Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Solid 5 – készül

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid széria apukája a december 10-i SpikeTV VGA műsorában nagy bejelentésre készül – úgy tudjuk, a Metal Gear Solid: Risinggal kapcsolatban. Lesz azonban egy másik villantása is: november 29-én jelenik meg ugyanis az Official PlayStation Magazine friss lapszáma, melynek borítójáról a mester stíröli az olvasókat, belül pedig a készülő MGS5-ről beszél…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Másik portálon olvastam, az első alkalom az újság életében /16év/, hogy egy fejlesztő van a címlapon.

 2. JÖJJÖN!

 3. Most mondanám, hogy mekkora k*rvaság és kit érdekel, és le van zárva és stb (és igazam lenne, lol).De az az igazság, hogy nem nagyon érdekel más franchise a Metal Gear Solidon kívül.Szóval jöjjön.

 4. Ennek a zseninek tényleg csak egyetlen ötlete volt életében?

 5. Fu jöjjön , jöjjön egy igazi MGS, ha ezek után újat és egyben régi JÓT tud adni akkor, nálam első helyre lép az amúgy hihetetlenül jó széria.

 6. Hát régen olvastam ilyen szép hírt!! Jöjjön csak a folytatás, úgyis bele voltam betegedve, hogy vége a saga-nak…Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de a végén mikor Snake öngyilkos lesz a 4esben, ugye elvileg fejbelövi magát….de csak elvileg, mert nem mutatják, ergo nem szentírás, hogy az is történt. Ezzel csak azt akarom mondani, h nem kell sokat gondolkodni hogy folytasd a történetet Snake-l!:D

 7. JÖHET !! ( ja és igen , PS3-ra , ha lehet ) :]

 8. Remélem még PS3-ra jön!

 9. MGS4 onlint tolom a storya is kiváló volt kíváncsi vagyok a risingra is….

 10. Valahogy minden mgs végén úgy éreztem hogy kojima azt suttogja, hogy I’ll be back!és még azóta is ez ven XD de nem baj mert az mgs az egyik kedvenc szériám

 11. Ez az ember hihetetlen! 🙂

 12. Nem tud leállni az öreg. 🙂 Kíváncsian várom mit villant!

 13. Fasza.De mondjuk az sem volna baj, hogy ha a mester egy új játékon dolgozna, egy új legendán.De kérjük az új MGS-t is:)

 14. “Egyre hiteltelenebb számomra ez az ember. Hányszor olvastuk már hogy “”utolsó Kojimaféle MGS””, de mindig visszatért a szériához (hogy ő nem tud, vagy a cég nem hagyja az más kérdés).Ha lesz új MGS, akkor senki se számítson Sony exkluzivitásra, mivel a Konami pár hónapja bejelentette, hogy a jövőben csak és kizárólag multiplatformban gondolkodnak. http://playstationcommunity.hu/note/5539

 15. Ugye a Metal Gear az mindig is ps exkluzív volt tavaly meg az E3 on meg a xbox 360 -nál mutatták be a Rising-et !!! http://www.youtube.com/watch?v=AtM3PGyiQUcHát jó lenne ha hű maradna a sony hoz!!!!

  • Nekem PC-re és XboX-ra volt meg az MGS 2: Substance.

   • Tudom hogy a második rész kiadták. De akkor is a Playstation volt a fő platform. Nincs azzal semmi baj hogy multiplatform lesz az új MGS. De hogy az Xbox legyen a főplatform ??? Az milyen már ??? Olyan mint hogy ha a Gears of war 4 mondjuk ami ugye nem lesz. Ps3 mutatnák be mondjuk a 2012 E3 -on.

    • Minden csak pénz kérdése, lásd Alekoszt is megvette a TV2, ami még a RTL rémálmában se fordult meg.Én biztos vagyok benne, hogy az Epic tervez egy teljesen új Gears of War részt egy új trilógiához, és ha lesz, az tuti lesz a Sony gépén is. Hogy mely gépén, az már megint egy más történet.

 16. Nagyon jól jönne 😀

 17. Kíváncsi vagyok a platform(ok)ra.

  • Szerintem nyugodtan adjàk ki a risinget boxra is!!!De az lenne a fair hogy az igazi nagy gèpes folytatàs meg maradna ps exclusive cìmnek!! Azèrt nem ìrtam hogy ps3-on,mert az mgs4 megjelenèse utàn a mester sokat elègedetlenkedett hogy ezt is azt is ki kellett vàgni a jàtèkbòl!!!Lehetsèges hogy nextgen cìm lesz!!!

 18. Kojima egy kurva!Rég szabadulna az mgs-től, legalábbis ezt halljuk tőle évek óta, de nem tud, vagy nem hadják.Kár, mert ez az ember képes volna nagyot alkotni, olyat, ami nem mgs.

 19. van súlya 😀

 20. Arra kíváncsi leszek hogy a mostani konzolra készül-e ? De a hír ÓRIÁSI !!!!!!!!!!! 😀

 21. Kojima nem hibázik 🙂

 22. Kétlem, hogy egy vadi új MGS -takarjon egy közvetlen folytatást a 4. részhez vagy egy teljesen új történetet, új szereplővel és szereplőkkel- még jelenlegi konzolokra ( igen, X360-ra is) jönne. Sajnos a Rising miatt már kifutottak az időből.

 23. Igen Kojima, figyelünk rád még mindig.Nyugi.Majd szólj ha mondasz valami konkrétat is.

 24. Nagyon helyes, jöjjön csak. Gondolom a Rising fogja felvezetni az MGS5-höz a sztorit.

  • Én úgy tudom, hogy a Rising a MSG 2 közvetlen folytatásának készűl és a 4. részt vezeti fel és az az előtti űrt tölti be. Bár már lehet, hogy 6x változtattak azon is, sőt biztos, hisz a 2009-es E3-as bejelentés nem most volt.

 25. Bele sem merek gondolni, mire lesz képes az 5. rész.

 26. Mostanában nem annyira bírom Kojima játékait, de ezt a magazint tuti megveszem, már csak a borító miatt is. 🙂

 27. királyság, Kojima sensey megint alkot hogy beszabehu legyen….:)

 28. De jó lenne egy remake a két legelső részből.

 29. “””MERAL gear solid”” Örülnék egy 5. résznek !”

 30. klónozzunk Kojima-t a jövő nemzedékének is, volt szerencsém látni élőben is, hatalmas figura. bármennyire is imdádom a széria összes karakterét, mégis legjobb lenne újra Snake bőrébe bújni.

 31. Úgy néz ki, mint Kamui Kobajashi.

 32. Na ez egy jo hir igy reggelre.

 33. “+ his next game””Project Ogre”””

 34. Hatásos címlap, kusszunk ötödjére, Ámen! 🙂

 35. Már előre félek egy bizonyos dolog miatt.

 36. Érdekel az ötlet!

 37. EZZZZAZZZZZ!!!!