Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

MGS: Peace Walker – a sajtótájékoztató képei

A Playstation Portable exkluzív [B]Metal Gear Slid: Peace Walker[/B] megjelenése már itt van a nyakunkon, nem véletlen tehát, hogy ennyi különböző hír lát napvilágot a játékkal kapcsolatban. A Konami egy grandiózus sajtótájékoztatót tartott Tokióban, ahol nyilvánvalóvá tette: a game szinte minden eddiginél szerteágazóbb piaci jelenléttel és promóciós kampánnyal nyomul majd a vásárlók kegyiért… természetesen Japánban.- Konami/Capcom koprodukció in-game Monster Hunter “szörnyvadász” móddal- Konami/Ubisoft koprodukció az Assassin’s Creed II-es [S]Altair[/S] Ezio in-game megjelenésével- Square Enix-es Play Arts Peace Walker figurák- Hori kiegészítők, hordtáskák és emléktárgyak- Suntory limited edition Mountain Dew üdítős dobozok in-game beváltható kódokkal, melyek használatával bizonyos karakterek – Snake biztos – Mt. Dew t-shirtben nyomulnak (8 különböző doboz 8 PW karakterrel, április 27-től)- Pepsi Nex valódi iható és in-game recovery item- Doritos pikáns mexikói ízesítésű chips valódi ehető és in-game HP növelő verzióban- Uniqlo Peace Walker pólók igen baba dizájnban 10-féle mintával, a hozzájuk járó kód beütésével in-game is (április 26-tól)- Speckó AXE dezodor Peace Walker széria pólós kóddal, in-game is megjelenik recovery itemként és kosztümként- Klasszikus in-game Sony Walkman a modern iPod helyett, zenehallgatáshoz- A Famitsu, Dengeki PlayStation, Dengeki Games és Shounen Magazine videojátékos lapok exkluzív in-game beváltható kódokkal jelennek meg(Kis segítség a cuccok beszerzéséhez: www.ebay.com)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem ez már mindenképp a sorozat végét jelenti. Amikor már ilyen barom elemek kerülnek egy akkora és olyan mély tartalommal rendelkező játékba, mint az MGS saga, az már a kifulladás, a vég előjele. Szerintem.

  • azért még a MGS saga nem tart ott szerintem. minőségi játék lesz hidd el, csak PSPre nem olyan biztos a befolyt zsél (gondolom a Portable Opsból indulnak ki), ezért meglendítik a szekeret …

 2. Tetszetős 🙂

 3. nagyon zsír!!

 4. Nem úgy volt, hogy lesz benne egy kis Front Mission-ös vonal is? http://www.kotaku.com.au/2010/04/metal-gear-solid-peace-walkers-other-big-crossover-front-mission/Egyébként én nem nagyon tapsikolok az ilyen reklámhadjáratoknak. De most komolyan, mé’ kell egy játékhoz olyanokat kapcsolni, mint az Axe, a Mountain Dew (ők mondjuk több játékhoz is adták már a nevük), a Pepsi vagy a Doritos? Oké, játék közben jó inni meg rágcsálni, meg meg büdösödik az ember így a melegben, de nemááá….

 5. már az elözö mgs sem tetszett de ez meg mi lesz?legjobb a 3,az naon fain volt.

 6. Elku*vult a játék… egyre jobban nem teccik. Monster hunter, Assassins, pólók, üdítők, csipsz… mi a p*cs ez? Ez egy akció játék nem?

 7. “””Konami/Ubisoft koprodukció az Assassin’s Creed II-es Altair in-game megjelenésével””Nem Altair, hanem Ezio…”

 8. Azt az eget. Az eddigi legjobban behype-olt PSP-s játék és szinte biztos vagyok benne, hogy az eddigi legjobb is lesz. Teljesen MGS3 fíling a dzsungeles képen, ami magasan a kedvenc részem. Lehet ma elő is rendelem. 😛

 9. a Doritos a legjobb kukorica csipsz a világonsajtszósz, csípős salsa és avokádókrémhez a legjobb

 10. Csak egyszer az életben szeretnék részt venni egy partin.

 11. Jajjajj, megint lesz mire gyűjteni…xD

 12. fáj a szivem :'(

 13. megveszem az osszes polot !!!

 14. Ezt már nevezem felhajtásnak!Felülről a 4. sorban az a néni lehetne az én főnököm is…

 15. az igen… kezdek behájpolódni…

 16. A figurák meg a Mountain Dew-s cuccok tetszenek. Tesóm imádja a MD-t, kéne venni neki egy kartonnal. 🙂

 17. faják a képek

 18. “Ez nekem sok!!! Mekkora már az a “”csipsz!!! Kel egy olyan figura meg olyan izéé és az wuuu wááá anya vegyük meg :’)”

  • Zolika, édesanyád üzeni, hogy legutóbb ritmikus csimpifont kértél Japánból, így azt rendelte meg. Most egy ideig nem kapsz semmit.