Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – nemzetközi tesztpontszámok

Az embargó lejártával befutottak a PS3 / PS4 platformokra is szeptember elsején megjelenő [B]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain[/B] open world katonai akciójáték nemzetközi értékelései. Hideo Kojima és csapata megint odavert.[B]The Daily Dot – 5/5Destructoid – 9/10EGMNOW – 9.5/10Examiner – 5/5Game Informer – 9.25/10GameSpot – 10/10GameTrailers – 9.3/10HobbyConsolas – 97/100IGN – 10/10Kinda Funny Games – “Elképesztő”Kotaku (Pre-Review) – “A legjobb Metal Gear eddig”Metal Gear Informer – 10/10Polygon (Pre-Review) – ‘Többször is emlegettük Hideo Kojima nevét’Press-Start – 9/10Respawn.ninja – 100/100Time Magazine – “A legjobb, könnyedén”USgamer (Pre-Review) – “Felejthetetlen játék”YongYea – “Könnyen lehet az év játéka”[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mondjatok már egy olyan játékot ami hibamentes volt hmm Nincs tökéletes játék, és soha nem is lesz, de ez akkor is a maga kategóriájában 10/10!

 2. Talán majd jövőre beszerzem, szerencse hogy nem nagyon szeretem az MGS, mivel időm se lenne rá. Viszont örülök hogy ilyen jó pontokat kapott, nem kívántam volna a sok rajongónak hogy rossz játékot kapjon!

 3. Sajnos nálam a GZ demo nem hozta azt a szintet amit vártam, így ennél a résznél nem tervezem az első napos vételt. Ráér… majd.

  • Mi volt a várt szint? (Nem kötekedés, tényleg érdekel.)

   • Assassins Creed! 😀

   • Nem látok benne előrelépést technikailag.MGS2-3-4 óta ugyanazt kapjuk. (grafikailag szebb de semmi extra)Jöttek már MGS4 óta TPS játékok hol megtapasztalhattuk milyen mozgásokra képes egy karakter, ha jól le van modellezve. Majd itt a MGS5 nagyon pici finomításokkal CTRL+C/V az egész. Ez az irányítás, mozgás már jócskán idejétmúlt, amikor elkezdtem a GZ-t úgy éreztem megerőszakol a kontroller. Persze idővel ha tolja az ember hozzá lehet szokni, de akkor is túlságosan nehézkes. Értem én hogy minden MGS-ban ez volt, de azért fejlődni se ártana. Valószínű az is, hogy úgy voltak vele utolsó résznél már minek.De legfőképpen az zavar, hogy a játék nyitott világú lesz, de mégis azt érzem keretek közé vagyok szorítva. Kezdődik a játék, hősünk felmászik egy vizes csupasz sziklafalon… majd megyek a játékba és ne képes felmászni egy állványzatra, egy épületre, holott van mibe kapaszkodni, de nem jelent meg a háromszög ami engedélyezi a felmászást… a készítők úgy gondolták arra te ott ne mássz fel, mert az túlságosan könnyű taktika lenne. Van például egy szellőzőcső amire simán fel lehetne mászni, de nem lehet, mert ott a készítők úgy döntöttek alatta mássz át. Meg ugye nincs ugrás… fent vagyok egy tetőn és nem képes Snake átugrani a másikra ami 1 méterre van, hanem inkább leugrik. 😀 Mint ha dupla erős gravitáció hatna a karakterre. (GOD említette az Assassins Creed játékokat, amiket anno felhoztam példának a mászás és terepkihasználás mintájára (vagy a The Saboteur), akkor azt azért tettem mert úgy gondoltam képesek felfogni mire akarok utalni, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem értik. Nem erőltetem ami nem megy.)

 4. Ez a minimum. Kíváncsi vagyok,hogy amelyik nem maximális pontszámot adott a játéknak,az milyen baromsággal magyarázza.

 5. Ok. Hol a Rising 2?

 6. Nem is vártam alacsonyabb pontszámokat. Soha nem lesz párja ennek a játéknak, csak az a baj, hogy rengeteg buta ember van aki sík hülye ahhoz, hogy megértse a játékot.

 7. Mi ez a kis faszom indie játék? Azok szoktak ilyen magas pontszámokat kapni.

 8. fenébe is ilyen szar pontokat! 🙁

 9. már vártam a pontszámokat, de ahogy látom a Martin megint meghamisította az adatokat :/olvastam több külföldi oldalon, hogy a játék sztorija egy nagy kaki!már a GZ is tele volt hiányosságokkal, csak hát a fanboyok nem látják azt amit én már évek óta látok, hogy az MGS széria már rég elfáradt Kojimával együtt, nem véletlen, hogy a KONAMI kirúgta!én már akkor ugattam, hogy szar lesz ez a játék, amikor még be sem jelentették, de hát így vitázzon értelmesen a fanboyokkal a zember!az a baj, hogy hiába írom le az igazamat mindennap arrogáns bunkó és lekezelő stílusban, nem értitek, mert hülye fanboyok vagytok egytől-egyig!a 2001-et látta már valaki? istenkirálypunci film!

 10. na ez egy szar játék lesz.. xD

 11. Ez túl szép, ez csalás vagy bunda ! 😀

 12. Ezek legalább valós és nem fizetett pontozások mint a fostalicska codoknál!Egy MGS, eleve nem lehet xar.

 13. Amikor ilyen számokat látok, akkor két dologra tudok gondolni. Itt most valószínű arról van szó, hogy túl sok a fanboy, és nem látják a játék apróbb, de attól még létező hibáit / hiányosságait. Pl hogy nem is tökéletesen szép, de ez már a GZ-ből is látszódott. No mindegy.

  • Miért nincs negatív véleményezési toplista? Torony magasan vezetnéd, szinte ámulok néha, hogy mennyit össze tudsz szedni. Irigyellek is.

   • :DTudom, itt aki nem nyalizik be mindenkinek, és mindennek (ráadásul tudtommal itt senki sem profitál abból, ha az MGS-ből sokat adnak el), akkor annak ez az eredménye. De mint már egyszer mondtam, nem érdekel. Az viszont tök vicces, hogy aki nyomogatja a minuszokat, az igazából mit akar elérni? Magába vergődik, és ezzel oldja a feszültséget? Jobb tippem nincs.Viszont várom az ellenvéleményeket, hogy szerintetek miért nincs igazam. Mondjuk értelmesen megfogalmazott mondatokat leírni sokkal nehezebb, mint rányomni egy gombra, de lehet több értelme lenne 🙂

    • Sokkal inkább az a kérdés, hogy Te mit akarsz elérni azokkal az ostobaságokkal, amiket az MGS hírekhez lekörmölsz?Értelmes ellenérvek? Minek? Kinek? Neked? Hahaha!Aki minden MGS hírhez oda tud szarni valami fikát, azt próbáljuk meg meggyőzni észérvekkel, hogy mitől jók az MGS játékok?Btch pls, ez így már régen rossz.

    • Addig, amíg nem játszott itten senki a játékkal – beleértve téged is – nem hiszem, hogy sok értelme lenne leállni vitázni a pozitívumokról és negatívumokról.(Zárójelben: számomra nem a negatív(nak mondott) megnyilvánulásaid, hanem azok csomagolásával van bajom, de ez meg már legyen az én problémám.)

    • Mi a francnak? Teged meggyozni nem lehet, az ellenvelemenyed altalaban ostoba es demagog. Szerintem senki sem akar veled kuzdeni, mert teljes mertekben felesleges. Te mindig tudsz jobbat, lattal jobbat, olvastal jobbat, hallottal jobbat, ittal es ettel jobbat mint itt barki mas. Mi a faszt tud veled kezdeni az ember azon kivul, hogy ignoral?

  • Én mint luxus minőség ellenőr, megmondom hogy semmi baja nincs a grafikájának 1080p 60 fps-el te szerencsétlen! 😀

  • Azon kivül, hogy elmondtad, hogy nem tökéletesen szép milyen hiányosságát hoztad fel a GZ-nek itt és most amire reagálni kellene?

   • Az csak egyetlen példa volt.Egy 10/10-es játéknak 10/10-es grafikája van az én értelmezésem szerint. Nem pedig csak simán jó.És ugye nem kell szerintem ecsetelnem, hogy bizonyára vannak még hibái a játéknak, hiszen a tesztekben is kiemeltek párat (pl a történettel kapcsolatban).Objektíven kéne vizsgálni a dolgokat, nem pedig fanboykodni, és tologatni a minuszokat. Mert ez leginkább csak titeket minősít 🙂

    • “Itt egyedül te vagy az aki nem objektívan látja a dolgokat. Pont a grafikát szidod, de ha megnéznéd a teszteket, akkor te is láthatnád, mert gondolom olvasni azért tudsz, hogy mindenhol a grafikát dícsérik elsősorban.A történetről meg csak annyit, hogy az előző részben “”Guns of the Patriots”” közel 7 óra átvezető videó volt. Akkor ugyebár az volt a baj. Most sokkal kevesebbet kapunk, inkább csak a lényegre ment rá Kojima, hogy a laikusok is megértsék. Gondolom ezért is szólták meg a történetmesélést.De egy szónak is száz a vége, ha nem játszottál vele, nem igazán van miről beszélni.Csak azért hülyeséget ne mondjunk már.Elém rakhatsz bármilyen játékot, azoknak én is fel tudom hozni a negatív tulajdonságait, és tudom kritizálni, ehhez nem sok ész kell.”

 14. Wow. Erre számítani lehetett.

 15. Akkor is a franciáknak van igazuk.

 16. úgy izgulok

 17. Lehet belekukkantok 🙂

 18. Egy lakatlan szigeten, ha az abszolút semmi egyéb dolgom nem lenne, és csak ez a játék lenne, hozzá egy PS4-gyel, TV-vel és árammal, akkor talán játszanék vele.

 19. Elvileg csütörtök, a szent nap! 😀

 20. Szákreblőőőőő! Fetvozsőőő!

 21. Rockstar, Naughty Dog, Evolution, Netherrealm Sonysanta & Ready at Dawn, Kojima a csúcson, többi rakáson!

  • Sony santa évek óta nem tett le semmit sem az asztalra… elég elfogúlt a listád. De Kojima zsenijével egyet értek

   • Tökmind1 a minőség az örök! Ezek a minőségi cégek azok közül a játékstílusok közül amiket én szeretek… a többi rakáson!

  • Már nem is zavar a fulton meg, hogy nem lesz sáros Snake ruhája mikor kúszik?:)

   • Most azért mert nem sarazódik azért megveszem, a fultonnál meg az zavart hogy nem látják meg mások, de aztán volt egy vidi ahol nem csak a sniper szúrja ki de a sima katona is (meg nem végtelen fulton lesz).. úgyhogy jahh veszem, mert minőségi, én meg a minőség szpozora vagyok! 🙂

 22. Egy héttel lennék már öregebb…:D

 23. Sokáig agyaltam, hogy ezt, vagy a Mad Max-et vegyem-e, de végül feladtam, előrendeltem mindkettőt, mostanában amúgy is állt a házhoz egy kis pénz, és végül is egyszer élünk…

 24. elmegy