Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Monster Hunter World – túl a 11 millión!

A Capcom jelentése szerint, a [b]Monster Hunter World[/b] eladásai – beleértve a digitális vásárlásokat is minden érintett platformon – elérte a 11 millió példányt. Tavaly augusztusban 10 milliónál tartott, de akkor PC-re is, és az közel egy millióval megtolta a szekeret.A készületben lévő [i]Iceborne[/i] DLC ősszel érkezik.A játék már megjelent PlayStation 4-re, a tesztjét a kapcsolódó tartalmaknál olvashatjátok.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. fogalmam sincs, hogy mit esznek rajta, legnagyobb pénzkidobásom volt a tavalyi évben…

  • Nálad aztán az termoszférában vannak az elvárások. 🙂

   • ugyan, semmi elvárásom nem volt. le volt akciózva, megfordult a fejemben, hogy megveszem, Drivit megkérdeztem érdekelné e, rábólintott, mondom akkor nézzük.egy vasárnapot végigszenvedtünk vele, azt ment is a levesbe, egyikünknek se jött be.a matchmaking meg harc az szerintem kritikán aluli.

    • Pedig állítólag kooperatívan üt, vannak benne sárkányok…

    • Matchmaking dologgal nincsen gond:1, – Rákeresel nehézségre + egy lényre és kidobja a küldetéseket. 2, – Elindítasz egy küldetést, belépsz, fel lősz egy jelzőfényt és jönnek játékosok akik ugyanazt keresik. (Persze a kérdés mennyi az aktív játékos még a szervereken. )Annyi a gubanc az idegenekkel, hogy nem tudod ki a profi és ki a hullajelölt, meg vannak olyanok akik az azt várját te nyerd meg nekik a küldetést. Volt olyan is aki végig a bázison b*szta a rezet és a meccs végére jött oda meghalni ezzel elbukva a küldetést.Én anno premier napon megvettem és ki is platináztam.A legnagyobb szopatás az a fránya koronás lények megölése volt. A Rathalosból ha jól emlékszem 200+ vadásztam mire meglett a nagy koronás. Mostanság már csak extra küldetésekre térek néha vissza. Most jött ugye Witcher.Meg is lett a full páncél… meg a specko tűz kő.

     • azzal a részével nincs, nekünk az nem jött be, hogy konkrétan nem lehet ketten felfedezni, szinte csak a harcra hivhatod be a másikat, mert ugye addig nem tud belépni a társ. amig el nem érsz egy adott pontig ahol jön a cutscene.ezzel még meg is békéltem volna, de a harcrendszerrel nem.semmi gond, hogy ez tetszik rengeteg embernek, nekem egyáltalán nem, feleslegesen túlbonyolitott és lomha.hozzáteszem, SZÁMOMRA!!!!és igen, végigpróbáltam minden egyes rohadt fegyvert, mert mindig ez a válasz ilyenkor :D…egyik sem tetszett. kisregényt irhatnék erről, hogy szerintem miért fos, én hozzászoktam egy olyan minőséghez harc téren, ami nekem tökéletes és működik, ez attól nagyon messze van.