Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Mit tartogat a Sony 2009-re a játékosoknak?

A Sony médiagépezete feltűnően aktív az utóbbi időben: egyre-másra jelennek meg a különböző hírek arról, milyen lépések várhatók a cég részéről 2009-re. Okosodjunk.* A legnagyobb reflektorfényt természetesen az E3 kapja: a Sony “minden korábbinál erősebb” jelenlétet ígér. A legnagyobb hangsúly az új szoftvereken lesz, PS3-ra és PSP-re egyaránt. Egy E3-at megelőző, ahhoz kedvet csináló, csak a kiválasztott újságíróknak megrendezett összeröffenésen a következő játékokat villantják Los Angelesben:- Heavy Rain- White Knight Chronicles- MotorStorm Arctic Edge (PSP)- Jak & Daxter: The Lost Frontier (PSP)- SOCOM Fireteam Bravo 3 (PSP)- Uncharted 2: Among ThievesAz tehát biztosnak látszik, hogy ezek a címek kint lesznek majd a show-n, minden bizonnyal játszható formában.* John Koller, a Sony képviselője egy VG247.com interjúban azt mondta, szerinte a hardcore réteget már sikerült meghódítani. Mostantól rágyúrnak a “hétvégi”, casual játékosokra is – természetesen a megszállott játékosok további folyamatos kiszolgálása mellett -, például “finomabb, barátságosabb” brandek beépítésével a kínálatba. Ez többek között néhány sikeres PS2 franchise PS3-asítását jelenti.* Pár napos infó: a Sony a videojátékok mellett megpróbál betörni a hivatalos ajándéktárgyak, kiegészítők, lakásfelszerelési tárgyak, és divatcikkek piacára is.A [I]Target Entertainment[/I] néven bejegyzett cég azon rajongók igényeit kívánja kiszolgálni, akik a szoftveken és hardvereken túl más formában is magukévá kívánják tenni a Sony PlayStation IP-jeit.Sok figura mára már világszerte ismert ikonná vált. Mit jelenthet ez? Sackboy és Ratchet plüssöket, gyűjtői figurákat, Killzone öngyújtót, Singstar faliszőnyeget, Kratos pólót – egyszóval sok mindent, de leginkább azokat a [I]kincseket[/I], melyeket eddig leginkább csak a kiválaszott sajtómunkatársak szerezhettek meg.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 2009 karácsonya kőkemény lesz, a SONY végre elkezd megin a győzelem felé haladni, és ez 2010-be csak fokozódni fog!

 2. White Knight Chronicles és Uncharted 2: Among Thievesnagyon várom

 3. lev lev lev, menj játsz még a többi gémmel is, valamint a difficulty beállítása is segíthet a problémádon:)

 4. “””Rágyúrnak a casual rétegre””???amikor egy kezemen meg tudom számolni az elmúlt két évben kiadott igazán nehéz játékokat??(jó nem játszottam minden kiadottal de azért páron túl vagyok:)ez most akkor azt jelenti hogy még könnyebb lesz minden?hát nem tudom,lassan már csak ülünk majd a gép előtt és nézzük ahogy játszik…”

 5. Uncharted 2 és Heavy Rain nagyon jöhetne már!!

 6. epekedve várom már. Főleg az Uncharted 2: Among Thievest.:)

 7. God of War 3 jöjjön minden mennyiségben!

 8. Heavy Rain ill. Uncsarted 2 ami érdekel 🙂

 9. Legalább lesz vmi:) A tavalyi sony E3 beszámolóban mi volt az újságban: M.A.G., meg DC universe….asszem más nem..

 10. Joo címek, csak végre bejelenthetnék a GT5-5. :]

 11. nekem a elsö helyen a Heavy Rain áll. avideok nagyszerüek és a játék élmény is jo lessz szerintem.hab a tortán az lenne ha magyar (felirattal lenne) 2helyUncharted 2: Among Thieves

 12. white knight chronicles-t nagyon várjuk,ff13-ig jó lesz

 13. Ebből a listából a White Knight Cronicles nagyon nagy lesz, legalább is a trailer alapján(youtube)…Remélem,h a GOW3-ról és a MAG-ről is mondanak egy két nyalánkságot, na és persze meglepetésként bejelenthetnék a GT5 megjelenését mondjuk decemberben 🙂

 14. Nem számítok semmi jóra, akkor biztos lesz valami jó!:D

 15. Ritka kreatív az új Motorstorm alcíme… és hol van a God of War? (jó, nem jön ki az idén, de akkoris mutathatnának belőle valami újat)

  • A cikkben egyenlőre arról volt szó, mik lesznek kint BIZTOSAN játszható vagy bemutató formában az E3-on. Ettől függetlenül nyilvánvaló hogy lesz kint új GOW3, FFVS, NGS2, meg még a jó isten tudja milyen videók. 🙂

 16. “””Ez többek között néhány sikeres PS2 franchise PS3-asítását jelenti.””Remélem a GOW 1-2-vel kezdik! 🙂 Ha már nagyarccal megkérdezték a véleményünket, hogy mi legyen a GOW 3 CE-ben. Hajrá!”

 17. Ezek a címek nem a feltétlenül állnak az álmaim középpontjában, dehát nem nekem csinálják a showt, meg majd úgyis alakul ez.

 18. hm, nekem mindegy, csak jó sok játékot jelentsenek becsak kicsit kapcsoljanak rá, mert itt a K2 példája bizonyítja, hogy bármilyen jó játékot is hoznak ki, félévente egy ilyen játék az kevésja, a GT 5 is szinte tuti kint lesz

 19. na kiváncsi leszek én rá.ps2-es million monkeys sem jött el japanbol ,piposaru racer se psp-re,és még1 ape játék ragadt le ott (pedig marhajo volt, majmokkal kellet benne ügyködni sapka segitségével)

 20. Sackboy es Ratchet figura? Igen ! Igen! Igen ! Kell!

 21. Ape játékról nincs is szó?

  • “Talán az lesz az átcipelt ember barátibb PS2 cím.Martint idézném:””A hír nem arról szól, mit jelentenek be pontosan az E3-on, hanem arról, hogy ezen a rendezvényen mik lesznek biztosan. “””

 22. – Heavy Rain: Nagyon nagy és jó játéknak ígérkezik. Biztos beszerzem.- White Knight Chronicles: Már nagyon várok egy emberi nyelvű verziót belőle. Tuti vétel bárki bármit mond.- MotorStorm Arctic Edge (PSP): Kuka.- Jak & Daxter: The Lost Frontier (PSP) Ne

 23. Nem akarják bejelenteni, hogy 150 dollár lesz az alapgép?:D

 24. huuh lesz itt minden, remélem god of war 3 kap megjelenési dátumot :), + az Uncharted 2 demó is lesz, 🙂

 25. Fú, fú de jó vagy! 😀 Egy olyan KZ2-es öngyujtóért eladnám a saját öcsémet is. 🙂

 26. Jó kis évnek nézünk még elébe. Személy szerint a legjobban a White Knight Chronicles-t a God of War 3-at és a FFXIII-at várom. A használati cikkes cuccokról meg annyit, hogy próba szerencse. Vagy bejön vagy nem…

 27. Hiányos a hír, ugyanis nem csak ezek lesznek biztosan bejelentve. Csak példának okáért hadd említsem meg a God of war 3 eddigi utolsó trailer-je után érkezett hírt, miszerint az E3-on bejelentésre készülnek, és szvsz ez egy pofás ingame jelenetekkel tűzdelt trailer lesz a végén megjelenési dátummal, de a megjelenési dátum szerintem majdnem biztos…

  • A hír nem arról szól, mit jelentenek be pontosan az E3-on, hanem arról, hogy ezen a rendezvényen mik lesznek biztosan.

   • “Amióta először olvastam az E3-ról valamelyik régi konzolban, azóta ki akarok menni egyre, csak sajna gondolom “”press only”” 🙁 .Viszont 2 éve szokásommá vált, hogy nézem élő közvetítést valamelyik gamer- oldalon.”

    • Nem úgy volt, hogy a mivel egyre népszerűtlenebb, laposabb lett az E3 ezért újra megnyitják a nagyközönség előtt?Én így hallottam.

    • Amióta a neten másodpercre pontosan lehet követni az eseményeket, már csak a hely varázsa számít.

     • Hát igen személyesen nagy élmény lehet, pláne, hogy most elméletileg megint jó nagy lesz nem úgy mint tavaly. -Jó lenne ott lenni.-Egyébként én várok egy PS3-as Jak bejelentést,de nagyon. És még egy Motorstorm 3 teaser-t is el tudnék viselni, pl. Motorstorm: City of Wreck vagy Motorstorm: Urban Mayhem vagy Motorstorm: Lunatics of the Wasteland vagy Motorstorm: World Wide Festival .Hát igen látszik, hogy örülnék neki 🙂

 28. És honnan kell majd rendelni a Target Entertainment-től? Japánból küldik majd a cuccot?

 29. Ha engem kérdez valaki, akkor azt modnom, hoyg az idei

  • Ha engem kérdez valaki, akkor azt mondom, hogy az idei E3 a sonyé lesz: GT5 bejelnetés, God Of War3 trailer…és számítok Uedára is és egy megaton bejelentésre. (természetesen a tuti címeken kívül mondom ezeket, amik egyébként is igencsak impresszívek.) Minden esélyük megvan rá. Sorry az előzőért, de véletlen entert nyomtam.(sörözésből jövök és oda is térek vissza.:D)

 30. Uncharted 2: csak jó lehet. Érdekel, de nagyon.

 31. Akkor lehet hogy E3 után lehet is végre kapni White Knight Chronicles-t? 🙂 de várom már.

 32. Jó kis címek. Az ajándéktárgyas ötlet pedig nagyon jó.

 33. Heavy Rain, álom egy játék. Nagyon várom már, hogy megjelenjen. Meg egyre jobban látom, hogy a psp is nagyon szépen halad előre. Nem volt hiába, hogy sikerült egyet vennem.Tényle ez érdekes kérdés. Kinnt lesz a PSlive az E3on?

 34. Az év harmada eltelt.Az E3-as részvétel sokadrangú.A hardcore már rég eladta a gépét, vagy máson nyomja.A PS2-es sikerek jórésze már rég PS3-on tarol, butítva.Egyéb üzletágak, mint pl. lakásfelszerelési tárgyak nem érdekelnek. A Target Entertainment öngyújtói pedig végképp nem.Okoskodjunk. Okosodjunk.

 35. Az Uncharted 2 és a Hheavy Rain-re nagyon kiváncsi lennék én is. Kint lessz a playstatiovlive az E3-on?