Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Modern Warfare 3 – respawn problem””

Mivel magam nem vagyok a Playstation 3-ra is kapható [B]Call of Duty: Modern Warfare 3[/B] First Person Shooter multiplayer részének ismerője, nem tudom meghatározni a következő videó hitelességét, mindenesetre források szerint nagy gond van a szoftverrel.Egy iFeN0M nevű felhasználó azt mondja, a “Dome” nevű pályán 76-os killstreaket tud csinálni mindössze egy perc alatt, egy trükkös pontra beállva, majd ott a ravasz egyszerű húzogatásával kiszedegetve az újraszülető, tehetetlen ellenfeleket. A player a készítők – és játékostársai – figyelmét akarja felhívni a nyilvánosságra hozott vidivel arra, hogy szerinte nagy a baj…[YOUTUBE]uKz77XH3OeI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. de szar

 2. kizártdologmertnemtudom…..

 3. idáig 2 napot fektettem a multiba és nem volt egyszer sem ilyen…

 4. pedig pont a call of duty az ahol ez probléma :/ treyarch próbálta orvosolni ==> pc-n játszahtatlan lettaz infinity ward meg sz@rik a játékra, csak a pénz kell nekik

 5. Ez eléggé kamu gyanus.Játszottam egy pár órát mw3-al de még soha nem volt olyan hogy sorozatban ugyan ott respawn-oltam volna.A Bf3-ban TDM-ben szerintem rosszabb a helyzet.

 6. Miért lenne kamu ? Egy apro hiba, ami valójából kurva nagy, ha ezt meglátja a fejlesztő, talán egyből javítja is

 7. Meg is érdemli aki ezzel a szutyokkal játszik.

 8. legalábbis a videó elején:D

 9. hy! látszik a videón hogy odaálltak a respawn helyekre, és emezek nem tudtak máshova születni, mert a respawn helyeken ellenség van.

 10. Szerintem nem kamu,bár nem sokat toltam PS3-on,mert botrányos a játék sajnos!:(10 négyzet méteres mapokkkal,pocsék graffal,ilyen bugokkal,megjelensz-meghalsz,megjelensz-meghalsz.Értelmetlen fa..ság!Ide süllyedt sajnos ez a game!:(Pedig az FPS-ek királya volt,főleg multiban!Imádtam!Még az MW2 elment egy ideig,de ez már kritikán aluli!pfff

 11. Magával az egész játékkal nagy a baj.Pc-n gyakorlatilag halott nem véletlenül,a játék színvonala,és fleg a multiplayer színvonala rohamosan csökken a gagyi felé (már elérte…) az MW2 óta.Norecoil fegyverarzenál,kritikán aluli hitbox, arcade-nál is arcade-abb ugrabugra hentelde, ostoba perkrendszerrel amik a bénákat hivatottak segíteni. Sehol a régi COD színvonal.

 12. Kicsit fura.Tényleg elöfordul, hogy sikerül bespawn-olnom vki elé, de az esetek 80%-ban a gép igyekszik oda rakni, ahol nincs ellenség. Szóval az ítélet: KAMU!Vagy…Xboxon gagyi a COD :/

 13. Szentem valami kamu van ebben . Egyrészt kopaszok ellen játszott másrészt a gép ps3 on nekem átrak másik pontra nem egy helyen XD ráadásul hogy nem tudnak kikerülni XD a hülye is kitud 😀 aki játszott mw3 az érti .

 14. Szóval kamu a vidi? Azt hittem este belépek az MW3-ba és ezzel a trükkel egyből Level 50 Elite Hardcore Atomkillah Platina leszek. 🙁

 15. 0-114 :DDDDNekem is volt csomó ilyen, persze, nem ennyi killel..:)

 16. De most azert mert azon a palyan (vagy mashol is ezvan?) szarul van megcsinalva a spawnpontok azert miert szar az egesz jatek?

 17. aki kipróbálná, vegyen fel:)!

 18. szívesen megcsinálnám én is:D

 19. Ki a sz@rt érdekel hcs&d- ban úgy sem lehet!

 20. Lol

 21. Ez a map amúgy is egy határ szar. Egymás hegyi-hátán boldog-boldogtalan…

 22. Aki tolja itt közületek,miért nem álltok össze,és próbáljátok meg?Kíváncsi lennék,hogy össze jönne-e?Én benne lennék,ha meg lenne a játék,csak próbaképp…….

 23. Vagány:)

 24. én kb 5 ilyen halálozás után lépnék is le az is tutiaki meg így gyűjti a pontokat azt meg ki is tiltanám a francba az is biztos

 25. a játékba miden jó lenne ha nem lenne ez a respawn :D:D

 26. igazából az nem egy hanem egszerre 6 trükkös pont, gondolom ezzel a felállással kizárják a többi spawn pontot és csak arra a helyre forcelják őket, de demolition-ben fix spawn pontok voltak black opsban (többire nme emlékszem) is, szóval ez nem újdonság

 27. “Jó, jó hogy megmutatja milyen is az ha Spawn pontot becampelik(amely egy eléggé unfair dolog), de mindezt úgy adja el hogy(1:50-nél mondja ezt): “”Máshol is kirakhatná a játék az ellenséget, de mivel szar a játék csak itt rakja ki, és a spawn system nagyon fos a játékban””(mondjuk a Kill Confirmed játékmódban tényleg zavaró az ha mögéd rakja ki az ellent). Csak e mellett a csapattársai a maradék spawn pontokat elfoglalták, és mivel demolition játékmódban vannak, ezért az épületen kívül máshol nem is jöhetnének ki.Ja meg “”figyelemfelhívás””:-Kedvesen közli hogy top 100-ban van a Demolition rangsoron-A videó címe sem arra céloz hogy itt egy hibát mutat be-Továbbá ők tették tönkre a spawn rendszert, és ebben az esetben nem a játék hibája miatt jönnek ki a másik csapatból(mint azt a videóban közli)”

 28. Dominationben ezt a fajta ‘taktikát’ meg lehetett játszani minden korábbi CoD-ban. Itt jobban látszódik, mert a Dome a legkisebb pálya az MW3-ban. Igen ha nem megy rájuk a csapatod (nem mennek be az épületbe) és be van foglalva az A és C pont, akkor csak az épületbe spawnolnak az ellenségtől. Amint rájuk megy valaki máris bassza be mögétek az ellent. Majdnem minden CoD-ban ezt csinálták a csapatban játszó ‘profik’, két zászló befoglalva és csak dara a 3. zászló felől jövőket. Nem újdonság ez.

 29. LOL 😀

 30. Hááát. Ez a legkisebb pálya és a csapattársai nyilvánvalóan ráálltak a többi respawn pontra, meg nem hiszem hogy ez másik játékmódban működne (másik pályán sem) és azt is nehezen tudom elképzelni, hogy valaki nem lépne ki ha állandóan lelövik respawn-kor. Szerintetek valósághű 0-114 meg 0-107? Tegye fel a kezét aki nem lépne ki a játékból!

 31. Hát ez egy gázos bug.

 32. mindenki agyon fikázza h unalmas meg régi a grafikai motor meg még sorolhatnám, de paont ez a jó benne h van mibe belekötni. akinek nem tetszik az ne vegye meg ennyi.

 33. nekem is sok minden nem tetszik benne de mégis el vagyok vele.

 34. Azért a respawn attól is függ, hogy milyen játékmódot játszunk. Ha jól látom ez itt Demolition, ott pedig nem fogja az ellenfél térfelére spawnolni az embereket, pedig ilyenkor lehet azt kéne. Amúgy tényleg szánalmas… de az ellenfelek is, hogy nem bírják lelőni őt. Én már ki is léptem volna ezért 😀

  • Én is röhögök a sok balfaszon sokszor. Bevett szokás, hogy ha meglátnak egy Tactical insertiont, akkor befekszenek oda és várják mikor spawn-olsz a tactical-odra. Én meg egyből oldalazok és adom neki a fejest Type 95-el.

 35. Ez durva volt, 0-114 után leraknám örökre az tuti…

 36. Ezen a videón jót nevettem. A videó készítője és a haverjai ugyan meddig játszottak ezen a pályán privát meccset mire rájöttek arra, hogy ezt hogyan is tudják megvalósítani. Szánalmas az ilyen szarkupacok.Azért írtam szarkupacot, mert ezek nem érdemlik meg a játékos jelzőt, mert akkor több millió normális embert sértenék meg vele,akik becsületesen játszanak. Én ilyennel az mw2-ben találkoztam ahol ugyanezt csináltak a vicc, hogy magyarok voltak mindegyiknek káromkodás szavak egyike volt a nevük. Nekem a véletlenszerű respawn se tetszik általában mindig a hátam mögé rakja le az adott játék az ellenséget.

 37. sztem mindbe lehet valami hibát találni.

 38. minden gaménak van gyenge pontja am meg.

 39. ha ilyen nagy probléma lenne akkor majd kidobnak 1 frissítést és annyi.De igaza van Proto-nak 1edül nem tudná megcsinálni, sőt be is bukja ha a társai nem tudják fedezni.

 40. Az ellenfeleknek nagyon lámáknak kell lenniük, ha nem tudják ilyen hosszú ideig kiszedni. Egyedül ezt biztos nem csinálja meg.

  • Jahh főleg úgy , hogy annyi boost van deathstreakeknél(3-4halál után adja), hogy az már talán túlzás is.Ez egy beállított vidi.

 41. ez hülyeség.

 42. “Szerintem ezt egyedül nem csinálja meg. A társai beállnak a többi spawn pont-ra, hogy ne oda tegye ki őket, ő meg csak begyűjti a kill-eket. Ha nézitek a minimap-et, akkor látszik, hogy a társai meg sem mozdulnak, csak néha teszi ki oda az embereket, ők meg lelővik azt a párat, amit oda kirak. Megtalálták a kiskaput az algoritmusban. Igen van pár fix spawn pont, de véletlenül sem azok, amiket végigmutat, hogy “”ide is kirakhatta volna őket””.”

  • Ebben lehet, hogy van valami amit írtál.

   • Azért volt úgy, hogy őt is hátba késelték, a minimap-en látni, hogy máshova is kirakja az embereket, akkor borul a rendszer, ha a társai nem tudták lelőni, vagy elfutottak a kijelölt helyről.

  • Ezt konkrétan így van ahogy mondod. Vhol ki kell tegye respawnra az embereket. Meg el is kell érni ezt a szitut, hogy a többi társa fogja az összes respawn pointot, amire azért nagy sansz sincs, egy olyan gyorsan lüktető pályán mint ez. Illetve ezzel a játékmóddal működik amivel a kutya sem játszik, csak néhányan 15 perc hírnévért.

  • “100%ig igazad van. Én is játszom néha MW3at de ha ilyennel találkoznék, mindegy, hogy velem van vagy ellenem tuti kilépnék. Ez nem tiszta játék és a nem tisztán játszók idegesítőek. Nekem eszembe nem jutna ilyen “”csalás””. Gondolom akik ilyenekhez folyamodnak gyengék a tiszta játékhoz. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a videó készítője is az lenne hiszen mint a cikkben írják figyelemfelkeltésre szánta.”

 43. hát ez nagyon tré…

 44. Pont az ilyenek miatt szoktam le a háborús online játékokról.

 45. Hát ez elég idegesítő lehet!