Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

MotorStorm: Apocalypse – bejelentés képekkel, infókkal

Mert [A http://playstationcommunity.hu/note/3555]minden pletykának[/A] van alapja…A Sony, ki tudja miért, de nem várta meg a jövő heti nagy E3-as sajtótájékoztatóját, és ma bejelentette, hogy készül a MotorStorm 3 Playstation 3-ra [B]MotorStorm: Apocalypse[/B] címmel.- A történet ezúttal Kalifornia nyugati partvidékén, a Bay Area nevű területen játszódik- Egy hatalmas földrengés romba dönti a várost – itt folyik a versengés- A földmozgások a játék ideje alatt is folynak, még jobban átrendezve az épületeket- A nehézségi fokozatokat három választható karakter jelenti: Rocky (beginner), Survivor (medium), és Big Dog (hard)- A Naughty Dog besegít az Evolution stúdiónak a fejlesztésbe- 16 players online multi- Max. 4 palyeres offline multi osztott képernyővel- A 4 barátot csapatként be is lehet vinni az online versengésbe- Az online módban a járművek nagymértékben alakíthatók és tuningolhatók- A járművekre való cuccok közösségi felületen cserélgethetők- In-game perkek- Saját tervezésű futamok saját szabályokkal- Átvezető filmek az egyszerű töltőképernyők helyettTovábbi infók – pontos megjelenési dátummal, eddig annyi van, hogy 2011 – majd az E3-ról!A galériában látványterveket és fotókat találsz egy nagyon korai, de már mutogatható verzióból.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Képek alapján nagyon jól néz ki. Moci FTW!

 2. VáromJöhet a teaser is 🙂

 3. Izginek hangzik. Jöhet 😀

 4. Nagyon királyságnak néz ki! Remélem tudják hozni a városban is azt a hangulatot ami a dzsungelben volt… 🙂 Na meg persze legyen benne 2 személyes co-op is.

 5. jóóóóó

 6. hihhetetlen szép ez a game. nagyon bejövős.

 7. Első napos vétel…:)

 8. mekkora! start race a metróban. :Dmondjuk én ilyen Split/Second feelinget érzek a képek alapján.

 9. Már most imádom, király témaválasztás és tuti megint kap egy szétb*szós soundtracket, amire benitrózva őrűltem csapatom majd a motort, miközbe üvöltözöm a havernak, aki mellett elsüvítek pont neki az első fának, és röhögünk minden boruláson, az eséseken felhördülünk. Mondtam már, hogy imádom?:)

 10. Nemtudom hogy most a screenshotok szar minősége, a kevesebb szín, vagy a 3d opció miatt, de nekem picit csúnyábbnak tűnik mint az előző rész.Ennek ellenére a témaválasztás, meg ahogy elképzelem ezt az egész felturbózott játékmenetet, nagyon tetszik.

 11. Szerintem ezek – a már kiderült – címek olyanok, amiket mindenki sejtett. Ha a konferencián mutatják őket, akkor ja igen, gondoltam stb stb. Szóval itt valami nagyon nagyra készülnek (szvsz)

 12. ennyi címet elhinteni az E3 elött. szerintem robbant a sony!

 13. Nem nagyon szoktam autóversenyekkel nyomulni, de az első rész tökéletes nyitócím volt annó, és most a 2-at is beszereztem. Ez a több útvonalas pálya bejön nekem, mert egyébként nem tudnék egy kötött pályán maradni. 🙂

 14. “Nem tudom, hogy ti mit gondoltok erről, de nekem baromira nem tetszik, hogy az E3 előtt ilyen játékok kerülnek leleplezésre… Sokkal “”hangulatosabb”” lett volna bejelenteni egyenesen a rendezvényről… A játékot meg biztos megveszem. Ahogyan eddig is tettem. Remélem jó lesz.”

 15. 2. nagyon jó volt, remélem a 3. is legalább ennyire változatos lesz.

 16. egy megvolt,2 demója nem tetszett egyáltalán,de a témaválasztás és a környezet nagyon bejövős idáig.

 17. Ez nagyon bejövős. Tetszik a témaválasztás. 1-2 képen látszik hogy 1 helikopter lövi a versenyzőket meg hogy viszi a pályaelemeket. Ha meglesz spékelve ilyen random hangulatfokozó elemekkel akkor nálam tuti vétel.

 18. “elég szépen néz ki… az egyik középső képen a közúti táblára az van írva, h “”A Sony Computer Entertainment Game”” :D”

 19. Odab*szós.

 20. ettől roland emmerich felsz*pja magát… aomdúrva, már a képeken is látszik…

 21. Vártam a bejelentést,de ilyen témaválasztásra nem számítottam! Marha nagy ötlet! Tisztára mint a 2012 című filmben,a földrengéses Kaliforniában versenyezni. Tetszik.

 22. Naughty Dog mostanság minden Sonys csapatnak besegít, nem véletlenül vágják a CELL programozását, hiszen az U2 is bitangos lett.

 23. frankóak a képek, ez is alap vétel lesz majd 😀

 24. Isteni a cucc.

 25. Az első rész nekem ebből a játékból elég volt. A második rész demoja nem győzött meg arról, hogy ez több mint az első rész volt, így felejtős lett a vásárlás. Ez a harmadik viszont így elsőre baromira bejön.Nagyon hangulatos is lehet. Remélem nem lesz már olyan mint az első részben, hogy a gép csak azzal foglalkozik, hogy engem letoljon a pályáról nem törődve azzal, hogy mellette is elhúz közben a teljes mezőny.

 26. Ez überkirály. Eddig még csak az Arctic Edge-el játszottam és az is nagy kedvenc. Kár, hogy nincs PS3-am, jövőre majd sokat kell pótolnom (ha lesz akkorra).

 27. “””- A földmozgások a játék ideje alatt is folynak, még jobban átrendezve az épületeket”” – Nekem ez tetszik a legjobban és valószínűleg emiatt anyázok mjad a legtöbbet.”

 28. Na ez érdekes lesz. Várom a gémpléjt =)

 29. Nem értem mi baj volt az elödök AI-vel? Nem vettem észre semmi csalást, csak kökemény kihívást. Söt, remélem még keményebb lesz, mert csak az utolsó harmada volt nehéz, addig sétagalopp.

 30. 4 valós kép a többi remaskolt .. azzal mit szeretnének elérni? a játékhoz vajmi köze. mint kb. a francia góloknak egy foci vébéhez.

  • Látványterveknek hívják őket Emese. Azt érik el vele, hogy lesz elképzelésed róla, hogy néz majd ki, hogy játszódik a game.

 31. Egyik képen egy csávó vígan rohangál. Grafikai színvonalnak egyébként az 5. sor első képét várom el. Számomra az a (az előző 2 részhez képest) minimum.

 32. Ezt azért várom.Remélem ez már támogatja a 4D-t! xD

 33. Én most már kiváncsik vagyok az E3-ra, hogy mit tartogat a sony a showra, mert úgy tünik csak Resistance 3 marad addigra.

 34. reméljük az ND nem szól bele a multis részbe XDAm fasza,lesz mire költeni…faxa…

 35. Remélem az AI-n javítanak az előzőhöz képest.

 36. Hínyee, álmomba sem gondoltam volna ilyen téma választást ! Ahogy a motoros ugrajt egyik híd elemről a másikra, az egy külön akciójátékba is beillene. 😀

 37. 1 dolgot várok az Új MS-től: újraírt AI-t. Vicc amit ez a sorozat megenged magának ilyen téren.

 38. marad valami a Sony konfra?

  • Valami biztos.

  • A Resistance 3 talán nem szivárog ki …

  • Számadatok, statisztikák, önfényezés tuti lesz :DKicsit mást várnék ettől a motorstorm brandtől , nekem a terepezés jobban bejön mint egy városban bohóckodás. Mindenesetre érdekes az elgondolás lehet még tetszeni is fog, meglátjuk….

  • “Persze, mindenféle táblázat meg eladási adatok 🙂 Egyébként továbbra is szokatlan, hogy megint bejelentettek egy olyan címet az E3 előtt amit ott “”illett”” volna, nekem ebből az jön le, hogy a Move nagy szerepet fog kapni az egész konferencián és leginkább azon lesz a hangsúly.”