Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Modern Warfare 2: GHOST – képregénysorozat készül

A nyár fele azzal telt, hogy különböző videojátékok alapján készülő filmekről és képregényekről híreztem nektek. A sornak még nincs vége: a Dante’s Inferno után most a Modern Warfare 2 is megkapja majd saját kis képregény-adaptációját.A 6 részesre tervezett [B]Modern Warfare 2: GHOST[/B] széria főszereplője a hírforrások szerint Ghost, a kommandós, akit a játékban ismerhetünk majd meg. A történet a game előzményeként értelmezhető, és azt meséli el, hogyan lett Ghost a Taskforce 141 csapat tagja.Az első epizód a játékkal egy időben, novemberben kerül a boltokba, készítője/kiadója a Wildstorm/DC Comics.[10708]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez a cod nagyon kezd sok lenni… nem érdekel a képregény meg a hülye activision vezetők beszólásai,a játék áremelése sem és a semmitérő prestige meg hardened edition sem. A sima játék lenyen jó és ennyi.

  • Nekem már régen:D:D

  • Próbálják elmélyíteni a sorozatot, úgymond epikus magasságokba emelni.Szerintem egy MGS féle univerzumot szeretnének összehosszni, de egy full háborús fps-ből szerintem ezt nem lehet. Gondolom kezdik érezni, hogy lehet nem fog ez akkorát ütni mint amekkorára számítanak. Lehet megint az infók fele HYPE volt? Majd kiderül.

 2. a kép alapján remeknek tűnik

 3. kicsit erőltetettnek tűnik a dolog.

  • Én is úgy vettem észre.

  • Ha ezt is Drágábban fogják árulni akkor elmehet az Activison a jó édes a.-ba.Ha csak 8. részes lesz akkor szerintem még annyira nem erőltetett, próbálják másolni a EA-t akik a Dead Space képregénnyel hatalmasat szakítottak, meg egy jókora lökést adtak a gamenek is és így emelkedett epikus mgasságokba a történet.Én szeretem ha egy game történetéről nem csak annyit tudhatunk meg amennyit a játék enged, hanem többet is.Japánban majdnem minden game ilyen, komoly anime/manga támogatással nyomulnak, így segítve jobban megérteni a főhősöket, a világot.

   • Az oké érted,hogy a DS-hez van ilyen meg van ugye a rajzfilm is, de a COD akárhogy nézem egy szimpla háborús FPS. Ilyen dolog sztem egy Resistance-hez vagy akár egy Bioshockhoz illik, illetve a fent említett DS-hez, amiknek komoly történeti háttere van.

    • “Lehet ,hogy a resistance vagy a Bioshock színtű single tartalommal fog rendelkezni???Vagy egy új solid Snake lesz aki “”nem akar harcolni””?Értem amit mondasz, lehet hogy jönnek majd az alienek és áll a báll :-D”

 4. Királyság!

 5. Na talán kapunk egy jó singlet-t??? Dicséretes, hogy az előzménybe is fektetnek egy kis pénzt/erőt a készítők.Ez tetszik 😀

  • “miért az “”1″”-nek nem tetszet a singlie??? minden lehetö díjat összeszedet, tuti h jó lesz, már nagyon várom mert a 4-et már multin is szará játszottam!”

   • “Nem volt rossz, de nem nyert díjat a sinlge. A legtöbb helyen a multi meg a Game of the year díjat nyerte el. De a legjobb single a Bioschok-é lett ahol volt külön kategória.Nagyon rövid volt a single, meg sok “”töltelék pálya volt””. A legjobb a Chernobile, meg a tankhajós rész volt, ott az egekbenb volt a pulzusom, de a sok “”özönlik”” az ellen, meg ha nem mész el egy pontig akkor nem jönnek a társaid rendszertől a falra másztam.Azt igérik, hogy a 2.nek jobb lesz a multija, de engem hidegen hagy az egész game. Az a felhajtás ami körülötte van a HYPE vonat.”

  • ja és még 1 gyors kérdés! hol vagy, 6 napja offline vagy???