Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Modern Warfare 2 – új artworkök

Négy darab nem túl jó minőségű, de legalább friss artwork (screenshot? szken?) esett be az Activision következő [I]félelmetes[/I] FPS-éből, a [B]Modern Warfare 2[/B]-ből. Egy biztos: a fejlesztők sokat tanulmányozhatták a “modern hadviselés divatkatalógusát”, hisz a karakterek láthatóan fullosan be vannak öltöztetve.(És, hogy miért “félelmetes” a MW2? Egyrészről azért, mert több kiadó is 2010-re halasztotta több megjelenését miatta, másrészről olyan szokatlanul drágán adják majd Angliában, hogy a leendő vásárlók és más kiadók is hisztériás rohamot kaptak…)[10318]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. zsír lesz már elő is rendeltem favorit gém nálam 🙂

 2. van egy olyan érzésem, hogy semmit sem kapkodnak el a készítők xD elég brutál lesz a game xD

 3. Állatul néznek ki a katonák 😀

 4. reklama: Operation Flashpoint Dragon Rising

 5. A kallofdutyit 15-ért meg 30-ért is ugyanúgy megveszik, mer aza legjobb.

 6. Sztem marha jók:D

 7. Szépek a képek. Több pozitívum nem jut eszembe.

 8. Szerintem a karakterek nincsenek fullosan beöltöztetve..a kötelező ruházat és felszerelés van rajtuk.De k*va jó:D

 9. Félelmetes MW2!? 🙂 Inkább nevetséges!Marhán elszálltak magukkal.Egyébként sem terveztem a vételét, de az áremelés után csak nevetni tudok a játékon. Ha fps, akkor II.Vh, legalább is számomra. Egyetlen kivétel akadt: A Killzone 2. Idén én inkább maradok a jó kis exclusive címeinknél, mint az Uncharted 2 és a full GT5.A drágalátos, túlárazott multicím vackát, pedig tartsa meg a kiadó magának! 🙂

 10. Operation Flashpoint Dragon Rising

 11. Ha jól értem angliára vonatkoznak az árak (font/euró árfolyam).Mivel most 255ért szereztem eurót( a boltban 280al számolták ki az árat) így remélem nem lesz gond.

 12. Hát az is tuti, hogy én semmilyen extra változatot nem veszek ebböl. Már így is CE ára lesz. Inkább az AC2-böl kéne.

 13. Én egy tizest sem adnék érte. 78D

 14. Erösen lehúzás szaga van.Nem baj,legfeljebb kihagyom.Lehet multizni az Uncharted 2-vel,és az Operation flashpoint 2-vel,amik mellet úgyse maradna idöm codozni.Meg ugyebár ezt már 2x eladták nekünk.Miért venném meg mégegyszer, csak drágábban?

 15. És az Activision panaszkodott,hogy drága a ps3 nem éri meg nekik kiadni játékot rá.És akkor ilyen áron árulják a játékot nevetség.

 16. Hát ha nem fog a játék világot megváltani, szerintem többen is a fejüket akarják az Activison-ös srácoknak majd látni a kandalló felett…

 17. Nekem a PE-m usa verzió lesz…..remélem a forint tartja magát Novemberig 🙂

 18. meg még annyit a temähoz, hogy a Prestige verziot 280euroert lättam az Amazon.de oldalon de azota erdekes modon leszedtek. Lehet mär elfogyott vagy nemtudom. De en kurvära nem adnek 75600ft egy szar gyüjtöi kiadäsert

 19. a Femdobozos mär igy is 113 euro nemetorszägban. Eddig 80euro volt a max amit kiadtam jätekert, ebböl lehet az alap kiszerelest veszem meg.

 20. “Azért nem hinném,hogy emiatt halasztottak.Sztem kisebbfajta csalódás lesz ez a játék,de úgy is milliók veszik meg akármilyen is lesz és ez a lényeg,nem?A sok tejfeles szájú erre veri majd a nyálát : “”én má codozok haveeeeer”” aztán örömében az éjjellátó szemüvegben nekiszalad a falnak….”

 21. jó lesz nagyon a játék kötelező az biztos

 22. ment is avatarnak 🙂 thx

 23. PITYERGEK!!!

 24. gondolom nem csak Angliában lesz majd szokatlanul drága :/

 25. Szemétláda ez az Activision, pofátlanul kihasználják hogy egy franchise jól összejött nekik. Már látom magam előtt a sok embert aki PC-n tolja(nem eredetivel…) mert nem lesz hajlandó megvenni konzolra…

 26. Operation Flaspoint Dragon Rising

 27. Csak nehogy 2010-re halasszák a kiadást!:(

 28. Az első képen látható katona SAS-berkekben szolgálhat, a másodikon valamilyen közel/közép-keleti térségben szolgáló baka látható szvsz. A játékmenet tehát ismét igen változatos lesz.

 29. Nem kis pofa kell egy ilyen áremeléshez.Még az MGS4 és a GTA4 se emelt árat, pedig az ö költségvetésük tuti magasabb volt.Csak nehogy mások kövessék…Gondolom a várható DLC-k se lesznek ingyen.

  • A COD DLC-k soha sem voltak ingyenesek 🙂

  • Várjál, még az is kitelik tőlük, hogyha nem veszed meg a Dlc-t akkor nem fogsz tudni játszani.Vagy a Blizzard miatt havi feltöltő kártyás lesz a game .-DÉn már mindent kinézek ebből a pénzéhes bandából.

 30. Biztosan király game lesz,de én egy fémdobozos verzióért max 16-17 k adok!

 31. jó kis game lesz . képek is tetszenek .