Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – felhasználói küldetésekkel

Hideo Kojima rendező ismét nagy fába vágta a fejszéjét. Legújabb hóbortja a Playstation 3-ra és PS4-re is készülő [B]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain[/B], mely game az E3 2013-on valós gameplay formájában is bemutatkozott. A játék szép, mint az álom, és Kojima szerint ez még nem is a nextgen verzió volt.A szoftver nagy dobásnak ígérkezik. Eleve két összetevőből áll: ezek a Metal Gear Solid: Ground Zeroes és a The Phantom Pain. Emellett a rendező azt tervezi, hogy a nyitott világos (GTA-szerű) formulába a felhasználók által generált küldetések rendszerét is beépíti, mely állítólag okostelefonról és tabletről is üzemel majd.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én letettem az állam mikor néztem! Kb 5 éve nem játszom MGS játékokkal de ez és a Rising lesz az első hosszú idők óta amit a kezembe veszek ( bepótolom az eddig kihagyottakat is azért ) Állítólag egy PS3 teljesítményére belőtt PC-t láthattunk az E3-on. Tehát nem a (Xbox One , PS4) nextgenes verziót!! Nagyon várom! Valamiért Snake most szimpatikusabbnak tűnt mint eddig, nem tudom miért .

  • Állítólag…. A ps3 örülne ha olyan teljesítménye lenne mint ami látható volt.Kb ez lesz a nextgen szint sem több sem kevesebb de a hype az kell.

 2. kevés karakteresebb hangú színész van mint kiefer, öröm lesz végig az ő narratívájával kísérni a játékot. első metalgear lesz amit megveszek

 3. Nem tudom, szerintem az MGS-be nem hiányzik ez.

 4. Az lehetséges, hogy a játék megközelítőleg úgy fog kinézni ps3-on, mint a trailerben? (Mellesleg azt sem értem, hogy elvileg az MGS4 azért nem jelenhetett meg X360-on, mert túl sok helyet foglal, akkor ez hogyan jelenhet meg rá…)

 5. A grafika és látvány az összes többi ps3 játékot keresztbe lenyeli.Ez az e3-as trailer nagyon hatásos volt minden szempontból.

 6. Igazából már több játékban ellőtték ezt a user-generated mission témát, az inFamous 2-ben is volt pl… nem tudom, hogy képzeli el az öreg, de önmagában ez nem egetrengető újdonság. 🙂

  • Kojima neve a garancia, hogy betol valami olyat amitől ez az 100x látott öttlet is új értelmet nyer.

   • Úgy legyen. Habár azt sem értem, hogy az eddigiek annyira sztori központúak voltak, hogy totál keresztbeb*szná az egészet, ha telenyomnák (többségében) vérgagyi user missönökkel… nemtom hogy jön ez össze, de kíváncsian várom. 🙂

 7. Legacy Collection visszavonva, nem kell, csak downloados formában lesz rajta az MGS1 :(Nem értem miért nehéz rácsapni egy blu ray-re 2 CD-nyi anyagot…

  • Amennyiért lesz, sztem ne hagyd ki. Most először lesz a két digital graphic novel elérhető végre, ráadásul az artbookban sosem látott promoanyagok is lesznek. Az legyen a legkevesebb, hogy az MGS1 letöltős.

   • pont az a baj magammal, hogy mindig azt mondom, hogy mostmár elég, de nem tudok még egy ekkora epikus műalkotást (NEM játék) említeni mint a Metal Gear Saga, így minden szeglete érdekel.Mondjuk a mozifilmet (ha lesz, de ne legyen úgy) tuti nem fogom megnézni. Ennyi infót még egy gyűrűk ura szintű 20 részesre tervezett (6óra/rész) filmben SEM lehet átadni, pláne, hogy ezt nem nézni, hanem átélni kell.Valszeg egy 1,5 órás agyatlan lövöldét csinálnak belőle.És tele lesz a net mgs szakértőkkel.

 8. Metal Gear konzolon,tableten,telefonon, kapható cd-n mc-n és wc-n….MGS témában a nyáron megjelenő Legacy kiadás (ha jól emlékszem), mindenképp kell, lesz*rom megveszem harmadszorra is ugyanazt.Így akkor úgy néz ki a polc, hogy:Metal Gear Solid (ps1)Special Missions (ps1)Metal Gear Solid 2 Sons of liberty (ps2)Metal Gear Solid 2 Substance (ps2)Metal Gear Solid 3 Snake Eater (ps2)Metal Gear Solid 3 Subsistence (tartalmazza az MG1-2-t is.) (ps2)Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots (ps3)Metal Gear Solid HD collection (2-3-PW) (ps3)Metal Gear Solid: Legacy Edition (?) (ps3)Metal Gear Solid 5 Phantom pain (?) (ps3)- ps4? és 4-re ez is 6x+Raiden,Old Snake, Big Boss figurák…A Rising-et ki is hagytam…Azért van ám ebben a marketing stratégiában etetés.Lehet csak 5 év múlva kéne megvennem a kövi full collection-t 😀

  • az xbox-os subsistance-t kihagytad.

   • “Ez saját gyűjtemény, korántsem a teljes körkép :DEzeken felül még hallottam portable ops-ról, acid, meg fene tudja milyen titkos mellékszálakról.Én mondjuk már a PW-t is nehezen emésztettem, kaz,paz,fa(s)z, ááh a végére nem is vágtam ki-kicsoda.És most hogy leírtad, hogy “”xbox”” rohanok is a szentelt vízért és fröccsöntök a monitorra 😀 Sosem volt más konzolom, csak ps 🙂 (jó előtte a pixelharcos idők, de az más)”

  • Én szerintem ki sem fogom bontani, max az artbookot.

  • Vagány vagyok mert most azt mondom nem érdekel az új mgs…mert már unom, elvileg a négy le is zárta…szóval kurta jónak kell lennie ha a pénzemet akarja, sőt még annál is jobbnak.

   • Ez Big Boss története nem Solid-é.

   • “Én kefír shutterhand hangja ellenére is kezdek felé tendálni.Végülis a cél, hogy elvileg utálni kéne big boss-t, mert ugye ő (“”in relative term””- mgs3) rossz arc. Dave hangjával nem lehetne nem szeretni, így máris utálja párszázezer fan.Lehet mégis csak nagy húzás volt.Egyébként szerintem a fiatal Ocelot (Adam,Salashaska) hangja volt nagyon eltalálva az öreghez képest 😀 Komolyan eposzi magasságokba emelte a karaktert.”

   • Sosem vártam még ennyire semmit, meg merem kockáztatni, hogy ez a legjobb MGS lesz.

    • Ha hozza a 3. rész hangulatát akkor én tuti meg leszek vele elégedve! Ahogy a trailereket elnézem azt is überelni fogja! Meg ha ilyen lesz a grafika PS3-on akkor nem lehet egy szavunk sem!

 9. Akkor ezt sem fogjuk megunni egy darabig 😀

 10. Kojima 1 vadállat 🙂

 11. Hóboltja? 🙂