Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mit csinálj a PSN megjavulásáig?

Valószínűleg már mindenki tudja: március elsejével beköszöntött a világvége hangulat – bekrepált a PlayStation Network, elúszott pár trófea, nem indul néhány játék. A GamingAngels webmagazin segítőkész munkatársai azonnal szállították a megoldást arra az időre, amíg ismét helyreáll a rend. (Összeállításunk az ő remek listájukra építve készült.)[B]1. Rendezz ABC sorrendbe valamit a szobádban: ott a DVD gyűjteményed, a könyveid, de akár a PS3 játékaid is sorba állíthatod. Mire kész, menni fog a PSN-is.2. Kezdd el vadul keresni régi Playstation 2 géped, vagy valamilyen retro konzolt, amin játssz végig egy régebbi címet. Rá fogsz jönni, mennyit butultak a játékok a nextgen korszkban.3. Játssz malmot a kutyáddal/macskáddal.4. Vidd a kutyád/macskád az állatorvoshoz, hogy kiszedjék belőle a lenyelt malomfigurákat.5. Olvasd a PlayStation.Community fórumát. Itt az alkalom, hogy új barátokat/ellenségeket szerezz.6. Írd be a naptárba: “Ma végre nem játszottam a Modern Warfare 2-vel!”7. Lépj be a “Rendesen működő PlayStation Network” csoportba a Facebookon.8. Folyamatosan kattintgass a Sony PlayStation Twitter accountjára, hátha frissítik, hogy megoldották a problémát.9. Nézz meg egy filmet DVD-n vagy Divx-en, amit már kivülről tudsz, és közben csinálj úgy a DualShock 3-mal, mintha a Heavy Raint játszanád.10. Örülj neki, hogy csak a PSN nem megy, és nem egy sárga ledes géphalált szoptál be.[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A 9. pont tetszik. 😀

 2. Na, végre jó a PSN!

 3. Még jó, hogy én tegnap egyáltalán nem kerültem PC és PS3 közelébe így teljesen lemaradtam erről az egészről x)

 4. A 9. az nagyon ott van 🙂

 5. Ez jó… 🙂 10 remek kis tipp.

 6. Miért nem vallj be a sony hogy: ELKU@TUK,nem kicsit nagyon :))

 7. a HR-es pontot kipróbálom 😀

 8. lofasszal leszünk mindannyian kárpotolva majd meglátjátok! de a 3.99fontos gamet megkapod 1.99 max

 9. A 9.es poén, a 10. egyszerűen szánalmas.

 10. mivel kárpótolnak majd minket? egy ingyen háttérrel? válság van. a PSN cím drága lenne nekik! 😀

 11. Mint írtam, nem fog megmenteni ez a 10 pont a depressziótól, és az azután következő öngyilkosságtól.

 12. De ha offline gépeknél is előjön a hiba, akkor már nem PSN gondok vannak szerintem.

 13. Remélem hamar megoldódik a gond.Ha nem mindenki kap egy slimet ingyen 😀

 14. A Slim megy, megerősítem.

 15. A magas számítási kapacitás, szépen öntudatra ébrednek a gépek és akkor…

 16. nooo para trophy

  • te sem tudod nyomni mi báttya 🙂 nekem az 50 ismiböl 2van online, most sasoltam a playstation.comon 🙂

   • szeva tesó’ nem bassza meg

    • reméljük,h nemsoká ok lesz az egész szar! én tegnap mikor befejeztem a hrben a 22befejezés nem adta be a platinumot… akkor kivettem a cd és már nem indult el..de há istennek, csak az uccso befejezö videokat kell megnéznem és platina 🙂 csak kurva kellemetlen , mert jo pár 10millio felhasználo nem tudja közel 2napja nyomni

     • Az marha jó akkor fasszosztál gondolom :).én is ma nyomtam god of war1, 5-6 orát végig is vittem de nem kaptam semmit.

     • jaja, gondolkodtam,h mi a szar lehet azt elkeztem olvasni a forumokat és megnyugodtam… de igy ,h 5-6 orát nyomtál és nem adott trophyt azt ujra kell nyomnod 🙁

 17. én nekem is eltünt a resi5 és a HR trophym a gépröl! és miután már betudunk lépni felszinkronizáljuk és ugyan ott lesznek a trophyk

 18. az előre állított dátum sem jó. ugyan úgy hülye marad a gép.

 19. 17 Platinum68 Gold247 Silver884 Bronze= 1216 trophy!! nekem ennyi volt/van most is. na ennyire paráztok nézzétek meg http://us.playstation.com/mytrophies ott betudtok jelentkezni!

 20. Újabb érdekesség,du beállítottam az órát és a dátumot,az órát 14:30-ra,most 14:55-öt mutat.Ez igen,sose halunk meg…

 21. ne parázzatok már annyit!!!! senki sem fogja bukni a trophykat mivel azt már elötte beszinkronizáltátok…. csak azt a trophy kell ujra csinálni amit épp akkor kellett volna kapnod amikor el bejött!!!!!

 22. legalabb most mindenki online. btw jot nevettem rajta koszi:)

 23. Bad company 2 holnap, ha nem működik holnap, elmehet a sony a jó büdös k-va anyájába. Mondjuk amúgy is ezért a szopatásért elmehet.

 24. Ez most igen jól jön…én pl White Knight, Bad Company, Final Fantasy és God of War -t akartam ezen hónapban játszani, de nem fogok….>>Bár a Sony magával tolt ki, mert így sokan visszavonják arendelést meg hasonlók….

 25. Bad Company 2 holnap…JAVÍTSÁTOK KI

 26. “Nagy a gyanúm hogy tudták előre hogy ez lesz de inkább behúzzák erre az 1 napra a fülüket-farkukat és az “”idő”” (mekkora poén) megoldja a problémát.”

 27. Lehet már tudni mikorra orvosolják a problémát mert nekem csak egy csóringer 40-esem van:)És nincs psn.Szóval aki tud valami konkrét információval szolgálni annak köszi.

 28. Állitolag a slim gépek müködnek. valaki meg tudja erösiteni?

 29. GMT+0 szerint nálunk 23:00-kor lesz március 2. Úgyhogy a 23:00-t kell nekünk várnunk elvileg 🙂

 30. Kaphatnánk valami igyen game letöltést,vagy valmit ezek után’!!

 31. Szeretném látni a frissítést a psn-en lassan,amit ha letöltök megjavul a gépem.Ha nem lassan elkezdek telefonálgatni a Sony Hungary-nak.

  • Azokat hívhatod… 🙂

   • Ha hivatalos panaszt teszel,amit felvesznek akkor azzal foglalkozniuk kell,de gondolom így is foglalkoznak vele.A múltkor(kb két éve jött egy frissítés,utána nem ment a net,azt másnapra orvosolták,remélem most is így lesz.Persze lehet a trophy-kat buktuk,de nekm az is elég ha mennek a játékaim.

 32. vki nem tud utánnanézni annak,hogy elvileg ausztráliában és japánban már márc. 2.-a van és ott helyreállt-e

 33. bazz csak próbáltam feldobni egy kicsit a hangulatot, már ez is baj?:O egyből ki kell rugdosni az embereket? nem én kezdtem a 3 kívánságot…:D szó nélkül meg nem hagyom… amúgy meg nincs nekem semmi bajom… nem is ismerem a muksót…

  • “Én nem tudlak kirakni és nem is áll szándékomban, szóval nekem nem kell elszámolnod. :PCsak megjegyeztem, ha ezt a stílust nyomatod, lehet rossz szemmel kezdenek rád nézni az illetékesek.Amúgy jó játékot, én csak ennyit tudok mondani. Részemről megnézek pár a polcomon porosodó filmet, a “”feszkózás”” helyett. :P”

   • nah, ennyi!!! ha mindenki ilyen lenne mint te, akkor nem lenne ilyen magas az agyvérzéses, és szívinfarktusos halálozási szám kis hazánkban…:D

 34. “Gondolkozzatok már el ,hogy mit csináltok???? örüljetek, hogy megy a gépetek nem kell itt kelteni a feszültséget.Nehogy már még én kérjek tőletek elnézést?????Épp elég gubanc van itt, hogy egy király kis feszkós nap után az ember lazítani akarna egy kicsit én nem megy a gépe. Nem kelletek még ti is ide, “”jópofázni””.Érdekes, hogy a tulajos többsége normális arc, mindenki próbál segíteni a másikon ti meg arcosodtok….”

  • aludj egyet az jót tesz hidd el… normális arc vagyok én is, csak nem godnoltam hogy így ráharapsz a témára…

 35. *neked

 36. killzone bajnogság 18:00 órakor.:)))

  • Ezt ki mondta…Icsko: te meg menj a tudod hova….. Faszom kivan menjetek és toljátok ne szítsátok itt a feszültséget. Jó kis sárga ledet kívánok nektek 😀 és akkor mint 31 napig ne legyen géped…

   • Mi van veled szegyél gyogyszert ha nem birod a feszkot

   • tudom megyek is Multizni…:D:D:D te meg oda menj ahova gondoltad hogy én menjek…:D:D:D:D na ezt rakd össze haver:D:D:D vagy egy kicsit húzogasd a bőrt a kukidon..:D:D azzal biztos elleszel egy 5 percig:D:D:D:D Sárgaledet meg kívánunk…:D még egy zenét is kérek neked mindjárt a Juventuson:D:D:D azzal is elmegy egy kis idő biztos…:D

 37. De ha átállítom manuálisan, miért nem jó?!Ezt a bszást.

 38. jön valaki u2 multizni?:D:D nálam működik minden muhahahaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D

 39. Hmm…. Lehet megnézem a Se7en-t HR módra akkor…

 40. most vittem végig god of war1 et. furcsa is volt hogy nem kapok semmit a végén.basszus

 41. “””9. Nézz meg egy filmet DVD-n vagy Divx-en, amit már kivülről tudsz, és közben csinálj úgy a DualShock 3-mal, mintha a Heavy Raint játszanád.””Hát ezen borultam…:D:D:D:D ez atombrutál….:D:D:D”

 42. 9.pont,:):):):):)

 43. És egy ilyen fiaskó után az a minimum, hogy megdobnak egy ingyenes PSN-játékkal.

 44. Nah igen, az lesz a poén, ha kiadnak egy fw frissítést, de nem tudjuk letölteni, mert nem enged fel a psn-re a gép. 🙂 (Mondjuk pendrive-ra le lehet menteni számítógépről, és úgy átvinni. De remélem nem lesz ennyire macerás.)

 45. a netre felmegy a gép, így le is lehet(ne) tölteni a frissítést, persze ha lesz ilyen, csak a nevörkbe nem akar a geci bejelentkezni!DE! egy kis összeesküvés elmélet:szerintem ezzel csak azt akarják ösztönözni, hogy akinek (mint nekem is) özönvíz előtti 60gb dagija van (visszafele kompatibilis)szépen kocogjon el egy konzol boltba egy 250slimért…

  • továbbra is tartom, hogy a sony nem mozog ilyen szinten.nem az a célja, hogy felbosszantsa a vásárlóit, akiktől jön a pénz. + nem ad ki sz*rt. becsúszott egy ilyen necc most a gépezetbe. reméljük holnap helyre áll. és ha helyreáll, akkor bebizonyosodik, hogy csak a dátummal volt a baj meg a belső órával vagy mivel.

 46. de mér szartak be a 60-asok és a 40-esek?

 47. Nem tudja valaki véletlen, hogy a CECHH04 működik-e normálisan(40-es)?

  • Most 6-kor lett volna egy Avp party-m, így megreszkíroztam és bekapcsoltam a gépet. Már a szürke háttér gyanús volt. Mondom akkor jelentkezzünk be —–> 8001050F. Puff neki, szevasz. :(Tehát a válasz a kérdésemre: Nem, nem működik normálisan a CECHH04 kódjelü gép .

 48. Mi pizzás dobozokat égetünk a haverokkal! 🙂

 49. Nagyon jó, nem tudok játszani a játékaimmal bzmeg. Tegnap vettem Hevirént, hogy porosodjon. Bayonettában pedig vár a klimax…Az még hagyján, hogy ha elindítok egy gamet, a trófilistából törlődik.

 50. jo tanacsok , akkor viszem a kutyat a dokihoz

 51. szerencse h 7köznap nem játszom… most verném a fejemet a falba…de hétvégére javiccsák’ má’ meg, mert ideges leszek…:D

 52. A levélbombát a készítőknek nincs benne!

 53. aham ez mind szép és jó de azért egy ilyen kis psn kimaradás ne legyen ekkora probléma majd úgy is vissza jön ha nem akkor holnap addig meg ott vannak azok a gamek amik mennek azokkal kell játszani:D

  • Már 100% hogy nem PSN-el van probléma hanem a dagi PS3ak belső órájával.Most vagy megvárják a holnapot és azt hogy az órák átállnak maguktól márciusra vagy patchelnek, vagy a harmadik megoldás hogy ha nincs már garancia a gépen akkor szét lehet szedni és kivenni az óra elemét majd visszarakni. Indításnál újra beállíthatod a dátumot és minden frankón fog menni.

 54. most látom csak, hogy a kisképen egy szomorú smiley van. 😀

 55. ez jóó:D

 56. “””Mit csinálj a PSN megjavulásáig?””Dolgozz, tanulj, olvass el egy könyvet, vagy “”neadjisten”” menj ki a friss levegőre.Nem nagyon lett volna ma időm leülni a gép elé, ezért valahogy én nem érzem ezt a világvége hangulatot. Aki viszont naponta tolja, annak biztos ez a nap, olyan, mintha elvesztette volna az egyik (vagy az összes) érzékszervét.”

  • Én mindennap tolom de azért nem vagyok megőrülve! :D1 hétig kibírnám utána már elég bajos lenne…Jönnének az elvonási tünetek. 🙂

 57. nem tudm hogy van ez de nálam semi gond (hála a magaságosnak)és speciel FAT 80gb gépem van …sonys szervizestöl tudom hogy hamarosan /ma vagy holnapi nap folyamán jön az FW frisités amit lehet hogy neten keresztül de lehet hogy csak PenDrive on lehet frisiteni enyi infoft tudott az ismerösöm megtudni …… türelem hamarosan mehet a játék!! Kitartás!

 58. “Tényleg azt próbáltátok, hogy manuálisan állitjátok be a dátumot?Fogalmam nincs,hogy működne-e, nekem “”sajnos”” slim-em van.:)”

 59. Teljesen lehozott ez az egész:(

 60. Darksiders nem megy 🙁 Pedig a trófeákat leszarnám.

 61. “””Ma végre nem játszottam a Modern Warfare 2-vel!”” fasza..='(…meg úgy semmivel sem xD”

 62. Mindentől függetlenül k…va nagy hiba ez a Sony-tól. Azért kíváncsi lennék, ha ugyanez történne mondjuk minden Sony DVD lejátszóval, (azaz március elsejétől nem lehetne lejátszani vele a filmeket) mekkora botrány lenne?Mert ugye most azt mondják: néhány hülyegyerek nem tud videojátékozni, na és akkor mi van? Komolyan bekaphatják, nekem most lett volna időm nyomni és kész. Holnaptól 1000 meló. Nem ezért fizettem!!

  • hidd el, nekik sem az az érdekük, hogy anyagi veszteségük legyen. azért a sony nem arról híres, hogy sz*rt csinál és sz*rik rá.

   • Hát én ugy ismertem meg a sony-t hogy a minőséget mindig hozza és ez igaz is (nálam minden sony nem csak a ps) de ez most engem is sziven üt:D

  • Offline mindig tudsz játszani, sőt eddig nem fizettél egy centet sem a PSN-ért, ahogy más sem. 🙂

   • Nem tudok játszani offline sem. Hiába húzom ki az Ethernet kábelt, akkor is ellenőrzi a trofikat és utána kiírja, hogy lápjek ki a játékból.

 63. “Meg””tanít””om az asszonyt Dj Hero-zni:)Nagyon keni:)”

 64. A trofik nem vesznek el véglegesen (nekem is eltűntek a Dante’s Inferno trófeáim játékindítás után), meg is lehet nézni a http://us.playstation.com/mytrophies oldalon (ez csak az USA accountokhoz tartozó oldal persze).

 65. GTA4 megy , asszem az jó is lesz egy darabig .

 66. Nekem is gond nélkül ugrott át február 28-ról március 1-re, 60asunk és 80-asunk is. :] Netet gyorsan áttúrtam és futótűzszerűen terjednek a ,, gépem bszik megnyikkanni, mert viszaállította magát 5-10 évvel ezelőtti dátumra fórumok.,,

 67. már most unatkozok:(

 68. *-ő

 69. 5. Olvasd a PlayStation.Community fórumát. :))Online felhasználók:116 tagOnline vendégek: 74 tag

 70. Én ebből az egészből kb semmit nem érzékelek, mert max néha demók miatt jelentkezek be. (amúgy tegnap be akartam jelentkezni PSP-ről és lefagyott. Akkor ez a jelenség ennek tudható be?)

  • anélkül és beüt a gikszer, azért óvatosan nyomasd majd. :)/ állítólag tegnap éjfél körül kezdődött a baki.

   • én pont akkortájt próbáltam bejelentkezni, szóval akkor gondolom ennek köszönhető. Igaz, utána második próbálkozásra sikerült, bár csak rövid időre néztem fel.

 71. Hogyan LBP multizzak? 🙁

 72. 9. Nézz meg egy filmet DVD-n vagy Divx-en, amit már kivülről tudsz, és közben csinálj úgy a DualShock 3-mal, mintha a Heavy Raint játszanád.Sííroookk 😀

 73. Ez már szégyen ami itt megy!!!!!!!!!KEZDEK CSALÓDNI A PS BE:(

 74. Na mindegy a Shivering Isles Cyrodiil tartományban még úgyis felderítésre vár…

 75. nah közben megnéztem én is a dátumot csak úgy csekkolás szintjén. 2000 január 1. :Degyébként a büdös életbe nem vettem volna észre, hogy elállítódott a dátum ha itt nem tárgyaljátok a dolgot. 😀

  • Hát nekem egyből feltünt a téma miatt a virító zöld háttérszín helyett a gyönyörű fekete jött be.

   • azon én is csodálkoztam. de azt hittem, hogy az új hónapnak ezt a színt választották. 😀

    • Lazán nyomod:)Én meg azon idegbetegkedem hogy ha nem oldják meg akkor buktam úgy 50.000 ft-ot:(

     • megoldják, ne aggódj.csak várni kell.

     • Igen:)…tudom,csak nem értem milyen megoldás az hogy a trophy-k miatt nem indul el a játék,mikor az elvileg nem olyan fontos,csak egy extra.A Batman is kiírja hogy nincs trophy,de a játék attól még megy,szval nem értem…

     • nem tudom, gondolom játéktól függő, hogy melyik indul el, melyik nem.

     • Én is próbálgattam,hátha elindul vmi…de pont itt írta vki hogy neki a Batman nem megy,nekem legalább az jó:)Tehát mástól függhet…

 76. Ja akkor jómár féltem amikor olvastam azt rohantam gyorsan a ps3-hez

 77. XD Ez igen nagy

 78. most akkor a slimnek nincs baja?

 79. nekem nincs semmi baj a ps3-mal minden hibátlanul megy

 80. Ami mégszebb:a psn játékok felénél azt írja:The copyright protection information is invalid,a másik felét meg visszatette trial verzióba:(

 81. 9-10. pont kemény : )

 82. most akkor be lehet kapcsolni a gépet vagy sem?de ha tényleg úgy van ,hogy javított gépek mennek, akkor legalább ki lehet deríteni,hogy cserélték az egész gépet. vagy csak az alaplapot (60gb)

 83. Ez mekkora szégyen,berakom a dragon age:origins-t hogy az úgysem netes erre nem indítja el a játékot merthogy :a trofikat nem tudja besyncelni.EZ SZÉGYEN SONY….

  • Szerintem csak azok a játékok működnek amik nincsenek semmiféleképp patchelve, és nem támogatnak trófeákat, vagy nincsenek synchelve. Gépet bekapcsolni meg, fene tudja, ha tényleg a belső óra van elcseszve akkor így is úgyis szar minden gép már ami érintve van. De arra is van esély hogy akkor baszódik el mikor csatlakozni akar a PSN-re, az meg látja hogy nem stimmel valami a gépen.Nekem auto loginon van a gép, reggel bekapcsoltam az ágyból, nézem az órája kicsit siet. Utánna elkezdtem netezni róla, akkor láttam meg a híreket, meg akkor esett le hogy az én gépem se jó már.

   • Direk kapcsolat nélkül indítottam a játékot,tehát alapból nem tudta volna besyncelni a trophykat,tiszta gyalázat.Nálam a mercenaries megy és a batman:aa.Ami azért jó mert mindkettőből csak a trophyk hiányoznak.Se killzone se dragon age se dead space….és ha a killzone és a dead space trophykat buktam(mert törlődtek)akkor azért kicsit ideges leszek…lehet veszek xbox360-at

    • Ha tényleg a belső óra a ludas akkor csak simán nem tudja értelmezni hogy miért vannak olyan trófeák amiket 10 évvel később szerzel meg(ugye most a legtöbb gép 1999/2000-re állítódott be), de ez is csak szigorúan szerintem.

     • Lehet benne vmi,bár 2000-ben még ps3 sem létezett.Még az a szerencse hogy nem tűnt el az asztalomról egy nagy,ezüstös villámokat szóró gömb képében:)

    • Én meg egy Wii-t … faszomat az achievementekbe XD

 84. ez csak egy videójáték, könyörgöm! ettől fontosabb dolgok is vannak azért az életben – legalábbis nekem!

 85. rendkívül hasznos tanácsok, kösz! szerintem inkább, olvass, kocsmázz, menj emberek közé.

 86. Már be is van izzítva a PS2 XD

 87. 😀 én már a kárpótlást várom 😀 biztos kapunk valami psn cuccot 😀

 88. Haverom most hívott, eltűntek az AC2 trófeái és nem indul a játék sem, és nem csak ez a játék, az összes psn-es……………

 89. én is toltam volna drake bácsival a multit volt 4 szabad orám de most mehetek dolgozni rem.estére ok lesz minden mer különben önygyilkos leszek

 90. “Nàlam a 2. a befutò (GT4 Nürdurgring 24h) ha màr ugyis ennyi a vàrakozàsi idö a “”maybe”” önjavulàsig :D”

 91. ez most azt jelenti hogy nem tudok online játszani?

 92. 2. nem fog menni a népnek, mert nincs benne trófea! 😀

 93. 11. Legalább van időd, hogy végre takarítani.

 94. 11. Újra végigjátszom a Mass Effect 2-t.

 95. minden megy csak netre nem megy fel na mindegy multizni akkor ma nem fogok trofea is megvan óraátálitás nem old meg semmit

 96. SLIM GÉPET a népnek:P

 97. bazzki hogy nézek blue-ray filmet:Oúristen most mi lesz

 98. :Dszámomra megnyugtató hír, azt hittem elkanoltam a gépem

 99. bizniszlejünk adok egy fat gépet és egy vinyó nélküli fat gépet2 slim ps3 masért:D na ki biznisszel???

 100. 11. Továbbra is offline maradok, és ugyúgy játszom, mint eddig.

 101. 5-ös a legjobb. (Nem kötekedésből: alaklom-alkalom. elírás gondolom)

 102. minden megjavult lehet gémelninem az ufok figyelnek kamerával mikor a sárga led villog igaz az nálam mért FEHÉR ami sárgának kell lennie más ufok voltak?

 103. “11. Tolj le pár “”menetet”” barátnőddel/barátoddal és élvezd az igazi +18 élményt :D”

 104. Amúgy szeretem a kockázatokat. A rémhírek ellenére megnyomtam a Dualshock3 PS gombját. Kiválasztottam a felhasználói fiókot, nyomtam egy X-et. Signed in. Probléma? Semmi. Trófeák? Megvannak. Killzone 2? Indul. Multiplayer? Kifogástalan. Pedig FAT gépem van. Különlegesnek érzem magam. Ettől függetlenül továbbra is tartom magam a 18. hsz-omhoz.

  • Grrrrrr! FaJa… Akarom mondani ikszboksz (szigorúan kicsivel, nehogy gyanakodjanak itt egyes emberek), te mindig is különleges voltál, egy igazi böszme ribanc! xDDD

   • Sötétben tapogatózol komám. De nagyon. XD

    • Óóóó, már két aktív reged is van!? Ez fantasztikus! Milyen nagy böszmeség, hogy csak egyszerre egy reggel lehetsz bejelentkezve egy számítógépen… :(2010.03.01. 14:49:49-kor írtad ezt az üzenetet, most offline vagy, de ikszboksz 14:51-kor jelentkezett be utoljára. Ez egyszerűen csodás! 😀

 105. Lekopogom,nàlam minden ok 🙂

 106. Ki az a twitter??:)

 107. Csak én találom ezt erőltetettnek és egyáltalán nem viccesnek? Egyébként nem is tudtam, hogy rossz, nem játszottam hétvégén.

 108. A 9.-es és 10.-es pont nagyon szimpi. =D

 109. Vagy Hokizz!!! 🙂

 110. Na és mit csináljon akinek a gépe szart be tegnapelőtt.Annak is kérünk egy összeállítást.

 111. Öcsém leinformált. Otthon nálunk is megy minden gond nélkül. Tusé! XD

 112. Ötletes! 😀

 113. 11. Játssz a p.csöddel/punciddal.

 114. Inkább megyek World of Warcraft ozni.:D

 115. “Én előbb a plusz tavaszi hangulat hatására átültettem néhány virágot – a fréziahagymák kirohadtak, hogy rohadjanak meg – , majd írtam egy blogot “”Adatmentés mielőbb”” címmel, most ebédelek. Közben íromezt a kommentet és tök jól telik az idő. Kaja – és kommentírás – után leviszem az ebet egy hosszabb sétára, majd elmegyek futni a Margit-szigetre. Röviden ennyi. A modern várfár kettőt lesz@rom, a CoD:WaW amúgy is jobb, este meg killzónozni szeretnék. Addig csak helyreáll. Ha mégsem, írok majd egy blogot “”Továbbra is sz@r a PSN, viszon a PSC király!”” címmel, majd megdugom az asszonyt és lefekszem aludni.”

 116. Én az 5-et favorizálom.

 117. A kettes pont a javaslatom.Meg az ötös. Szerzek pár barátot, az ellenségesen viselkedőknek pedig békejobbot nyújtok.Písz.(Shatterben akartam odabaszni, ez lett volna mára a pées program. Megyek dolgot intézni, szépen süt a nap. Bepróbálom kabát nélkül.)

 118. xDDDElviszem a bicajt szervizbe =D

 119. Ez beteg…

 120. behaltam rajta. :Dnagyon kész. :D3-4-es se semmi de a 9. K.O. 😀

 121. Ez meg mi?

 122. Leszaladok pár sörért, azzal is telik az idő.

 123. mellesleg a 9. igen nagy:D

 124. én most a Darksiders demot toltom mivel szerencsére nekem megy minden rendesen de ha nem menne játszanák PC-n vagy xboxon:)

 125. A napokban úgyis próba van mindig 😀

 126. 6.giga lol:D

 127. A 9 és 10 tetszik :PValamint épp párhuzamosan folyamatban van az 5-ös, és a 8-as!

 128. 😀 Kösz.

 129. jó 5letek. Én most rohadtul unatkozok,szóval az egyiket kipróbálom.

 130. “A “”szidd bilgéccet”” kimaradt.”

 131. A 2. az jó…..