Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Minis – Playstation 3-ra is a 3.15-ben!

A Sony [A http://blog.eu.playstation.com/2009/12/08/ps3-system-software-update-3-15/]mai bejelentése szerint [/A] a 2009. decembert 17. után a PSN-ről vásárolt, eddig csak Playstation Portable-re bejelentett “minis” kategóriájú, nagyon olcsó minijátékok Playstation 3-on is futnak majd. A remek miniszoftverek lejátszásához az opcionálisan letölthető 3.15-ös firmware frissítés szükségeltetik. Aki a megadott dátumnál korábban már vásárolt ilyen programot PSP-re, az a frissítés után újra letötheti, hogy immár PS3-on is fusson a cucc.[15300]Szintén a 3.15 újítása lesz a PS3-PS3 adatátvitel. A LAN kábellel összekötött két gép között az XMB-ből (a menü) a “Data Transfer” opcióval másolhatod majd át saját cuccaidat, a letöltött állományokat (ehhez mindkét gépen aktiválni kell természetesen az accountot), mentett állásaidat – mondjuk új gép vásárlása esetén.[15301]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Legalább csinálnak valamit….és nem haszontalanságokat.

 2. Ez megint nem sok…

 3. ps3 másolás nagyon jó újítás lesz

 4. Nem rossz.

 5. na végre valami értelmes, edigi frissitések egy kalap sz@rt nem értek.

 6. Az is jo lenne vegre,ha a sajat zeneimet hallgathatnam a jatekok alatt,nomeg a full videochat is johetne,kep a kepben jatek kozben is akar.Elvegre valami 2010 lesz jovore,vagymi.Ezek az ujdonsagok,amiket most bedobnak engem igazan nem erintenek.

 7. Már megint FW.

 8. Milyen az a LAN kábel ?

 9. “””nagyon olcsó minijátékok””Jah a Tetris például 10 dolcsi, ennyiért kapok normális psn játékot is, de az átlag is 6-7 dolcsi. Egyszerűen nem éri meg, mobiltelefonra valók ezek a játékok.”

 10. A csevegést mikor szeretnék megoldani? Volt róla szó, hogy lesz játékokon átívelő, háttérben futkosó chat. Netán valamit félreértettem? Nem tudom mikor kerülhetnék olyan szituba, hogy a transferre szükségem legyen. A PSN játékok szintjénél lejjebb nem szeretnék menni…

 11. Ezzel szerintem jó irányba mennek el. Céljuk a psp-n eluralkodott warez visszaszorítása lehet. Sok olcsó kis játék amik akár a ps3-on is futtathatók. Ez kell a psp-re, nem csak a nagy címek átiratai. Azokat jobb asztali konzolon tolni.

 12. Az adat át küldés az jó ötlet

 13. 106-os plazmán keményen fognak kinézni a minik….. :))

 14. Mikor is jön pontosan ez a új frimware ?Ezeken kívűl más új tulajdonságot nem kap a gép ?

 15. A PSP mini játékok nagyon tetszettek, gép hiányában eddig nem tudtam velük játszani. Örülök, hogy megoldódott a probléma. (Trófea támogatás lesz vajon hozzájuk?)

 16. A transzfer okés.A mobilokon is elfutó játékoktól a szőr feláll a hátamon. Cell, nemtomhánymagos processzor vagy mi, meg vegyél hozzá lapostévét, úgy a fajin, ötpontegy, hétpontegy, faszság. Nyomjanak rá egy flesspléjert (úgyis kezd átmenni pécébe a cucc), aztán miniclip.com, csá.

  • Csak azzal nem számoltál, hogy a mini-k PSP játékok. Abban nincs Cell, HD kijelzö, sokpontegy. Ha nem akarod, nem használod ki a ps3 ezen funkcióját! Miért kell mindig mindenért höbörögni? Megint úgy álsz hozzá, mintha elvettek volna egy funkciót ahelyett, hogy hozzá adtak volna! Neked a pohár örökké félig üres mi?

 17. Esetleg azt nem lehet tudni, hogy a Data Transferrel átmennek az olyan mentések, amiket amúgy nem lehet másolni?

 18. Én biztos nem fizetnék Flash szinvonalú játékokért. És akkor még elis hitetik hogy ez nekem milyen jó ….

 19. Tényleg, arról esetleg nincs hír, hogy majd a közeljövőben lesz Trophy transfer? egyik accról a másikra történő átmásolás? szívesen váltanám az USA accomat EU-sra 🙁

 20. Igazán dolgozhatnának a chat javításon is. Nevetséges hogy voice chat nem tud háttérben futni… De van egy olyan érzésem hogy nem is akarják ezt megoldani.

 21. Fincsi mind kettő. köszönjük.

 22. Királyság! 😀

 23. Na faxa ötlet:)

 24. De jó lesz ez a transfer. Resi 5-öt co-opba kétszer kellett kivinnem így, mert öcsémnél nyomtuk az egyik felét aztán itthon még egyszer lenyomtuk odáig és persze ugyanez a másik felével…

 25. trófeát lehet vinni saját gépen belül egy másik profilomra?

 26. szuper:)

 27. ez a transfer ötlet mekkora XD

 28. Csupa jó dolog! Rá is nézek majd ezekre a minikre.

 29. Minis . – o. k. . Megnézem mik vannak.

 30. Az adat mentés jó ötlet.

 31. Jò lenne, ha ez javìtanà a tròfeàk frissîtèsével kapcsolatos dolgokat. Megint kijön a gyîk ènem a menüt XMB-nek hîvjàk, nem XBM.

 32. Na egy ertelmes update 🙂