Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Metal Gear Rising: Revengeance – VGA cuccok

A Video Game Awards 2011 rendezvény egyik kiemelten promózott játéka volt a Kojima Productions Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló kaszaboldája, a Metal Gear Solid: Rising. Kiderült, hogy a game időközben új címet kapott, és már a Bayonetta-t is jegyző Platinum Games felelős érte.A cseppet erőltetett című [B]Metal Gear Rising: Revengeance[/B]-ből tehát egy erősen bayonettás beütésű mellékszál lett, sok-sok katanás kaszabolással és mindenfelé fröcskölő testnedvekkel.[YOUTUBE]5SNo8h-KfAU[/YOUTUBE][B]*UPDATE*[/B]Utólag akadt pár screenshot is, meg némi infó:- a Revengeance eseményei az MGS4 után történnek- a Kojima Productions ügyel a részletekre, de a Patinum Games szabad kezet kap, hogy kiderüljön, merre tudják elvinni a franchise-t- eredetileg az elképzelés egy “lopakodós-kombózós” játék volt, ez most “tiszta agresszív akcióra” változott.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nah, erre se kell pénzt áldoznom. Anno úgy festett, de szerencsére már nem.

 2. Kaszaboló h&s-t csináltak az MGS-ből … gratula … ez számomra egy vicc, trágya.

  • Nem akarok kötözködni, de ezt lehetett tudni…már 2011ben sőt még talán előbb is…ez, nem azért van mert más csapat csinálja…

 3. Lehet velem van a baj, vagy csak én nem figyeltem oda, de eredetileg ez nem a 2 és a 4est kötötte volna össze???

 4. nemtom hova tennilehet élvezném, lehet nem

 5. EZ KIBASZOTT BRUTÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Legalsó kép büntet.

 7. Hátőőőőőő….. nemtudom.

 8. nekem tetszik 🙂 raiden amúgy is bírtam 🙂

 9. Ha nem ismernél a metal gear franchise-ot akkor azt mondanám hogy rohadt jól össze van dobva, de így meg tisztára elkenték az egészet. fúj-fúj-fúj.

 10. ez legalább nem MGS-nek hívják, most MGS fan-ok is megértik miért nagy volt(van) a felháborodás DMC rajongók körében az új DmC miatt…

  • De ilyen áron?:DÉn a DMCt is szeretem, de ez a DmC még mindig emészthetetlen számomra.Akkor inkább találok más játékot….

   • nekik legalább lesz rendes MGS5 Kojimatól…

    • A DmC-nek a realisztikusabb, és egyben ( remélhetőleg ) komolyabb megközelítés szerintem jót fog tenni. Nekem iszonyat bejön eddig. Jó a démon-ok elég fantáziátlannak tűnnek, de a szokatlanul színes képi világ nagyon markáns, egyedi, Dante ( jelenlegi ) karaktere emberközelibb, hihetőbb, és ha még tartják magukat a készítők ígéretükhöz, és gatyába rázzák Dante jellemét ( és végre kinövi a 3-ban felvett nevetséges, komolytalan stílusát ) az maga lesz a mennyország.Már csak egy jó sztori kéne.Persze valahol megértem a csalódottságot / felháborodást az új DmC-vel kapcsolatban, de én valamiért bizakodó vagyok, és úgy gondolom, hogy a legtöbb változás a játék előnyére fog válni.Nem hiszem, hogy egy hajszín, egy piros kabát, és egy képi világ lecserélése olyan nagy áldozat, ha a külsőségekért cserébe komolyabb tartalmat kapunk.

 11. Sárgáknak való hack&slash ürülék

 12. Ezt a játékot akkor engedném csak kiadni, ha a Metal Gear nevet levennék a borítóról!Így meggyalázni egy ilyen nívós Sorozatot! durva….A másik része a dolognak, hogy a (nehezen) elvonatkoztatok a MG-ről akkor jó progi is válhat belőle…de nem fizetek ezért egy centet sem!

 13. Teljesen más lett, de így is tetszik 😀

 14. “(Fejét fogja.) Azt eddig is tudtam, hogy nem az MGS5-öt kell várni a Risingban, de ez a gagyi trailer totál letaglózott. Most olvastam, hogy az eredeti Rising fejlesztése zsákutcába futott, Kojima fiatal csapata “”a darabolj amit csak akarsz”” elv alapján tervezte a játékot, de ez zátonyra futtatta a fejlesztést, Kojima törölni akarta a Risingot. Aztán gondolt egyet meghívta a Platinum Games fejeseit és azok örömmel vették le a terhet a Kojima Production nyakáról. Usa nyugati parti idő szerint szerdán este 5kor (csütörtök hajnal magyaországon) fog Hideo magyarázatot adni mi áll a dolgok hátterében, legalábbis tegnap ezt írta twitteren. Részben örülök, hogy nem a KojiPro fejleszti, így legalább tudnak koncentrálni a következő Metal Gear Solid-ra. Tuti lesz valami Vitára (utálok kis szaron játszani) talán MGS4 Subsistence. Visszatérve a Risingra, az, hogy az MGS4 után játszódik megagáz, nagyon szépen le lett zárva a Raiden szál, család, nyugalom, emberi test újra, erre mit hallok, Hasfelmetsző Jack visszatér, WTF?”

 15. Nemtom, nekem tetszik, király lesz. 🙂

 16. Az egyik szemem sír… és a másik is.

 17. B*sszameg. Hányok-.- Lecserélem az avatarom is. Szégyen…

 18. A zene nagyon sirály ami a video alatt pörög!

 19. Ez abszolút nem Metal Gear nem kellett volna neki ezt a címet adni inkább csak lenne Raiden Raising! Túl pörgős, és ez a Metál zene alatta 🙁 nagyon eröltetett.

 20. “Tekintsen rá mindenki úgy, mint a Devil May Cry DMC-re. Csak ez nem látványban változott hanem teljes játékstílusban. Azért még senki ne írja le, lehet ebből még valami. Az tuti hogy ez a játék egy szélesebb célközönségnek is szól nem csak az MGS rajongóknak. Egyetértek azzal aki a Bayonettához hasonlította. Nekem is van egy ilyen érzésem a videó megtekintése után. Az viszont tuti hogy nem egy “”egyszer végigjátszod és jó lesz porfogónak”” kaliberű játék lesz. Azért mégiscsak adja hozzá a nevét Kojima is.”

  • Itt Európában nem hinném, hogy olyan széles célközönsége lesz. Sőt, az MGS4-et (maradjunk ennél a generációnál) mindenki imádta, itt meg már most mennyire megoszlanak az érzések és a vélemények! Persze várjuk ki, ebben igazad van.

  • A DmC az azért ennyire nem volt pofátlan elrugaszkodás, meg az nagyon gyanús, hogy csak előnyére változott. Egy Metal Gearnél nekem ez valahogy nem fér bele…

   • Persze a DMC-nél csak magát a karaktert értettem és ha visszaemlékezünk azért ott is voltak fújolások. Most meg mindenki kezdi elfogadni. Persze magában a stílusában nem változott a játék ezért nem volt annyira megbotránkoztató. Be is baszott volna ha mondjuk a DMC-ből csendesen menetelő, rejtőzködő játékot csináltak volna. Kb most ezt érezhetik a MGS rajongók. A csendesen ésszel végiglopakodós játékot felváltja egy hack n’ slash. Szóval megértem az MGS rajongókat, de ha képesek nem egy történet szerinti folytatásnak tekinteni akkor akár még élvezhetik is.

    • Hát igen, csak az MGS-nek volt egy komolyabb légköre, ezért furcsa ez a Bayonetta hangulat, meg Raiden karaktere az ami nagyon ellentmond önmagának, de hát ez van, ezt kell szeretni. Ettől még lehet jó a játék, csak tényleg ki kell kapcsolni azt, hogy MGS 🙂

     • Így van egyetértek veled. Meg azt is elismerem hogy az MGS-nek egy iszonyúan összetett és életszerű története van, bármennyire is vagyok nagy DMC fan.

 21. Amúgy még szarul is néz ki, az E3as sokkal szebb volt.

 22. Nekem nincs bajom ezzel, a hack ‘n’ slash stílussal, csak maradjon meg a történet színvonala. A trailer meg szerintem elég gagyi lett… Ez a minden mély ütemre dobjunk a néző arcába valami hangzatos szöveget, lehetőleg minél nagyobb betűméretben, annyira hatásvadász, h komolyan szégyellni kezdtem magam, h várom ezt a játékot. 🙁

 23. Gondolkoztam, hogy mit írjak, de nem tudok okos lenni. Akinek bejön az fogyassza egészséggel. A 89-es hozzászólásban ott a lényeg.

 24. “Atyaég, mi történik már itt is:SEzt a pálmafák + metal gear kombót nem veszi be a gyomrom.Ha nem ismerném a korábbi “”rendes”” részeket egy szavam nem lenne, de ez..pfffNormális MG játékot kérnénk szépen.Ezektől függetlenül persze biztos nem lesz egy szar játék, a kaszabolás tetszik.”

 25. A név majd eladja mint a Resident Evil 5 öt… Bár a Resi 5 ketten játszva jó volt, ezt meg majd meglátjuk, de nem tetszik…

 26. Természetesen tudom. Nem fogalmaztam jól idegességemben. Gyermekkatonaként illet rá, sőt még kicsit bele is borzongok. De szuper-szamuráj-kaszabolós ninjaként már nevetséges. Külön jó hogy Raiden milyen nagy érzelmi válságon ment ugye keresztül amikor felidézte ezt az egész gyermekkatona dolgot, és hogy embereket kellett ölnie. Ha látta volna pár év múlva, hogy 100ával kaszabolja az embereket és a 600 tonnás gekkókat.

 27. A legkevésbé sem jöttem lázba a képsorok láttán, de biztosan bennem van a hiba.

 28. huu ez kötelező vétel lesz, már a HD collection meg van, és sajna nekem a 2-3om kimaradt de most pótolni fogom, de csak karácsonykor, az egyet meg ps store-ból meg veszem 😀

 29. A zs múvis klisés szövegeket már meg sem említem. Jack the ripper?????????????????????? :OOOO WTF?! Szerintem ez a tökkelütött bayonettás bagázs az életbe nem játszott Metal Gear Soliddal.

  • Jack the ripper ez volt Raiden gyermekkori beceneve, mert kiváló gyilkoló gép volt, Soliduss mondta MGS2-ben…

   • Természetesen tudom. Nem fogalmaztam jól idegességemben. Gyermekkatonaként illet rá, sőt még kicsit bele is borzongok. De szuper-szamuráj-kaszabolós ninjaként már nevetséges. Külön jó hogy Raiden milyen nagy érzelmi válságon ment ugye keresztül amikor felidézte ezt az egész gyermekkatona dolgot, és hogy embereket kellett ölnie. Ha látta volna pár év múlva, hogy 100ával kaszabolja az embereket és 600 tonnás gekkókat.

 30. Csak ismételni tudom magam. Szánalom. Remélem a sorozat egyetlen rajongója sem fog pénzt adni ezért…

 31. hát fura… sokat nem várok töle…

 32. Ez már nem kell. Nyugodjon békében….

 33. most már tudom hová tűnt Vergil DMC1 után:)

 34. “a harc alatt azt hallom Raidentol, hogy “”too easy””, ez Dante beszólása volt DMC3-ban, én imádom DMC-t(DmC nélkül), Cyborg Raiden is jól passzol egy hack n slash-hez(a haja is fehér:), de azért valami még sem stimmel…”

 35. hu, ezt azért még fel kel dolgozni

 36. így kell elrontani egy jó sorozatot… :(utálom a kaszaboldákat (kivétel ez alól a GoW) sztem semmi értelmük nincs… :/

 37. Itt már csak két dologban bírok reménykedni:1. ez egy eszméletlen nagy kaliberű átbas*ás, figyelemelterelés és még mindig Kojimaék csinálják, úgy ahogy az elején arról szó volt. És majd csak a legvégén leplezik le (bár ez manapság egyre kevésbé divat…)2. Kojima felfigyel a sok negatív véleményre, és visszaveszi a projektet amihez mégiscsak (bár elég minimális mértékben) a nevét adja.

 38. És szerintem még csak újat sem fog tudni mutatni, az a legnagyobb tré, az meg nem is tudom… Vamp akart ott lenni ? 😀

 39. Ormótlan nagy blőd baromság, Raiden és MGS gyalázás, de valahol még Robotzsaru-é is, hát nézzétek meg azokat a betűket (tökre mintha onnan lopták volna) milyen idiótán mutatnak már egymás mellett !? :DJapán játékfejlesztőknek is így lehet tényleg off, alig van játékom tőlük PS3ra (vajon miért ?) 😀

 40. “””Ez mi a pics@?””Ez volt az első gondolatom, amikor megláttam a hírt. Ekkor még nem néztem meg a trailert. A trailert mondjuk még most sem láttam… valahogy nincs kedvem hozzá, majd talán egyszer, ha sikerült megemésztenem ezt a szarkeverést.Ajánlom hogy a Kojima Productions-nek alapos oka legyen erre a húzásra!!!De a Last of Us és a Bioshock egy kicsit felvidított… a Risinget meg leszarom mindaddig, amíg nem olvasok valami bíztatót is róla. Akkor esetleg a trailerre is ránézek, de most ehelyett inkább a Last of Us trailert nézem meg mégegyszer!Sajnálom hogy én is előadtam a magam jól fejlett és öntudatos vérpistike véleményét, de most ez így kellett…”

  • Nézd meg nyugodtan a trélert. Hidd el ennek a játéknak szinte 0 története lesz, és legalább bebizonyosodhatsz, hogy az életbe nem akarsz többet ránézni erre a szarra.

 41. “Jó ötlet volt a névváltoztatás (hogy elhagyták a “”Solid””-ot), így teljes mértékben el lehet különíteni az MGS-től… minden tekintetben. De ez a “”Revengance””… ötletes kis szókombó, de egy sorozat első szériájának már egyből alcímet adni… így tényleg erőltetett.Maga a játék a videó után még kevésbé tetszik. Az első videóban pont az tetszett, hogy egy csapás egy halál és ott “”esik szét”” az ellen, ahol megvágtuk, de itt visszatért minden a régi trendekhez. Kár érte.”

 42. Nem értem Kojima-t sem a Konamit. Porba gyalázzák a legnagyobb nevüket, a rajongókra meg nagy ívben tesznek.Már előre félek mi lesz a Zone of the enders következő felvonásából…. majd azt is másra bízzák.Csak akkor mi a francnak öltek egy rakat pénzt a FOX multiplatform enginejükbe…..Borzalmas csalódás….

 43. Az E3-as trailer sokkal de sokkal jobban tetszett …. annak mgs hangulata van de ennek áhhh …. meg hogy semmi se úgy van ahogy igérték tényleg vicc … 😀

 44. “Hát érezni rajta, hogy átadták:SRemélem azért Kojima eléggé figyelni fog rá, hogy egy erős “”jó””t legalább elérjen.(Kojima nélkül biztos nem hozza az eddigi színvonalat)”

 45. Én tanácstalan vagyok.

 46. Metal Gear Cry. Jó lesz ez.

 47. aztán lehet a végén olyan lesz hogy lefosom a bokám.

 48. “Azért kiváncsi vagyok hogy akinek nem tetszik mit csinálna másként? FPSes nézetben mész a karddal és majd kinekt-tel/move-val kaszabolsz mint a fruit ninjaban?MG azért mert az MG “”világában”” játszódik. Szóval nem kell vitázni, ha jönne vmi Sci-fi cucc ami mondjuk az MGS4 után 400 évvel játszódik, az is lehetne MG, mivel az MG vilábban játszódik.”

 49. Amúgy örülhetünk annak is, hogy nem zombis játék lett :D. Bár ki tudja, lehet a végére már zombikat kell nyesni. Picsába az eredeti ötletekkel, manapság az a trendi!!

 50. Nem tudom, de nekem egyelőre tetszik, mint spin-off rész nem lesz ez rossz, de hogy köze nem sok lesz a korábbi részekhez az tuti. Egy jó kis hack ‘n slash lesz a MGS univerzumban.

 51. Nekem leginkább Raidennel van bajom, mert ez a flegma valami nem Ő. 🙁

 52. Azért jó lenne ha nem lenne olyan különbség az Xbox és PS3 verzió között mint a Bayonetta esetében :. Portolást ne a team little angels végezze.

 53. nekem a környezet krájzisz kettős és 0 hangulat, olyan műanyag :Sagyatlan vagdosós cucc, az fogja elvinni a hátán, h fröcsög a vér………..

 54. ninja gaiden raidennel… na szép

 55. 😀 😀 mi ez a sz*r?

 56. Én mostanság pörgetem az MGS4-et és ez mégis mi akar lenni?

 57. “Vissza akarok menni az időben, és izomból szájon vágni azt, aki először kimondta a Konaminál, vagy a Platinumnál, vagy bárhol, hogy “”Revengeance””.”

 58. …és Raven aTekkenből mit keres benne már nem azért (második kép)? 😀

 59. nekem sose jött be a metal gear solid de ezt tuti beszerzem 😀

 60. hát én meg néztem még 1x és még rosszabb mint volt 🙁

 61. Annyira rossz, hogy sírva fakadtam.

 62. Nekem kicsit azokat a minden hájjal megkent szuper-látványos blockbuster filmeket idézi az egész. Értéket nem sokat fog közvetíteni, de egy nagyon szórakoztató, jóféle brutál-hekkenszless simán várható.

 63. Zsírul néz ki.

 64. Idétlen kaszabolós japán fa..ság!Röviden ,tömören!pff

 65. eredetileg nem ugy volt hogy mgs 4 előzmény Raiden szemszögből?Akkor most mért kell ez?

 66. http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/9354956/images/1271950919497.jpgAucs…ez most nagyon övön aluli tökön rúgásként ért. Bár most mért lepődök meg, minden kedvenc keleti fejlesztőm nyugatra akar nyílni, naná hogy Kojima-ék is úgy látták jól hogy az egyébként remek Hack n’ Slash játékokat gyártó PlatinumGames-nek adja át a fejlesztést, persze remélem sztorilag Kojima-ék húzzák majd meg a gyeplőt. (bár az eddig láttotak alapján a Platinum arcok is jól tudják miből áll az mgs…csak kicsit elszaladtak vele )Viszlát lopakodós részek. Pedig jó dolog lett volna Tenchu-ként újra tetőkön rohangálni, exoskeletont fejlesztve láthatatlanná válni, majd csak ha szükséges + a kiborgokat darabokra vagdalni. Így sajna eme játék már nem premier vétel lesz. A PlatinumGames által kiadott játékok is hiába agybombasztikus akciót kínálnak, azért jó érzésű ember is csak olcsón szerzi be a játékait.

  • “Felesleges komoly sztorit várni, sőt bármiféle komolyságot várni. Ez egy szórakoztató nagyon japán baromság lesz, mint a Bayonetta ( már a trailer alapján ). A Vanquish és Bayonetta utánérzés 99%-ban van jelen, a “”Metal Gear”” már csak a névben maradt. A platinum games erősen megbélyegzi ezt a játékot annyi szent :DAmúgy elég érdekes a fórumokon olvasni a véleményeket mennyire megoszlanak. Annak a célközönségnek akiknek ez a játék szól nekik ( könnyen lehet ) kérdés nélkül tökéletes lesz a cím.Én még mindig transzba vagyok és nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek :DNyilván az MGS-ben is voltak eget rengető baromságok a sok hiteles tartalom mögött, de azért ez már egy új dimenziót nyit :)”

   • “”” Amúgy elég érdekes a fórumokon olvasni a véleményeket mennyire megoszlanak. “”Hát ez az hogy nincs megoszlás, mert mindenki kiröhögi a játékot. 🙂 Azért ennyi negatív reakció már jelent valamit.”

 67. Hát többszöri megnézés után sem tudom mit gondoljak erről…Miért kellett tiszta agresszív akcióra váltani, miért játszódik ez a 4. rész után, és amit a legjobban nem értek, az pedig, hogy mi történt Raiden karakterével? Ez már nem ugyanaz akit 2 rész óta lehet ismerni, szinte teljesen más lett. Ehhez szerintem már semmi köze ahhoz amit Kojima eredetileg akart.

 68. Kicsit olyan dinasty warrior-os hentjátéknak tűnik.

 69. “Ez mekkora VICC. 🙂 Én a helyükben gyorsan eltüntetném a “”metal gear”” nevet a címből mert ez gyalázás, bár akkor meg a kutya se venné. (nem tudom Kojimáék hova süllyednek tovább, tegnap kezdtem el a Peace Walker-t, kb 3 óra játék után “”eddig”” azt mondom hogy az is egy borzalom, pedig az egyik kedvenc játékom az MGS.)”

 70. Akkor most Raident vissza kibernetizálták? Mert ugye a 4. rész végén nem ez derült ki….

 71. Ezt a szart. Lehet, hogy a maga stílusában jó game lesz, de én erre nem raknám rá a Metal Gear nevet. Fuhh…Az első koncepció még emészthető volt, az a félig lopakodás – félig vágdosás, de ez, ahogy fejlesztőcsapatot cseréltek, meg megváltoztatták az egész játék stílusát, hatalmas csalódás. Ebből is amerikai tucatjáték lett, mert azt veszik többen. -.-

 72. Ki ezért a felelős?

 73. vajon egy MGS gokart vagy egy lego MGS mikor jön ezek után ááááá

 74. Amúgy ha már Metal Gear, egy kicsit had offoljak, és ajánljam mindenkinek a Deus Ex-et. Már régóta megvolt, de most az Arkham City után ültem neki komolyabban, és hát eléggé nem rossz. Nekem nagyon MGS-es hangulatilag ( pozitív ) értelemben.

 75. BLŐD.BLŐŐŐD!(és nem pedig blood, bár a platinum games elhúzhat a vérbe…)

 76. Nézem a képeket sokadjára, meg az updatelt infókat olvasgatom, de még mindig nem térek magamhoz.Elég sokkoló 😀

 77. Egy kaszabolos játéknak biztos 10es lesz, minden csak nem Metal Gear!

 78. jön Raiden és miszlikbe aprítja a MGS-t

 79. Cirkuszi mutatvány lett. Gratulálok!

 80. persze h akciora változott, h a drága amcsi xbox tulajok is vigyék rendesen…

 81. MIEZ? :O Megvan minden egyes Metal Gear és nálam nagyobb rajongót nem ismerek de ez most egy sokk volt…. Uramatyám. RIP MGS. Ez a játék hatalmasat fog bukni.

 82. “nem örülök a váltásnak. A játékmenettel biztosan nem lesz gond, ha a Platinum Games fejleszti, nekem nem is azzal van bajom, sokkal inkább az új arculattal, amit kapott a stuff. Konkrétan azon a részen döbbentem le, amikor Raiden mosolyogva benyomja, hogy “”let’s have some fun””. Szerintem ez nagyon gáz, köze nincs ahhoz a visszafogott, badass cyborg ninjához, akit az MGS4-ben megismertünk. Persze tudom, hogy ez nem igazán akar hajazni az előző MGS-ekre, de idáig úgy éreztem, egy apró szeletet azért visszaadtak a régi hangulatból, valahogy beleillett az univerzumba. Ezt viszont egyelőre nem tudom hová rakni, idegen az egész…”

  • Teljesen egyetértek.

  • Raiden még egy arcát megismerhetjük XDElőször a kis félénk csupasz Raiden, aztán a komoly Ninja Raiden, most meg megkaptunk egy elvetemült Raiden-t! 😀

   • és a meghal Raiden-t sajna kihagytad

    • “Csak nem lesz olyan borzasztó :)Végül is, legalább ilyen szempontból is “”élvezhetjük”” a játékot, legalább egy végigjátszásig.Hisz, ha jól tudom nemrég jelentették be,h lesz igazi, klasszikus MGS5.Tehát ez csak egy kitérő lesz, trófea gyűjtésre ideális :D”

     • hát én ezután a trailer után nem hiszem hogy meg fogom venni, trófea gyűjtésre meg inkább beszerzek kettő régebbi jó stuff-ot ennek az árából akkor már 🙂 MGS 5 na azt én is várom azt tuti nem engedik elrontani 😀

     • Áhh én adok neki egy esélyt 🙂 Amúgy is szeretem a hentelős cuccokat és egy kis MG-el fűszerezve meg még valahogy adja is 😀 Megvárom majd,h lemegy kellően alacsony árra és beszerzem XDIgen-igen! 😀 Nagyon is remélem, h nem cseszik el! 😀

 83. “Nagyon nem erre számítottam, a kritikákra kíváncsi leszek, ahogy a fogadtatásra is, mert mint játék simán lehet jó, de nagyon idegen ez a fajta hangulat egy MG-hez, még ha “”ez már nem is az a Metal Gear””. Még másodjára is fura.Azok a szmisszügynökös katanás ügynökök milyenek már… :D”

 84. Nálam kimarad,számomra sok benne a ‘nemtommi’

 85. “Látom a hírcímét, “”Uh! Rising trailer!”” – kattOlvasom a hírt – Platinum games – WTF?Nézem a trailert – …Asse’ tudom mit gondoljak. Bizonyos szempontból érdekes is lehetne, de hogy az MG-hez az égvilágon semmi köze, az egésze nyilvánvaló. Sőt, talán ez az MG név gyalázása is valamilyen szinten. Ha csak “”Rising: Revengenace”” lenne a címe még akkor is fájó a Metal Gear-hez való Raiden-es kötődés, mivel azt a karaktert teszik totál hiteltelenné.Ha a DmC sokaknak kiverte a biztosítékot, szerintem ez egy hétre lecsapja az áramot az MGS rajongóknál, akik várták ezt a játékot.Nagyon fura a trailer is, és ez az egész is. Na mindegy, ha mást nem egy játékkal kevesebb, amit be tervezek szerezni a jövőben. De a DmC-t ha kérhetem ne bsszák el. Azt várjuk :)”

 86. Akkor elemezzük a dolgokat…. …. …. …. WTF? o_OAz nagyon király,h kaszabolsz, mint állat… Ha az új DmC bukta lesz, -ami remélem nem így lesz- akkor ez tökéletes pótlás lesz az Asura’s Wrath mellé. Na de,h ennyit változtatni? o_O Végül is az újításokat szeretni kell, úgyhogy nekem ez bejön ^^

 87. Szerintem krvajó, alig várom. Azt az egyet sajnálom csak, hogy az mgs4 után játszódik és nem azt meséli el, hogy lett Raiden cyborgninja, de így is jó, legalább jobban elkülönül a klasszikus szériától. A dmc után most ezt várom a legjobban 2012-ből.

 88. Ez szànalmas!!! Ezt a produktumot remèlem soha nem adjàk ki!!Ezèrt a gyalàzatèrt börtön vagy halàl büntetès jàrna!!Ez a horror nem az aliens!!!

 89. Brutál, de már köze sincs Kojimához és lassan a MGS-hez sem. 🙁

 90. Ja, és az alcímet elírtátok, nem Revengenace, hanem Revengeance. 🙂

 91. Hulladék.

 92. szerintem MrZ csalódni fog 🙁

 93. A Platinum games-ben még nem csalódtam, de valami fura érzésem van a videó közben, na majd meglátjuk.

 94. “Ez a bumszli “”metal”” betűtípus, amivel dobálóznak vér gagyi. -.- Kicsit a régi játéktermi címeket idézi. Am h’n’s-nek pofás, MGS-nek borzalom.. de hát eddig is tudtuk, hogy nem klasszikus MGS-t készítenek, gondolom ezért is vették ki a a címből a “”Solid””-ot.”

 95. Szerintem egész jo, ha nem azt nézem h ennek koze van a Metal Gearhoz

 96. szerintem most sok MGS rajongó mint én is, kaparják a fejüket hogy akkor most mi van ? mindenesetre meglepett a dolog hogy passzolták a projektet, ezek szerint Kojima valami sokkal komolyabb játékon dolgozik, szerencsére. ettől függetlenül kötelező lesz.

  • Egy kicsit én is így vagyok vele, de mindenképpen teszek vele egy próbát. Remélem Kojima az első 2 részen dolgozik! A Metal Gear és a Metal Gear 2-n amikor még Big Boss a főellen. Legalább teljesebb lehetne a sztori mert nem hiszem, hogy sok rajongónak volt lehetősége annak idején MSX-en játszani velük.

 97. Mi ez ???? Sose voltam nagy rajongója a sorozatnak de ez szánalom szerintem . Most ez a menő hogy mindent elbasznak ? Szegény rajongok …..

 98. ez nekem vhogy nem jött át 🙁

 99. Hát nem is tudom. Ez most jó lesz vagy nem? 🙂 Valahogy kicsit másra számítottam. Jó lenne egy demo.