Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid: Rising – új idők, új stílus

Hideo Kojima jelenleg a Playstation Portable exkluzív, az előjelek szerint finoman mondva is komolynak ígérkező Metal Gear Solid: Peace Walker befejezésén munkálkodik gőzerővel, így már csak arra van ideje, hogy twitteres üzenetekben kommunikáljon rajongóival. A mester legutóbb annyit csiriplet ki a világnak, hogy a multiplatform (PS3-ra is készül), még az E3-on bejelentett, de azóta totális fekete ködbe burkolózó [B]Metal Gear Solid: Rising[/B] egy “teljesen új” MGS epizód lesz, amit egy “teljesen új” közönségnek szán a Konami.A játékot elvileg nem Kojima készíti, csak felügyeli a munkálatokat – bár őt ismerve lehet, hogy a projekt végére nyakig elmerül majd benne.Sok találgatás volt már arról, milyen game lesz a Rising. A fenti üzenet után egyértelmű: nem olyan, mint az eddigi négy nagygépes epizód. Talán egy hack’n slash shooter Raidennel…?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nekem sajnos még csak az mgs 1-2 höz volt szerencsém de remélem hogy a többit is végig tudom tolni akár csak ezt 🙂

 2. a mgs 3 folytatàsa mèg a psp metal gear portableOPS , meg a msx es metal gear , ja meg a metal gear 2

 3. Ez a Rising egy elcseszett játék lesz (ez a valószínű). Nem fog érdekelni…

 4. Szerintem az MGS3-at kellene folytatni,az a jâtêk ott volt a toppon,azt ha vêgig toltad 10szer,nekiàllhatàl 11-szer is mert annyira faszàjos.Az MGS4 -töl is hasonlot vàrtam,1szeri vêgigjàtszàs utàn már nem tudott anyira érdekelni mint az MGS3 vagy az MGS2.Az MGS4-nél nekem a story nem tetszett,+tele raktâk egy csomo hülyesêggel.PL:minek kellet a làthatatlan robot jo formán ki se lehetett használni,stb… A grafika az tênyleg tip-top,elismerem de hàt a story?Remêlem az uj rêsz mindent überel.

  • Neked még Ratchettel és Clankkel kéne játszanod, nem az MGS-sel.Az MGS3-nak három *folytatása* is van: az MGS, az MGS2 és az MGS4.

  • Én kb 6szor toltam végig a 4-et, és tudott újjat mutatni. Pl egyszer elcsesztem a prágai pálya ember követös részét, erre behozott 2-3 új városrészt.Az elsö végigjátszás alatt amíg nem ismertem a pályákat, addig igenis jól jött a MkII.És a story…kicsit letargikus, de egyben zseniális!A 3 nekem is az abszolút favorit, de szorosan követi a 4.

 5. Castlevania utàn mire számitotok ?? egyértemlüa dolod , elöször letesztelik a közönséget a castlevania val aztán jöhet a Raiden

 6. “””Talán egy hack’n slash shooter Raidennel…?””Sztem 100%Gyanusan nagy ködbe burkolózott a story ezen része.”

 7. Egy DMC klón lesz, már látom.

 8. “Nem hangzik nekem túl jól ez a “”teljesen új”” sz*rság, kicsit olyan érzésem van mintha előre figyelmeztetnék a rajongókat nehogy nagy legyen a csalódás, hogy ők bizony szóltak, szóval érdekes a dolog.”

 9. Hajrá KOJIMA!! el ne baltàzd úgy mint az MGS4-et.

 10. Ahogy megismertünk Raiden-t az MGS4-be, az alapján egy Dante-t, Bayonetta-t alázó hack n slash-t nagyon is eltudok képzelni.Reméljük már demozzák az E3-on.

  • “Nem hack n slash lesz. Megerősítették, hogy főleg stealth. Csak ettől az “”új idők, új stílus, új játékosok”” szlogentől most nagyon félek.”

 11. Talán egy hack’n slash shooter Raidennel…? Na akkor garantált a bukás

 12. “Így már végképp nem értem mit keres a “”Solid”” a névben, Metal Gear Rising lenne helyt álló.”

 13. Ha olyan gagyi lesz mint az Final Fantasy Dirge of Cerberus PS2-re, akkor lesz pár mérges MGS rajongó a világon, aki fejeket követelnek majd. De reméljük a legjobbakat.

 14. “Szerintem,ha nem raknak le valami minőségit a mostani fejlesztők,Kojima vagy teljesen elzárkozik a projekt elől,vagy szépen a fejlesztés vége felé megnézi mit alkottak,és ha nem tetszik neki fogja magát és szépen rászabja a Hideo szabásmintát,még akkor is ha ezzel kivágja a “”selejt”” anyagot.Eddigi munkássága alapján,az utóbbira tippelnék.”

 15. nem hitem volna hogy ennyit kihoztok a kommentemből ,de ha már it tartunk akkor tiztázuk hogy ez az én véleményem is akkor hogy mindenkinek megfelejen SZERINTEM, SZERINTEM nem jó játék , ha már az is baj ha nem irom oda ezt a szót most it van

 16. Meg semmit nem lattunk a jatekbol, ugyhogy korai lenne allast foglalni.Egyelore erdekel, mert MGS, a tobbit meg majd meglatjuk.

 17. “””Metal Gear Solid: Rising egy “”teljesen új”” MGS epizód lesz, amit egy “”teljesen új”” közönségnek szán a Konami.”” Na menjenek a f*szomba. Pedig vártam a csodát. És az elvarratlan szálak betöltését. De így. Áhhh.”

  • az a Peace Walker lesz..most persze lehet mondani, hogy miért handheldre jön? hát igen, miért?mindegy, én inkább kardozom nagytévén, mint osonkodok kisgépen.

   • Nyugi én nem ilyen vagyok. A Peace Walker-ért fogok újra PSP-t venni. De az prequel, a 4 sztorijával nem nagyon fog foglalkozni csak Big Bossal. A Risig szerintem prequel-sequel egyveleg lesz. A 4 előtt és után is fog játszódni. Na de így, hogy új játékosok felé nyit (gondolom az 360 játékosok felé) kétlem, hogy bármit is visszakapunk a klasszikus mgs-ből, és újabb részletet ebből a nagy kerek történetből amit a 4 játék(+MG1&2+PO) foglalt magába. Na mind1 azért még reménykedem.

 18. Rájden jó, de a többi? 🙁

 19. “Én azt hittem már le is állították, anyira kussolnak róla az utóbbi időben.Ráadásul az ucsó mondatból arra aszociálok, hogy egyre jobban nem fog érdekelni. Mert szerintem most szarják el az egész legendát.””teljesen új”” MGS epizód lesz, amit egy “”teljesen új”” közönségnek szán a KonamiTudom hogy még egy árva mozgó ingém jelenetet sem mutattak, és ne ítélkezz hogy ne ítéltess. De.Az utóbbi 4-5 évben az a cég amelyiknek elhegyta ez a fent említett mondat a száját, az pont telibefosta a törzsgyökeres játékosokat/rajongokat. És csípőből vágott tacsra egy vagy több évtizedes sikersorozatot. Capcom és Square-Enix az élő példa rá.Tudom kazsuálok többen vannak és abba több lóvé van, de engem ez had ne érdekeljen.”

 20. Ezeket idáig is lehetett tudni. Vagy csak szerintem? O.o

 21. Szerintem a MG azért MG mert az ami és nem azért mert valamire ráírjuk a nevét, nem érdekel ez a Risibizi játék, dugják fel maguknak.

 22. MGS-hittérítők akcióban. 🙂

 23. A hírhez annyit: ha konkrétan nem is volt kimondva, de ezt eddig is tudtuk. De szerintem egy percig sem volt felvetés, hogy ebből normál MGS lesz.

 24. hack’n slash??? na ezt ők sem gondolhatják komolyan!! Na akkor részemről kuka a dolog,nekem hadonászós csingcsungcsáng metal gear nem kell.

 25. mondjuk engem a MGS sorozatok egyentalán nem érdekeltek még ps2 volt meg az egyik része de egy nagy szar az egész ,a MGS4 havernál kipróbáltam az is szar volt semmi értelme nincs a játéknak , de ha más lesz mint ezzek akkor érdekelni fog a téma

 26. “Ha lesz igazi MGS-is, tőlem bővíthetik a “”frendcsájzt””…”

 27. Hát ha nagyon eltér az előző 4től akkor nekem kimarad.Mért kell egy tökjó játékot szétbarmolni? Én nem értem.

  • miért kéne egyáltalán folytatni?gondolj erre úgy, mint egy pluszra, nem a Metal Gear szerves részéhez tartozó epizódra

 28. Egy kis Zone of the Raiden.

 29. Remélem,azért az alapok megmaradnak!! 😀

 30. “””Talán egy hack’n slash shooter Raidennel…?””igen!! 😀 én erre várok már mióta, részben a 4 is azért volt csalódás, mert azt hittem, Raidennel is harcolhatunk majdnagyon várom ezt a gamét”

 31. Nem vagyok új játékos, ugyanakkor nem vagyok vaskalapos MGS-rajongó sem. Én örülök neki, hogy más irányba megy el a sorozat, Raiden egyik kedvenc karakterem, egy könnyed MGS-rész pedig nekem tökéletes lenne. Szóval várom nagyon.

 32. “””mint az eddigi négy nagygépes epizód””ez mit takar?az xbox meg a pc nem számít nagy gépnek?:D”

 33. Ez valami nagyon light lesz akkor, csak semmi komoly…az anya megkurvút 😀 Szóval EDGE pontszám: 6 😀