Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Modern Warfare 3 – rombolj és repülj!

[I]Vezess járműveket!Rombolj úgy, mint más játékban sehol!Ami mindezt lehetővé teszi: a Frostbite 2 játékmotor!Itt a Call of Duty: Modern Warfare 3![/I]A fenti kis szösszenet nem az én agyam szüleménye: a Walmart kereskedőház ezekkel a szlogenekkel kínálja vásárlóinak a Playstation 3-ra is kapható [B]Call of Duty: Modern Warfare 3[/B] First Person Shootert……kisebb probléma, hogy a fenti leírás az Electronic Arts [B]Battlefield 3[/B] játékára illik, mint ahogy a boltban kiállított display screenshotjai is abból valók.[34518]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Izgalmas. 😀

 2. 😀 szép… 😀

 3. ennyi. a BF3 kelendőbb 😀

 4. 😀

 5. EPIC XD Trollkodtak a Walmartnál XD

 6. Valahogy el kell adni a portékát.

 7. Hát, nekem mindkét játék egykutya, annyira nem érdekel egyik sem. De elárulom, a Walmart-ban vásárlók sem vágják, hogy most rossz játékból lettek kirakva a képek meg szlogenek. Háborús-lövős cucc, ennyi, kassza.

 8. 🙂

 9. Hol lehet a mw3-ban repülőt vezetni, valaki mondja meg plíz!!

 10. Ehh -.-

 11. “””Jó,hogy ezt felhoztad.A mondat elejére a válasz egyértelműen a BF3:)””Az MW3 Metacritic és Gamerankings átlaga is jobb, mint a BF3-nak. Ezt a roppant kreatív legyes hasonlatot meg el lehet sütni még párszor, csak felesleges. Ha meg megint elkezdődik egy 100+ kommentes vita, a végén megint csak az “”ízlések és pofonok””nál lyukadunk ki.”

 12. Megmaradt még az előző hétről , hát felhasználták . Walmart mit vársz , takarékoskodtak. 🙂 Spóroltak ahogy a munkások bérével szoktak .

 13. Most voltam benn a győri vidanetnél és láttam h xbox 360 már 29900-tól elvihető.Ezzel nincs is semmi baj.De a poszter amivel reklámozzák már inkább mulatságos.Egy 3 tagú család ül egy kanapén láthatólag jól szórakoznak csak éppen az apuka anyuka és a kis gyerkőc kezében ps3 joy figyel. 😀

 14. “na az Ea marketingeseinek most felcsillant a szemük!””Rombolj úgy, mint más játékban sehol!”” :)))ez tényleg epic fail.”

 15. Nem rossz..

 16. Tudod, hogy elbuktad a játékkészítést, ha az eladóknak egy más játék leírásával kell reklámozniuk.

 17. Pityi te szanalmas szar…

 18. LOL ! :]

 19. Az emberi hülyeség határtalan! xD

 20. amcsiknak mind1

 21. Nem baj az a lényeg nyolcat kapott…

 22. mondjuk ezt simán el tudnám képzelni a TESCO polcain 🙂

 23. szerintem ez is kimarad..

 24. Az Activision helyében én simán perre mennék, hogy egy ilyen híg fossal keverik össze a termékem.Hitelrontás…Bár ezt a simonka tuti másként látja xD

  • Ki az a Simonka ?

  • Az Activison menne perre?Na ne nevettess már…Pont,hogy az EA-nak kellene perelnie,hogy egy sz*rt reklámoznak a saját termékükkel.

   • Azt ügye te is érzed, hogy az utolsó mondatodnak még úgysincs értelme, hogy tudjuk mit szerettél volna leírni. Nos nem sikerült…Next time try harder.Melyik játéknak jobb a megítélése a szaksajtó szerint és melyikből fogyott több? Szal ki ránt le kit ezzel ? 🙂

    • “””Melyik játéknak jobb a megítélése a szaksajtó szerint és melyikből fogyott több?””Jó,hogy ezt felhoztad.A mondat elejére a válasz egyértelműen a BF3:)A második fele az MW3.De persze már mondtam egy “”legyes”” mondást régebben:)Amúgy meg én pont leszarom,hogy melyik játéknak jobb a megítélése vagy a eladásai.Én azt nézem,hogy melyikkel szórakozom jobban és ez jelenleg a BF3.Az,hogy te mivel szórakozol jobban már a te dolgod,de ne gyere itt nekem állandóan azzal,hogy szerintem a BF3 mindent ver mert te is pont ezt csinálod csak te az MW3-at isteníted és nem bírsz már leszakadni a témáról…Ha észrevetted volna minden COD vagy BF3 hírnél te kezded ezt az egészet újra és újra szal ki a szánalmas?”

 25. Van ez így.

 26. Valahogy el kell adni xD

 27. jó a pr 🙂

 28. Egy ici-picit félrevezető……..,az USA-ban egy-két magánszemély pert nyerne a bolttal,üzletházzal szemben……Mert ott mindenki,mindent,midig feljelent,beperel,és itt még helyt is adnának a kérelemnek:)

 29. tré, de megesik az ilyen bárhol! 😀

 30. de szar………..

 31. Az már régen rossz ha a CoD a Battlefield paramétereivel próbálja eladni magát 😀 (najó tudom, hogy ez a Walmart dolga, nem az Activision-é, habár… sose lehet tudni :D)

 32. Véééér profik 😀

 33. Amerikában a vásárlók ilyenért perelni fognak:DMármint arra gondolok,hogy nem azt kapja ami a reklámon van.Ha már egyszer valaki azért képes volt perelni mert a mikróra nem volt ráírva,hogy nem szabad macskát beletenni akkor ezért miért ne?XD

 34. Fogyasztóvédelem a megtévesztés miatt… az segítene a problémán. Ha már 15-20 ezerért árulják az új játékokat, akkor az a minimum, hogy olyan embereket tartanak, akik meg tudják különböztetni a két játékot (azaz képben vannak a témában). A vásárlók jó része (főleg aki ilyen helyeken vásárol) nincs tisztában, hogy mit vesz. Megnézi a reklámplakátot, csomagolást és ha teszik neki, akkor megveszi. Viszont kíváncsi lennék, hogy az ott vásárlók közül mennyien csalódtak, miután sem a grafikában, sem a rombolhatóságban nem tapasztalta azt a Frostbite 2 játékmotort, amit ígértek neki.

  • Egyetértek, az olyan boltokba ahol nem csak konzolokkal és játékokkal foglalkoznak, annyi hülyeséget tudnak sokszor mondani, h az hihetetlen. Megértem, h nem mindenki tudja az összes konzol meg játék tartalmat, de azért alap dolgokat illene tudni, aki úgy megy oda, h nem tudja pontosan mi van, nagyon megszivhatja, olyan hitelesen mondjak a baromságot, h még lehet én is elhinném:)

 35. Jó kis szivacs… :)De aki megveszi,azért még nem fog csalódni,mert elég ütős lett.(Szerintem..)

  • “Nekem nincs meg egyik sem, de miután mind a kettő PC-s változatából láttam “”fullos”” videókat, az jött le, hogy a COD grafikában nagyon alulmaradt. Játékélmény szempontjából mind a kettőt ki kellene próbálnom, de ebből valószínűleg csak a BF3 lesz meg majd jóárasított (Platinum) kiadásban, mivel COD-ot már elvből nem veszek, ezzel tiltakozva az Activision (pénz)mennyiség alapú üzletpolitikája ellen.”

 36. 😀 😀 értenek hozzá az eladók

 37. EA majd bepereli őket….

 38. Ez de szar…