Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Survive – debütált a játékmenet

A Konami a TGS 2016 alkalmából bemutatta a [b]Metal Gear Survive[/b] játékmenetét egy új videóban. A túlélő akciójátékban négyfős csoportoknak kell együtt küldetéseket teljesítenie és zombi-szerű ellenfelekkel megküzdenie. A lopakodás és a csapatmunka egyaránt hasznos a bázisokba való bejutáshoz, ahonnan új fegyvereket és tárgyakat szerezhetnek.A Metal Gear Survive 2017-ben jelenik meg PlayStation 4-re.[youtube]lE_SDciGbTk[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez nekem nem jön be, am még most tolom a PP-t ,az viszont bejön.

 2. Csak csatlakozni tudok GrayFoxhoz abban, hogy ezt a cimet csak a helyen kell kezelni es kesz. Szamomra ez a sorozat veget ert. Nagyon sajnalom, de ez van. Aki ismer tudja, hogy nagyon szeretem, de el kell engedni. A masik pedig az orok mantra. Ha nem tetszik, nem veszed meg. Meg mindig nevetek azokon az embereken akik duhongenek egy jatekon ami meg ki sem jott, ki sem probalta, mar az elejetol utalja es ugy sem veszi meg.

 3. Kojima alatt volt vámpír, szellem, nanomasinák, godzilla hangon sikoltozó óriásrobot, halhatatlanok, gondolatolvasók, és még zombik is, ezernyi faszság és fantáziátlanság mellett.De ez már nem fér bele.

  • Nekem és sokan másoknak, nem ezekkel a lényekkel van elsősorban problémájuk. Inkább az, hogy ebben a szériában még rengeteg nagyszerű lehetőség rejlik, (amit reméljük ki is használnak majd) de a konami most arra ment rá, hogy miként lehet a legkönnyebben, leggyorsabban lehúzni az embereket. Nekem legalábbis így jön le ebből a klisés izéből. Hálistennek nem lesz teljes árú, de gondolom cserébe tele lesz mikrotranzakcióval (Ne így legyen). Na több szót nem is fecsérlek erre a játékra. Akinek pedig tetszik, az vegye meg nyugodtan és jó szórakozást kívánok hozzá.

 4. Tetszik!

 5. Amúgy 9:30-nál miért van benne diamond dogs-os doboz? Ez az incidens 9 évvel a Phantom pain előtt történt, de jaaa alternatív univerzum! Minden megvan magyarázva kérem szépen. 😀 Amennyi energiát ebbe belefektettek, inkább mondható dlc-nek, mint féláras játéknak és szerintem jobban is fogadták volna. Szerencsére a zombis játékok sem érdekelnek már jó ideje, úgyhogy nem fogok kimaradni semmiből.

 6. majd megveszem pc-re steamen keresztül aztán ha nagyon szar akkor használom a refund opciót 😀

 7. jó lesz ez

 8. Hát ez nem csigázott fel. 🙁

 9. Az a legviccesebb az egészben, hogy ha Kojima csinálta volna ezt a prezentációt, akkor pozitívabbak lennének a visszajelzések. Ezt biztosra veszem. De minden Kojima és MGS rajongó (főleg azok, akik az MGSV-öt is megköpködték) már most ássa el a cuccot jó mélyre. Mintha kötelező lenne gyűlölni a konamit és mindent, amit kiadnak, mert elküldték a Mestert. Arról nem is beszélve, hogy ő meg megvillantotta a nagy semmit és mindenki elalélt. Ez már fanatizmus.Nálam premier-es vétel a SurVive. Az MGSV készítői (igen, Kojima nem csinálta egyedül a szériát!) tiszteletben tartották az eredeti MGS univerzumot és átvitték az egészet egy másik világba (szerintem a purgatóriumba) és hozzáadtak jó pár fícsőrt. Ráadásul nem is teljes árú lesz a cucc.Erre szinte mindenki morog. Vicc.

  • Amúgy sem bővelkedünk 4 fős coop open world tower defense tipusú játékokkal.

  • “Mi lett volna jobb? Egy remastered valamelyik korai részről az MGSV motorjával, vagy egy összecsapható horda mód “”zombikkal””. Egy pachinko gépnél jobb igaz, de bármi más konceptnek örültünk volna. Amúgy meg az MGSV-is a konami miatt lett olyan, amilyen.”

  • Nálam Snake kalandjai a Guns of Patriotsnál véget értek. Az nálam méltó befejezés volt a MGS siker történethez méltóan. De ha neked jólesik MGS név alatt akár F1-ben is versenyezni zombik ellen majd netán a te dolgod nem ítélem el mindenki azzal játszik amivel akar ,meg nem tetszhet mindenkinek minden,de nekem ahogyan a COD úgy a MGS is abba a kategóriába tartozik már h halottról vagy jót vagy semmit.

  • Egyszerűen nem illik az MGS-be ez a koncepció. Ha Kojima csinálta volna akkor sem tetszene.

  • Az a legviccesebb az egészben, hogy egy ekkora SZAR nem jönne ki Kojima kezei alól. Ez a lényeg.Objektíven nézve: szar.Mint MGS: minősíthetetlen.Ennyi.

   • Ez minden, csak nem objektív.

    • Nincs kedvem kifejteni, már többen leírták.Egyébként mi az objektivitás mértéke nálad?

     • Nincs is mit kifejteni. Két videót lehetett látni a cuccból. Azokból max csak annyi jöhet le, hogy tetszik-e a dolog, vagy sem. Hogy jó-e a játék, vagy sem, azt csak egy éles próba után lehet eldönteni. Én személy szerint semmi rosszat nem látok benne. Lehet azért, mert felfogtam, hogy ez nem egy Metal Gear Solid játék, hanem valami más, mint pl. az Ac!d-ek, vagy a Rising. És legfőképp nincs semmi előítéletem, vagy gyerekes hisztivel átitatott gyűlöletem a konami iránt. Csak és kizárólag a játékot nézem és semmi mást. Úgy pedig látok benne lehetőségeket. Aztán premierkor lehet koppanok, benne van a pakliban.Ergo érzelem és előítéletmentesen, valamint tényszerűen próbálom szemlélni a dolgokat. Az pedig itt láthatóan keveseknek megy. 🙂

     • Így tettem pl. a Rising-gal is, ha már szóba hoztad.Mint MGS csúnyán elhasalt, de objektíven nézve egy fasza kis játék volt, 2x végigmentem rajta.Ebben a játékban (igen, a 2 eddigi bemutató alapján) viszont egy hangyafasznyi olyan mozzanat nincs, amire azt mondanám, hogy jó, vagy legalább elmegy.A motor az egyetlen pozitívum, arra viszont nem tudok a játék érdemeként tekinteni.Elég objektív voltam?

     • “Mindjárt szebben fest, mint a “”szar””. :)Ettől függetlenül nem értek egyet. Pl. kifejezetten hozzátesz a játékhoz a kooperatív játék ténye, valamint a védelmi vonal kiépítésének lehetősége. Lehet, hogy aztán nem fog működni a végén.”

     • Szebben fest, de a tényen nem változtat.SZAR. 😀

     • “Az objektivitás leginkább az lenne, ha a játékot néznétek, nem azt, hogy mi a címe, meg a mögöttes körülményeket, amik a bejelentéséhez vezettek.Viszont, ha már itt tartunk, a Rising nem véletlen lett Metal Gear Rising, nem pedig Metal Gear Solid Rising, nem a MGS egy feliratozott része, mint a PW, hanem abban az univerzumban játszódó alternatív megközelítése a sorozatnak, más játékmenettel és tartalommal. Ugyan ez volt az AC!D is, pedig az sem Metal Gear Solid AC!D. Az a baj, hogy sokan nem látnak túl a Kojima-féle sérelmeken, belebeszélnek mindent az V-be, ami ott sincs. Ettől még ez itt egy teljesen új megközelítés, kezdésnek említeném az V-ből abszolút mértékben hiányzó co-op lehetőséget, ami szerintem ennél a játéknál pont, hogy dobott volna rengeteget a játékélményen (és itt most nem azt mondom, hogy rossz az MGSV, mert a kedvenc játékaim egyike). Itt ezt kiaknázzák és jól is teszik, emellett a survive filozófián elindulva visszatér az öngyógyítás, a nyersanyagok gyűjtésének tényleg van értelme, bekerül a crafting és a base defense sőt, a kasztoknak is több értelmét látom, mint az MGO3-ban. Nem igazán értem, hogy ez miért rossz egy teljesen spinoff játékban. Azt meg, hogy Kojima nem akart ilyet soha, hagyjuk, mikor Twitterre kitette, hogy szeretne egy zombis játékot, akkor felrobbant a kommentszekció a gyönyörtől. Felesleges álszentnek lenni, ha ott lenne az a nyomorult “”A Hideo Kojima Game”” felirat és valami hálivúdi trailert kapott volna, mindenki oda lenne, meg vissza. Én nem akarok egyáltalán ennek a védelmére kelni, de szerintem, mint játék, teljesen jó koncepciót ragad meg, hogy az ellenféldizájn bejön, avagy sem, döntse el mindenki maga (ismét az MGSV puppetjeivel tudnék példálózni, de az SOP-tól megvadult PMC katonákat is felhozhatnám a 4-ből), az pedig eleve dicséretes, hogy kezdettől fogva nem teljes áron akarják eladni. Lehet, hogy cashgrab, lehet nem, sokkal jobb, mintha készítettek volna egy történetbeli folytatást, egy rendes remake/remaster témához meg több idő kell. Nem a címet kell nézni, hanem a játékot. Nem mellékesen pedig, ezt a címet is az eredeti MGS team nagyjából 80%-a készíti, akik 20+ évig Kojima mellett ötleteltek az összes részen, úgyhogy szerintem még várni kellene az elhamarkodott előítéletekkel.”

     • szerintem se annyira vészes, én el lennék vele

     • Tisztában vagyok a szó jelentésével.26-os komment.Ennél többet nem kívánnék írni róla, illetve foglalkozni vele.

 10. MGS5 DLCnek tűnik

 11. Ezek fogták az MGS5 világából gyorsan csináltak egy másikat, ugyanolyan írányítással, meg összehánytak hozzá valami írtó nulla sztorit. Komolyan nem hiszem el hogy ezt engedik.

 12. Bealudtam. Volt vmi akcio is?

 13. Nem lenne ez rossz, ha nem próbálnák Metal Gear-re ráerőltetni. Ha egy külön új IP cím lenne és nem 100%ban MGS látvány lenne, még jó is lenne.De így. Ezzel a háttérrel… nagyon nem adja.

 14. nem vagyok nagy mgs fan sőt , de ennek így ránézésre nem sok köze lehet a szériához .

 15. Szar

 16. Erre mondhatjuk azt, hogy egy skin pack meg egy mod :)Majd beszerzem, pár óra szórakozásra tökéletesen megfelel.

 17. Röviden-tömören: fos.