Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Moziünnep – friss filmtrailerek

Figyelemfelkeltő előzetesek gyártásában mindig is erős volt a moziipar…* Második, az elsőnél jóval többet derítő [A http://screenrant.com/second-trailer-9-reveals-plot-details-kofi-9363/]trailerével[/A] jelentkezik a Tim Burton és Timur Bekmambetov által felügyelt animációs film, a [B]9[/B]. Az új előzetesben végre megismerhetjük a teljes csapatot, a [I]kilenceket[/I]. [A http://9themovie.com/splash/]Site[/A].* A jövőben új videojáték-stílus jön divatba, ahol nem poligonkarakterek, hanem élő emberek követik a player minden utasítását. Gerard Butler a [B]Gamer[/B]ben saját bőrén érzi meg, milyen szenvedő [I]játékszereplőnek[/I] lenni. [A http://gamerthemovie.com/]Site[/A].* Robert Downey Jr. (Holmes) és Jude Law (Watson) a főszereplője a legújabb, szokatlanul erősen akciófilmesre vett [B]Sherlock Holmes[/B] remake-nek. Downey agyas detektívnek is laza. [A http://sherlock-holmes-movie.warnerbros.com/]Site[/A].* Egy rész Mátrix, egy rész Mesterséges Intelligencia – ez a [B]Surrogates[/B]. Bruce Willis egy olyan világban kerül nagy bajba, ahol hús-vér emberek saját robotmásuk testében élik mindennapjaikat. Persze van, aki egy ilyen utópiában is csak a problémát gyártja. [A http://www.youtube.com/watch?v=Zl_h9RaL0es]Trailer[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fura, de ezek közül érdekel mind a 4 🙂

 2. jujj ezek közt van szép is jó isköszi

 3. A Surrogates és a Nine levett a lábamról! (főleg az utóbbi) Baba lesz 🙂

 4. A Surrogates nagyon érdekelne…

 5. A 9, és a Gamer az érdekesnek hangzik. Lehet meg is nézem ezeket…

 6. yeah baby,holmes!!!

 7. Ez a Gamer nagyon pöpec filmnek tűnik.. már várom

 8. gerald butlert imádom!!!

 9. Iron, nagyon nagyfőnök az avatarod! A legnagyobb figura Gatts!Pokoli jó kis filmtermésre számítok én is a trailerek alapján, de tényleg egyre spoileresebbek a franc megüti a vágókat meg a szerkesztőket.

  • Köszi! : ) Éljenek a Berserk-rajongók! A trailerekkel kapcsolatban egyetértek, ezért is nézek manapság nagyon keveset. A legtöbbe belevágják a film lényegét, legérdekesebb részeit… :/

 10. Ez a nyári-őszi moziidőszak tömve lesz érdekes filmekkel.

 11. A Surrogates-től kirázott a hideg..kicsit Terminátor + Sziget kombót érzek benne, és Bruce parókája..érdekes 😀

 12. *könyvvelBocsánat, a pontatlanság, ugye… 🙂

 13. ez, hogy ma mindenből stájlish animékből lopott látványelemekkel megtűzdelt flesselős filmet csinálnak engem is húz. Igazad van solid. Tökmindegy ki volt jackie chan a filmben, én meg sem néztem pont azért amiért te is felhoztad negatív példának. Hollywood egyre több pénzt költ, hogy übersuttyó remakeket csináljon kólás pohárral a kezében ujjat szopó, simléderes pityukáknak anyucival.

  • De csináljanak ilyen filmeket ha akarnak, érted, de találjanak ki új történeteket és ne már meglévő könyveket filmesítsenek meg olyan módon, hogy annak semmi köze ne legyen az eredetihez, aminek a képe esetleg sokak fejében ott van, mint általános műveltség és így ülnek be a moziba… aztán teljes képzavarral jönnek ki onnan.De mehet ez a film is úgy ahogy van, de legalább ne Sherlock Holmes-nak hívják a figurát, hanem mondjuk Turner detektívnek és akkor már mindjárt nem villan egybe a film a könyvvek a fejünkben… 😀

 14. zsírosak lesznek a surrogates és a gamer. Ami innen kimaradt, de mindenképp ajánlom mindenkinek a trailerjét az a Drag me to hell.http://www.youtube.com/watch?v=q5D74xACodQ&feature=related

  • Ezeket a trailer készítőket úgy tarkón vágnám egy szívlapáttal. Annyi spoilert lelőnek a hatás kedvéért.

  • Raimi visszatért? Végre újra horrort rendez? Akkor itt kő-kövön nem marad!:D

   • Azaz! Én is nagyon megörültem Rajmi mester visszatérésének a horror vizeire:D és bár spoileres a trailer de tényleg jónak ígérkezik:) A Surrogates trailert én is fanyalogva kezdtem nézni, de a végére meggyőzött, és várom szeretettel. A gamerben meg nem csalódok szerintem, mert attól azt várom ami, egy jó kis ötletes akció szifi:)(off)PS: Éljen minden Berserk rajongó!

   • “””True Horror””.Jah, de azért ott virít a PG-13-as besorolás.”

 15. A Surrogates és a Gamer is jó filmnek tűnik az előzetes alapján.

 16. 9.elég egyedi animációs filmnek ígérkezik,kicsit Medievil utánérzésem volt,eddig tetszik.

 17. Gamer:Running man keresztezve a Death race-el,annyira nem izgat.

 18. Nem Jackie Chan játszotta Phileas Fogg-ot.

 19. Sherlock Homes? Hát már ne haragudjatok, de ez annyira hasonlít az eredeti, könyvbéli Holmes-ra, mint amennyire Jackie Chan hasonlít Phileas Fogg-ra az utazás a Föld körül 80 nap alatt című filmben. Semennyire! És itt most nem a kinézetükről, hanem a viselkedésükről, stílusukról beszélek.A könyvbéli Phileas Fogg és Sherlock Holmes angol úriemberek a 19. századból. Ezek a filmes bohócok NEM AZOK!!!De attól még biztos jó film lesz azoknak, akik nem olvastak Sherlock Holmes könyvet… 😀

 20. Surrogates érdekes koncepcióval tetszeleg joggal!

 21. hú ez a gamer elég látványos

 22. Sherlock Holmes trailer alapján gáz film lesz,ebben már nincs semmi Holmes-os ami a régebbi darabokat jellemezte,komédiának talán jó lesz,de az is csak talán!

 23. ez a Surrogates nagyon tetszik

 24. Ez a Gamer érdekes lehet.

 25. Gamer = Deathrace -autók??

 26. nagyon jó választások, szinte mindegyik érdekel, Sherlock legjobban az isteni párosnak köszönhetően. Surrogates-ből még bármi lehet, Bruce remélem nem tolja el.

 27. Nagyon jó filmek lesznek!

 28. “A “”9″”nek tuti OSCAR 2010 Februárban.Ha nem kapja meg akkor bunda.Hatalmas.Kiráz a hideg amikor nézem a trailert.A Sherlock Holmes trailer alatt csak arra koncentráltam honnan ismerem én ezt a zenét. Végül rájöttem.http://www.youtube.com/watch?v=bKdw8xBwUEkAmúgy minden film jónak ígérkezik, amit ide beszúrtatok, szóval THX!”

 29. Gamer jön PS3-ra, Gerard Butlerel leszünk és csak az új E3-o bemutatott Motion Sensorral lehet irányítani majd. 😀

 30. Basssz ! Az a Surrogates jól hangzik és látszik !!!

 31. Na, a Gamer-ben kedvenc Dexter-unk is jatszik.:)

 32. Nekem mindegyik tetszik valamilyen szinten. 9 tényleg nagyon ütős.

 33. Ezért a 9-árt már most oda vagyok, nem tudom mikor fogott meg így animációs fim. A Surrogates meg csak simán jónak tűnik:)

 34. Hogy a 9-et megnézem vagy kétszer a moziban az szinte biztos!