Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Metal Gear Solid: Peace Walker – néhány új kép

Újabb [B]Metal Gear Solid: Peace Walker[/B] képcsokor Kojima csapatának boszorkánykonyhájából. A game Playstation Portable exkluzív, és ha hihetünk ezeknek a friss képeknek, remekül fog festeni a hordozható masinán – a dzsungel például meglepően korrektül ki van dolgozva, már-már nagygépes színvonalon.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A game nagyszerűen ki van dolgozva a kép se rossz

 2. Az MGS 3 a kedvencem a mai napig és nagyon örülök neki, hogy ez is sokban hasonlít rá.

 3. lol, Mgsfan már így kb FAMAS-á olt engem.

 4. ne ez az.

 5. Kell!

 6. Azért a nagygépes színvonaltól nagyon messze van,lenyűgöző mire képes egy psp. Tuti gammának ígérkezik.

 7. Nagyon várom!

 8. ennek a játéknak szép lesz a grfikája vagy ilyen marad?

 9. Gyönyörű, ott lesz a polcomon.

 10. Én csak attól félek, hogy nem Hayter lesz Snake hangja, (márpedig a trailerből erre lehet következtetni), és akkor az sokat fog rajta rontani.

  • A trailerben Campbell beszél csak. Ebből honnan következtetsz arra, hogy nem Hayter lesz Snake hangja? (egyébként ő lesz természetesen)

   • A trailerben Richard Doyle beszél, ő lesz Snake hangja.

    • Nekem a trtailerben Cammpbell hangjának tűnt. Nem ő lenne az? Az Snake volt? És akkor miért cserélték le Haytert?

    • Richard Dolye az idős MGS4-es BB hangja, nem? De itt még Hayternek kéne a hangjának lennie, mivel a fiatal BB-nek is ő volt.

     • Ezt mondtam én is magamban. Csak 1 évvel játszódik a portable ops után. A másik számomra rejtélyes dolog, miért a régi FOX embléma van Snake ruháján, mikor elvileg a po.-nak úgy lett vége, hogy az megszűnt, és FOXHOUND lett helyette…

     • No igen, de senki nem válaszotl a kérdésemre. Mondták Kojimáék, hogy Doyle lesz Snake hangja? Nem. A trailerben Doyle beszélt, de éppen az idős Big Boss is mesélheti a történetet, ettől még a fiatal BB-nél kizártnak tartom, hogy Doyle lenne a szinkronja. (ha ezt hivatalosan kijelentették, hogx ő lesz, akkor nem szóltam, de én erről nem tudok.)Igen, a PO végén úgy volt, de azt nem tudjuk, hogy mikor kapcsolódunk be a történetbe. A PO után játszódik, de ezek szerint még a FOXHOUND megalapítása előtt. (mivel Outer Heaven is csak most fog megalakulni.)

     • A történet 1972-ben játszódik, tehát közvetlen a PO után. A FOX feloszlása, FOXHOUND létrejötte szerepelt a PO végén, tehát ezért nem értem. Ha megnézed a PO introját, abban is az a lényeg, hogy azt a történetet dolgozza fel, hogyan lett a FOX-ből FOXHOUND. Remélem érted mit akarok mondani. 😀 És azt is, hogy igazad van abban, hogy a trailerben az öreg mesélt, és a játékban Hayter lesz. Amúgy ezt is logikai buktatónak tartom, egy ember hangja élete végéig majdnem ugyanolyan, nem változik ekkorát.

     • A történet 74-ben játszódik, 10 évvel a Snake Eater és 3-4 évvel a PO után.

     • Ja elírtam 74, bekevertem Solidék születésével (’72). Namármost ha csak narrátor, akkor még van remény. 😀

     • Nézd meg Richard Doyle biográfiáját mondjuk… akárhol. Legutolsó projectként mindenhol az lesz nagyrészt hogy Metal Gear Solid Peace Walker – Trailer Narrator / Big Boss (2009).

     • Hát igen: NARRATOR, de a narrátor az idős Big Boss, viszont a faital a BB hangja Hater lesz.

     • “az MGS-ekben nem szokott 86 hangja lenni egy karakternek. És az a “”/”” nem azt jelöli hogy narrator aki Big Boss hanem azt hogy a narrátor ÉS Big Boss. Doyle lesz, az tuti, itt már öregebb Big Boss és sztem a kóma utáni állapot miatt lesz más a hangja vagy csak mert öregebb, vagy mittudomén.”

     • Ne haragudj, de BUTASÁGOKAT beszélsz. Szerintem olvasd újra, amit mondtam és próbáld értelmezni, aztán beszélünk…. (jobban már nem tudom elmagyarázni neked!)

     • Nincs évszám eltérés. Annyit kéne megértened, hogy NARRÁTORKÉNT jött be Doyle, Big Boss hangjaként, nem a FIATAL BIG BOSS-ként. És az ÉGVILÁGON senki nem mondta, hogy NEM HAYTER lesz a fiatal BB hangja.(de légyszíves tedd be nekem ide azt a linket, hogy NEM Hayter (azaz a fiatal Snake hangja lesz) a Peace Walker BB hanjga.(ha nincs ilyened,akkor légyszi ne adj marhaságokat az olvasók szájába.)

     • “lolz, Snake ebben mióta fiatal?:D Én nem dobálózom azzal “”hogy tedd be a linket ahol Hayter a megerősített Big Boss hang””. Pedig több dolog utal arra hogy Doyle lesz a VA (egy deka Hayter hangot nem hallottam a PW trailerben, de ha te vagy más igen, akkor orvoshoz fordulok) . Meg úgy tudom hogy eddig az MGS trailerekben ha volt narrator vagy ingame VA hang akkor az szerepelt a gameben is. Ezt a hülyeséget nemtom honnan vetted hogy a narrátornak külön hangja van 😀 Ez így egyáltalán nem marhaság, max neked. De persze én nem értek az MGShez, úgyhogy tök mind1 :P”

     • A lényeg, hogy én is erre tippeltem, hogy nem Hayter lesz, akkor viszont sokat ront a szememben a játékon. Másrészt meg a PO után nem sokkal játszódik, Snake kinézete semmit nem változott, akkor a hangja miért, ez az amit nem értek. Azt is fancsalogva hallgattam, hogy a MGS4ben totál más hangja volt, mert mint írtam, egy ember hangja igazából sosem nem változik. (Aki nem hiszi, nézze meg a Tenkes kapitányát, majd utána egy új Ötvös csöpi filmet, miben játszik Zenthe, ugyan az a hang évtizedekkel később is. :D) Na mindegy megvárjuk mi lesz…:D

     • “””PO után nem sokkal játszódik, Snake kinézete semmit nem változott, akkor a hangja miért, ez az amit nem értek””Sajna ezt nem akarja megérteni. Teljesen logikátlan lenne az egész.(de ez nem így lesz, az biztos.)”

     • Majd kiderül mi lesz. Ne veszekedjetek. 🙂

     • Ez csak egészséges vita.:)

     • Baszki, ne legyen már ennyire nehéz a felfogásod.:D Az IDŐS BB-nek Dolye votl a hangja az MGS4-ben, de a 40-es éveiben járó BB-nek Hayter adta a hangját az MGS3-ben, PO-ban és most pár év múlva a PO után, szted hirtelen így megváltozott a hangja, hogy úgy beszél, mint a 60 éves énje?. Eddig nem volt Narrátor, na bummm és az azt jelenti, hogy nem is lehet? Lehet, hogy a játék egy BB féle visszaemlékezés lesz, vagy szimplán ebben a trailreben ő emlékezet vissza. Doyle az IDŐS BB hangja. Az égvilágon senki nem mondta, hogy a fiatal(igen, a 60 éves BB-hez képest fiatal, remélem így már érthető) BB hangja is ő lesz. Naná, hogy kérem a bizonyítékot az iránt, hogy mikor mondtak bármikor is ilyet, hogy Dyole lesz, mert abszolút semmi alapja az egésznek.

     • Egyelőre több minden szól az mellett, hogy Dolye vagy Dyole lesz a hangja… a te narrátor f@sságod a fantázia szüleménye. Úgy néz ki nem lesz Hayter úgy hogy szerintem keresd meg a legközelebbi sarkot, hüvelykujjad cuppantsd be a szádba és kezdj el dülöngélni, hayter nevét kántálva hallkan, szomorúan…

     • Pedig hidd el hogy nem így lesz.

 11. Ezért vettem PSP-t. 😀

 12. el kéne gondolkodni egy psp vásárlásán, de kérdem én trofea témát mért nem erölteteik itt is:S

 13. De jó hogy van PSP-m, nagyon várom már.

 14. úgy érzem eljött az ideje, h beszerezzek 1 psp-t. pedig nagyon nem vagyok kézikonzol párti, de egyre több jó játék van rá 🙂

 15. nagyon szépen néz ki 🙂

 16. Nekem ebből elég is volt ez a pár kép.

 17. Egy ideje nem követtem a videojűtékos társadalom történéseit, de azóta fejreállt a világ. Kijött a PSP és az NDS, és valami rejtélyes oknál fogva a DS agyonverte a Sony-t, most meg győzöm kapkodni a fejem.

 18. “Frankón nem tudom betenni a Kojima interjút… Klikk “”Read Full Interview >>”” linkrehttp://www.n4g.com/psp/News-361655.aspx”

 19. First day buy! Vagyis inkább download ha meg lesz a PSP Go.

 20. Meg lesz véve.

 21. “csak emiatt kell egy psp,de semmiképpen se a go…nekem ez dobozosan kell,nem “”adatként”””

 22. Durva lenne ha kiadnák PS2 re…

 23. már csak egy psp-t kéne beszereznem…:D

 24. PSP-hez képest, iszonyatosan jól méz ki!:)Belőlem viszont már kialudt a tűz, a MGS iránt…

 25. Az ok, amiért újból psp-t veszek.:)

 26. Nagyon dirk!!!

 27. Jók a képek. Nekem csak az a félelmem, hogy csak Go-s változat lesz. Remélem alaptalan.

  • Go! változattal nem érnének sokat, mivel marhára alacsony lesz akkor még a Go! tulajdonos. (mondjuk, hogy ha Go!ra jönne ki még a régi PSPvel is le lehetne tölteni.)Ahogy hallottam a Go! előrendelések nagyon gyengék jelenleg szóval sz*r az egész.

  • Miért a Go-hoz nem UMD-n lesznek a játékok?

  • Abszolút alaptalan. Az E3-on is elmondták, hogy a Go megjelenése után, ugyanúgy kiadják a játékokat UMD-n is, mivel a 3000-es psp modell továbbra is marad a piacon.

 28. Bakker, szinte ps2-es minőség. Nagyon dirr!

 29. Vagyis nem tudom, inkább természetellenes így utólag psp-n látni Big Bosst.A korábbi psp-s Metal Gearrel is képtelen voltam játszani az irányítás miatt, de a játékrendszer sem tetszett.Adják ki PS2-re is. 😀

 30. Az első képen különösen jól látszik, hogy milyen minőségi játék van születőben. (Irigylem a psp tulajokat!)

 31. Nekem élettelen.

 32. én is több éve nem vettem PSP-re semmit pedig premier után 3 hónappal meglett a gép. remélem jó lesz, mert egy nagy visszatérés lenne a géphez.

 33. Szépnek szép.

 34. Nagyon jól néz ki!

 35. Egy PSP-hez képest nagyon jó a grafika, a 4. képen jól néz ki

 36. A PSP most van a topon. Kegyetlen milyen cuccok érkeznek rá.

 37. Ugy nez ki mint a CS1.6 :DCsak kicsit reszletesebbek a texturak.