Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Monster Hunter Portable 3 – bejelentve a következő szörnyvadászat

A Capcom és a Sony egészen friss bejelentése szerint – erről korábban már volt egy [A http://playstationcommunity.hu/note/2979]pletykánk[/A] – kicsit átdolgozva Playstation Portable-re is megjelenik a legújabb Monster Hunter epizód, az eddig Wii exkluzív MH3. A [B]Monster Hunter Portable 3[/B] japánban 2010 második felében debütál, de azt követően angol nyelven is várható.A sajtóközlemény elég szűkszavúan nyilatkozik a friss részről: új helyszíneket, új kommunikációs lehetőségeket és új szörnyeket említ.A Monster Hunter széria tudvalevőleg egy fantasy környezetbe ágyazott, multiplayer kalandozásra épülő szörnyvadászat. Mész a haverokkal csapatban vagy 500 órán keresztül, leveritek a nagy dögöket, fegyvereket vesztek és készítetek, esztek, isztok, pihentek, dumáltok, tárgyakat és nyersanyagokat adtok-vesztek, horgásztok és növényeket neveltek – szóval nagyon jó, tartalmas és hosszú társas szórakozás annak, aki a stílust be tudja fogadni.(A Monster Hunter széria egyik új epizódját, a konzolos vonalon Xbox 360 exkluzívként bejelentett Freedom MMO-t is mostanában villantották be, szóval nagy a mozgolódás a Capcomnál. Könnyen előfordulhat, hogy 2010-ben végre lerántják a leplet egy Playstation 3 exkluzív részről is – pletykálják, hogy készül -, ami a félelmetes japán érdeklődést és a PlayStation Network sikerét látva épp időszerű lenne!)[A http://www.youtube.com/watch?v=wsGVYFBxY88]TRAILER[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát nekem is iszonyatosan tetszik. Örülök neki, hogy egy jó kis kézikonzolos játékkal rukkolnak elő. Annyira várom! *-*

 2. Egész hangulatos képek!

 3. Bakker a trii meg már olyan régóta késik, hogy nemis tudom hogy egyáltalán megérkezik-e, pedig anno ezért vettem meg a wii-t is.

 4. BEsza… behu…! Kemény, állat meg minden.Sokkal jobban néz ki mint a Wii rész.Azt hiszem a Wii vásárlása így elmarad. :PMegyek az MH oltáromhoz.Többet nem mondhatok kérem kapcsolja ki.

  • Neked ez olyan, mint drogosnak az anyag. 🙂

   • Valahogy úgy.Tetszenek amúgy az újdonságok, a lények, helyszínek káprázatosak. Szerintem az egész cucc szebb mint a Wii-s MH3.Ahogy elnézem már 2 macska jöhet velünk vadászni. Nekik is lehet páncélt és fegyvert fejleszteni? Legalábbis a ruhájukból és a fegyverekből én így látom.Állat lesz.Kicsit keleti kultúrára épül a falu, de jópofa.

 5. Az XBOX epizóddal a Capcom is tökéletesen bebizonyította, hogy nem értenek mégsem annyira az üzletpolitikához, mint amennyire hittük tőlük, hogy értenek. Közismert, hogy az XBOX eléggé gyengén teljesít a szigetországban de a PSP-s epizódok minden egyes megjelenéskor csúcsokat döntenek. A Wii résszel még csak-csak a japán rajongók kedvében akartak járni, de a 360-as epizód tökéletes példájra annak, hogy USA-t és UK-t olyan fronton akarják bevenni, amit nem biztos, hogy tartani tudnának. Az, hogy több 360 talált gazdára ezekben a régiókban mint PS3, nem kellett volna feltétlen azt jelentenie, hogy akkor XBOX verziót csináljanak, mert abból így több is fogy. Egy PS3-as verzió nagyon is jó döntés lenne, főleg egy PSP-s támogatással, mely lehetővé tenné, hogy a már megszerzett tárgyakat, felszerelést importálni tudjuk. Ezzel az opcióval szerintem 2 az 1-hez fogyna PS3-ra a játék a DOBOZal szemben.

 6. Egyedül az első részt próbáltam PSP-n, de egyedül játszva nem volt túl nagy élmény.

 7. Nem az én játékom.

 8. Én erre a játékra eddig nem tudtam ráhangolódni..Már vagy 3x volt a gépben de kivétel lett a vége

 9. “Hát én csalódtam. A capcom beharangozta ,hogy egy “”régi”” sorozata visszatér. Hát a tavaly nyári rész után már borítékolni lehetett 3. részt is. Jobban örültem volna egy Onimushanak, vagy eg yDino Crisisre.”