Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid HD Collection – információk

A Konami friss bejelentése leplezte le a Playstation 3-ra is készülő, [B]Metal Gear Solid HD Collection[/B] című gyűjteményt, mely a korábbi Playstation 2-es epizódokat (is) tartalmazza HD felbontásban. Hideo Kojima rendező több kérdéses részletet is tisztázott a kollekcióval kapcsolatban.- A portolást a Bluepoint Games végzi: ők követték el a kiváló God of War Collectiont is.- Az MGS3-ból a bővített Subsistence verzió kerül a lemezre. Ebben szabadabb kameramozgatásra van lehetőség. A program 60fps sebességgel fut, ez kétszerese a régi PS2 verzának.- Az MGS2 szintén 60fps-t tud majd (ennyi volt PS2-n is), viszont itt valószínűleg nem a Substance változatot használják, hanem az eredetit.A Peace Walker HD lesz a három közül a legbikább port. Tesznek bele trófeákat, átszervezik és javítják a kezelést, erősítik az audio részt.A game Playstation 3 változatának fontos része lesz az a “Transfarring” mechanizmus, amivel a mentett állások PS3-ról PSP-re és NGP-re tölthetők, majd a játékok a hordozhetó gépeken tovább folytathatók.- Az MGS2 és MGS3 szintén kap a Transfarring funkcióból, de ezek állásait csak NGP-re lehet majd tölteni. Kojima szerint a PSP sajnos nem elég erős e két PS2 klasszikus futtatásához.A Metal Gear Solid HD Collection 2011 novemberében érkezik Japánba. A szigetországban a vásárlók kapnak egy vouchert is ajándékba, mellyel leszedhetik a PSone Classic verziós, eredeti Metal Gear Solid játékot (PS3-ra).

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. De most ez hogy lesz, külön a PW és a 2-3, vagy egy lemezen lesz mind a három? Mert mindkét félét láttam már a hivatalos honlapon.

 2. EZAAAZ! Ennek nagyon örülök!Köszönjük Kojima mester!

 3. na jo bazki ez kötelezö lesz

 4. Már el is kezdek rá gyüjtögetni.Utoljára MG-vel a GC-os első résszel játszottam.

 5. Zsír, egyenes vétel. 🙂

 6. Na még a sima Metal Gear 1, meg 2 kéne valami pofás grafóval, de a stílus maradna 😀

 7. ide is jöhetne abból a voucher-es változatból -.-

 8. Hát ez azért elég király lesz. 🙂 Egy trófeás MGS2-vel lenne tökéletes, bár egyelőre nem úgy tűnik, de nem baj.

 9. Érthetetlen, miért hagyták ki az első részt mindkettő kollekcióból. Így ez tényleg pofátlan bőrlehúzás.

 10. Most látom, hogy a boxosok is kapnak majd.Hát a faszé, hogy letöltsék ? Vagy, hogy képben legyenek a Rising-ra, esetleg a MGS4 X360 verziójára ? >:( Háák…phhűűű !!!

 11. A Gamecube os felújított első rész miért nincs benne?

 12. na ez kell! mindenképpen!

 13. alig várom már 🙂

 14. Kötelező vétel lesz, de vajon a 2-3-ba nem is kerül trófeatámogatás? Persze nem ez a lényeg, de furcsa.

 15. Várom!:)

 16. PW kimaradt, úgyhogy várom.

 17. A vége érdekel leginkább a hírnek, mert akkor az első részt egyébként lehet cibálni PSN-ről? A négyet már megvettem volna, de csak úgy beleugrani nem akartam, ez akkor pont jó lesz.

 18. mellesleg ne már, nézzétek csak meg a hivatalos japán oldalt, a Peace Walker eléggé külön van írva, szóval lesz egy Peace Walker HD KÜLÖN és KÜLÖN az MGS 2 és 3 feljavítva… na így már csak én is azt tudom mondani hogy rókabőr…

  • én még külön – külön is megveszem mindkettőt. ha valaki rókabőrnek érzi ne vegye meg. ha meg kényszerítik, jelentse a rendőrségen. ingyenes jogi tanácsadásunkat hallották.

 19. Tuti vétel 🙂

 20. Így közel a 40 felé azt gondolom, ideje a fiaimnak is megtudniok, mi is az apjuk kedvenc ( általuk eddig soha nem nézhetett ) játék sorozata, így megy a polcra. Nem hinném, hogy ezt a sztorit valaha is meg lehet unni.

 21. ..ez mekkora bőrlehúzás.

 22. Jó hír, csak az MGS1-et vártam volna a legjobban HD-ben.

 23. De akkor e-szerint ngp-n vagy evita-n vagy min, lesz szintén mgs 2-3, mert írtátok, hogy oda lehet majd áttölteni!

 24. Ez a polcon lesz!

 25. Kár, hogy MGS 2-ből a SoL lesz a lemezen 🙁

 26. remélem eu is belefér idén

 27. Remélem, azért az átvezető videók is megkapják a HD felbontást, nem úgy, mint GoW Collection esetében. Igaz, az MGS a játék grafikáját használja az átvezetőiben is (a GoW Collection-ben pedig azt hiszem, csak a render átvezetők maradtak rosszabb minőségűek). Apróságnak tűnhet, de az MGS-nél fontos lenne szerintem.Egyébként nagyon jó a hír.

 28. Ez most a Boxos pajtiknak volt megaton bejelentés.Nekem az összes említett rész ott feszít a polcomon a HD-t meg pont leszarom.

 29. Na végre valami mióta belekezdtek az újradolgozásokba ere a hírre várok tuti beszerzek csak gratulálni tudok az ötlethez.

 30. nemtom hol kérdezzem, de elindult az E3??régebben akkor voltak a bejelentések, most meg mindenki mindent bemutat már elötte (vagy most tényleg elindult?)

 31. Klassz meg minden, de nekem biztos kimarad. Anno rommá játszottam mindegyik részt. E verzió felé már csak a birtoklási vágyam hajt, de biztos vagyok benne ha megvenném csak a polcon porosodna, mert már mindegyiket vagy hússzor végigvittem. Egyedül a Peace Walker érdekelne, mert az psp hiányában kimaradt, de azt max store-ról, ha felrakják végigviszem.

 32. “Mindjárt lesz itt asztalborítgatás, hogy “”miazhogynemleszakettőhárombantrófea????,,,444″””

 33. kötelező, mgs2 úgyis kimaradt.

 34. Király, akkor a mocsárban nem fog szaggatni végre. 🙂

 35. kotelezo vetel.az MGS1 mar megvan.

 36. Remélem nálunk is lesz az akció, hogy jár hozzá a letölthető MGS1. Már rég gondolkoztam rajta, hogy le kéne tépni, de akkor ezt még megvárom.

 37. elgondolkodtató