Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid: Peace Walker – tesztpontszámok

A nyugati szaksajtó a Playstation Portable exkluzív [B]Metal Gear Solid: Peace Walker[/B] amerikai debütálása alkalmából – EU-s jövő héten! – elkezdte megjelentetni tesztpontszámait.[B]PSM3 – 91%IGN – 9.5Meristation – 9Edge – 9Eurogamer – 8[/B]Az Eurogamer a következőkkel indokolja értékelését: szerintük – bár jelzik, hogy ez nem a Kojima Productions “hibája”, hanem egyszerű tény – a Peace Walker “túl nagy volumenű game” a PSP-nek. Emellett azt mondják, ez a játék tényleg egy igazi “játék” a sok-sok lehetőségével.”Túl nagy volumenű” – lehet, hogy tényleg jön az a bizonyos Playstation 3 verzió, [A http://playstationcommunity.hu/note/3358]amiről már pletykáltunk[/A]?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát nekem volt szerencsém ehhez a játékhoz, és azt kell mondjam hogy NAGYON SZUPER game.Kötelező 🙂

 2. amugy meg ha valakinek túl soknak tűnik akkor az ne játszon vele….nem kötelező semmi.

 3. szégyen gyalázat. a Peace Walker 10 pontból minimum 20. és gyerekek ez tapasztalat.

 4. Kojima álma: a Peace Walker hatása a játékvilágrahttp://i47.tinypic.com/v6kq5s.png:D

 5. Ez az egyetlen cím, ami miatt PSP-t vennék.

 6. Adják ki minimális változtatásokkal PS3-ra, mondjuk PSN-címként, olcsón. 🙂

 7. Sejtettem, hogy kevés lesz ide a PSP, jöhet a PS3-ra. 😀

 8. Oly régen szeretnék már venni egy PSP-t, hogy már az idejét sem tudom melyik játék miatt döntöttem el. Viszont $ az nincs hozzá, tehát marad a nyálfolyatás, most pedig még megspékelem egy-két falbafejeléssel is.

 9. Túl jó a játék a PSP-nek, ezért lehúzzuk!:D

 10. jó lenne ha jönne a nagygépes verzió is, minden ami MGS az jöhet 🙂

 11. Az Edge kapja be a brét. Erre ad 9et, az MGS4-re meg csak 8at…

  • “Kojimát is elérte az, ami Talmácsit is. Vagy szeretik, vagy utálják, mert mások szeretik. IGN nem adhat 10-et mert már így sem veszik őket komolyan a régebbi húzásaik miatt. Edge most a jelenlegi top vagy micsoda. Hát ő sem nyúlhat bele egy 10-esbe a többi meg annyit ad, amennyit mások is, mert ha kiállnának a sorból, nem lennének “”nagy”” magazinok, hanem lázadók.Most Kojima vagy beletörődik, vagy idegbajt kap és persze akkor a csapata issza meg a levét.Azért is megérdemelt volna egy 10-est, mert kevés olyan játék jött eddig PSP-re, ami igazán kihasználja a teljesítményét és még élvezetes is, bár a minőségéről még nem tudok nyilatkozni amíg a zavvi nem postáz. Szóval PSP-t figyelembe véve 10-es mert a PSP is megérdemli…főleg úgy, hogy egy Bayonetta is 10-es lett.”

   • De ebben pont az a pláne, hogy nem csak PSP gamekent van benne kegyetlen sok minden, én az összes eddigi játékidőmmel nem hoztam ki eddig benne mindent és nem vittem ki teljesen a gamet, erre az a negatívum, hogy túl sok a tartalom. Megbsz az agyfsz komolyan mondom 😀

    • Szerintem ezen kár idegeskedni. Ez egy pontszám, véleményem szerint kár komolyan venni. Ennyire értékelték – na puff, ki a bánatot érdekel addig, amíg ezek is elismerik, hogy ez egy JÁTÉK. És a nap végén csak az számít, hogy hogyan szórakoztál a vele eltöltött idővel.

    • Előre félek Isten bizony! 😀 A Monster Hunter-be is beleöltem több mint 110 órát vért pisálva mire rájöttem, hogy mindenki más azért tart már ott 100 óra után, ahol tart, mert cheat programot használ csak én szenvedek azokkal a bestiákkal mint egy barom. HR 3 rang épp elég volt az idegeimnek így is. Remélem a PW-hez nem lesz…egy jó darabig legalábbis nem lesz cheat de nem is olyan vérhugyozós mint a Monster hunter.

 12. “Én megértem, menedzselgetni, embereket gyűjteni, fejlesztgetni…De ezért tudom csak nehezen abbahagyni, pedig megígértem magamnak, hogy nem viszem végig “”így””.”

 13. “Ilyen hülye kifogást, hogy “”túl nagy volumenű””. Psp játékok közt ha jó, akkor az a lényeg….”

 14. Na mivan, nem tudtak már mibe belekötni?

 15. Na ezt jó hogy kiraktad, mert teljesen kiment már a fejembl, hogy nem soká mi is megkapjuk.

 16. Én még hezitátlok az előrendelésen, de lehet, hogy este már a zavvi-n megveszem. Ez a nagy volumenű meg egy baromság. A Monster Hunter-be is simán bele lehet pakolni 100 órát úgy, hogy észre sem veszed és közben még csak a felénél sem vagy a játéknak. Két Minis játék ára az igaz, de nem is 50 perces játékidővel kecsegtet.

 17. ha lenne PSP-ém, biztos hogy beszerezném

 18. nagyon várom