Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Megmarad nekünk a jó öreg Forma1

A mai WMSC (Motorsport Világtanács) ülésen a csapatok megbuktatták Max Mosleyt az FIA jelenlegi elnökét.Az FIA és a FOTA megegyezett abban, hogy nem lesz külön versenysorozat az autógyártók csapatainak. Marad minden a régi. 2009-es szabályokkal, nem lesz költség határ és Max Mosley nem jelölteti magát ősszel, amikor a mandátuma le fog járni. Ezzel Max elbukta a csatát, a FOTA viszont megnyerte!”Nem indulok az elnökválasztáson, így béke van.” – jelentette ki Mosley. “Egy Forma-1-es világbajnokság marad, megegyeztünk, a kiadásokat a 90-es évek szintjére csökkentjük két éven belül”.”Boldog vagyok, hogy győzőtt a józan ész.” – nyilatkozta Bernie Ecclestone. Természetesen, hiszen ő jár a legjobban. A csapatok a Concorde egyezményt is meg fogják hosszabbítani.A gazzeta.it azt írta, bár Mosley csak ősszel távozik, a továbbiakban már nem szól bele az F1-gyel kapcsolatos ügyekbe.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Ugy gondolom h ez nem egy ember miatt van, vagy nem egy ember az otletgazda! A Forma1-ben rengeteg penz van, rengeteg penz mozog, es nem mindegy h kinek a keze kozt mozog, nevezhetjuk oket autogyaraknak vagy akar gazdasagi csoportosulasoknak, nekunk “”fogyasztoknak”” teljesen mindegy hiszen lattunk egy szep bucsueloadast, aminek a hattereben akarmi is allhatott! Innen kivulrol nem hiszem h barki is meg tudna mondani az igazsagot! A lenyeg ugyanaz, de legalabb nem naci egyenruhaban masiroz ki az FIA tortenelmebol, valamint (Attis37) az aldozat is meg volt…..jol lakott….es meg is maradt!!!!! Mertahogy azt a kozmondas tartja: A szinhazban a kozonseg is az eloadas resze!!!!!!”

 2. Sok hűhó semmiért:) Számítani lehetett rá,valahogy megegyeznek,Bernie pedig áldozatot mutatott be az F1-oltárán:s/m-fan Mózli bácsi személyében.

 3. Ámen!

 4. Mosley kiszophatja+elmehet a ge*ibe!

 5. csúnya rossz Mosley bácsi!remélem este elfenekel valaki bőrszerkóban te kis huncut!

 6. Nem nyalásnak szánom, de tény, hogy a F1 híreket kizárólag itt követem nyomon, bár nem minden esetben írok hozzá véleményt, ettől függetlenül végigolvasom. Most viszont egy mondatban reagálnék eme hírre:Örülök, hogy végre befejezték az acsarkodást, bár lehet érdekesebb lett volna, ha kettészakad ez a sportág.Lehet nagy hülyeség amit írok, de nekem ez a véleményem.

  • Jobb ez így. Nagyon híres versenysorozat az F1. Kár lett volna érte. És mint kiderült egy ember volt mindennek az okozója…

   • Akkor viszont Mosley bácsit kellett volna valahogy kiiktatni, bár gondolom az sem lett volna olyan egyszerű, most meg biztos a nyomás miatt mondott le önként.

 7. Végre…

 8. Super :D:D:D:D Akkor számíthatunk Frankó f1-es játéra is 😀

  • Nekem is az volt az első ami eszembe jutott 🙂 Jobban sajnáltam volna a játékot, mint az F1-gyet 🙂 Persze szigorúan csak azért, mert született volna egy jobb versenyszéria…

 9. jee! 😀

 10. akkora pénzről volt itt szó, h 1 ember nem állhatott az útjába..várható volt h Max lapát.

 11. Nagy kő esett le. 🙂

 12. Az öreg bedobta a törölközőt! :-DSzerintem, Ő buktatta meg saját magát!

 13. Ja, Megmaragot írtál véletlenül.

 14. Halleluja!

 15. Na vegre! 😀 Jovore 26 auto jobb nem is lehetne 🙂 es maradhatok ferrari drukker 😛