Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid – a rajongók várjanak

A Playstation 3-ra is készülő hack’n slash, a Metal Gear Rising: Revengeance tisztába tételét követően – azaz miután bejelentették, hogy a fejlesztést a Platinum Games veszi át, és egy pörgős kaszabolós mellékszálat csinálnak belőle, aminek nem sok köze van az MGS-széria szellemiségéhez – Hideo Kojima MGS-rendező azt nyilatkozta, hogy a “rajongóknak még várniuk kell egy valódi folytatása”, ami “a jövőben biztosan elkészül”.Kojima és a Platinum Games producere, Atsushi Inaba Los Angelesben pózoltak és válaszoltak a sajtó kérdéseire a Revengeance “újra bejelentése” után. Gyakorlatilag most már minden oldalról szépen körbe van mosdatva a kisded: ez az új game nem MGS lesz, csak valami hasonló, a rajongók hiába hőbörögnek, hisz a készítők megmondták, mire lehet számítani, végül aki rendes epizódot akar, az várjon……mert előbb még jön a Zone of the Enders, vagy a “halott gyerekes” Kojima thiller, vagy a “transfarring”, vagy a “sok ötletem van még”, vagy a “nem csinálok több játékot” – meg a többi légbe kiáltott Kojima nyilatkozat.Metal Gear Rising: Revengeance extended trailer[YOUTUBE]1qL_IFyyqX0[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a vége vicces volt :Dde am nekik a plusz 6 másodperc, minúsz 2 az extended trailer? 😀

 2. igen igen :Dmer azt elfelejtettük hogy szerencsétlen Hideo azt mondta, hogy a vga-n új rising info-k ÉS egy vadi új mgs játékrólnos hát ezt kaptuk 😀

 3. Remélem zsír atom lesz a CE.

 4. Amúgy teljesen elvonatkoztatva az MGS-től, kicsit kitisztulva a nagy váltás hatásától, azért jól megnézve, ez egy elég kemény japán agyatlan arcade hentelde is lehet, abból az agyatlan fajtából, amivel jól el lehet szórakozni 🙂

 5. MGS5-re is várhatunk még :(De legalább jön a HD 😀

 6. Kurva jó a trailer:)

 7. Nekem nagyon tetszik, kapunk egy baromi látványos kis hack ‘n slash-t. A stílust meg imádom, nem igazán érdekel, hogy az MGS univerzumban játszódik, és más mint a korábbi részek.

 8. Ez az első Metal Gear, ami érdekel. ^^’ Mondjuk nekem mindegy, csak Hack ‘n Slash legyen. 🙂

 9. Nagyon várós a RISING!!! 🙂

 10. A régi köntösben szerintem Move támogatás kellett volna a cuccnak azzal ütött volna… szerintem. (irányitóval futsz, Move-val meg halál pontosan kaszabolsz) Talán más stúdiók is ráfeküdtek volna a Move-ra.

 11. ez mocskos nagyot ütött nálam. tökmindegy ki fejleszti, ez egy nagyon ász, pörgős őrület lesz!

 12. szerintem ez kúrva jó

 13. Ha PSN cím lenne akkor lehet megvenném 😀 Mindenesetre nagy baromság lenne az MGS-t folytatni az lenne komoly, hogy ha a Metal Gear 1 és 2-t Remake-elnék, arra tényleg sokan várnak (mindhiába persze).

 14. hát remélem hogy azért minél hamarabb elkészül az a MGS5:)utálok várni!

 15. Bayonetta + Vanquis = Metal Gear RisingJóóó lesz ez ! 🙂

 16. Hát pedig az MGS már szépen le van zára, közvetlen folytatás nem kell.Mondjuk egy Zone 3 nagyon is jó lenne, abban lehetne visszautalni az MGS sorozatra, ami bőven elég lenne.Viszont ha már nekiálltak ennek a Risingnak (még az első verzióval), azt igazán megcsinálhatták volna, nem izgat, hogy hogyan kapcsolódik a történethez.Engem az a pár jelenet már eléggé meggyőzött..Viszont az új felállás eléggé zavar. Nem kell nekem 60fps, de nézzen ki jól, és ne DMC, GOW, Bayonetta, stb, stb módjára kelljen aprítani a népet! Nagyon tetszett mikor 1 vágás 1 halált jelentett, kicsit talán élethűbb volt a dolog.De hát ez van… Majd játszunk mással….

 17. Amíg pénz lesz a földön, addig MGS is lesz.

 18. én a halott gyerekes sök ötletem van még játékra lennék kiváncsi 😛 két sör után túl tettem magam a történteken, ha a mester így látta jobbnak akkor áldja az ég a döntését. nem maradunk MGS nélkül a jövőben sem, ez megnyugtató.

 19. unalmas a metal gear már rég persze szerintem.3. zseniális volt be kellett volna azzal fejezni.

 20. Ugyanaz, mint DMC. Lesz akinek tetszik, lesz akinek nem. Nagy közhely, de igaz.