Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mirror’s Edge 2 – kukában a folytatás

Források szerint az Electronic Arts megerősítette, hogy végleg leállították a Playstation 3-ra is kapható Mirror’s Edge folytatásának, a [B]Mirror’s Edge 2[/B]-nek fejlesztését. A hír szerint a játék készítői mutattak egy korai prototípust az EA-nek, de az első epizód gyenge eladásainak fényében a fejesek úgy döntöttek, hogy inkább szanálják a projektet. A DICE stúdió dolgozói, akik az ME2-n munkálkodtak, állítólag újabb feladatot kaptak…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Annyira nem renget meg a hír, nekem az első rész sem feküdt…

 2. Suxx =(

 3. Kezdek neheztelni az EA-re!Nem hogy megèrt volna még 1 részt,hanem kötelező lett volna.Szerintem ezt tudjàk,és a viszhangra kivàncsiak.Én még bìzom.

 4. Ez egy igen nagy hiba volt részükről!

 5. Te jó ég, de kár! 🙁

 6. RIP 🙁

 7. Kora reggel nem szeretek ilyen híreket olvasni 🙁 nagon vártam a második részt, erre … 🙁

 8. “Megmondom őszintén, én nekiáltam az első résznek, de nagyon kényelmetlen volt elsőre…iszonyatosan idegesített az hogy semmit sem láttam. Lehetett volna egy (akár választható) külső nézet is.Amúgy érdekel a téma…élőben is foglalkoztam vele kicsit, uh. a játék már annó, a megjelenésekor érdekelt.Én azért kiváncsi lettem volna hogy mit hoznak ki a 2. részből…útálom ezt a pénzorientált sza*ságot. Sok jó játék megy hasonlóképp a “”kukába”” emiatt, vagy jön ki évről évre, csak mert “”kell””…”

 9. A hozzászólások alapján is megvan a válasz. Igen,azt hiszem,jobb későn,mint soha.

 10. Kár én nagyon szeretem örültem volna a 2ik résznek.

 11. De kár:( Pedig nekem nagyon bejött a ME

 12. Ááá, biztos készül a Duty Calls 2. 😀

 13. kar…az elso resz kedvenc volt…

 14. Mit jelenthet,hogy kukába? Lementik DVDre a cuccokat és megy egy fiókba?

 15. Ahány oldalon olvastam erről vagy azt írták mint itt, vagy azt hogy csak fel van függesztve a fejlesztése, mert az a kis létszám ami dolgozott rajta most a bf3-ba segítenek bele.

 16. Akkor ennek nem örülünk? Azért a hülye kérdés,mert nem játszottam az első – illetve ez esetben az eddig megjelent – résszel sem. Gondolkodtam már rajta,hogy beszerezzem-e,de valamiért bizalmatlan vagyok vele szemben. Érdemes beruházni rá?

 17. Nem örülök.. Nagyon vártam a 2. részt!!!

 18. :/ Éppen mostanában tervezem, hogy újrakezdem az első részt. Nagyon QL játék ez, érthetetlen, hogy miért nem fogyott úgy, ahogy kellett vna neki. Stílusteremtő anyagról lévén szó a folytatás biztosan sokat javított vna az egyébként is jól bebetonozott alapon. Bár pénz beszél, kutya ugat, tényleg nagyon nagy kár érte.

 19. :(Egyik legjobban várt game-em.

 20. Kár :/Pedig elég sokat pletykáltak egy multiról, és az bizony nagyon faszányos lett volna!

 21. Ez a hír elszomorított. Hatalmas játék a mai napig!!!

 22. Abüdösfrancba.. 🙁

 23. *******************Pedig az elso resz az egyik kedvenc jatekom lett 🙂

 24. kár. azt is sajnálom, hogy csak a demóval játszottam.a zenéje olyan kellemes, hogy behalás. és a videotesztem sem felejtem el róla az száz. 🙂

 25. Premierkor vettem drágán, nem pedig szaré-húgyé, de nekem így is megérte … a játék a time trial-oknál kezdődik el, amit sokan el sem mernek kezdeni vagy az első próbálkozás után elmegy a kedvük tőle.A sztori az csak felkészít a JÁTÉK-ra!

 26. Persze inkább nyomassunk valami háborus fpst abból alig van. ME szerű gamekből meg dunát lehet rekeszteni mi?Erről nem az E.A. tehet, hanem a gamerek.Ha jól fogyott volna az 1. akkor már rég nyomnánk a 2. részt.Kár érte…

  • Na pont erről van szó végre volt valami más, valami egyedi és most ennek is annyi. Nem is igazán értem miért nem fogyott jól… remek játék.

 27. Nem volt rosz pár honapja vettem meg kökemény 4e ft-t. Nevetséges volt az ára. Még jó anno box-n toltam párszor, amikor költsön adta haver. De amikor meglátam , a boltban hogy ilyen röhejesen kevés pénzért árulják rötön megvettem PS3-ra. De a 2. tök jól meglehetett volna csinálni. Sajnálom azért.

 28. Hálistennek. Az első rész a legfájóbban kidobott négyezerötszáz forintom volt. (+ talán a PS3 történetének legnagyobb csalódása számomra)

 29. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig hogy vártam 🙁

 30. A Francba, Az egyik legkedvencebb játékom volt az első rész, minden hibájával egyutt. egy kis törődéssel kib* jó folytatása lehetett volna.

 31. Gondolom a Dice-nál msot minden ember kell a BF3-hoz, a pc-s BF1943 és az Onslaught is a kukában landolt.

  • Szerintem inkább csinálják csak a BF 3-t olyan jóra, hogy keresztbe lenyelje az idióta CoD-ot. Ugrálni meg lehet a Brink-ben is.Nem mondom hogy rossz lenne ennek is egy folytatás de egy Tökéletes BF-nek én jobban örülök, mint egy Mirror’s Edge 2-nek és egy épphogy tökéletes BF nek.

 32. A Mirror’s Edge egy tipikusan 1x végigjátszható anyag volt. Másodikra már nagyon idegesítő és monoton volt. 2000 Ftért vettem tavaly nyáron de 2 héten belül elcseréltem egy AC2-re(!).

  • Na te tipikusan az a gamer vagy aki nem jött rá a játék lényegére, így a sav-borsából is kimaradt.Nagyon sajnálom, hogy nem lesz második rész.Kultikusan nagy játék az 1. rész.

   • Valószínűleg igazad van, de én nem azt mondom ,hogy rossz játék, mert elsőre nagyon is élvezhető, egy üdítő színfolt volt az FPS piacon.

 33. Kárt érte, nagyon szerettem az első részt.

 34. A fenébe! Az első rész nagy kedvenc! :/ A Mirror Edge weboldalán pedig userektől ötleteket gyűjtöttek a fejlesztés miatt… nagyon sajnálom, h így végezte! D:

 35. Üde színfolt volt a játék a mai FPS-ek között, de nevetségesen rövid volt. Még szerencse, hogy akciósan, 1000 ft-ért vettem meg PC-re.

 36. Kár érte:( Tudtam volna értékelni egy második epizódot.

 37. Sajnálom én nagyon szerettem a Mirror’s Edge-t, még lett volna benne bőven lehetőség. Egy különleges játék volt, sokszor elővettem hogy csak úgy fussak bele a nagyvilágba… kár érte nagyon.

 38. :(( titkon reméltem, hogy elkészítik…

 39. nagyon sajnálom…