Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Michael Pachter – % esély” a PS4-re”

Az MCV magazin e heti híre, miszerint a Los Angeles-i E3 2012 szakkiállításon bemutatkozik a Sony és a Microsoft következő konzolja, kisebb lavinát indított el netszerte. Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities közismert elemzője ugyanakkor azt mondja, erre igazából kevés az esély…Pachter szerint nulla százalék sansz van arra, a Sony megmutatja a Playstation 4-et, és mindössze 20% a lehetősége annak is, hogy a Microsoft lép. Emellett az úr szerint “egyik konzol sem debütál majd 2013-ban”, azért egyszerűen ” nincs értelme 2012-ben leleplezni” őket.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 2 évvel korább ne is mutogassák, azt kibírja ki:D

 2. Nah majd kiderül..lehet felugranak a százalékok:P

 3. Mit lehet javítani a PS3-on?

 4. Végre egy jó hír!

 5. Na ez hülyeség szerintem!és nincs iram gyorsítás Leo69!Hisz a PS-ek 6 évente jöttek ki eddig,akkor miért változtatnának,mikor az újabban még több píz van??? :DAz esélyes ,hogy a PS4 majd csak jövőre mutatkozik be,de inkább most év vége felé!A box meg még idén tuti!

 6. Szerintem sem fogják így felgyorsítani az iramot. Van még ebben a gépben is bőven annyi tartalék,hogy megérje nekik 1-2 évig piacon tartani.

 7. Hirai lesz a sony elnoke. Remelem rendberakja a ceget.

 8. persze hogy jó még a kis ps3, ps4 majd csak vmikor 2014 végén bőven ráér legalábbis nekem 😀 meg amúgy is, sose szabad venni első szériás konzolokat!!!

 9. javítva. 😀 hülyék lennének kidobni elöbb mikor a 3 teljesen tökéletes. nekem legalábbis az még, meg sztem sokaknak.

  • Én is pont így gondolom, egyébként biztos vagyok abban is, hogy vannak itt olyanok akik reggeltől estig 6 éve nyomják egyfolytában, és nekik már jöhetne valami újdonság.

 10. “””hülyék lennének kidobni elöbb mikor a 3 teljesen tökéletes nekem még.””Ja, ha neked tökéletes, akkor tényleg ostoba döntés lenne kiadni a next-gen gépet 2014-nél előbb. :)”

 11. 2014 elött nem fög jönni a sony uj masinája, ez 100! hülyék lennének kidobni elöbb mikor a 3 teljesen tökéletes nekem még. ha jön a 4 meg veszem, de csak a megjelenés utan pár honappal. az elsö seria nekem a 60GB s nel sem volt palya. meg nem veszek 200 kiloert konzolt , mikor a 120 cm s samsung full HD 3D s tvm volt 350k . arrol csak álmodhatunk,h a ps4 200-150 alatt lesz. persze majd a megjelenést követö 6 honappal max. szvsz

 12. Most kivételesen egyetértek vele 😀

 13. Én meg azt mondom, hogy 100%. Miért nem híreznek le? 😀

 14. Összeségében szerintem Japán, meg az Usa, meg a fejlett országok lehet fel vannak készülve az új generáció fogadására, de itt még dvd, meg bd generáció van a javából. De persze gondolom nektek már semmi a Ps3, és nem elegíti ki az igényeiteket..:):D

 15. “Nem pont ezért a kijelentéséért, de nekem nagyon ellenszenves ez az ember. Nem is értem miért alkalmazzák, vagy miért fizet neki valaki a “”munkájáért””. Sok mindent beszél össze vissza és a nagy része általában baromság. Lehet most igaza lesz, de akkor is csak tippel. Magyarázza meg, miért gondolja ezt és én elhiszem, de ha kell én is tudok nagyokat mondani. Erről az emberről az jut eszembe, hogy általában olyanokat mond, ami a híresztelésekkel ellentmond, vagy csak szimplán feltűnően nagy dolgokat mond és örül neki, ha bejön (ha meg nem, akkor el van felejtve).Bocs csak kicsit felidegesített, hogy ennek az embernek még mindig adnak a szavára. Én már azt hittem, hogy rég olyannal foglalkozik, amihez ért is, de úgy látszik még mindig jósnak képzeli magát. Egyébként van valami hivatalos írása, ahol alátámasztja, hogy miből gondolja ezt, vagy csak egy elszólása volt?”

 16. remélem is hogy 0% esély van rá… 🙂

 17. Most őszintén, van aki elhitte ezt a nevetséges pletykát??Csak gondoljuk logikusan végig a múltba visszamenve az egyes konzolgenerációk, és azon belül is a PS megjelenését….Teljesen egyértelmű, hogy a Sony a piacon lévő legkórszerűbb adathordozókkal dolgozik PS1-en cd-n futottak a játékok, PS2-őn dvd-n, és most a BD-t használja. Tehát először az adathordozóknak kell fejlődnie, és még egyenlőre a BD igencsak gyerekcipőben jár.Arról már nem is beszélve, hogy egy kezemen megtudom számolni azon játékokat amik igazából kihasználják PS3-adta lehetőségeket.Most pedig tételezzük fel, hogy nincs igazam, és valami csoda folytán mégis előtudna állni a Sony a PS4-el, őszintén szerintetek mikorra lenne Magyarországon megfizethető árban???Azt pedig már csak így mellékesen jegyzem meg, hogy pont itt olvastam nyáron, hogy a Sony bejelentette, hogy még jócskán várat magára a következő generáció, és csak mostanra jutottak el a fejlesztők, hogy kihasználják a PS 3 lehetőségeit.

  • Azért elég sok programot lehet találni pl 2011 ben amiben a konzolos már gyengébb volt mint a PC-s , vagy azért kötöttek kompromisszumot , mert a konzolok hardvere már gyenge . Nem beszélve a 3D játékokról , amiknek a megalkotásánál is erős kompromisszumokat kell kötnie a fejlesztőknek . És igen 2013-2014 ben kell jönnie az új konzolnak , mert a ps3 is 2005-6 technika . A jövő adat hordozója a Steam technika . Nem lesz már itt több fizikai koron jön az On-live féle steam szolgáltatás . És ha ehhez a gondolat menethez , hozzá veszed a Wii U és azt , hogy a Sony tanult a múlt hibáiból( a késői rajt miatt kerül 6 milliós hátrányba ) akkor igen is van esély a 2013 startra .

   • Ja, és mekkora netre lenne ahoz szükség,hogy lejöjjön belátható időn belül mondjuk 70-80 giga?? Nem kétség, hogy ez lesz a jövő, de itthon még ez nagyon necces.

  • Nincs adathordozóhoz kötve a következő generáció, a Blu-ray-ben egy generációnál több potenciál van.

   • Akkor min fognak megjelenni a játékok? Mivel a BD-t teljesen kihasználja a PS3, ahhoz, hogy lényegesen jobb játékot csináljanak több hely kell mint ami a BD-n van. Hiába az elöbb említett letöltéses dolog akkor lesznek kiadva játékok szerintem adathordozón.

    • 200GB-os BD-en.Mivel a BD nem áll meg 50GB-nál.

    • Kihasználja? A TDK már 200GB kapacitású BD-t is kifejlesztett, nem hiszem, hogy a hellyel lesz gond. Mellette meg simán működhet a digitális disztribúció is. Amúgy is, hirtelen nem is tudok olyan játékot mondani, ami olyan sok helyet foglalna (talán az MGS4, de az is csak a sok dummy file miatt). Amíg egy Skyrim elfér egy dual-DVD-n, addig szerintem nincs nagy gond.

  • “Megfizethető lesz, 120-130 ezernél nem lesz drágább. A PS3 anno a br miatt jött ki olyan brutál áron, viszont most már “”olcsó”” az előállítása.”

 18. vannak akik még PS3-at sem vettek, akkor meg minek a PS4? 🙂

 19. Na még egy hozzászólás aztán végeztem mára…Most gondolkodjuk egy üzletember fejével! Mi a lényeg? A PROFIT!!!! Nagybetűvel. Mennyi profitot hoz egy új konzol??? SEMMIT!!! VISZI A PÉNZT!!! NAGYON. Talán ez lesz az első éve a Sonynak, hogy nem termel veszteséget… erre vártak már sok éve… miért hoznának ki új konzolt belátható időn belül? Hehe… a Microsoft miatt… ők elég mocsok cég… agresszíven nyomulnak és sok pénzük van, ráadásul nyomás alatt vannak az Apple miatt. A Windows egyre jobban visszaszorul és már nem csak az USA-ban. Ezt kompenzálni kell. A legolcsóbban már meglévő területeken lehet…ilyen a videójáték, amiben már több pénz van, mint pl a filmekben. Szerintem simán lehet, hogy a Microsoft 2012 végén vagy kicsivel utána újítani fog… ezzel a Sony-t nagyon nehéz helyzetbe fogják hozni… sajnos. A Sony meg kénytelen lesz új konzolt hozni… nem kérdés, hogy erősebb lesz, hiszen ők jönnek ki később a konzoljukkal (csak a presztízs miatt lesz erősebb… de uggyanazok a játékok lesznek rá és ugyanúgy fognak kinézni…ilyen a piac)… de megint rohadt sok veszteséget fog termelni…

 20. Ja és a legjobb…anno nyilatkoztak, hogy miért nincs egér: a konzol arra lett tervezve, hogy a kanapén ülve kényelmesen lehessen játszani, az egér-billentyű erre nem alkalmas… aztán kijött a MOVE… LOL… próbált már valaki ülve Killzone 3-azni multiban ülve???? xD Vicc az egész…de hát ez üzlet. Igazából én is így csinálnám. A franc sem akarja odaengedni a pl a Logitechet a nagy tortához. Amúgy is! RAZER-t a népnek! 🙂

 21. A mostani generáció stabilan tartja magát. A pc nem húzott el. Nincs szükség nextgenre.http://www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w

 22. Szerintem nyugodtan jöhetnek. Nem értem mi ez a nagy félelem a nextgentől. 🙂

 23. Volt már pár cikk az új generációval kapcsolatban és a kommentelők túlnyomó többsége még nem akar új gépet, ez sem véletlen. Tudja ezt a Nagy Testvér is! 🙂

 24. Látom páraknak a BF3-as példámmal beletenyereltem a lelki világába. Pedig marha jó game lenne, csak sajna baromira nem javítgatják a hibáit. Meg a 12-12 ember is nagyon kevés. Elég lenne, ha nem akkora lenne az összes pálya, hogy a GTA összes városa ráfér kétszer, de így kevés az a 24 ember. 4-en mennek csapatszállítóba, 4-en beülnek helikopterbe, 4-en be 1 tankba és már el is fogyott a csapat. Ha ki is marad valaki, akkor az csipás és fekszik valahol :D. Nagy háború. Alig enged be 4-en egy meccsbe, már fel sem idegesít, ha nem egy squadba rak, de legalább egy csapatba tenne. És még lehetne sorolni…

  • “BF mindig is PC-s játék volt és az is marad…CoD inkább konzol barát bár én már “”leszoktam”” az FPS lövöldékről…ARMA sem lesz konzolra szerintem…ezeket a játékokat eleve nem kontrolerre találták ki…és azért mert pár balfasz odafönt kitalálta, hogy márpedig az kell hozzá…hát basszák meg. Ha majd lehet bill+egérrel tolni én is megveszem őket PS-re.”

   • Sajnos lehet ps-en is egérrel játszani. Jó páran vannak sajna. Arra élveznek, hogy simán lelövik a joystickosokat, egeresek ellen pc-n meg esélyük sem lenne. Az új CS ezért is lesz felejtős nálam, hacsak nem lehet majd only kontrolleres lobbyt állítani, mint az Unreal Tournament 3-ban anno.A mostani CoD-ot nagyon elcseszték a noob mentalitással és a fos lag kompenzációval, a revenge respawn systemről nem is beszélve. Amint elérem a 10-edig prestise 80 lvl-t már megy is fel a polcra pihizni. Valahogy a KillZone 2 óta nem tudnak kiadni egy normális online lövöldét sem, pedig igény lenne rá. Lehet rá kéne állnom inkább a singleplayer gamékra, ilyen Skyrim meg ilyenekre, csak nem kötnek le.

    • Lehet egérrel játszani igen…de mivel úgy írsz róla, mint nem fair megoldásról, látom még nem próbáltad ki…nos én próbáltam már minden módszert (fragfx…átalakítók…stb) de hidd el, mindegyik parasztvakítás. A játék maga analóg bimbire lett írva, ezeknél az egér az analógot váltja le…most próbáld elképzelni, amint az egeret mozgatva különböző kitérésnél különböző sebességekkel megy az egér… használhatatlan…kivéve az UT3 ugye, mert annak a készítői beintettek a konzolgyártóknak…de ők megtehették, mert ők adják a fél iparnak az engine-t. Más kérdés, hogy az UT3 nem igazán jött össze…teljesen letért az UT2004 által kitaposott útról… quake utánzat lett…

     • Ismerek pár CoD-ost, aki azzal nyomja. Igaz alapból sem rossz játékosok, azzal meg egyenesen lelőhetetlenek. Szóval igen, unfair dolognak tartom.

   • Az utolsó mondattal teljesen egyetértek veled .

 25. Ilyen gazdasági időkben nagy okosság lenne bemutatni bármelyik új generáció koznolt.Nem azt mondom h nincsenek már kész tervek de a gyártás még jó darabig fog váratni magára.

 26. Hogy kell bekapcsolni a fritőzt?

 27. Hát, ha nem most, akkor majd máskor. Kíváncsi vagyok az új generációra, de tudok várni.

 28. Úgy legyen. Én ráérek. PS3-nak amúgy is majd 10 évet ígértek emlékezetem szerint.

 29. Lehet villan majd egy-két render , de 2013 előtt sztem NEM lesz kapható . Szerintem . ( ha kijön , ha nem , tuti , hogy 1 évet legalább várok a vétellel )

 30. Legjobb az lenne, ha most E3-on bejelentenék mindkettőt és karácsonykor már meg is jelennének. Durván kezdenek gyengék lenni a mostani konzolok (lásd: BF3 össz-vissz 24 játékos stb… stb…).Minél előbb jönnek annál jobb.

  • Most oltári nagy ostobaságot írtál, remélem tisztában vagy vele.

   • Haaat szerintöm nnem…miaz hoggy 56 ezerér nem megy fuul hájdében és 64 játékossal??? Én áttverve érzzem maggam… A MAG nevvűű játték az mentt 256 játtékosal, de az megg rónda vót… vissza is viszem… nemm kőőő.

   • Fejtsd ki bővebben légy szíves. Szívesen váltok eszmecserét. De csak annyiból, hogy ostoba vagyok még nem vagyunk beljebb :D.

  • Arról nem a gép tehet hogy balfaszok és trehányak a játék készítők 🙂

  • Erre van egy saját mondásom: szegény ember zsírral főz, a gazdag meg vajjal. Van egy kis különbség a kettő között…ha nem felel meg a konzolos verzió az igényeidnek vegyél Intel i7 Extreme-t quad radeon 7970-el meg 16 giga rammal és építs hozzá saját atomerőművet. Ja és hogy a windows ne 40, hanem 30 másodperc alatt induljon vegyél még OCZ 320 gigás SSD-ket is hozzá, lehetőleg 4-et a RAID 0+1-hez.

   • Nem szeretek PC-n játszani, mert nagyon komoly szinten szarrá csalják az online lövöldéket PC-n és nem is lenne rá pénzem, hogy vegyek egy über brutál PC-t.

   • amúgy bírom az ilyen idiótákat mint te(ne haragudj a személyeskedésért, de amit írtál hülyeség teteje). Minek kéne egy játékhoz i7 extreme meg quad vga??? tiszta hülyeség amit mondasz. egy x4 955, 8gb ram és 6870-essel vígan elfutnak a játékok max beállításon.

    • Haha! Szerintem nézz utána lexikonban mit jelent az, hogy költői túlzás kisfiam… eleve a hozzászólásom egy kifigurázás volt… talán egy kicsit nőhetnél még mielőtt butaságokat beszélsz 🙂

 31. Én amondó vagyok 2013 végén jöhetnének az új vasak. Addig még egy God-of war-killzone-uncharted kombót nyomjanak ki ps3-ra 🙂

 32. Minek új PS, amikor a 3-as is tökéletes még…

 33. az utolsó mondatában a lényegüzletileg is bukó lenne (eddig is az volt az eleje, de már a ps3,xbox360 se volt az a húdenagy roham mint pl a ps2nél)

 34. még korai lenne a Ps4, a ps3 sem hoztak még ki mindent…

 35. annyit villog ez a Pachter, egyszer már bejelenthetne egy játékot is ami 100% hogy jó lesz 😀

 36. Jó még a Ps3,elég lessz 2014 körül a PS4

 37. Remélem igaza van, Vita-t mindenképpen szeretnék majd venni, lehet, hogy a premierkor. De egy nagy konzolba biztos nem fektetnék be még, bőven jó a PS3, csak a legújabb exkluzívok mutatták meg igazán a gép erejét, szóval még bőven jó lenne 2 évig a gép.

  • A microsoft lehet,hogy előbb fog lépni de a ps3-ban lévő erő még csak most kezd megmutatkozni.Azon se csodálkoznák,ha a ps3 legyűrné a megjelenő új xbox-ot(játékminőségben minimum).

 38. Ha lesz ha nem nekem a ps4 után meg 1-2 évig tuti a 3-al tolom!!

 39. tényleg nagy baromság lenne még az új konzolok debütálása meg van még a mostaniakba is elég kraft bőven majd ha minden játék u3 as vagy killzone 3as grafikájú lesz akkor jöhet a next gen addig nem

 40. Legyen így. Bőven jó még a PS3 és a X360, inkább ezekre jöjjön sok jó game.

 41. Nem kell mèg a nextgen!!! Van mèg szufla böven ebbe generàciòba,ki tart mèg legalàbb 2-3 èvig!! Különben is a fejlesztök többsège csak most ràzòdik bele a ps3 propramozàsàba. Meg ugye most màr vègre elfogathatò àron lehet hozzà jutni,ès profitot termel!!!

 42. “Már nagyon unom ezt a “”na mikor jön már ki az új generáció”” hype-olást. Jó a PS3, oszt kész.”

 43. Most kezdik kiaknázni a PS3-at, ilyen minőségben kiadnának játékot mint pl Uncharted és sorolhatnám akkor kellene a fasznak az új gép, legalábbis nekem nem.

 44. Az e heti GTTV-ben nyilatkozta ezt.Egy egyszerű okkal indokolta. Mégpedig most fut igazán a szekér, Xbox rekordokat döntöget az usa-ban, a ps3 meg szorosan a nyomában lohol és termelik a lóvékat. Szerinte hülyék lennének a cégek kivégezni ezt a generációt ilyen hamar. Ha majd esnek az eladások akkor lesz itt leleplezés.

 45. Sztem is kevés az esély.