Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Metal Gear Solid 4 – demo érkezett

Közeledvén a hétvégéhez annak rendje és módja szerint megérkezett a heti PlayStation Store frissítés. Az ok, amiért ez hír lett, az a Metal Gear Solid 4 játszható demójának landolása a rendszerben. Ha van köztetek olyan, aki még nem játszott volna Hideo Kojima mesterművével, most egy próba erejéig betekintést nyerhet a stuffba, mely a közel-keleti helyszínt mutatja be. A demót UK, USA, és JPN Store-okban egyaránt megtaláljátok.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Annyira, de annyira rövid, és nem mutat meg semmit igazából. (15 perc az egész, még pár halállal is) Elszomorító. DE van. Örültem neki.

 2. demo ilyenkor? 😀 végül is olyan szempontból érthető, hogy nem játék megjelenés előtt adta ki a demót, hogy nehogy kiszivárogjon valami 🙂

 3. Én örülnék egy MotoGP, vagy Superbike demonak is így a megjelenés után.

 4. csatlakozom Karfolhoz… nem egy éve psezek, de valahogy ez a Metal feeling kimaradt… majd most belenézek…. 🙂

 5. Akinek nincs lehetősége a korábbi részekkel játszani, de szeretné tudni kb. miről szól ez a történet azoknak összegyűjtöttem pár összefoglalót:http://www.csekkold.hu/gejm/34-ps2/348-metal-gear-solid-ps2-szemezgeteshttp://www.csekkold.hu/gejm/35-ps3/353-mgs4-karakterbemutato-i-reszhttp://www.csekkold.hu/gejm/35-ps3/355-mgs4-karakterbemutato-ii-resz

 6. letöltöm majd a demóját:D

 7. Fent van a demo???hahaháááá

 8. Tegnap vettem meg… 😀 A demónak lőttek… Ez a játék, gyááá 😀 Az öcsém is úgy rá van kattanva, hogy katasztrófa 😀

 9. Letőltöttem, kipróbáltam…

 10. Hat igen, jobb keson mint soha! Szevasztoooooooooooook! :))En most szereztem be az elso reszt, elvileg kapok kolcson hozza egy ratyi tv-t is jovoheten, igy neki is tudok allni, LCD-n nezhetetlen kepet produkal, elmeny pedig igy nulla. Szoval mindent az MGS-ert.:D

 11. “Nekem például majd jól jön. Mivel a “”store””-ban nem vagyok otthon még, meddig vannak fent a demók? “

 12. Nekem nem jott be a demo alapjan … a szobornak alcazas az vicces … jpn verzioba letorte a szobor farkat Snake ellenben a UKs verzioval … ki erti ezt?!

 13. Kiváncsi vagyok milyen, mert hozzám sosem állt közel a Metal Gear világ! Bár nem játszottam egy részével sem!

 14. Kiprobalom, hogy mire izgul a sok ember … 🙂

 15. jókor adták ki a demót XD

 16. Én már meg is vettem, sőt már el is adtam és az is biztos, hogy 1szer újra meg fogom venni.

 17. Hát érdemes kipróbálni 😀

 18. Másodszorjára játszom végig. Epic egy játék!

 19. Ha valaki normális ember és van ps3-a.Akkor már rég ott lenne a polcon neki.

  • Én magamat normális konzolos embernek tartom, de ezt a játékot még csak videón láttam és most töltöm le a demot. Gondolkoztam azon, hogy végig kellene játszanom az összes részt, de ezt majd még a jövő eldönti és a story ismerete nélkül nem vettem meg ezt a részt sem még.

  • Én normális ember vagyok és ott van a polcomon a játék június 11 óta. A gametrailersen van olyan video, ami összefoglalja a Metal Gear játékok történetét persze nagyon zanzásítva. Én is azt ajánlom, hogy vigyétek végig a játékokat.

 20. ezt nem ki kell próbálni, ezt meg kell venni 🙂

 21. Szerintem akinek igazán kellett az MGS az már megvette, ez a demó nem fog olyan sokat dobni… 🙂

 22. Van ilyen ember?

  • Van!Sajnos még nemjutottam el a játékig, és mivel az előző részeket se toltam, fingom sincs, h mi ez az egész. Nem tudom átérezni a dolgot, amit láttam a 4ből, h egy vén f@sz kúszik a földön.:PElnézést a cinizmusomért…Remélem egyszer lesz időm megismerkedni a játékkal, elejétől a végéig.Amugy esetleg nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol vhogy összegezve van az egész történetet, stb. az első résztől kezdve?Csak mert azt már most tudom, h visszamenőleg nem fogom végigjátszani egyiket se.

   • Hallgass meg.Ez egy olyan dolog hogyha most a kezedbe adnám azt a 10 ezer karaktert amiben összegezve van a történet, 5 sor után eldobnád mert egy összevissza baromság az egész tele tárgyi tévedésekkel.Úgy kezdődik a sztori hogy az első világháború után a három nagyhatalom az USA a Szovjetunió meg Kína megalapít egy titkos szervezetet.Na most az első világháború után Kína annyira volt nagyhatalom mint manapság Kenya, a Szovjetunióban meg öldösték egymást a vörösök meg a fehérek, a hadserege szarrá verve, iparilag nulla.Szóval ezen a szálon nem érdemes elindulni mert egy szót sem értenél belőle és ha vágod a történelmet akkor kiakadnál az ilyen banális tévedéseken.Ha rám hallgatsz akkor megszerzed az első Metal Gear Solidot PS1-re és anélkül hogy bármit is elolvasnál róla végigtolod. Aztán ha tetszett még mindig ne olvass róla semmit hanem töld végig a 2. részt. Ha tetszett nyomd végig a 3. részt és ha ez is tetszett akkor ásd bele magad a témába ahogy csak tudod és nyomd végig a 4.-et is.

    • így van, igazából ez egy alternatív világtörténelem, inkább sci-fi univerzumnak mondanám, azonban mégis nagyon mai kérdéseket feszeget (lásd war economy)ha valaki nem ismeri, annak a 4 nagyon keveset fog mondani, mképp érdemes az előzményekkel kezdeni és utána hozzá olvasni

     • Hát ez is Japán cucc.Távol van a mi realitásunktól. Mi ugyanis az Európai kultúrkörben élünk már ezer éve. Japán a világ másik végén van és 150 évvel ezelőtt még egy totálisan elszigetelt társadalom volt.Ma is az. A mi fejünkel sosem érthetjük meg őket. Nekik a nanomasinák a nagy manipuláló eszközök, nekünk a média. Nekik az árulás a legnagyobb gaztett, nekünk az állami korrupció, ami náluk teljesen ismeretlen.Felesleges még csak kísérletet is tenni rá hogy megértsd mit akart vele Kojima. Ha ő 5 ezer kilómétert jön nyugatra, te meg ugyanennyit keletre akkor is nagyon távol lesztek egymástól.Amit az MGS-ből felfogsz az a tied, amit nem fogsz fel azzal nem is kell foglalkozni.

    • Hát ez a baj.:SSajnos anyira viszont nem fog meg, h a sok játék mellett visszamenőleg véggitoljam az összeset…ugyh nálam lehet az MGS ugy ahogy van kiesik…De nekem amugyis másfajta játékok a meghatározóak, ugyh a kárpótlás megvan.:)

 23. littlebig demót akarunk, az is lesz? 🙂

  • LBP demo majd jövő nyárra várható:-)Én a japán MGS4 demot letölöttem, kíváncsi vagyok milyen lesz japán szinkronnal.

 24. Hmmm. már meg van a játék, így ezt most nem töltöm le, de aki teheti próbálja ki, mert megéri!!!

 25. Ezt a demot már rédota lelehet tölteni a storol.