Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mortal Kombat – Mileena randevú” trailer”

Friss videó érkezett a 2011 során Playstation 3-ra is megjelenő, vérfrissített [B]Mortal Kombat[/B] epizódból. A trailer címe “Randevú Mileenával”.Emellett az is kiderült, hogy a választható karakterek között ott lesz a négykezű Goro és Jade kisasszony is.[YOUTUBE]svOn5CI-JhI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A videó vége aranyos =D

 2. ez meg fog érni 13ezret?

 3. jo a segge, na de smacini ne akarjon vele senki 😀

 4. Harapós videó !!! :]

 5. Jó lessz! Bemérendő!

 6. Sracok valaki tud mar valamit hogy hany karakter lesz benne?remelem sok:)

 7. Annyááád..komoly a vége nagyon 😀

 8. “Az utolsó, vsDC -s résztől biztos jobb lesz. Abból a részböl nekem csak annyi tetszett amikor Joker ordibálta, hogy : “”legyőztem Batmant”” ^-^”

 9. Bazmeg de durva, egyre jobban tetszik a game.

 10. Remélem ez olyan király lesz, mint amilyennek tűnik! Utoljára a 3 volt élvezhető nekem.Na és a Noob Sibot vajon lesz? Mileena nagyon szexy, de félek ő tuti fogaz közben!

 11. ez a Mileena akárkibe belekóstól?

 12. Várom a gamet!!!

 13. Készülj Patrik! Visszatér a régi Mortal Kombat!Újra verhetetlen leszek mint annó Snes-en :DÚjra megtanulni az összes mozdulatot – kivégzést, de jó is lesz!! :DEsetleg valaki pontosabb dátumot tud?

 14. Hosszú évek után újra venni fogok egy verekedős játékot, mondjuk régen is csak mortaloztam, aztán orrvérzésig tekken 3, azóta semmi, de ez a mortal oda fog b@szni XD

 15. Nagyon beteg karakter 🙂

 16. “Jó lesz ez, bár nem értem igazán a sok “”újjászületéssel”” kapcsolatos megjegyzést, mindenhol ezt olvasom. Ok, hogy a régi helyszínek visszajönnek, de maga a játék tök olyannak tűnik mint a PS2-es részek, teszem azt mint a MK Deadly Alliance.”

  • Az a rész még jó is volt , de ami utána jött az már vicces volt mintsem szórakoztató.Én az újjászületést a vissza a jó öreg 2d-be értem. A mortal kombat akkor indult el a lejtőn amikor a 3d beletették.

   • Szerintem a DA jó rész volt, és egy újraszületés ígéretével kecsegtetett, de utána elb@szták. Most meg ugyan azt akarják a pofánkba tolni, mint 92-ben, csak szebb grafikával, ez nekem kevés! A karakterek mozgása szerintem nevetséges, a harcrendszer meg elég lapos, nincsenek ötletes új mozgások, és még mindig nem lehet futni. Ez nem újjászületés, mert semmi olyan komoly dolgot nem raktak bele, amitől ezt lehetne mondani rá. Majd olcsón beszerzem, hisz hamar tele lesz a használt piac eladó MK-al. 😀

    • Ezt mind ebből a videóból szűrted le ( na jó, láttunk már egy pár jelenetet , de .. mindegy ) ? :]Előrendelem majd . Megjelenési dátum ? 2011 Verekedős Játéka !!

  • Teljesen más, mint a Deadly Alliance vagy a Deception! Ez már most látszik. Más karakterek, más megvalósítás, 2 vs 2 mód lehetősége, 2D játékmenet…A MK 1-3-ig lévő karaktereket vonultatja fel az új rész. A pályák is ezekhez a részekhez kötődnek leginkább.

 17. Goro vs. Kratos AAAAHHHHHHHHHHH!!!

 18. Nekem valahogy nem jelent sokat hogy az egyik művész Black Sabbath koncertre vinné Mileenat, vagy hogy a kreatív direktor szívesen kempingezne Raidennel, és nem is ezekért fogom megvenni a játékot. Persze a fejlesztő is ember és meg kell becsülni a munkáját, de nem várok hasonló videókat.

 19. Hát BRUTÁLIS ez az új mortal:)

 20. Kegyetlen jó. A Mortal Kombat ÚJJÁ SZÜLETETT….

  • És tényleg! -Végre tudtak fejlődni, úgy, hogy visszatértek a Mortal Kombat 1-2-3 által kitaposott útra.. Nagyon hangulatos lesz. Lehet, hogy a végén még első napos lesz… 🙂

 21. Én lesmárolnám. 😀