Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Metal Gear Solid 5 – vad spekulációk

Hideo Kojima többször, több szövegkörnyezetben is kijelentette már, hogy az MGS4-gyel részéről lezárult a Metal Gear Saga: rendezőként nem kíván több epizód elkészítésében közreműködni. A Konami a jelek szerint másképp gondolkodik…Az első, talán bizonyítéknak is nevezhető jel az volt, amikor a cég oldalán nemrég munkaerőt kerestek egy új Metal Gear játék felállításához. Ezt követte aztán a PlayStation magazin [A http://playstationlifestyle.net/2009/03/13/rumor-metal-gear-solid-5-revealed-at-or-before-e3/]spekulációja[/A], melyszerint az idei E3-on megtörténik a nagy bejelentés.Miről szól majd az MGS5? Találgassunk! Arról, hogyan lett Raiden kiborg-ninja, és miként mentette meg Sunny-t a Patrióták karmaiból? Esetleg Meryl RatPatrol csapatának ténykedéséről? Akárhogy is van, idén nem lesz hiány bejelentésekből az Electronic Entertainment Expo-n!Kojima jelenlegi projektjéről szintén csak pletykaszinten beszélnek: állítólag full játékot akar csinálni az MGS3 Max Savage [A http://www.youtube.com/watch?v=Qs1AOgLRHjU&feature=related]álomjelenetéből[/A]…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem nem a Rat Patrol 01 tényledéséről lesz szó, baromira nem szimpatizálok azokkal a karakterekkel – természetesen Meryl kivétel. Raiden és Sunny jöhet. Bár nem tudom, ezek a szálak nem tűnnek első hallásra túl előremutatónak. Mindegyik itt felvázolt szcenáriónak túlságosan spin-off szaga van. A Nagy történetnek kellene folytatódnia valamilyen formában.

 2. NE LEGYEN 5! max az MGO-t fejlesszék! vagy egy normális Silent Hill-t!

  • Én egy IGÉNYES Castlevania-t várnék a Konami-tól. Mondjuk használja az MGS4 grafikus motorját. Mert amúgy sosem volt baj a sorozat belső tartalmával, zeneileg és hangulatilag is nagyon rendben voltak a 3D-s részek, de mindegyik siralmasan mutatott (talán az N64-es volt még egész elfogadható küllemében is).

 3. Én csak a MG4-el játszottam, de teljesen magával ragadott. Mindig is reménykedtem benne h nem ez lesz a záró epizód…

 4. Sztem Akiba-ról. Hogy miként próbál megmenekülni a nanobot nyekció elöl.Lopakodás az orvosok között. CQC a korházi örséggel, és végül a hös megmenekül. Alig fárom 😀

 5. Az nem MSX-es MGO 1-2 volt ami rá került MGS 3 három lemezes kiadására? Azt hiszem Subsistance volt a cime.

 6. A MGS saga a 4-el lezárult. Ha ezt folytatnák annak már izzadtság szaga lenne. Kezdjenek valami újba.

  • Épp ez az, hogy a Solid saga zárult le, de nem a Mteal Gear széria. Ezt Kojima is elmondta már jópárszor. MGS5 biztosan lesz, de nem biztos, hogy most jelentik be. Egyébként én is a történet folytatására szavaznék, nem pedig spinoffokra. Ezt úgy kell érteni, hogy Sunny vagy Raiden gyerekéről szólhatna a következő rész, 15-20 évvel később. Tehát ez már az ő kalandjuk lenne.

 7. Új Metal Gear jöhet, de remélem nem Solid lesz. Az a saga lezárúlt, és mint lejjebb is írták már, akár jöhetne eredeti MSXes Metal Gear 1 meg 2 remake, azokat már PS2n is szerettem volna látni.

 8. Ja,a 3 után is ezt mondta.Ám,ha mégis ìgy lesz , azt se bánom ,mert amit KOJIMA csinálni akar az is biztos joo lesz.[megnéznék egy KOJIMA FPS-t is]

 9. Netalálgossanak, hanem jöjjön már.

 10. oh god. MGS Kart:P?

 11. Jöjjön,de HIDEO KOJIMA-val!!!

 12. jöhet! imádtam ezt az álomjelenetet, annyira egyedi és hangulatos lenne

 13. bármi ami MGS jöhet 🙂

 14. Jó lesz:)

 15. a nyakamat teszem rá hogy még lesz igazi MGS Kojima-val, ha nem is ebben a generációban de a jövőben szinte biztosan.

 16. Ejjj inkább hegesszék a Z.O.E. 3-at….köszönöm.

 17. Mikami nélkül is tovább csinálták a Rezit és mi lett belőle…bár azért Kojima ,csak bele avatkozna ,ha látná,hogy félre megy a sorozatja…

 18. jAH HE

 19. Csak hülyítenek hogy mindenki róluk beszéljen,,,De én örülök neki!

 20. Én úgy emlékszem hogy már a 2. rész befejezése után megmondta, hogy nem akar MGS játékban gondolkodni, az ezeket követő kettő részben kicsit azért még dolgozgatott… 🙂

 21. Egy ilyen ingergazdag lezárás után valami erőltetett mellékszál?!Áh… 🙁

  • Ez a kedvenc trailerem 😀

   • Az egyik legjobb.:)

    • Amikor Snake megjelent abban a Splinter Celles Night Visionben, konkrétan szakadtam a röhögéstől 😀

     • ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, az akkora büntetés volt!:D (egyébként Kojima utána elmondta, hogy nem fikázás céljából tette bel(nem is ő lenne, ha így lett volna) hanem azért, mert tetszett neki a Chaos Theory és reméli, hogy ezzel senkit nem bántott meg, mert csak egy ártatlan tréfának szánta.(mondjuk nem hiszem, hogy ezzel megbántotta volna a Metal Gear fanokat.:D Kurvajó volt.)

   • Látom készülsz a RE5-re.:) OFF: (egyébként ha visszakaptam a ps3-at és sikerül beszereznem olcsóbban egy RE5 steelbookot, akkor mindenképp játsszuk coop-ba. Vagy lehet, eladom a 360-as verziót és megveszem ps3-ra. Még nem tudom, de mindenképp megakarom venni ps3-ra is)

  • Hatalmas! 😀

 22. Nem baj ha mást is akar csinálni, sőt.. de mellette bele-bele nyúlkálhatna az ‘új’? MGS-be. ^^

 23. “Hát igen, mintha ezt hallottuk volna már párszor, hogy “”this is my last MGS game””. Asszem először az MGS2 után.:D “”Didzsu rájkit””?:D:D”

  • Ha jól emlékszem, már az MGS2 fejlesztéseit sem akarta először elvállalni… :D:D

   • “Erre nem emlékszem potnosan,d e hogy utána mondta, az biztos.:DEgyébként emlékeztek még arra a bizonyos TGS-re, amikor volt a “”No place for Hideo”” trailer. Ugyebár az MGS3 után is megmondta, hogy vége. Micsoda ováció és őrjöngés volt a shown, mikor kiírták arra a székre, hogy “”MGS4-Written and directed by HIDEO KOJIMA””A hideg rázott.”

 24. Ha lesz olyan színvonalas mint elődei, akkor szeretettel várjuk! Nem? 🙂

  • Hát igen, csak a franc tudja, hogy Kojima nélkül tudnak-e olyan színvonalat produkálni? Én akkor lennék nyugodt, ha legalább executive producerként résztvenne. (ez csak személyes vélemény, de én kizártnak tartom, hogy Kojima soha többé ne csinálna MGS játékot. Nem hiszem el. Persze ez nem azt jelenti, hogy most biztos részt fog venni az új rész fejlesztésben, de hogy soha többé ne készítene, azt nem létezik.)

   • Ezt én is így látom. Másrészt meg, Kojima többször mondta, hogy NEM készít több MGS játékot, minthogy készít, aztán mégis mindegyik számozott részt ő csinálta 😀

 25. “Hát, Kojima nélkül sosem lesz az a Metal Gear, amit szerettünk. Persze várom és kötelességből meg lesz véve, de ha tényleg nem a mester készíti, akkor nálam a Metal Gearnek az MGS4-el lett vége. Az új részeket már nem fogom abba a kategóriába(mondhatnám, hogy az “”egy játék mind felett kategória””) sorolni. Ha már folytatni kell és Kojima nélkül, akkor én jobban örültem volna egy teljesen új történetnek, új főszereplővel. Ne piszkítsanak bele Kojima univerzumába, mindenféle spinoffokkal. Ja és remélem, hogy a mester új játékára is fényderül az E3-on.(no meg titkon renménykedem benne, hogy úgy sem bírja ki és beszáll az új MGS fejlesztésébe is.:) )”

 26. Nem kell MGS5.De a 2 msx-es rész remake-je jöhet!

 27. Nem hinném, hogy abból az álomjelenetből full játék lesz.

 28. Ha valami jó lesz akkor jöhet,de erőltetten már nem kell..

 29. Inkább valami mást kéne csinálnia. Mondjuk egy z.o.e 3mat:-D

 30. “Én szívesen látnék tőle valami egészen mást mint az MGS…komolyan érdekelne hogy Kojima mit tudna alkotni FPS stílusban, és nem, nem az “”egyszerűbb”” lövöldözős játékra gondoltam hanem ilyenekre: DeusEx, BioShock…”

 31. Ne sírjatok már biztos jó lesz az új metal gear, nem 2 év alatt fogják összecsapni, és szar sztorival se fogják kiadni.

 32. jól gondolom h itt egy spoiler lett lelőve ????

 33. Ez a hogyan lett Raiden Cyborg ninja – és hasonlók nem tűnnek jó ötletnek. Mindig ez van, amikor egy egybefüggő történetben van egy pár éves szünet, és kreatív folytatás után kénytelenek ezeket a kis réseket kitölteni. Elég magasan van a léc, kár lenne valami gagyit csinálniuk. Nagyon lehet hogy nem kellene eröltetni a sorozatot, bár egy Liquid-féle Foxhound körül mozgó sztorit el tudnék viselni, ha már muszáj valamit:)

 34. Én egy Gray Fox-os sztorinak örülnék.

 35. de Snake meghalt

 36. Kojima nélkül érdekes lesz. Persze nem tudhatjuk mi fog kisülni belőle, csak reménykedni tudok benne, nehogy lejárassák a MGS nevet. :/Kojima játéka tuti vétel, bármi legyen is az. 😀

 37. Én őrülnék egy új univerzumnak.

 38. na még 5. ödik rész is van komoly

 39. Inkább a trófea támogatást csinálnák meg hozzá, úgy hogy visszamenöleg megkapjak mindent amit addig megcsináltam.:)

 40. nem kell több rész. valami isteni új játék kell! olyan akció játékot tudna Kojima csinálni,hogy megszólalna…

 41. Ha netán lenne még folytatás akkor csak annyit mondok hogy mégeggyel több játék az életembe

 42. vagy az mgs3 idősíkjában vagy utána, valamiféle snake chronicles dolgot csinálni, tök mind1, róka bőr az egész ha nem kojima csinálja, szvsz.

 43. édesjóisten… R.I.P. már metal gear, nemkell több töltelék…

 44. Ha mindenáron akarnak újabb részt, akkor valami új szálat kezdjenek el szerintem. De ha valami régi sztorit akarnak feleleveníteni, akkor Ocelot történetét mesélhetné el.