Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Michael Schumacher helyettesíti Felipe Massát az Európa nagydíjon

Napok óta megy már a találgatás, hogy a Magyar nagydíjon balesetet szenvedett Felipe Massa helyére ki üljön be a Ferrariba a következő nagydíjon. A Ferrari csapat ma délután megerősítette, hogy Schumacher lesz a pilótájuk Kimi Räikkönen mellett. A német blogjában ezt írta:[I]”Hála Istennek, hogy jó hírek érkeznek Felipéről. Szeretnék neki jobbulást kívánni. Délután beszéltem Stefano Domenicalival és Luca di Montezemolóval, és úgy döntöttünk, hogy felkészülök Felipe helyettesítésére. Annak ellenére, hogy már lezártam a témát, nem hagyhatom figyelmen kívül a csapatom érdekeit ebben a szerencsétlen helyzetben. Harcosként örülök ennek a kihívásnak.”[/I] – írja Michael a saját honlapján.Most egy kemény felkészítő edzés vár Schumacherre, hogy el tudjon rajtolni Valenciában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. I’m very happy!!! :)))))))

 2. Dejóóóóóóóóóóóóóóóó. Kéne szabályváltoztatás, pld a 2009-es esztendőben az európai nagydíj első helyéért 100 pont jár!

 3. Természetesen lehet majd Schumacherre is szavazni! (fognak is sokan szerintem)

 4. The Return of the King. 😛

 5. Mikor kezdődik majd a Valenciai verseny?

 6. Azrhiszem akkor leülök 1-2 meccset megnézni

 7. “Éppen ma hallottam a rádióban.Vajon nem felejtett el vezetni az “”öreg””???Mindenesetre érdekes lesz látni ennyi év után és remélem, ha a vas is jól szuperál alatta, akkor megfingatja az élmezőnyt. Mekkora húzás a Ferraritól! Ez az év el van már b@szva, de mindenki róluk beszél…”

 8. JUHHÚÚÚÚ

 9. jeje, örülök!

 10. Remélem marad évvégéig 🙂

 11. Áhhh, Isten.A helyezés mindegy. Örömautózás lesz. És öröm lesz nézni.

 12. Agent, lehet majd a Schumira is szavazni?

 13. Szerintem az életben nem lesz ekkora nézettsége az F1-nek mint most.

 14. Hát ha megnyeri lesz*pom magam a szoba közepén fejenállva, és közbe tapsolni fogok…..

 15. én Hamilton fan vok de most Schuminak fogok szurkolni 😀

 16. Érdekes lesz…

 17. most szerintem falhagy a Ferrari azzal az elvével, hogy nem fejleszti az idei autóját, hiszen Schumi itt van így kell am jó kocsi is

 18. a hozzászólások számából ítélve jól döntött a Ferrari…és úgy gondolom most ez volt a legfontosabb!,)

 19. Azé’ Hamiltonon is lesz nyomás.:)

 20. lángosarc is back! :))a világ egyik legjobbja, ez tény.

 21. Shumi visszatér!!!:D:D:D

 22. Ez történelmi pillanat lesz.:)Kiváncsi leszek

 23. Imádtam,nagy dolog van készülöben

 24. Na kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből.

 25. Barrichello arcára lennék kiváncsi a bukósisak alatt,mikor a tükörben meglátja az ismerős vörös autó-vörös fejfedő párosítást:DDD

  • Jajj, de gonosz vagy :D:D:D

   • Látom lelki szemeim előtt Rubens arcát,ahogy rémülten kapkodja a kobakját,miközben a fülére szólnak:Rubens,Michael mögötted van,de el ne engedd,versenyben vagyunk:)))!!!!!

  • Én meg a Kimiére… Elvileg Kimi a Schumi helyére jött. Na most akkor visszanyal a fagyi van. Most Kiminek fel kell kkötni a gatyeszt és meg kell mutatni az öregnek, jogy ki a jobb. :)))(jujj de jó lesz!)

   • Megvan 2004 Spa? 🙂 Amikor Kimi elég rúgul lefutotta Schumit? 🙂

    • Nono, akkor még Schuminak drukkoltam, Kimi ellenfél volt… 🙂

     • Énis 🙂 amióta az eszemet tudom 🙂 Arra értettem, hogy csapaton belülis olyan fognak futni, hogy nézni fog mindenki. Mondjuk sokan attól félnek, hogy egy Alonso – Hamilton adok-kapok lesz belőle, de ahogy Schumit ismerem nem.. Ahogy Kimit, úgy meg főleg 🙂

    • “Nekem 2006,Brazília rémlik,mikor Schumi utolsó versenyén Kimi két körön keresztül mesterien védte a helyét,de aztán M.S. a célegyenes végén a belső íven “”felmászott”” szinte a palánkra,és megelőzte Kimit:)”

     • Az de nagy futam volt Schuminak!!! Kedvenc. 🙂

     • Azért érdekes volt, hogy az utolsó előzést (már nem az lesz a utolsó :D), pont Kimi ellen mutatta be.. és milyen szépen csinálták mindketten, úristen! Szerintem arra a futamra direkt Palik László Nobel-díjas kommentátor urat tették be, tudták, hogy Schumi banzájt fog csapni! 🙂

     • ehune’http://www.youtube.com/watch?v=UNLKb4r091w

   • Az tuti.:):) Azt tudjuk hogy Kimi nem szereti Schumit, lehet ad neki egy plusz motivációt a pályán.:)Csak legyen tiszta verseny, nem akarok motorhibákat látni….

  • Barichello sosem fogja a tükörben látni azt a bukósisakot…Barichello a sisak tulajdonosának az autójának a fenekét fogja látni! És csendben a kardjába dőlhet. :DDD

 26. Hamilton álma is teljesül, versenyezhet a NAGY Schumival. 🙂

 27. Azért valahol sajnálom szegény Badoert és Gene-t,hiába szolgálják hűségesen a Ferrarit,örökre a háttérben maradnak…

  • Ilyen az élet… 🙂

  • nem sokkal fiatalabbak Schuminál, szerintem kihúzták az adu ászt.felszabadult versenyzést várok tőle, szerintem qrvára nincs rajta nyomás, ha valakinek nem kell már bizonyítania, akkor az ő.VB címet senki nem vár az idény felétől, egy két látványos verseny, és mindenki a földhöz veri magát örömében.na és ha egy futamgyőzelem összejönne, akkor aztán…szóval jó ez jó ez, és nagyon meglepett h bevállalja.

   • Félre ne értse senki,nálam is Michael volt a no.1,már a benettonos éra óta,és tisztában vagyok vele,hogy Gene és Luca együtt sincsenek ekkora ászok,csak emberileg sajnálom mindkettőjüket.Anno a mekinél de la Rosa megkapta a sanszot.Tudom,tudom,a profi sport rideg világ:)))

    • nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, h kb 20-30%os jegyeladásnövekedést prognosztizáljunk a következő nagydíjakra.kis túlzással élve, csak ez számít.szerintem a német szurkolók már foglalják is a jegyeket Valenciába.weltmaisteres-ferrais zászlók leporolva, aztán indulhatnak. 🙂

 28. “Ez nagyon nagy emberek! Egy “”hangyányival”” megdobja a nézettséget ez a momentum. Most éppen ugrálok örömömben!”

 29. Egy dolgot felejtettünk el! Ez a nyári szünete minden F1-ben dolgozónak. Akkor tehát Schumi a nyaralását is dobta, mint ahogy még jónéhányan a csapatból, hogy segítsék a felkészülését!!!

 30. Hát ez nagyon kemény, már alig várom a futamot!

 31. IGEN,IGEN,IGEN!!!A király visszatér:)) Azért kicsit félek tőle,ha nem hozza a saját maga által felűllított mércét ezzel a vörös gebével,nem fog-e ártani a mítoszának,de nagyon örülök,hogy a Mester pár futamra visszajött.

 32. Êrdekes futam vár ránk.

 33. Schumira is lehetelsz tippelni a következő futamtól?

 34. Na erre kíváncsi leszek. Főleg annak tükrében, h a Ferrari már feladta az idei évadot.

 35. Régóta ez a legjobb hír amit hallottam!! Schumi nem is tudja mennyire fontos sokak számára!A többi pilóta felkötheti a gatyáját..Aki meg nem örül, az azért teszi mert tudja, hogy Ő az F1 királya!!! Számomra biztos!!!:)

 36. Á, a favorit, igeeen! A Magyar Nagydíj mi mindenre nem jó! (na jó, ezzel nem szabad viccelni, de akkor is örülök neki)

 37. Igen, igen, igen!

 38. 7 futam van hátra, 62 pont lemaradása van.Behozná?Tartalékosként VB?8adik? 😀

  • Na, azért túlzásba ne essünk… De ha ő indulna minden futamon és szerezne átlag 4-5 pontot, az 28-35. Kimi vérszemet kap, ő is szerez ennél többet, mert mégis csak ő benne van a sportban. 45-50 pontot…Na jó, felébred, kezet biliből kivesz…

 39. Ez az hajrá Schumiii :D:D:D

 40. “De most gondoljatok bele, ebből a helyzetből nehéz lesz jól kijönni. Ha jól megy, az jó pontokat szerez a Ferrarinak, viszont kínos lesz, mert “”nélküle nem megy””. Ha nem megy jól, az Schumachernek nem fog törést okozni, de a Ferrari sem jut előrébb a tabellán.”

 41. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHuhú de jó lesz.A nézettségnek is jót fog tenni 🙂

 42. Jeeeeeeee!!!Jeeeeee!!!Isteni!!!!

 43. A teszttilalom elvileg a jelenlegi, év elejétől versenyző pilótákra, és teszt pilótákra vonatkozik!Ha vki év közben szerződik, vagy ugrik be versenyezni, a FIA lehetőséget ad arra, hogy teszteljen a pilóta! Ezt a szabályok elvileg engedik. Az ifjú újonc spanyol srác is kapott lehetőséget most nemrég, ha jól emlékszem, mikor leváltotta Bourdais.

  • Ez így van. De azt ne felejtsük el, hogy Schumacher sosem versenyzett Valenciában és edzeni sem fog tudni ott.

 44. KIRÁLY én örülök neki biztos kihozza a kocsiból a legjobbat

 45. Na majd most kiderül hogy ugyanolyan nagy király e, a mostani mezőnybe is. Érdekes lesz, szerintem gyaníthatóan ez lesz a leglátogatottabb futam az idénybe, hála ennek a szerencsétlen helyzetnek.Nagy érdeklődéssel várom én is.

  • “Megnyugtatlak nem lesz “”ugyanolyan nagy király””… Nem zavar, hogy 2 éve nem ült Forma1-es autóba?”

   • Ja 2éve nem ült, sőt azóta a kocsi is jócskán megváltozott, ott családja nem fog kockáztatni, motorbalesete is volt év elején, Valencián se versenyzett még :)De jó lesz, érzem.

   • nem hiszem amúgy, hogy azóta egyszer sem ült benne… másfelől éveken keresztül nyomta kiemelkedően, nem hiszem hogy 2 év alatt kikopott minden tudása

  • Ja és ezt mond azoknak akik Alonso miatt váltották a jegyüket,hogy láthassák versenyezni.Elvégre Valenciában lesz ami hazai futam neki.Miért nem szállhatott be ő Massa helyett ,ha már jövöre úgyis a Ferrarihoz megy?Nevetséges döntés,Schumacher meg nyugodtan maradhatna a seggén…

 46. már alig várjuk:)nem várok tőle sokat már azt, hogy ott lesz az egy szenzáció ha még pontot is tudna szerezni az maga lenne a csoda

 47. Extra kiváncsi leszek, de szerintem nem volt jó döntés a Ferrari részéről.