Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mirror’s Edge Catalyst – játékmenet bemutató

Ötperces, igazán tetszetős gameplay prezentációt hozott magával az [B]Electronic Arts[/B] saját gamescomos konferenciájára a jövőre megjelenő [B]Mirror’s Edge Catalyst[/B]-ből. A [B]DICE [/B] különleges parkour-FPS anyaga február 26-án érkezik a boltok polcaira.[YOUTUBE]5GBVMGXXFMw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez rendben van. Az első résszel is játszani volt jó, nem nézni 🙂

 2. A látványvilága nagyon jo, Mirror’s 1hez nem volt szerencsém, de tetszik, kicsit talán Heavy Rain-es, bár azzal se játszottam, ez a képi világ kéne vmi olyan főhőssel mint ami a Quantum Theoryba volt, persze jobban átgondolva a karaktert, elindítani egy vadonatúj franchise-t vmi trilogy-t, mondjuk a Dead Space mintájára, csak lightosabbat.

 3. Ezt VR szemüveggel kell játszani és a hányás garantált :DNekem még mindig az nem tetszik, hogy olyan a látvány mintha egy féélig kész whitebox pályát látnék.

 4. A Mirrors Edge egy kb 5-6 órás rohanás volt, így egyben simán le lehetett tudni még le is kötötte az embert… Olyan fölös szerintem ennek openworld-öt csinálni, hacsak nem lesz egyszer multi! 😀

 5. Glados tesztpályáiban is több élet van, mint ebben. Eddig nagyon nem gyere be a reboot.

 6. nem jön be ez a látvány

 7. borzalmas, ahogy egyszerre nyög bukfencezéskor, miközben parallel vígan beszélget a vonal túlsó oldalán lévővel

 8. Várós ez pont így jó. 🙂

 9. Nagyon jó. 😀 Az első csak kicsit érdekelt anno, aztán amikor nagyon lement az ára, megvettem. Valószínűleg ezt is csak olcsóbban fogom, de itt már nem zaklatom magam a trófeákkal. 🙂

 10. Nekem még mindig túl steril és unalmas.

 11. Ez baba.

 12. Kár, hogy lecserélték Faith hangját, az egy nagyon kellemes hang volt. A végén pedig kicsit gáz, ahogy az őr aki felé rohan nem találja el.

 13. Eddig nekem a gamescom 2. legjobb játéka ez.

 14. Három bajom van a játékkal (már az elsővel is)1. Annyira unalmasnak tűnik ez a futkosás hogy inkább neki se állok2. Az art design valahogy annyira sterilre sikerült mintha kopogós műanyagból épült volna az egész város, nem tetszik3. FPS nézetben egy ilyen ugrabugra? Komolyan? Hát 1 perc után rosszul vagyok. What were they thinking?

  • Nekem pont az tetszett és tetszik benne hogy szakìt hagyományokkal. Bejön bár ez a futurisztikus környezet nekem is sok. Jó lenne ha más csapatok is csinálnának ilyen játékokat csak ne ilyen műanyag környezetben….

   • Olyan ez hogy az Assassin’s Creedben is megunom az ugrabugrát, de ott legalább faszán hangulatos környezetben mászkálhatok amit szívesen fedezek fel és szerencsére nem first person nézetes. Illetve még mindig több tennivaló van benne még ha monotonná válik is.

    • Én nem untam meg sőt… Nekem jobban tetszik így belső nézetben az ugra-bugra. Sokkal jobban benne érzem magam…közvetlenebb az élmény… Bár ebből jött volna még három rész a Call of Duty-k helyett. 🙂

   • Ez a minimalista stílus. Ha rákeresel a neten, majdnem ugyanazt fogod látni mint itt a játékban.

  • Én mondjuk könnyen rosszul tudok lenni, de ezt a játékot PS3on hamar megszoktam, nem fordult fel a gyomrom. Más ezt így nézni, hogy más tolja és más az amikor úgy mozog ahogy te akarod. Eléggé ügyességi játék, nekem anno bejött. Steril… ez egy ilyen környezet, ahogy a Killzone meg romos és poros.Ebben a környezetben nagyon jó ez a játék, pláne hogy kristálytisztán fut. Gyönyörű.

   • Tisztában vagyok vele hogy nem számít rossz játéknak vagy legalábbis sokan szeretik. Én csak valahogy nem tudom és nem akarom rávenni magam hogy játsszak vele. Érzem hogy nekem nem tetszene.

 15. Jól néz ki, de a szemem rákot kapott szerintem.