Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

MotorStorm: Apocalypse – halasztott megjelenés

A Sony Computer Entertainment a Japánban bekövetkezett tragikus katasztrófára való tekintettel világszerte – bizonytalan időre – elhalasztotta a Playstation 3 exkluzív [B]MotorStorm: Apocalypse[/B] megjelenését. A játék történései több ponton is – földrengés, cunami – kellemetlenül egybevágnak a valóságban is bekövetkezett eseményekkel.(A már boltokban landolt példányokat az intézkedés nem érinti, a game Magyarországon már jó pár napja kapható. A készletek kimerülése után azonban bizonytalan, hogy mikor érkeznek újabb szállítmányok.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akármennyire nem értek egyet squaresoft-al mégis azt kell mondjam, h a gazdasági helyzetre tett megjegyzésében van valami…Ennek ellenére ezt mondom neked, h ezt így akkor sem lehet, mert hiába a gazdasági nagyhatalmi sátusz, hiába a SONY, attól ott még emberek haltak meg, és az első az ő talpraállításuk, (persze a gazdaság is fontos része ennek a helyreállításnak) segítésük és ebbe a játék most érthető módon másodlagos szerepet tölt be!

  • Szerintem is az elso az o talpraallitasuk, de ennek vajmi koze van ahhoz hogy melyik jatek mikor jelenik meg. Vegul is ez is a kegyelet egy formaja, rendben van.

 2. Szerintem halasszuk el az osszes jatek kiadasat. a lovoldozos es repulos jatekokat a libiai konfliktus miatt az uj mortalt meg az oregapam miatt. Szep dolog a kegyelet, de azert ne vigyuk tulzasba. A sok legyilkolt balna lelke biztos vidamabb hogy a tsunami kinyitra az egesz retkes balnavadasz-flottajukat is. Minden eremnek ket oldala van gyerekek…

  • A legfrissebb becslések szerint több mint 20ezer ember halt meg. Gyerekek, édesanyák és édesapák fel tudod ezt fogni egyáltalán?Kétlem…

   • Te vagy aki nem fogja fel. A tajfoldi tsunaminal tobb mint 100 000-en haltak meg es nem fosott a vilag ennyire mert az ottani gazdasag nincs akkora kihatassal a vilagra mint a japan. Penz beszel kutyaszar tancol…Gondolom Te most szolidaritasbol nem jatszol semmivel… vagy megis? na mit is tolsz? Minden jatekra lehetne valami osszuggest talalni a vilag bajaival amiert nem jelenhetne meg vagy ne jatszunk vele.

  • Lehet,h a Sony eseteben erzekeny pont volt,h a hazajukat peldatlan katasztrofa erte?! Termeszetesen gondolkodhattak volna ugy is mint ahogyan azt te is teszed, hiszen valoban nem valtoztatna semmit az adott helyzeten. Nyugtass meg, ha ugyan ez tortenne a te hazaddal is akkor is elo venned ezt a szarhazi gondolkodasmodot?!

   • megnyugtatlak, valoszinuleg igen, leszarnem hogy mi jelenik meg kesobb. Ez azokon az embereken nem segit. Inkabb adjak ki rendesen es a bevetelbol tamogassak a foldonfutova valt embereket.

    • Játszhatsz te is akár a MotorStorm A-val, nem ez a gond, nem kell a világgazdaságot sem belekeverni. Pusztán annyi a lényeg,h úgy gondolták nem hirdetik most az éppen aktuális játékot, mert ők így döntöttek, olyan kurva egyszerű, és itt mindenki megértette:( De fordítsuk már meg a dolgot, nehogy tönkre tegye az életedet néhány szaros játék megjelenésének eltolása.

     • ok, legyen, vegul is mindegy mikor jelenik meg.A kutyas kerdesen meg meg gondolkodnom kell melyik is lenne a helyes valasz. Eddig csak cicamat utottek el, de nem kenodott szet az uton es igy el tudtam temetni, beke poraira. 🙁

   • most ertettem csak meg: szoval Te ugy gondolod hogy a vilagnak ugy kell mukodni hogy ha neked szar akkor masnak is legyen szar… na kinek is szarhazi a gondolkodasa?

    • “Ugye most szándékosan nem akarod érteni a dolgot?! “”ha neked szar akkor masnak is legyen szar”” ezt miből sikerült levezetned?! Nem gondolhatod komolyan ezt a sok marhaságot amit leírsz! Várjál elmagyarázom gyógypedagóg példával. Van egy szeretett kutyád, neve Bolhás, elüti X jármű, és egyenletesen szétkeni a járdaszegélyen. Természetesen nem tiszteled az emlékét hisz: A:csak egy kutya B:neki már ez úgy sem segít C:el sem temetem,otthagyom a járdán száradni, számít? D: leülök játszani a DogHunterII-vel amiben négylábú kedvenceket lehet hullára gázolni,Bolhás se sértődne meg, hisz neki meg már úgy sem segít. Persze ha nem akarod nem fogod fel. Hidd el nem leszel kevesebb senki szemében ha belátod,h amit leírtál az egy kannibáltörzsben filozófia lehet, de értelmes, érzelmileg fejlett/kifejlődött emberek esetében “”hibás hozzáállás””. Sz@rházis dologért utólagosan elnézést kérnék, picit túl reagáltam.”

 3. Nagyvonalú gesztus, hogy figyelembe vették a sajnálatos japán helyzetet, és megadták a tiszteletet a japán emberek felé.

 4. Szép, hogy gondolak a bajbajutottakra is. A játék demóját tegnap próbáltam. Mindenképpen elismerésre méltó, hogy a játék meg tudott újulni, de első próbára tényleg nincs MotorStorm-érzése az embernek.

 5. Akkor ezért nem megy a multi ? Pont ma akartam próbálni és 80***** kóddal nem engedi.

 6. hát igen. emberség, meg mellette fontos piac a japán

 7. Érdekes döntés… de igaza van Undefeated-nek… valamilyen szinten felesleges… Ők attól még próbálják élni a mindennapjaikat…Szerintem

 8. de akkor háborús játékokat se adjunk, need for speedet sem mert ott meg karambolozoltisztelem a döntést csak feleslegesnek tartom

  • ezt tenyleg ilyen nehez megerteni? a dolog AKTUALITASA a problema. haboru se most volt (vagyis csak most kezdodik epp), szoval lehet jatek belole. nyilvan a japan esemenyeket is fel fogjak dolgozni rengeteg formaban az elkovetkezo evekben. csak nem most.

 9. Azért kár hogy az ilyen katasztrófák kihatnak a videójátékokra is. Metal Gear Solid 2 is teljesen más lett volna, ha nem lép közbe 9/11.

 10. Hát, érthető és becsülendő gesztus.Viszont, nem örülök, hogy a szerverek még később lesznek javítva.

 11. Nincs ezzel semmi probléma, amúgy a játék nem tetszik.

 12. Szép dolog tolok nagyon!!

 13. Remélem egyetért mindenki. Szép dolog tőlük.

 14. Érthető és becsülendő döntés.

 15. Szomorú,h nem érted,pedig nem bonyolult.

 16. Nem értem ezt a halasztást.Ettől mivel jobb a japánoknak???Ez tiszta marhaság.

  • Nem lesz jobb nekik, de fölösleges most kiadni, az ottani események miatt nem nagyon fog fogyni most a játék.

  • Az egész világ együtt érez a japánokkal(jobbára),talán ennek hatására nem akarják kitapétázni a boltok ablakait, hogy itt van a MotorStorm: Apocalypse Jupíííí….vegyed meg, me világvége madmax hangulat, kihalt kísértet városok, láng borította, füstölgő épületek, zsírfain APOKALIPSZIS!!! Hm?

  • “a japánoknak semmivel,de gondolom szeretnének ott is eladni x darabot a játékból,így “”együttérzésből”” inkább megvárják míg a japánok összeszedik magukat!!!”

  • “Remélem egyszer majd felnősz és megérted, mit jelent az, hogy “”kegyelet””.”

 17. Érdekes egybeesések.

 18. Ez biztosan emlékezetes marad ha eszünkbe jut a MS Apocalypse név. Időzíteni se lehetett volna jobban a megjelenést!

 19. Nem értek vele egyet, de vitatkozni sem fogok róla.

 20. Eleve szörnyű ,ami kint Japánban történt , s ha nem lett volna Motorstorm : Apocalypse a tragédia ugyanúgy megtörtént ,ezt nem lehetett megjósolni

 21. Érthető ez a dolog, pláne aki át is élte ezt a szörnyűséget. Mégis hogyan szórakoztatná őket egy ilyen játék…Azt mondjuk nem értem hogy hogyan szeretnék kiküszöbölni ezt a kellemetlen egybeesést, hiszen a katasztrófa megtörtént ezen már nem lehet sajnos változtatni, a játékot meg nem fogják át tervezni.