Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Michael Jackson PS3 bundle Japánban

A Sony Computer Entertainment Japan bejelentése szerint január 27-én egy speciális Michael Jackson Playstation 3 csomag kerül forgalomba Japánban. A bundle megjelenésének apropója a pop, rock, soul, r’n’b, techno, metál, house, punk, folk, country, rap királya [I]This Is It[/I] (“Ennyi volt”) című Blu-ray dokumentumfilmjének debütálása, amit természetesen a csomagban talál a vásárló egy 120GB-os PS3-mal együtt. Más extra nem lesz a pakkban.A This Is It BR lemezen olyan speckó fejezetek találhatók, mint a Smooth Criminal, vagy a Thriller, plusz egy egyedi PS3 MJ wallpaper. A limitált kiszerelés ára ¥33,500 ($366).[16063]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A rajongók majd biztos megveszik ezt is…de szerintem ez már elég morbid. Hogy a f*szba illik össze MJ meg a PS3?!

 2. Január végén jelenik meg blu-ray-en a This Is It, gép nélkül is kötelezö. Bepillantást enged nem csak a koncert próbáiba, hanem szó szerint utolsó napjaiba is. Meg lehet öt itélni akárhogyan, de nem érdemes. Bármilyen szót is használnék, méltatlan lenne hozzá. Tagadhatatlanul az elmúlt 50 év legnagyobb hatású elöadómüvésze, olyan egyéniséggel és zenei tehetséggel megáldva, amit nem lehet figyelmen kivül hagyni. A legnagyobb inspirációja volt a jelenlegi zenei generációnak, újjá értelmezte a zene fogalmát a 80-as évektöl kezdödöen és olyan örökséget hagyott, amelyet méltán fognak emlegetni sok év múlva is. Nem volt ö semminek sem a királya, csak megélte önmaga teljességét a zenében és a táncban.

 3. Érdekes kiadás, nem gondoltam volna.

 4. doboz frankó.

 5. Michael Jackson rulz

 6. amikor néztem a nem tudtam eldönteni, hogy kamu e vagy sem amit látok/hallok. ha nem akkor: hűűűűűűűűűűűűű…érdekes bundle, de nem venném meg.

 7. Ez de szar, hogy lehet ez? Mi a …. köze van a PS3 hoz? Elég pihent ötlet, (félig)embert reklámnak-

 8. Én halála elött is imádtam a zenéjét és ezután is fogom az h meghalt szomorú dolog.Irigylem a japánokat és nem csak emiatt.Láttam már a filmet és a hangja még mindig ott volt a szeren.

 9. Jacko megérdemelt volna egy olyan bundle-t amiben a ps3 gépházán pózol, mint a legutóbb itt a psc-n látott FF13as kiadás…

 10. Legalább egy MJ limited gép járhatott volna hozzá.Mondjuk a doboza nekem bejön.

 11. ez szerintem nem valami nagy szám a SONY-tól, ezért biztos nem veszek egy másik ps3-t

 12. Sok extra nincs hozzá, amúgy kéne.Imádtam Jacko zenéjét, láttam a filmet is a mozikban… Szerintem nincs semmi gond vele.A doboz meg szép.

 13. “Miért zavar valakit, hogy a koncertről legalább van egy film, ami megmutatja miylen lett volna? A koncert sorozat sokkal nagyobb “”lehúzás””, mégsem hívja annak senki. Most akkor hogy is van ez? Aki kicsit is kíváncsi lett volna Jacko visszatérésére az meg tudta nézni legalább ezt, és egyáltalán nem a lehúzásra gondolt. Egyáltalán nem a filmeseket akarom védeni, de azért az érdekes, hogy senkinek nem tűnik fel, hogy ilyen világban élünk. Ha úgy tetszik mindenhol lehúznak. A bundle ötlete viszont érdekes, de végülis nem rossz. a film HD-ben az igazi, ez tény. :)”

  • “Egyetértek! Én már “”követtem az eseményeket”” múlt év elejétől, és én is vártam hogy vajon hogy fog visszatérni Jacko (persze csak otthonról nézve). Aztán nagy sokk volt, hogy ezt már nem láthatom soha… Szóval a hír erről filmről engem felvidított, és meg is néztem moziban. Tehát tényleg időpazarlás itt megint a lehúzásról beszélni.Az meg hogy felesleges lenne ez a bundle, arra azt lehet mondani hogy Japánban ‘nem kicsit’ volt népszerű.”

 14. Ezt még akkor kellett volna kiadni mikor még nem volt eltemetve és lehetett volna egy VIP meghívó benne a nyitott koporsós ravatalozásra. 😀

 15. menyi pênzt hùznak le még MJ ről hietetlen

 16. Úristen! Kit érdekel miröl szól? Nekem kell egy ilyen, márcsak a doboz miatt is. A blu-ray meg alap, kötelezö! Kell, kell, kell…

 17. SH lemaradt az IT szócska elől. :/

  • “Elsőre komolyan azt olvastam, hogy “”This Shit””. Gondoltam a felette lévő kisbetűs résszel együtt az jön ki, hogy “”You Must Buy This Shit””. Minden tiszteletem Dzsekóé, de már a korábbi félig-meddig visszatérése is erősen izzadtságszagú volt, bár erre most láthatóan jobban rákészült volna. Az meg egyenesen szégyen, hogy a halálából ilyen szinten hasznot kívánnak húzni – legyen akármilyen szar vagy szép a film.”

 18. Ennyi volt a PS3 ? :O A Sony feladta. 🙁

 19. Szerintem teljesen korrekt.

 20. Érdekes

 21. ez pont olyan, mint a SYMA csarnokos Jacko Show:http://userserve-ak.last.fm/serve/_/38007935/Jacko+Show++A+Tribute+To+Michael+Jackson+24271.jpg100% LIVE…nem tudom, most sírjak vagy nevessek?!

 22. Na b@zdmeg ez kemény 😀

 23. ez megalol.

 24. Kedves dolog ez a csomag. Biztos sok gyűjtő rá fog menni.

 25. Ez tök jó dolog tőlük.Reita: A This Is It moziban történő vetítése nem volt gusztustalan?

 26. Ez gusztustalan dolog. Egy halottból így is pénzt csinálni…Bezzeg amíg élt, le se szrták. Undorító húzás.

  • Hát ez valóban igy van, ahogy irod, bár a this is it azért méltó képpen emlékezik meg róla. A film megmutatja miért akarta ezt a koncertsorozatot, és milyen szellemben készült a visszatérésre. A halála óriási üzlet, minden létezö formában pénzt csinálnak belöle. Állitolag a Sony birtokában 2 albumnyi még soha nem hallott Jackson dal van. Persze új albumként nem fogják kiadni, majd az elkövetkezendö 20 évben apránként csepegtetik. Egy válogatásalbum rajta egy új dallal. Lásd This Is It…

   • A filmet nem láttam ( elsüllyedtem már 🙂 így arról nem tudok nyilatkozni. Csak az szúrja a szemem, hogy akkor kapják fel, mikor már nincs is köztünk ( fizikai formába )

    • Ha a filmet nem láttad, akkor legalább nézz utána, hogy mi is ez. Mert ez nagyon nem a halála utáni felkapása. Jacko egy nagy visszatérésre készült egy koncertsorozattal. És ez a film a koncert probáibol áll. Megnézheted amit amúgy már nem tudtál volna megnézni, mert Jacko közben meghalt. Ennyi. Csakis az emberek kapták fel, ha lehet egyáltalán ilyet mondani.

    • Ez bizony így van sajnos.Halála előtt mindenki átkozta, most épp ellenkezőleg: Mindenki, ha nem is isteníti, de sajnálkozik a halála miatt, mondogatja, hogy milyen nagy művész volt,etc…etc…Ez így van, csak erre hamarabb is rájöhettek volna ezek az emberek.Igaz, én is hasonló vagyok -sajnos-, én is halála után jöttem rá(pontosabban egyik haver, még vagy 1 hónappal a halála előtt rávett, hogy hallgassam már meg egy-két számát, aztán igazat adtam neki, téleg naggyon nagy művész 🙂 ), csakhogy én nem átkoztam, egyszerűen csak nem hallgattam.A pack tetszetős, dehát fölösleges a jelenlegi mellé 🙂

 27. Nem tartom jó ötletnek. A hardvereknek buknak (vagy már nullszaldóra jönnek ki), így viszont inkább a Blu-ray lejátszóra vágyók ugranak majd rá a csomagra, ergo onnan plusz szoftveres bevételt nem biztos, hogy látnak majd.

 28. Frankó 😀

 29. Ez a leghülyébb bundle amit valaha kiadott a Sony…

 30. biztos hamar elkapkodják a japcsik 🙂

 31. Jó ötlet

 32. Hat kell a szarnak ilyen!