Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid – újraálmodva

A Playstation 3-ra is érkező Metal Gear Solid HD Collection kapcsán (mely a Playstation 2-es Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, valamint a Playstation Portable-ös Metal Gear Solid: Peace Walker játékokat tartalmazza HD felbontásba húzva) a rajongókban felmerült a kérdés, miért nem tette rá a Kojima Productions a legelső playstationös epizódot a lemezre? Most megérkezett a válasz.Yishikazu Matsuhana, aki a Kojima Productions kreatív igazgatója azt mondja, a Metal Gear Solid annyira kevés poligont használ, hogy nem igazán lenne értelme egy az egyben HD-síteni nagygépekre. Ezzel a félmegoldással nem tudnák a fantasztikus és korszakalkotó játékot a megfelelő formában prezentálni az újabb játékos generációnak. Ehelyett inkább egy “teljes újraálmodás” lenne a megoldás, azonban ehhez a munkához nagyon sok idő kell.A Kojima Productions foglalkozik a gondolattal, hogy korszerűsítse és felturbózza a legendás MGS-t, azonban ez a munka nem a közeljövő feladatai közé tartozik majd a cégnél…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Pedig ez érdekesebben hangzik, mint takk ugyanazt a játékot kiadni, amit anno már amúgy is SZANASZÉJJEL játszottam.

 2. “Egyszerűbben is meg lehetne oldani az “”újraálmodást””, eleve MGS collectionre bármi gond nélkül feltehették volna a GameCubeos Twin Snakest HD-sítve, rövid távon bizonyosan betömné az éhes szájakat. De egy teljes remake az MGS4 motorjával és az MGS1 játékmenetbeli korlátozásaival se lenne rossz húzás a jövőre nézve.”

 3. Ennek az ötletnek örülök!:)

 4. “Ott van a “”The Twin Snakes”” mint elsö rész azt rádobhatnák HD változatban!”

 5. Nagyszerű ötlet, az első rész úgyis kimaradt.

 6. Itt igazából nem a HD-n van a lényeg, hanem 16:9-be húzzák.

 7. twin snakes hd?

 8. kötelezö meg kell venni.pont.

 9. Nekem kell . :] PSP-m nincs .

 10. Egyébként ha a gyártók így folytatják ps4-re majd mindenből csak remake lesz?A polyphony is majd cseszik kiadni majd GT6-ot, csinálnak majd GT2 remake-et?:DTeszkó gazdaságos téma.EA sports: F1 2000 remakeáh hagyjuk már…

 11. Hát én továbbra sem nézetem magam hülyének, egyetlen remake-t vennék meg a Colossus-t.Imádom az MGS szériát, mindegyiket kitoltam minden fokozaton, gyűjtöttem dögcédulát a 2ben, megkajáltam minden kígyóbékát a 3 ban, bábukat szedtem a 4-ben, elég sokszor kitoltam ezeket AKKOR és tuti hogy újra nem vennének rá.A HD-ra húzás kérdése, hogy 720 vagy 1080ról beszélünk, de ha 1080ban látjuk is a kérdés az: (amit egy előttem szóló is említett) vajon visszahozza-e ugyanazt a hangulatot? nem.Mert az akkor volt.Aki még nem játszott az első résszel (mondjuk akkor nemtudom hová kezdte a 2-t…) annak jó alkalom pótolni a hiányosságot, ha tényleg komolyan rajong a szériáért.Valamint akinek az ágya felé is Snakeről van kép kiakasztva, és tart egy kis szentélyt otthon ahol kígyókat áldoz fel, annak is kötelező.De én mint józan gondolkodású ám mégis MGS fan volnék, számomra ez kimarad.Azonban az MGS: Rising-et nagyon várom, és arról most nagy a csend… 🙁

  • állítólag nem olyan szép lesz a Colossus,mint ahogy azt beharangozták.

   • “:( várható voltNem akarok grafikabuzinak tűnni, de a 720 (amivel a játékok 90%-a megy) baromira standard szint ám.Erre a szintre nincs is értelme “”felhúzni””, illetvea kiadónak érdemes, mert megvettél egy játékot ps2-re anno 10 rugóért, és most megint megveszed ugyanazt (mert fél fokkal jobban néz ki) 14.990-ért.Ki mondta, hogy válság van, ha az ember 1 játékra megközelítőleg 24.000Ft-ot költ? :DDe lehet túl konzervatív a világnézetem, öregszem.”

  • Zavvin előrendeltem 6800 ft, annyit simán megér nekem a 3 game, főleg, hogy nincs psp-m, és a peace walkerrel sohasem játszottam. Az 1-2-3 megvan, bármikor tudom tolni de mégis ott az a plusz, hogy lehet trophyt gyűjteni, és hogy a subsistence verzió kerül rá. (Már ha ez tényleg igaz, és nem csak a sima verzió lesz rajta.)

 12. Érthető, ugyan ez a helyzet az FFVII-el is.

 13. Jöjjenek csak az MGS-ek:D

 14. Basszus ott van a GameCube-s MGS1, miért nem adják akkor azt ki?

 15. Én rengeteegt játszottam anno MGS1-el még PS-en. PW nagyobb élmény volt. Sokkal jobban örülök, hogy inkább azt tették rá. Talán a legjobb játék amit valaha is játszottam PSP-n.

 16. Dehát márt egyszer megycsinállták !!! MGS: The Twin Snakes !!!! Hahóóóó !!!!!!!!!!!!!Márt csak aztat kéne HD-be húzni !OMG…

 17. Jajj ez mekkora kamu. http://www.youtube.com/watch?v=mPU5ylMApkM&feature=relatedKb. Így nézne ki HD-ba és szerintem semmi baj sincsen vele. Legalábbis aki az MGS1-re veri a nyálát, mert akkora true, az ne rinyáljon már korszerű grafikáért meg ilyenek…Az MGS1 élményt úgyis csak az eredeti ’98-as változat képes vissza adni, ezt a TTS óta megtanulhattuk.

 18. én is igy vagyok vele inkább készítenék el a mgs 1 részét a 2-ik és a 3-ik rész mellé mint hogy a Peace Walker -t teszik rá.amugy meg ha már HD-ben agyalnak akkor jobban örülne szerintem mindenki ha a 2-ik ésa 3-ik rész is a bővitett verzioval lenne a korongon.szerintem más nevében is beszéltem most.

 19. Pedig nagyon jó lenne!

 20. attól még biztos jó lesz, de kár érte

 21. Mindegy egyszer hátha lesz belőle egy új verzió.

 22. Meg lesz véve, pótolnom kell a szériát…

 23. belenyulhatnának de úgy se fognak

 24. Baszd meg Konami ott a twin snakes azt rábaszhattátok volna!! Vagy most még hányszor remake-elitek ti ostobák?

  • De a Twin Snakesnél a Nintendo erősen közreműködött a fejlesztés során, így nem is lehetett multiplatformosítani. Én is mérgelődök emiatt, de kárpótolna, ha az európai korongokon is ott figyelne az MGS1 letöltőkód.

   • De ennyi idő után már régen lejárt az exkluzivitás, szerintem egyszerűbb lenne azt átportolni, bizonyos részeknél visszapakolni az eredeti PSX-es zenéket, és mindenki happy. Bezzeg a PS részek mehetnek X-re.

   • És mi lenne ha alkudnánk?Részemről megkaphatnák Wii-re a MGS 2 és 3, vagy a ZOE-t, választhatnak.:)

  • Én inkább örülök, hogy nem tették, mert sok minden más mint az eredeti, pl a szinkronhangok.

 25. Ha azt nézzük a Twin Snake volt az amit egy kicsit felújítottak.

 26. Szerintem jó ez így ahogy van

 27. Am ha nem venném meg ezt a HD collectiont akkor annak nagyon sok köze lenne az MGS hiányához, részemről.

 28. Twin Snakest felhádésíteni! nincs apelláta! ebben szerintem semmi megoldhatatlan nem is lenne…