Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Modern Warfare 2 – 310 millió dollár bevétel

Bár ez még nem teljesen hivatalos adat (csak becsült), de az Activision november 12-i sajtóközleménye szerint Amerikában és az Egyesült Királyságban 24 óra alatt körülbelül 310 millió dollár bevétel folyt be a kiadó kasszájába a [B]Modern Warfare 2[/B] összeladásaiból.[U]h á r o m s z á z t í z m i l l i ó[/U]Ez az összeg nagyjából 4.7 millió darab elpasszolt MW2 szoftverből jött össze, és ha igaz – márpedig annak tűnik -, akkor a Modern Warfare 2 ezzel megütötte az eddigi rekorder Grand Theft Auto IV-et, amiből 3.6 millió ment el egy nap alatt.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem semmi! Mindenkinek egy világ körüli szabadság a cégnél 😀

 2. 4.7? Én meglepődök. Ha az Uncharted 2 is multiplatform lenne, abból is meglett volna legalább a 3 millió szerintem.

 3. ezen nem lepődök meg…

 4. Szép munka!

 5. nem rossz 🙂

 6. Tegnap este az x360-as Leaderboard lista majdnem 3 millió játékost tartott nyilván. És ez csak egy platform, valamint ugye nem mindenki van hálóra kötve. Egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy a veteránoknak ez szinte csak egy kiegészítő lemez, de van benne annyi új lehetőség, és nem utolsó sorban az új mapok, hogy hosszú hónapokig fog ez a gépemben pörögni.Addig is kitartás, míg megjön a patchotok, megéri várni rá.

 7. Egyébként az óriási marketing megtette a hatását, gondolok itt arra a a sok túlértékelésre, szerintem messze nem ér annyit ez a játék hogy ilyen rekordot döntsön, ettől függetlenül elég ügyesen összehozták, minden elismerésem.

 8. Ez a szerver dolog olyan mint a magyar hó.Fel vannak rá készülve,de amikor leesik akkor váratlanul éri őket.

 9. Fura számok kicsit, mert ez azt jelent, ha ennyi a példányszám, hogy kb. 65 dollár egy játék és abból nem hinném, hogy minden a kiadóhoz megy, amikor a játék maga nem kerül annyiba csak 60 dollárba.

 10. ekkora eladásra azért nem tippeltem volna.

 11. hú bzmeg 🙂

 12. Kiváncsi vagyok a tesztre mostmár.

 13. Nemcsodàlom,kibebaszottul jò game 🙂

 14. Ez nagyon durva!

 15. A multija miatt nekem megérte a 11.500 Ft-ot, még ha rövid is a single.Az invite hibát meg elvileg ma javítják. Jó lenne már ketten spec ops-ozni.

 16. hi he tet lenúj rekord?

 17. És ehhez még hozzájönnek a PC-sek, akik ingyen töltötték le a netről, aminek köszönhetően Magyarországon is rekordot ért el az adatforgalom 🙂

 18. Jól beetették az embereket szerintem, legalábbis aki eddig nem játszott az első résszel.

 19. Nem semmi , várható volt nagyot fog robbanni a dolog a remek 1 rész után. MW 2 1 játékoskampánya tényleg gyalázatosan rövid , akkor nálam max csere lesz mert az online játék a mai napig nem vonz.

 20. Na ezek után tuti lesz 3. is.

 21. ez az activision kasza-címe…btw egyébként pont azért nem űjult semmiben,hogy ugyanolyan nagy rétegnek bejöjjön mint a 4…ultragáz az egész,tegnap multizni próbáltam,megint kivágdosott egész este…még jó,hogy az egyik haverom átveszi…repül is hozzá azonnal.

 22. Na akkor bevált a cucc. Készüljetek a 60 dolláros normál kiadásokra. A következő cod 100 dolcsiba fog fájni a spéci kiadások 200-300-ba…… mi lesz itt te jó isten.

 23. Ez szép eredmény.

 24. Ja, a számok nem hazudnak :-/Sikerült a néphülyítés:D Most meg megy a szopás.Magas bevételt tudtak prognosztizálni, mégsem tudták szerveroldalon felkészíteni a gammát a sok gamer-re.RÖHEJ!!!!!

 25. Remélem ebből lesz pénzük szerverekre, és a további hibák elhárítására.

 26. Gondoltam, hogy nagy eladásokat fog produkálni…

 27. 4 millió eladott példány és hol van még az év vége… :OAmúgy meg tudták,hogy nagy őrület lesz ,még sem elégítettek ki bennünket minden szinten.Csak tudnánk,hogy mi oka lehetet,hogy a single ilyen rövidre sikerült?A grafikai motor már megvolt,hát akkor ?

 28. Na ez nem semmi.

 29. Kicsit (nagyon) soknak tunik.

 30. Ennyi!A számok nem hazudnak!Aztán az a része hogy nem jó meg csalódás volt stb csak üres duma.Ezek tények!

  • Miért az ember megveszi és csalódhat benne . Az a Activisont már nem nagyon érdekli . Neki a pénz bement a kasszába a többi le van szarva . Nézd meg, hogy egy 4 napos programhoz 3 pach kell . Ez mindent elárul. Nem mondom hogy rossz játék , de eddig keserű a szájízem , vagy mondhatom úgy hogy csalódtam a IW PS3mas Moder Warfare 2 ben. Én pl most hanyagolom is tegnap és ma nem vettem elő . Megvárom azt a világ megváltó pénteki pachet . Aztán lehet hogy változik a véleményem.

  • “Ja, a számok nem hazudnak és tények…Csakhogy ezen túl mindenkinek lehet és van is egyéni, saját szubjektív véleménye, és az lehet csalódás. De ha te így nézed akkor a te “”Ezt én is így látom.Az 1 sokkalta jobb volt.Ez számomra csalódás volt…. =/”” KZ2 topikba írt csalódásod is csak üres duma.”

 31. Uhh

 32. Na az durva

 33. Az szép!!!!Az Online mókára azért nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.

  • Hát ha lehetne normálisan partyt csinálni, akkor még jó is lenne, a camper b irodalomról nem is érdemes beszélni, nem tudom ki volt az a IQ bajnok aki kitalálta IW-nál ezt a friendliste invite-ot, de jól pofán kéne verni