Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Modern Warfare 3 – Jimmy Fallon játszik

Jimmy Fallon amerikai televíziós showman legutóbbi műsorában az Activision csapata – Publishing CEO Eric Hirshberg, Infinity Ward boss Rob Bowling, Sledgehammer góré Glen Schofield – megmutatta a Playstation 3-ra is novemberben érkező szuperprodukciós FPS, a [B]Modern Warfare 3[/B] egy részletét. A műsorvezető szokásához híven (legutóbb a Killzone 3-at is zúzta) [I]vadul élvezte[/I] a valóban látványos játékot…[YOUTUBE]hKTy2F05Skw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyébként, csak, hogy a BF fanoknak kedvezzek:Elnézve ezt a videót, olyan a játék, mint egy vaskos MW2 DLC. A hangok, a grafika, MÉG A SCRIPTEK is ugyanazok mint régen…Akkor tudnám csak biztosan, hogy kell a játék, ha Jimmy Fallon kommentátorkodna az új/régi játémód alatt. 😛

 2. Jók ezek a hozzászólások XDNah de komolyan, tisztázzuk a szitut:COD MW3:Ismét egy újabb rókabör a szériáról, tény. Nem is vesszük meg amíg ki nem derül, hogy télleg jó-e.BF3:Mindenkit letaglózott a csilli-villi látványvilág, de azért jópáran túlzásba esnek. A játék attól, hogy szép még nem a Zisten.Csak a Faultline trailerben (ugye a 3 mini-trailer) összesen, 3 hibát találtunk, továbbá 2-3 vicces dolgot, többek között az AI-t ami 0, azaz az ellenség taktikai érzéke egyelö egy barbie babáéval.Ezek közül párat azóta javítottak. A BF PS3-on egy bughalmaz volt, el kell ismerni, de voltak óriási pozitívumai, pl a hangok.Összevetve, eddig a COD kicsit jobb (csak a MW-ek). Most kiderül majd ez így is marad-e.

 3. azért a legeladottabb, mert a legjob ennyi 🙂

 4. A csónakos pálya télleg klafán nézett ki, de kb annyi köze van akármilyen valósághoz is, mint egy John Woo filmnek. Abban is előszeretettel rohangálnak egyenruhás fiatalok fegyvernek látszó tárggyal a kezükben és közben akrobata mutatványokat végeznek a harci tevékenység helyett díszszemlén felvonuló ellenséges erők fegyverzete előtt.A multin meg sajna látszott, hogy gyak semmit nem fejlesztettek talán az enginen.Nálam is a BF3 a nyerő idén.

  • csodálkozol?!? szvsz a fejlesztési idő nagy részét az teszi ki, hogy végigseggelik a hollywoodi blockbuster akciófilmeket, majd bescriptelik a legdögösebb jeleneteket.btw az AI kifejezetten jó lett. Fallon nem egy nagy spíler, de oldalazgatva, körbefutkosva 3 embert lekaszabolt 2 lövéssel….pfff…..

 5. Ez a csónakos szakasz nagyon jó.

 6. DAHANDE: Minőségben biztosan bár inkább PCn. Bugos? Black Opsra még emlékszünk? Akkor már inkább BC2 ami jóval játszhatóbb annál.

 7. Nem kicsit rájátszott de azért jót nevettem. 🙂

 8. Ugyanaz az elcséplet fos ami minden évben jön ugyanazzal a szarrá koptatott grafikai motorral a COD4-óta…BF3 porig fogja alázni és meg is érdemli.

  • XD én is a bfc3 at várom ,de azért ez sem lessz rossz,mert eddig mindegyik részt megvettem,söt ki is platináztam mindegyiket ,a háborus játékokra mindig vevö leszek

  • Az a bugos szar?Aligha!

   • Hol láttál te benne bug-ot amikor még ki sem jött .

    • Az eddigi összes konzolos rèsz bughalmaz volt,ez se lesz kivètel.

     • Mert a cod-ok nem egy bug halmazok? ugyan már haver.

     • Nem,nem azok.

     • Hol is kezdjem.Single: Kedvenc Bug: Word At War-ban amikor az egylövetű fegyverrel kettőt lőnek. ( két lövéshangot és lőszert látol, veterán módon előszeretettel)A néha megakadó kép. Főleg amikor betölt és elkezdesz futni és megakad a kép 1-2 mp-re.A single-ben ha túl gyorsan futsz lemarad a társad. Persze a következő checkpoitnál eléd ugrik. A grafikai, mozgás glitch bugokról meg ne is beszéljünk. Olyan volt neked, hogy a skripte csúszott valami kis hiba és nem történet meg az esemény ami miatt tovább vinné a pályát? Van ott is bug bőven…

     • Ok,akkor tisztàzzuk.A Trèàrcsos Codok tènyleg rondàk,bugosak,unalmasak ès mèg szarok is,akkor se jàtszanèk velük ha pisztolyt szegeznènek a fejemhez.Viszont az MW szèriàra ezeket màr nem lehet mondani.

   • Aha , Te már végig is toltad .

 9. Vannak azért jó beszólásai ennek a Jimmy-nek.XD

 10. “azt nem értem, hogy miért fejlesztenek az emberek még játékokat. az egyiknek az a baj, hogy “”jajj, ugyanazt kapjuk, mint mindig”” (pl. codnál), másnak meg “”jajj, mást kapunk, mint régen”” (pl. Resident Evil, Brothers in Arms, NFS, stb.). Nekem már nem a codtól van hányingerem, hanem az ilyen emberektől. Ha valami kiadó fejese lennék, rég bezárattam volna a fejlesztőcsapatokat…”

 11. Én is így szoktam játszani. Beng beng!!!!

 12. ez profi játék lesz 🙂

 13. Ez elég szar. Bazz nem sérül, a gép nem találja el, és OCSMÁNY!!!Remélem hatalmas kudarc lesz 🙂

 14. Azt hiszem egy ilyen méretű TV-t eltudnék képzelni otthon. 🙂

 15. Elég mű a nevetés a közönség részéről

 16. Làtvànyos az egyszer biztos!

 17. “”” what are you looking at ? Sit Down ! “” 😀 ez jó volt.”