Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mortal Kombat – klasszikus időket idézve

Június 7-én érkezik a [B]Mortal Kombat [/B] első komolyabb DLC csomagja, a [B]Classic Skins Pack[/B]. Az 5 dollárba kerülő letölthető kiegészítő [I]Ermac, Mileena, Jade, Kitana, Sub-Zero, Scorpion, Reptile [/I] klasszikus ruháit foglalja magában, utóbbi három karakternek pedig a kivégzéseit is! Alább a DLC rövid bemutató videóját tekinthetitek meg.[YOUTUBE]AX2ORZmXcmA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. király

 2. Mindenképpen megvásárolom.Egyébként furcsa Reptile a klassic costume-ben, mivel a mozgásához tökéletesen illik a gyík megjelenés.

 3. fasznak dlc.. nekem itt van a ps1 s mk trilogy-s ha nagyon retrozni akarok 😀 majd akkor meveszem ha kijött az összes..

 4. én örülök ennek, végre tudok majd Reptile ninja kosztümjében lenni, a hüllő formáját nem szeretem.

 5. Akkor veszem meg , amikor kijött az összes addigi DLC-t tartalmazó -MEGA- DLC ! :] Jóárasítva . Bejön , kell az összes .

 6. Királyság, megveszem.

 7. Ebben a vidiben láthatjátok, hogy milyenek is voltak anno az MK harcosok:http://www.youtube.com/watch?v=QFQMNXR0hrM

 8. Meg tudják adni a módját, az nem vitás

 9. HA LESZ ps STORE

 10. Come over here vásárló pénze!

 11. Hát elég drága lesz, font-ban 3,99. nem hiszem, hogy most megveszem, inkább az L.A. Noire-hoz a Rockstar Pass-t, az tényleg megéri. Viszont, ha a Scarletes DLC nem lesz drága, majd beszerzem.

 12. Azért a csajok skinjénél lehettek volna kicsit kreatívabbak, mindegyik ugyanúgy néz ki, csak a ruci színe más…

 13. Hát elég szomorú hogy pénzt csinálnak ezekből… Nem értem miért nem rakták bele szépen az egészet.Nekem megvan a retro ermac ruha mondjuk, de még nem tudtam felhasználni..A másik meg hogy tutira kijön valami Bővített MK amin ezek a rucik meg karakterek is ott lesznek és még olcsóbban jönne ki ha csak a lemezt veszed meg!:DDNekem az nem tetszik az egészben hogy nem a lemezen van meg az egész szépen egyben, hanem így töltögetni kell külön, amit egyáltalán nem tudok értékelni.:S Szánalmas pénz lehúzás, bugos a játékuk is, azt javítsák ne DLC-kel törődjenek!+Kijön ilyen nonam Scarlet.. xD Hol van a régi jó öreg Rain, Robot Smoke, Shinnok stb. Deadly Alliances féle karakterekből meg nem kérek..Szerintem MK4 óra amik kijöttek csak a sorozatot szégyenítették, nem hogy erősítették!Kivéve ezt az új részt, ahol fellángolt újra a tűz de még mindig nem annyira.:P

  • Szerintem egy rossz szavunk se lehet a mortalra tartalmilag (karakterek száma, karakterenként 2 kosztüm, rengeteg mód, pályák/kivégzések) Bugok vannak de azért messze nem olyan sok mint a egy átlag jelen generációs játékban és aki figyeli az tudja hogy a háttérben jött már rengeteg balance patch a játékhoz.Skarlet meg inkább a hardcore MK rajongók kiszolgálása mint noname új karakter(ügyebár az ő sztorija is a régi időkre vezethető vissza). Volt is erről Ed boon twitterén egy szavazás hogy mit szeretnének a rajongók és ott Rain/Robo-smoke leszerepelt Kenshivel vagy az új karakterekkel szemben(ettől függetlenül szvsz mind2re van esély) Shinnok már egy következő asztal lehet kijön őis dlcként de nem véletlenül használták egyedül Quan Chit a trilógián kívüli karakterek közül és aki végigjátszotta a játékot az tudja hogy Shinnoknak mi a szerepe. Hogy nem szereted a dlcket az érthető énse örülök annak hogy x ezer forint után még1xer lehúznak mert rajongó vagyok és irreális összegeket kifizetek pár kosztümért vagy karakterért de sajnos ez az üzleti modell és azért ha megnézzed még mindig tehetnék ezt pofátlanabb módon(lásd SF, blazblue, marvel vs capcom 3)Hogy később lesz-e dlckel bővített dobozos verzió az pedig megint csak az üzleti modellen és nem a fejlesztőkőn múlik de szvsz inkább örülni kéne hogy így is meglehet szerezni a játékot aki pedig hajlandó várni 1 évet és drágábban megvásárolni a dlckel bövitett verziót mint az eredeti platinum verzióját az szerintem megérdemli a jobb ár/érték arányt.

   • Ez az, hogy rajongónak mint én kellenek a dlc-k!:D És azért nem tetszik, mert valamilyen formában ott van az a lemezen, sőt ott is van szerintem, csak unlockolod a kóddal..Már meg van minden retro ruha ami jön dlc-be ilyen kártyás kódokban, bratyómnak köszönhetően, csak Reptile hiányzik!:DCsak lenne már store hogy aktiváljam… Ami a játékot illeti, nagyon jó game, csak vannak hibái.pl.: fagy, folyton elveszi a koth pontjaid, pedig én soha nem disconnectelet meg húzom ki a netet… + laggos nagyon az online, statot rosszul számolja… jó példa erre a mai nap, nyertem player matchben többet is és valamiért hozzászámolt a lossokhoz is pluszba… nos ez mi?:DRanked meccseket pl jól számolja.:S Furcsa.De még ezek ellenére is nagyon tetszik, mert ez a gém amit legjobban vártam ebben az évben!:D A másik, meg hogy én szerintem lesz itt folytatás is!

 14. Sry. Kicsit lemerűltem estére.

 15. kár hogy a robotokat másik dlc-re hagyják, talán ezért lesz scarlet és kenshi külön, hogy azt is eltudják adni szépen.az online rendszer javítása fontosabb mindennél, ahelyett hogy hetente újra balanszolják a harcosokat vagy megveheted a lemezen lévő rucikat…

 16. Baromira be kéne már szereznem:(

 17. Szupi, már csak Store kellene…

 18. De basszus akkor legalább már Smoke-nak, meg Noob Saibot-nak is csinálhattak volna…Meg ugyanúgy megnézném az MKII-es ninjanő rucikat is. Na, az ám a retró powa. 🙂

 19. Hát akkor én várok egy évet a bővített kiadásra.

 20. a régi skinek elég jók 🙂

 21. Reptilet kétszer írtad le a felsorolásban, vagy csak ennyire pofátlan a NR Studios hogy duplának számolják fel? :DErmacnak is aktiválódik a klasszikus kivégzése a ruha mellett.

 22. Nem ennél a Mortalnál mondták, hogy neeeeem, nem olyan lesz a DLC hogy már alapból rajta van a lemezen és gyakorlatilag csak a kódot vesszük megy ami feloldja?Mert spec. Scorpion és Sub-Zeró klasszikus skinje tuti benne van, mert volt egy olyan challenge, hogy velük kellett fightolni.A többi ninja és ninjanő klasszikusa meg láthatóak folyamatosan a háttérben a story bejátszásaiban.Amúgy piszkosul tetszik, csak kár, hogy gyakorlatilag ez csak 2 modell más színekkel. Szívesen láttam volna minden karakternek egy klasszikus külsőt, akár akkor már nyilván drágábbért.

 23. Kezdődik a lehúzás! :)Scorpion klasszikus kivégzésnek alapnak kellett volna lennie, ilyenért elkérni pénzt…………..

 24. Ezt eléggé fölöslegesnek tartom.

 25. Ilyenkor sajnálom azokat akik 10 ezreket kiadtak 1-1 ilyen ruháért. : (

 26. inkább kensit és scarlettet adnának 1 dlc-ben.