Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Modern Warfare 2 – minden kezedbe valamit

Az átlagember talán észre sem venné, egy hardcore Call of Duty játékosnak viszont vélhetően fontos hír következik. Robert Bowling az Infinity Ward részéről elárulta egy nyilatkozatban, hogy a [B]Modern Warfare 2[/B]-ben a sorozatra eddig nem jellemző, új játékelemmel találkoznak majd a harcosok: ez pedig a más játékokból már ismerős “dual wield” szisztéma (Akimbo néven fut a programban). A dolog a MW2 esetében azt jelenti, hogy a játékos karakterének lehetősége lesz egy-egy kisebb kézifegyvert (sidearm=pisztoly) tartani mind a két markában és így harcolni.Bowling egy demonstráció során két darab Desert Eagle pisztollyal mutatta be az Akimbo rendszer működését. Elmondta, hogy a “dual wield” opció által nyerhető extra tűzerő nem megy majd a (multiplayer) játékmenet rovására, hisz gondosan ki van balanszírozva: csak pisztolyoknál alkalmazható, nehezebb így célozni, és a “ráközelítés” sem működik ebben a helyzetben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem meg nagyon ütös lesz!

 2. Jövőhéten azt jelentik be hogy a géppuskákat lehet egy kézben tartani mint Scwarzi.

 3. Jelenne már meg… ^^

 4. Micsoda újdonság… 🙂

 5. Én amúgy úgy tudtam, hogy egy Desert Eagle két kézzel szabad csal fogni

  • de ez call of duty, lehet ilyen génmanipulált állatokkal lesz tele, meg szteroidozott bikákkal:D

   • ez egy ultrabrutálrealisztikus harci játék, akkor biztos, hogy 2 desert eagle-vel rohangálnak a katonák:)Gumimaci: dehogy, nézz meg pár filmet mindenhol egy kézzel fogják:) (valahol láttam egy dokumentumfilmet az ilyen filmes dolgokról, ott tárgyalták ki a pisztoly témát, oldalra fordítva, egy kézzel ide oda hadonászva, na ezek baromságok, a fegyvert szabályosan 2 kézzel kell tartani)

  • Lehet 1 kézzel is tartani, ha egy 200 kilós tápos állat vagy, égy nem félsz, hogy esetleg lövéskor eltöri a csuklód. 😀

 6. Meg a másik miért nem rakják újításnak a fegyverek ÖNÁLLÓ kiválasztását a küldik elött, és lehetne tuningolni, karbantartani őket.Tessék egy ritka újítás amit már fel is használhattak volna.

 7. Mindegyikőtöknek igaza van.Jó poén lesz de tényleg nem a gettóban lesz a játék, meg ki látott már valódi kommandósokat dual wieldben, egyszerre két stukkerral.Jó hogy nem Schwarzenegger Kommandó című filmjét csinálják már meg.

 8. Akkor majd közvetlen közelről bumm-bumm! :))

 9. Ideje volt már…

 10. Szerintem gáz…

 11. Ez kurva durva lesz száz hogy meg vegeszem ez lesz a világ leg jobb játéka a szememben

 12. Királyság!

 13. Operation Flashpoint

 14. de állat lál, tök mindegy milyen lesz az első host ended játék után dobom a kukába.

 15. Operaion=Operation

 16. fura, ilyet eddig ilyen ultra realisztikus harcjátékban még nem nagyon láttam, de jó ötletnek tartomamúgy meg nem mindegy hogy nevezik el? az EA ezer éve ontja magából a barom elnevezéseket, amivel tök szokványos dolgokat sajátjának nevez el, de mások is csinálják

  • Mert ez ultrarealisztikus harcjáték?:) (bocsi, de jót kacagtam)A következő részben már oldalra fordítva tartja a fegyvert és feka gettostyleban lehet lövöldözni:P Na akkor lesz értelme a dual wieldnek vagy ahogy ők nevezik AKIMBO!

  • Ez csak egy arcade lövölde,nem pedig ultrarealisztikus harci játék.Annak ott lesz az Operaion flashpoint 2.

 17. Ez óriási hír, többen összefosták magukat. Micsoda ötletesség, de tényleg…

  • Én akarok egy Láb Gunt is, amiből utána a KISS egy számot ír, mikor újra összeállnak pénzt koldulni a temetésükre.

 18. “””csak pisztolyoknál alkalmazható, nehezebb így célozni, és a “”ráközelítés”” sem működik ebben a helyzetben.””Szóval fogalmazhatunk úgy is ,hogy semmit értelme?”

  • Tulajdonképpen én is ezen gondolkodtam h a szinesítésen kívül van-e bármi haszna…

   • Szerintem ezekkel akár még el is ronthatják a játékot.Vagyis tegyünk bele mindenből,még ha nem odavaló akkor is.Hátha több fogy belőle.

    • Sajnos manapság egyre több az ilyen hülye ötlet ami csak épp egy kicsi újítás, vagy neadjaisten egyáltalán semmi….Mindent a tőke irányít… :S

   • mondjuk két desert eagle-el egy zárt terepen biztos nem hasztalan a dolog.

    • “Ige, biztos külömbözik az egy pisztolytól, de én szerintem ez nem sokat dob a játékon( persze az alaphangulat így is kva jó lesz sztem, ha csak az első részt nézzük)Szóval ez olyan mintha egy FIFIás játékba a focistának adnánk egy 2. fejet… Mindenki felfigyel rá, mert ilyen még nem volt, és talán picit jobban is lát tőle a játékos, de ez a + fej””adag”” nem lesz kihatással a meccsre… (Hja és ha már meccs… GRATULA A DEBRECENIEKNEK!!!! 2-0) XD”

 19. Mondjatok ti valami újítást! Szerintem inkább lehessen majd benne kurvázni is, mint a Shellshockban, szeretnék arany cottont.

 20. Imádok két pisztollyal lövöldözni (Darkness), de én se értem, hogy ezt a dolgot a MW2-ben miért kell annyira felkapni. Nem is tudom FPS-ben mikor jelent meg a fícsör először, talán a GoldenEye-ban…Az se ma volt.

 21. Arról van hír, hogy lesz-e benne coop/ split screen? (gondolom nem, de hátha, akkor vétel lenne…)

 22. hát húha, kiszarták a spanyol viaszt :Dkilling floorban is ha találsz egy ugyanolyan pisztolyt fel tudod venni a másik mellé és kettővel rohangálsz. Meg még szerintem 100 másik játékban is van ilyen. Azért remélem nem ájulnak el maguktól 😀

 23. “Fú, de nagy durranás! Egy ezer éve létező rendszert elneveztek Akimbonak és okoskodtak mellé egy sort, hogy így meg úgy és nem lesz túl erőben egy akimbos egy normál katonával szemben hú, de jók vagyunk bázme! Nem az, várom a játékot, de ez röhejesen hangzott, hogy ecsetelnek egy opciót, átnevezik és ettől már ők szarták a spanyol viaszt. Mielőtt valaki lekárogna, ezt azért merem kijelenteni, mert egyrészt a hírből nekem ez tükröződik, másrészt hallottam már elég developer interviewt ahhoz, hogy el tudjam képzelni, ahogy Bowling okoskodik a kis rendszeréről. Csomószor volt már, hogy nagy elánnal ecsetelik az “”újításukat”” különböző játékfejlesztők, amit akár egy 89 éves vén nyanya is ki tudott volna találni. Hiába, marketing.”

 24. Ez mindig jól jön,bármilyen stílusú játékról legyen szó 🙂 Az tuti,ha megveszem a játékot akkor csakis a multi miatt,tahát remélem tényleg megoldják hogy kiegyenlített legyen a helyzet.

 25. “Amit a Call of Dutyval művelnek az már vicc, sok értelmét nem látom a 2 pisztolynak, az egész parasztvakítás…Ha már arra mennek, hogy “”valósághű”” legyen, akkor ez egy visszalépés… a filmeken kívül nem rohangálnak katonák 2 pisztollyal a kezükben (azért rákérdezek erre, vannak ismerősök, családtagok akik megjártak már háborút)”

  • max akkor tudom elképzelni ha már tényleg nincs más válassztása, de szerintem akkor is inkább arra törekszik az ember, hogy kevésbé fogyjon a lőszere és pontosabban tudjon célozni ez pedig 2 pisztollyal lehetetlen vagyis nehezebb.

 26. kirááály… nice 🙂

 27. Én nekem kedvenceim a COD-ok de ez már tényleg kezd túlzás lenni. Bejelentik hogy képregény jön. Oké . Bejelentik ezt. Oké.Jövőhéten bejelentik hogy rajzfilm, esetleg anime készűl belőle. Oké.Bejelentik utána hogy meglehet venni a fejlesztők teleizzadt polóját amiben dolgoztak, utána meg azt hogy a játék szereplői önnálló zenei lemezt adnak ki. Annyira hypeolják már, csak ne adj isten hogy nagy csalódás legyen.Jó ötlet ez a dual wield de mi a ráknak?A végén úgy eltávolodnak a CODok mint az új Resident Evil-ök a régiektől. Nem tom minek raknak bele ennyi szarságot.

  • a vége az lesz, hogy adnak egy repülőjegyet irakba meg afganisztánba + egy gépfegyvert és irány harcolni :D(na jó az már durva lenne 🙂

   • De ezt megelőzően még piacra dobják a Prestige Extra Editiont amihez jár egy igazi M4Caribnekésőbb majd DLC formában vehető hozzá lőszer.2040-re már tankot is lehet majd szipkázni a Store-ról.

    • xD a prestige editionhoz nem egy éjjellátó szemüveg tartozik? uram isten akkor inkább adjanak egy M4-et azt legalább lehet mire használni:D

 28. Ezt is megkellene venni…még az idén. :S

  • igen nekem is ez a nagy problémám, hogy nem tudok mindent megvenni egyzserre. nekem a force unleashed sith edition is kéne, ha olcsóbb lesz mint az uncharted lehet, hogy zat veszem meg előbb aztán meg majd az unchartedet. De nekem spórolnom kell az új Ratchetra:D

 29. Jó van látom meghülyültetek, ez már az elvonási tünet első jele 🙂

 30. ennyiből már azt is megcsinálhatják, hogy arra vetődsz amerre a kontrollert rántod xD

 31. alien az mi ??

 32. lesz zombis mód a call of duty mw 2-ben ??

 33. Call of Juarezben is van ilyen lehetőség, nekem tetszik.

 34. Sztem ez jó

 35. Ennél eredetibb dologgal is elő rukkolhattak volna,ha már új játékelemről van szó. Majd meglátjuk, bárCOD4-ben nekem elég volt egy darab stuki is simánleaprítok vele 4-5 embert mielőtt leszednének 🙂

 36. Én meg lettem volna enélkül. Pajzs használat lesz ??!! Az baró volt RS Vegas 2-ben és az Urban Chaos-ban. Mennyi mindent lehetne még kitalálni…

 37. Tök mind1 ugyis csak hcs&d-ozunk 🙂

 38. Jó ötlet, kíváncsi vagyok milyen lesz.

 39. csak egy célpontra lehet majd löni a 2 fegyoval, vagy 2 célpontra is lehet tartani, mert ugyebár mi van akkor ha 2 az 1 ellen jön ki a szitu, mert ha csak 1et tudok becélozni a 2 fegyoval, az ritka nagy cumi lesz, ha már a valoságra gyurnak a fiuk

 40. Akkor azért lőtt a csávó a motorosszánon a balkezéből pisztollyal…a trailerben és a E3-as prezentációban.

 41. Játékteszt vagy videóteszt lesz majd valamikor?Vagy még túl korai ilyenröl kérdezősködni?

 42. Úgyis csalnak majd vele.

 43. tetszik, jöhet 🙂

 44. nah ezt mostmár nagyon tesztelném…

 45. nem tom eddig azt mondtam nem fogom megvenni, amiatt a pénzéhes zsidó miatt:D De most, hogy már van ilyen is meg egy csomó király cucc elgondolkozom rajta(bár ha tényleg drágább lesz akkor abba is hagyom a gondolkodást és majd csak 6k körül lesz megvéve)

 46. Ez de király!!!!

 47. Jó ötlet, hisz mikor már reménytelen helyzetben van az ember, bizony nem elég egy darab kézi ágyú :- ) De majd kiderül, miként is fog funkcionálni.