Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Melty Blood: Type Lumina – előzetesen Kouma Kishima

Klánja mesterműve, kegyelmes és kegyetlen.

A Project Lumina a Melty Blood: Type Lumina új előzetesében Kouma Kishima játszható karakterre összpontosít.

A harcos a Kishima klán feje, amely a Tohno család egy ága – ő maga pedig félig démon. Még a kevertvérűek között is erős a démoni vére, így alig minősül embernek. Alapvetően elég csendes, és remeteként él a távoli hegyekben, ahol a spirituális megvilágosodást akarja elérni: gyakran beszél emiatt a földi kötelékekről és a spiritualitásról. A csatában való kiállása azonban belső erejét és démoni vérét tükrözi, képességével pedig képes porrá égetni azokat, akik útjába állnak. A játékmenet terén dobásaival képes áttörni a védekezéseken, és szuper páncéljával úgy tudja támadni ellenfeleit, hogy közben védekezik is – példátlan erővel bír a közelharcban.

A nálunk csak digitálisan megjelenő mókának lesz egy “Deluxe” kiadása is, amely a sorozat múltját feldolgozó grafikákat és információkat tartalmazó “Melty Blood Guide Book” digitális másolatát is tartalmazza egy zenelejátszó mellett, amiben pedig a régi epizódok dalait lehet hallgatni az új fejezet zenéi mellett. Aki október 27-e előtt veszi meg, az Arcueid Brunestud meccsindítóit is megkapja. Kiderült továbbá az is, hogy játszható karakter lesz Hisui és Kohaku.

A 2D-s bunyós alkotás a Type-Moon Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon című romantikus visual novelje alapján készül attól a csapattól, akik az eredeti Melty Blood sorozatot fejlesztették. Több mint 10 játszható karakter lesz, mind egyedi támadásokkal és mozdulatokkal, és mindegyiknek összesen 10 színkombinációja lesz, így személyre lehet szabni a harcosokat. A móka a Melty Blood sajátosságait tartalmazza, de harcrendszerét teljes újjáépítették. Eddig a Shiki Tohno, Arcueid Brunestud, Akiha Tohno és Ciel figurákat erősítették meg. Külön érdekesség, hogy a bunyósok szinkronizálval esznek a csaták során, és a Granblue Fantasy: Versushoz hasonlóan eltérő dialógusok lesznek annak függvényében, hogy kik állnak egymással szemben. A French Bread egyébként egy úgynevezett doujin körként indult, amely az azonos érdeklődésű embereket tömörítette magába: a csoport idővel elkezdett játékokat is fejleszteni, amelyek közül a 2D-s bunyós Under Night In-Birth és a Melty Blood talán a leghíresebbek.

A játék szeptember 30-án fut be PlayStation 4-re.

Hozzászólás