Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Meglőtték a híres gaming-szinkronszínészt

A tegnapi Mumbai terrorista támadás során három lövés is érte hotelében a közismert kanadai szinkronszínészt, Michael Ruddert, kinek hangját a Far Cry Instincts, Prince Of Persia: The Warrior Within (Dark Prince), Jagged Alliance, és Splinter Cell játékokban is hallhattuk. Az úr szerencséjére túlélte, jelenleg kórházban ápolják.[I]”Eddig 125 halottja van a Mumbai elleni összehangolt támadásnak, amelyben a legfrissebb hírek szerint 327 ember sebesült meg. Az áldozatok között 14 rendőr, és 9 külföldi állampolgár van. A merénylők több mint egy tucat helyen lövöldöztek az India pénzügyi központjának számító egykori Bombayben. Különböző épületeket támadtak meg, köztük két szállodát, amelyben külföldiek is voltak. Az egyik hotelben szállt meg egy Európai Parlamenti delegáció tagjaként két magyar is, az első hírekkel ellentétben, azonban egyikük sem sebesült meg. A terrorakciót egy eddig ismeretlen iszlamista szervezet vállalta.”[/I](Forrás: Hírtévé.hu)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. …kezében fegyverrel katonának csak látszik… -mert az ártatlan életek kioltásából soha nem lehet elég sok… 🙁

 2. Hát én csak a snake hangját ismerem….akinek nem ugrik be a neve most.Úrnak jobbulást.Indiának meg: atombomba az kell, közbiztonság az meg olyan amilyen. Elég volt ránézni a katonákra( szerencsétlenek), de ez még hagyján, a kommandósoknak is olyan szerencsétlen mozgásuk volt a tetőn.

 3. ezek idióták,minek kell öldökölni????

 4. Jobbulást neki.

 5. jobbulást.mindenhol az a fránya terror…

 6. Érdekességképpen a fickó szinkronizált a Macskafogó amerikai szinkronjában is.

 7. Jobbulást neki

 8. Ez az indiai terrorcselekmény tisztára olyan, mint a 24 egy napja.

 9. jobbulást neki!

 10. “Néha eszembe jut hogy a háború mennyire “”becsületesebb”” dolog volt…taktikákat terveztek,az ellenség megpróbálta kitalálni,felállt egymással szemben két hadsereg és győzzön a jobb…ezzel szemben most ez van.Csuklyákkal a fejükön ártatlanokat végeznek ki…persze ártatlanok haltak meg háborúkban is…de nem így.Ott akár egy bombázásban benne volt a pakliban a polgári veszteség.De most kifejezetten azok életére törnek.”

 11. Egy másik fórumon úgy híresztelték, hogy elhunyt a színész.

  • Ha már a Samu szinkronhang szóba jött, jobban tetszett Michael Ironside hangja az 1. részben.Ettől függetlenül jobbulást M.R. úrnak. :))

 12. Akkor jobbulást neki.Bár eddig még nem hallottam a hangját.

 13. Megvan a következő Rainbow Six játék sztorija! :)Egyébként úgy látom, hogy az ember mások, és önmaga elpusztítására van genetikailag kódolva! :(..És még mi lennénk a felsőbbrendű faj?Maximum csak az agyunk fejlettebb, hogy minél változatosabban gyilkoljunk! 🙁

 14. Terroristák..Ezeknél nem kellene tárgyalás sem, elkapni, helyszínen szisztematikusan felfele haladva szanaszét kéne lőni, létfontosságú szerveket kikerülve, vagy egy jó hosszú kínzás, megérdemlik…

  • Ez egy végtelen ideig tartó háború.Képtelenség őket felszámolni.Bátor harcosnak tartják magukat mert a vallásukat, nemzetüket, meg ki tudja minek a dicsőségéért, meg megvédéséért harcolnak.Közben meg gyáva nyulak akik védtelen embereket mészárolnak, ölnek meg. Olyan embereket, akik nem tudnak visszalőni, mert nincs mivel.Ha hadat üzennének és egy adott helyen összecsapnának egyes nemzetek hadseregeivel akkor lennének bátrak,… és szépen mennének is a halálba.

   • A terroristák azok szervezetekben vannak, nem tudnak hadat üzenni 😀 Max csak bejelenteni,h itt meg itt fogunk mészárolni/robbantani …

   • Nyáron Qatari géppel utaztunk hazafelé, Frankfurti átszállással, amikor egy arab felállt láttam, hogy sokan, még a légiutaskisérők is fél szemmel nézték merre megy, aztán volt valami szóváltás is, de nem értettem mi történt.(kicsit fostam)Aztán Frankfurtban szólt a kapitány, hogy mindenki készítse elő az útlevelet, mert ellenőrzés lesz a terminálba lépés előtt.CSAK!! az arabokat állították félre, a miénkre rá sem néztek csak annyit mondtak a zsaruk, hogy tovább. (?)

   • A hadüzenés régóta nem divat, és értelme sem lenne, mert ők tényleg hisznek abban, amiért harcolnak.

 15. Ezeket a balfax terroristákat is xarrá kéne lőni … mit érnek azzal ha civileket ölnek? Megölték a terroristaellenes csoport vezetőjét is, miért nem volt az elég?

 16. Ahelyett, hogy rendberaknánk a bolygót amit hazavágtunk egymást gyilkoljuk… dögöljünk meg mind.Én egy állat vagyok, nem akarok ember lenni.