Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Monster Hunter World: Iceborne – itt a következő ingyenes frissítés

A kiegészítő utolsó update-je.

A Capcom egy új előzetest tett közzé a Monster Hunter World: Iceborne egyébként már le is tölthető ötödik, és egyben utolsó előzeteséről. A kapcsolódó sajtóközlemény az alábbi infókat árulta el:

Monster Hunter World: Iceborne készítőinek legutóbbi „Final Stand” fejlesztői naplója további részleteket is felfedett a frissítés tartalmairól, köztük Arch-Tempered Velkhanaról, a szezonális Fun Fright Festival eseményről és sok másról.
 Hívd ki egy legendát és írj történelmet
Nincs róla semmi feljegyzés, honnan jött a Black Dragon Fatalis, vagy mi köze a csupán legendaként ismert Schrade Kastély pusztulásához vezető katasztrófához. Miután a korábbi csapatok nem tértek vissza a kastélyból, a Guild a Tábornokot küldte a Kutató Bizottság segítségére, hogy kivizsgálják a helyszínt. Az Ötödik Flotta vadászai merészen elfogadták a kihívást, és most fel kell készülniük egy történelmi összecsapásra, aminek teljesítéséért magas szintű páncélok, fegyverek és hozzájuk passzoló Palico felszerelések üthetik a markukat.
 
Azok a vadászok, akiket nem dermesztett meg a félelem, a vérfagyasztó Arch-Tempered Velkhanaval is szembenézhetnek egy 2020. október 16-tól elérhető, limitált idejű küldetésben. A rettenetes Elder Dragon ezen még pusztítóbb formája fagyos csapások egész viharát szabadítja a vadászokra, vagy támadások lavinája alá temeti őket. Ezen vadászatot teljesítve a játékosok új bónusz képességekkel rendelkező, haladó Palico felszerelések, fegyverek, és páncélok elkészítéséhez szükséges alapanyagokat szerezhetnek.


 
Új szezonális esemény
2020. október 16-tól egészen 2020. november 5-ig Seliana Holdterasza temető stílusban lesz kidekorálva az új szezonális Fun Fright Festival alkalmából. Az ünnepléshez az egész Gyülekező Felület is csatlakozik egy sor rémisztő elemmel és finomsággal, mint Poggie kísérteties új kosztümje, a szörnyűséges szezonális Palico felszerelés, a fizetős szezonális Handler kosztüm, az új hóember dizájn, és a kantin foghullató édességeinek válogatása. Az egy kis rémisztő mókára vágyó vadászok a bejelentkezési bónuszként, szezonális megbízások és esemény küldetések után kapott jegyeket beváltva megszerezhetik az új Demonlord α+ páncélt és olyan új réteges páncélokat, mint a Skull Scarft, Kadachi Scarf és sok más.


 
Játékmenet javítások és új letölthető tartalmak
Azon vadászok, akik szeretnék a legtöbbet kihozni a Clutch Claw eszközből, most már új Clutch Claw képességfokozókat is felszerelhetnek, melyekkel könnyebben megsebezhetik a szörnyek bizonyos részeit, és még gyakrabban juthatnak parittya lőszerhez. Emellett az új összeolvasztási lehetőségek részeként kibővült az elkészíthető dekorációk listája, és már az ékszerek is fejleszthetők. A divatkövető vadászok emellett már elkészíthetik a játék bármely szettjének réteges páncélját biztosítva őket, hogy mindig az alkalomhoz illően vannak öltözve. A frissítés egy újabb sor szeszélyes nyakék dizájnt és új fizetős DLC-t is tartalmaz, melyeknek köszönhetően hatalmas koponyákkal és csontokkal dekorálhatod ki szobádat. Végül az eredményeiket bemutatni kívánó játékosok egy sor új Squad Kártya és Guild Kártya közül is válogathatnak.

Az alkotás és bővítménye egyaránt kapható PlayStation 4-re.

Hozzászólás