Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Megvan Bourdais utódja

Arról már korábban is hírt adtunk, hogy inog Bourdais széke, de most úgy látszik már az utódja is meg van, aki a 2 hét múlva soron következő Magyar nagydíjon át is veheti a helyét.[9609] Ő nem más, mint Jaime Alguersuari. A mindössze 19 éves és 125 napos (a Magyar nagydíj napján) ifjú titán lehet a legfiatalabb pilóta az F1 történetében. Még csak a múlt héten foglalta el Brendon Hartley helyét a Red Bull teszt- és tartalékpilótájaként, máris pilótai állással kecsegtetik.[9610] Fiatal kora ellenére megnyerte a Formula Renault 2000 téli sorozatát 2006-ban, 2008-ban pedig F3 bajnok lett. Idén pedig a World Series by Renault-ban versenyez és jelenleg a 8. helyen van.[9608] Ezt a nyilatkozatot még a nyár elején tette, ami már sejtetett valami hasonlót: “Elutazok majd a nagydíjakra, és bár nem vezetem az autót, a pályán is tudok tanulni” – mondta akkor. – “A csapattal töltöm a hétvégéket, figyelek, tanulok, együtt dolgozok velük. Átélhetem a versenyhétvégék menetét, és mentálisan beleképzelhetem magam az autóba, szóval kedvező pozícióban leszek.” “Úgy érzem, elég jól teljesítettem az F-3-ban és a World Series-ben ahhoz, hogy megérdemeljem ezt a lehetőséget.” Bourdais, aki egyébként négyszeres ChampCar bajnok, mindössze egy 7. helyet tudott elérni a 27 futamon, amin rajthoz állt.Az autosport.com azonban úgy tudja, Alguersuarit csak azért dobják be most a mély vízbe, mert nincs tesztelési lehetőség és így akarják felkészíteni a jövő évre, de szerintük az is elképzelhető, hogy az év végén a többszörös WRC-bajnok Sébastien Loeb is lehetőséget kap a Forma1-es versenyzésre.*FRISSÍTVE*Franz Tost – a Torro Rosso vezetője – hivatalosan is bejelentette, hogy Sebastien Bourdais távozik a csapattól és már a Magyar nagydíjon sem indul.„Sebastian második évével szemben támasztott elvárásaink és az ő teljesítménye nem találkozott egymással, ezért úgy döntöttünk, hogy megválunk tőle a következő futamtól, a Magyar Nagydíjtól kezdődően.” mondta Tost.Azt azonban nem árulta el ki helyettesíti de nagy esélyes Jaime Alguersuari a versenyzői ülésre.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nem hiszem h sokkal előrébb fog végezni mint ahogy Bourdais szokott

  • Természetesen nem, és nem az első futamán. De Bourdaisnak nem ment, ez jól látszott. Cserélnie kellett a vezetésnek. Majd meglátjuk hogy választottak.

 2. Elég lesz kimondani szegény nevét

 3. szegény Alguersuari miattatok most egész nap csuklik:)

 4. LOEBÖT A FORMA1-BE!

 5. Nem egészen. 🙂 Mindkettőtöknek igaza van. De ez csak az egyik fele.Például:Megvan a kincs. (igekötő, ige előtt, egybe írjuk)Meg van írva a könyvben. (Jelen esetben az igekötő nem az igéhez tartozik, ezért külön írjuk.)

  • “Pont ahogy mondod: a “”megírva”” szóba az igekötő és az ige közé ékelődik a “”van””, ezért írjuk külön. A “”van”” ige ebben a példában teljesen más funkciót tölt be, mint a “”megvan”” esetében, ezért nem lehet összehasonlítani őket.”

 6. Azért milyen jó dolgok jutnak eszünkbe erről a gyerekről…:)

 7. “Bocs, nem kötekedni akarok, de a címben szereplő “”meg van”” az valójában “”megvan””.”

  • Kösz, igaz. Én sem kötekedésből, de azt is meg tudod mondani miért? Mert egyben és külön is írjuk ezt a két szót. 🙂

   • “Ha az igekötő (jelen esetben a “”meg””) az ige (jelen esetben a “”van””) előtt van, akkor egybe kell írni, ha utána akkor külön.”

    • Ja, a Bél már megmondta. Van számodra egy forgatókönyv, biztos érdekelni fog a szerep: nyelvtantanárt kell játszani! 🙂

   • “Igekötős ige. A “”meg”” az igekötő, a “”van”” az ige. Ha az igekötő megelőzi az igét, mindig egybeírjuk. (pl. megette)”

 8. Álguerszuári nak kell mondani:)párszor hallottam, ahogy a kommentátor mondja a nevét az Eurosporton csak onnan jegyeztem meg én is:)

 9. Sok mázlista fiatal pőcs

 10. ki tudja mondani ennek bárki a nevét?

 11. Satónak jobban örültem volna:)De Alguersuari sem rossz, igaz az a kocsi lényegesen gyengébb, mint az F1es, én inkább DTM ből hoztam volna embert, hiszen ott is van rengeteg ember vagy akár a kis Bruno Senna

 12. Mitől lenne jobb ez a tejfelesszájú, mint Bourdais? Loeb meg nyilván azért kell a csapatnak, mert Sébastien a neve. Nem tudnak ettől a névtől elszakadni.