Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Modern Warfare 2 – multiban csak gyalogosan

Robert Bowling az Infinity Ward képviseletében egy GamerZines interjúban elárulta, hogy a [B]Modern Warfare 2[/B] multiplayer részében – a korábbi pletykákkal ellentétben – nem lesznek vezethető járművek. Lesz azonban valami más…A bővített funkciójú “Killstreak Rewards” opció keretében, “a felhasználó által kezelhető” extrák során, például aki hív egy AC130-ast légitámogatásnak, egy rövidebb időre beülhet büntetni a repülő három fedélzeti fegyverének valamelyike mögé. Aki nem értené: ezt úgy kell elképzelni, mint például a Battlefield 1943-ban az “interaktív szőnyegbombázást”, ahol a játékos dönti el, mikor szórják ki a gépek az égi áldást. Az MW2-ben úgy tűnik, többféle légi eszköz is bevethető lesz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezt a játékot nem a multia miatt fogom megvenni…

 2. “hújújúj… és az ultramodern fejlesztésük, és feltalálásuk, az amelyjel eldöntheti valaki a háború sorsát… a nem más mint “”fogjunk két kézbe két pisztolyt”” (fogalmam sincs milyen gyökér névvel illeték) fantasztikusan csodálatos játékreformáló 5letük azért megmarad multira ugye? mert már kezdek könnyezni ha esetleg kimaradna ez a csodálatosan egyedi, és elmés megoldás, szipszip”

 3. De ezt bírom hogy előre elmondják és ne a játékos fedezze fel ezeket.Mondja el azt is mi lesz a Single Campaign vége.

  • “Az jobb lett volna ha multizás közbe jössz rá: “”BAZZ, hol van egy kurva bicikli vagy valami ami gurul, most mi a fasz legyen?”” :D”

   • Az a poén.Bicikli amin két m249-es van és hátul két rpg.De most nem? Már minden szarságot elmondanak a MW 2-ről.Jövő héten bejelentik hogy lehet benne majd bukfencezni is:D

 4. A legutóbbi kis trailer-ben már látható volt ez azégből bombázós téma. Sejtettem, hogy miénk leszaz irányítás. Jópofa dolognak tűnik pláne akkor havalaki többször is leszedett a meccs folyamán ésvégre megbosszulhatod egy kis napalmmal :DBár igazságosabb lutrira elküldeni a cuccost mint COD4-bende azt hiszem nem lesz lelki ismeret furdalásom ha saját kezűleg kell ontanom az égből a jóságot.

 5. Ebbe a játékba nem is kell jármű….

 6. Komoly lesz!

 7. Érdekesnek tűnik

 8. Nah mivan, először be kell jelenteni hogy lesz dupla kezes lövölde amit átneveztek valami szarra amit ki se tok mondani és most kiderül hogy ez cover up arra hogy nem lehet járművet vezetni?:D

 9. Eddig nem sok újjításról halltunk…Aztán nehogy MW1.5 legyen a dologból, ha már ilyen drága. Én várok vele az tuti.

 10. Csak jó játék lesz. Nekem az MW2-s kontrollerek is nagyon teccenek.

 11. “A dual wield után már csak ez hiányzott.Úgy látszik mindent megtesznek azért ,hogy élvezhetetlenné tegyék a multis “”mókát”””

 12. nah ez faszán hangzik, már várom 🙂

 13. “Nem tudom miért de itt nem sok szó esik róla, igy a sok “”tudatlan”” meg megveszi megint A cod-oT……….”

 14. Ezt nem szerettem soha sem a CoD-ban hogy nagyon zártak a pályák és teljesen megvan vezetve a játékos ami van az meg édeskevés egy igazi csatához képest . Ahhoz hogy járművek legyenek sokkal nagyobb terepre van szükség és ez teljesen lehetetlen a MW esetében. Készüljön csak az a Battlefield 3 szükség van rá nagyon!

 15. Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz az embereddel miközben vezeted az AC130-ast, mert ugye a BF-ben egy védett bunkerben vagy, miközben vezeted a bombázókat…

 16. Na ez mindjárt jobb, mint a dual wieldes hír, ez tetszik.

 17. qrva jól hangzik, nagyon várom már a játékot