesz meg a platina mert nem tudok neten játszani a ps3-mal (jelszóval védett wifi hálózatra nem tud csatlakozni). Az oké hogy van multis trófea, de akkor az olyan legyen mint a rssistance 2-ben hogy nyerj meg 1000 meccset és megkapod, nem olyan mint itt hogy nyomj le egy meccset oszt csá. Mert ehhez nem kell semmi kitartás, ügyesség, hanem ha nincs neted bekaphatod. A Borderlandsben nagyon szimpatikus húzás hogy a platinát akkor kapod ha minden küldetést megcsinálsz és minden bosst kinyírsz, de ha tudsz multizni akkor kaphatsz rá még plusszakat. Magyarán: Naughty Dog <- kapják be!

 82. én is gyujtogetem szép lassan a trofeakat, de ez elég nagy vicc… valaki ezzel akar kitunni , hogy 40 évesen megvan mindenbol a platina ?:D

 83. Mennyibe dobják a 4 említett játékot? : D

 84. Sajnálom azokat,akiknek ez a trófea-hackelés örömet okoz.A trófea csak arra jó, hogy plusz játékidőt ad a játékokhoz.

 85. Egy tizesért vállalok platinázást!

 86. Olyan szolgáltatás nincs még, hogy valaki pénzért kiplatinázza a játékaidat?…ha nincs, akkor szabadalmaztatom…

 87. Így még azt a kevés értelmét is elveszti a trófeatámogatás, szóval felesleges dolog.

 88. szánalmas!!! 🙁

 89. Ez elég szomorú :S

 90. “Van egy ember a friend listemen, éjjel nappal játszik,nem tudom mit dolgozhat,miből él,de minden szarral játszik,és általában még hivatalos megjelenés előtt kitolja a játékokat,én csak így hívom:””trofibuzi”” beteg ember…..”

 91. … és ennek mi értelme?:) Akit egyáltalán érdekelnek a trófeák egy játékban az MEGSZERZI azokat és azért örül mert MEGSZEREZTE őket nem pedig lopott mentéssel kiíratja a profiljába. Gyerekes dolog szerintem.

 92. ez lehetséges dolog mer mikor ki vittem a NFS Undercovert akkor még nem volt hozzá trófea támogatás de később mikor frissítettem nekem is szépen dobálta magától a trófeákat 80valamennyi %-ig.:)

 93. Mindjárt a kardomba dőlök. A CNN is leadta már hírt?

 94. Egyesek már kínjukba nem tudják mit cselekszenek. (Bannolják őket!) XD

 95. Nem tudom, nekem nem fáj. 🙂 Aki akar szenvedjen vele, de ha így is lehet, akkor miért ne? Utóbbinak van igaza, és szerintem ez a programozók hibája. Az ember szerencsére leleményes, különben még most sem jöttünk volna le a fáról. Na az lenne sajnálatra méltó!

  • Az a fáról lemászás nem teljesen úgy volt és nem volt köze a leleményességhez:)Hadd csinálja akinek ez kell, most komolyan, ha valakinek több, kevesebb trófea van a profiljában attól mennyivel lesz jobb/rosszabb nekünk? Ennyire nehéz valamit egyszerűen leszarni?:D

 96. 360-on évek óta bevett szokás,az ms az ilyenek profilját nullázza és ki is van írva az illetöre,hogy csaló.Ezt kellene tenni a Sonynak is,bár itt az emberek nem kötödnek annyira a profilukhoz mint boxon,csinál egy újat és kész.

 97. FUEL-t keresek kölcsönbe. Csak 3 percre kéne. 😀

 98. Most komolyan, mi értelme van a trófeáknak?

 99. Szégyelhetik magukat

 100. Szánalmas 😀 az ilyen ember miért játszik????

 101. Lol, és erre ki nem számított? :DMost komolyan, volt valaki olyan naiv, aki azt hitte, hogy nem fognak előbb utóbb ügyeskedni/trükközni azon, hogy hogy lehet minél gyorsabban minél több trófeát megszerezni?Amúgy valóban szánalmas, lefogadom Made in USA az ötletelője.

 102. és abba mi a jóó????

 103. szánalmas emberek vannak…

 104. Alapból sem értem miért izgulnak fel a platinumra. Mit kap érte ha van valakinek 52 platinája? Semmit! Ez játékon belül egy plusz lehetőség, aki akarja elvégzi aki nem az nem. Nekem meg van az a pár adott játék hogy miből végzem el, azon felül meg lesz egy csomó olyan amiből nem fogom kivinni, én a játék élményért játszok nem azért hogy a platina miatt görnyedjek x órákat.Ps1-2 idejében nem volt platina és úgy is jó volt. Bejött ez a új rendszer és egyesek remegnek azért hogy meglegyen a platina az adott játékból. Magukat teszik tönkre…

 105. “Én magyar gyereket is ismerek… CoD Classicban veteránon egy lövéstöl meghalsz és health doboz sincs! A gyerek pár óra alatt megcsinálta de sunyin azért játszott is vele, ne tünjön fel nagyon… de ez semmi!!!! Több játékban is van hogy 75% -ot ír ki neki és a legtöbb aranyat megse szerezte, végig se tolta mert “”bossfight”” aranyai se voltak meg, de azéééért a PLATINA, na az megvolt neki pedig ki volt írva hogy akkor jár ha unlock all trophy …”

 106. Ez legalább akkor fasság, mint éjt-nappallá téve küzdeni értük. Ne haragudjatok meg(tudom, néhányan megfogtok), de sztem nagy marhaság ez a trófrea/acsi dolog…. Évtizedekig megvoltunk nélkülük és valahogy túléltük.:D

  • “Én egyetértek, nem látom értelmüket… Játékos éveim legszebb “”küzdelmeit”” mindenféle trófea nélkül vittem véghez, és kurva jó volt.”

  • Azért nem olyan rossz ez a trophy/Achievement rendszer , kitolja a játékok szavatosságát van vmi kis motiválás 3 végig játszás után is amiért mondjuk 4-5 hónap múlva végig vigyem még egyszer.

  • Én ezt a trófeásdit kétélű dolognak tartom.Az szerintem nagy baromság, hogy csak azért beszerezzen és végigjátszon valaki egy ótvar játékot, hogy meglegyen belőle is a platni.De ha van egy jó játék, amit egyébként is szeretsz, nagyon jó tud lenni a plussz trófea, ad egy kis játékidőt:D, és időnként elég szép teljesítmény kell egy-két trófeához.

  • Ezzel én is így vagyok.

 107. Én pl teliberöhögnék valakit, ha egy kimaxolt fuelt-t látnék a profiljukon… én azt sajnáltam, hogy megnyertem benne egy acsit, és nem tudtam kitörölni a gamertagemből, így nem tudtam letagadni azt a tényt, hogy játszottam vele…

 108. Na most én is letöltök egy csomó mentétst, és trófejaribi leszek. JEEEE!

 109. Dátum ottvan hogy mikor szerezte meg? Mert ha egyszerre, akkor csaló, azt annyi. 😀

 110. Engem kajak idegesítene ha véletlenül is beadna egy trófeát úgy hogy nem értem le, nemhogy olyan save-et leszedni, ami mindet beadja. Én arra vagyok büszke amit saját magam értem el.

 111. meg értelme sincs. ugyan…

 112. Gratulálok neki !! Ezzel a lépessel csak saját magát fossza meg az élménytől. szánalmas….

 113. Hát ez elég szánalmas….