Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Megjelent a Konzol Magazin!

PlayStation.Community olvasók, látogatók, videojátékosok. A mai naptól kapható az újságárusoknál Magyarország egyetlen, kizárólag konzoljátékokkal foglalkozó, multiplatform, nyomtatott magazinja, a [B]Konzol[/B]. Az újság ára a hivatalos terjesztőknél 699 forint. A lap támogatójánál, a budapesti [A http://www.consolecorner.hu/]Console Corner[/A] videojáték szaküzletben ugyanakkor kedvezményesen, egy százassal olcsóbban, mindössze 599-ért kaparintható meg a [i]papír[/i].Az első számban rögtön egy igen komoly, választható játékszoftverrel kecsegtető előfizetési akció várja az olvasókat, valamint egy izmos nyereményjáték, mely során 3×1 darab, a nyertes által [B]szabadon választható[/B] asztali konzolt (PS3, X360, Wii) sorsolnak ki!Olvass Konzolt. Ezt viheted a strandra is, és még attól sem kell félned, hogy megdűtik’.[A http://www.konzol.eu]Konzol Magazin weboldal[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Megvettem én is.Szerintem nagyon jó lesz,csak 1 észrevételt ha megengedtek.Szerintem túl sötétek az oldalak.Lapozzatok fel 3 konzolt,majd 3 kbyte-t,és meglátjátok miről beszélek.

 2. Bemutatkozóban nem mindenki vállalja a fejét. HIBAPONT!

 3. “én is beszereztem, már nagyon hiányzott, végre mintha “”a régi 576 konzol””t tarthattam volna a kezemben :)Jó a felépítés, jó az elrendezés, és hiányzik minden ami miatt a kbyte-ot kerültem!”

 4. Az újság nagyonjó lett , hiányzott már a régi 576 Konzol hangulata és szinvonala . Most visszatért kis névváltoztatással , de a megszokott magas szinvonalú cikkekkel .

 5. Tuti megveszem ha lesz itt

 6. Megvettem!kellet már mint 1 falat kenyér!Csak így tovább………….

 7. Tegnap sikerült beszereznem. Újságostól kérdeztem, hogy Konzol magazint szeretnék, még új a lap. A válasza az volt, hogy nincs olyanja. Mögé nézek és láttam a borítót a polcon, nagyon figyelemfelkeltő volt. Rámutattam, hogy ott van, azt kérem. Erre azt mondta, hogy az tényleg új, még meg kell tanulnia, hogy van ilyen. A lap nagyon tetszik, úgyhogy a továbbiakban is adok lehetőséget az újságosnak a memorizálásához. Egyébként amit elvittem, az volt az egyetlen rendelt példányuk. Remélem a későbbiekben többet rendelnek, hiszen náluk most 2 nap alatt 100%-os volt a fogyás.

 8. ……nagyon fain kis ujságot hoztatok össze, és az ára is nagyon rendben van, és maga ,hogy multiplatform az nagyon okés, már iszonyatosan hiányzott nekem ez a fajta hangulat ami az ujsiból árad, mikor az 576 konzol megszünt reménykedtem benne ,hogy lessz még világosság, és lett, köszönet ezért nektek, a tartalommal megvagyok elégedve a design is fasza a boritóval sincs semmi bajom, dvd melléklet sztem abszolút nem kell, posztert viszont ritkán rakhatnátok bele mondjuk vagy 3 havonta de nem ilyen 2 oldal nagyságut hanem ilyen szép nagyot, persze mindkét oldalát kihasználva a poszternek, vagy akár ilyen kis matricákkal is kedveskedhetnétek ritkán,én bírom az ilyen kis szarságokat, de ezek nem szükségszerü dolgok ezeknélkül is megfogom venni az ujságot minden hónapban, hosszú életet és szép sikereket kívánok a lapnak………..

 9. Sziasztok!Tegnap láttam valamilyen konzol nevű újságot a boltokban. Gondoltam esetleg kipróbálom majd mert eddig az 576 kbyte-t vettem.Előtte az 576 konzol minden számát.2008 októberétől viszont teljesen átalakult 576 konzol és 576 kbyte lett a neve.Nagy bánatomra mert nem tudom leírni mennyire hitvány lett az 576 kbyte.Elveszett belőle a jóíz.Na de most ahogy nézem a PSC-n,az új konzolról írt infókat meglepődtem.Azt hiszem (bár még nem vettem meg) átváltok a konzolra. Ott lessz az a 2008-ban elveszett jóíz ami mindennél fontosabb és ami az 576 konzolt annakidején teljesen egyedivé tette.Egy weboldalon sem rossz olvasgatni de egy kézzel fogható újság az egészen más tészta.Nagy örömhír ez nekem ,mert szerettem olvasni a régi konzolt.Sok sikert és jó munkát kívánok az új konzolhoz.Nem is gondoltam volna hogy mégegyszer hasonló színvonalú újsággal találkozom.

 10. S igen, aki a lakhelyén nem tud a laphoz hozzájutni, az jelezze a magazin honlapján felém, felénk, és kiküldjük postán.

 11. Megvettem, tetszik nagyon!!! 🙂

 12. “Vásárosnaményban ne keresse senki az újságosnál, elvittem az egyetlen(!) darabot.A borító tényleg lehetne vastagabb, de én örülök, hogy nem fénylik.Mellékletre nem vágyom, nem kell se lemez, se poszter, a tartalom érdekel.A borítóval kapcsolatban gondolom majd olyanok lesznek az “”átlagosak””, mint amit az előzetes verzióhoz készítettetek.Az értékelés szerintem is túl egyszerű, nem mutat szinte semmit.Ja és sorkihúzással egységesebb lenne az írás.Mivel első szám, még úgyis sokat fog változni.Az biztos, hogy nekem is konzolos érzéseim voltak.E3 beszámolóal kapcsolatban a legnagyobb bajom az volt, hogy hiányzott a régi “”martinos”” bevezető (ha már írt az újságba). Az volt benne a legjobb.A lényeg, hogy sok sikert nektek, feljődjetek, és küldjetek felénk több példányszámot, nehogy lemaradjak.Megjelenés mindig így hó végén lesz?”

 13. Aki nem kap esetleg újságot a lakhelyén, az írjon a szerkesztőségnek nevet-címet. Link itt fent.

 14. Király holnap megveszem!!!

 15. “No megnéztem jobban, és egy két dolgot megjegyeznék ( csak kritikákat mondok, mivel a többi úgy is rendben van )Néhol a tipo zsonglőrködés szerintem nem sült 100%-ig jól el, többször volt illesztési elcsúszás, eltolódás, elmászás, egy két szöveg-és-fejléc kombónál. Az MGSPW tesztnél az értékelő box is csapottabb lett, és ott volt mikor a lány képe pont a hajtás vonalra került ( tényleg nem kioktatás – inkább baráti észrevételként mondanám ) amit szerintem jobb lenne kicsit vagy egyik vagy másik irányba csúsztatni ( legközelebb ).Pixeles képekből akadt több is. Néha a szemem is elfáradt a háttér és a betűszín társítása miatt ( de ez lehet már magán nyűg – vagy lehet keveset olvasok és elszokott a szemem? – ). Volt 1-2 helyen hogy bezavart a betűszínhez hozzárendelt háttér sötétsége ( de ez megint lehet a nyomtatás miatt volt ).Megjegyezném a lap minősége szerintem rendbe van, talán annyit, hogy kicsit sötét néhány helyen ez miatt a kép.Nekem az a “”gamergirl”” eléggé rész szúrta a szemem, de biztos van erre is igény, mert így tökösebb az egész, de szerintem picit felesleges.Mindent összevéve egy nagyon erős, biztató kezdetnek érzem a Konzolt. Havi 700 Ft-ért meg bőven megéri az árát.Az apró figyelmetlenségek miatt ha csillagos 5-öst nem is adnék, de mindenképp megelőlegeznék. :)”

 16. A lap kivalo, csillagos otos. Van meg egy rendszeres vasarlotok a szemelyemben!

 17. Még annyi hogy egy két kicsit pixelesebb képet találtam de tényleg csak azért mondom, hogy még tökéletesebb lehessen a későbbiekben az újság.Nem győzöm hangsúlyozni elégedettségem. Minőségileg hatalmas az előre ugrás az 576 konzol-hoz képest ( küllemben mindenképp ).

  • Köszönjük a dícséretet. A képek jobb minőségűek lesznek, ezen dolgozunk.

   • Ma végre beszereztem az újságot, és a véleményem az, hogy überbrutál lett. Nekem nagyon tetszik ez a mattos borító illetve a képekkel se volt gondom amit sokan pixelesnek mondanak. Viszont lenne pár kérdésem, mivel a nyereményjátékoknál egyiknél se volt kiírva sorsolási dátum, vagy határidő és ez eléggé zavaró. Az lenne a kérdésem, hogy a Mario-s illetve a két konzolos nyereményjátékra meddig lehet jelentkezni? Illetve a képkíszétéses dolognál lehet használni photoshopot is? Vagy csak kattintani lehet a géppel?

    • “A válasz többeknek szól: a nyereményjáték többi részére július 22-e a dátum. Az értékelő marad egyelőre, jól meg vannak határozva az értékek, hogy mit képviselnek, amit kvázi át is ültethettek 10-es rendszerbe – igaz, félpontozás nélkül. de az értékelések a cikkekben rejlenek, felesleges kiemelni egy véleményt kétszer. A borító ugrani fog egyet a minőségi lécen, de marad a matt megoldás. Az “”apróbb”” hibákat meg igyekszünk kijavítani, legyen az tördelés, pixeles kép, sötétebb tónusú háttér, stb. A fejlécek nagyjánál a nyomda hibázott, nyílván láttuk volna, ha egy-egy cím vagy felirat belecsúszik valahová.”

     • Hali, köszi a gyors választ. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a képkészítésnél bele lehet e nyúlni egy kicsit photoshoppal a képbe vagy csak kattintani szabad egyet a fényképezővel?

     • Photoshoppot ne használjatok, a kreativítás alapja legyen valós, ne digitálisan felturbózott.

     • Kis javítás, vagy enyhítés: amennyiben úgy érzitek, hogy valamelyik képmanipuláló programmal jobbat tudnátok alkotni, akkor használjátok, de ne ezen legyen a fő hangsúly.

   • Egy tipp, a Gamer Girl rovatban, msn címet vagy telefonszámot is közzé tehetnétek! xD(Természetesen csak vicc volt!)

 18. “Na ma megvettem. A borítón után leesett az állam. Elképesztő a design. Egy-két helyen minimális illesztési “”hiba”” volt, de semmi több. Tényleg nagyon odatette magát az illető ( akárki csinálta ).Le a kalappal. Ha tartani fogja a színvonalat akkor már csak a látvány, tálalás miatt is venni fogom. Öröm olvasni ilyen oldalakon 😀 A cikkek olvasása meg este jön 🙂 Nagyon elégedett vagyok vele. Gratulálok minden résztvevőnek. A pontozási rendszer meg nagyon állat. Minden klappol.Így tovább.”

 19. na megjártam mindent Balassagyarmaton,Salgótarjánban nincs 🙁

 20. Azért egy grafikus jó lenne. De tartalmilag ötös. 🙂

 21. A fene majd megesz mert még nem bírtam ma megvenni(falu),de holnap megyek Debrecenbe,remélem ráakadok.Az 576 konzol megszünése óta kóros olvasáselvonási tüneteim vannak,amit csak Stephen King csillapított,de végre hozzájuthatok megint a tutihoz:)Már alig várom…

 22. Belenéztem az újságosnál, jó a dizájn. Bevallom, más kinézetre számítottam, de végül nagyon jól néznek ki az oldalak.

 23. Megvettem a lapot, hát fiúk ebből előfizetés lesz! 🙂 Kellett ez a lap, mint egy falat kenyér! Hajrá KONZOL! 😀

 24. Nekem bejön az újság, hogy mennyire? Hát reggel megvettem, belelapoztam, jó lesz gondoltam, több se kell megyek a retyóra KONZOL-lal a kezemben. Egyszer csak azt veszem észre hogy nem érzem a lábam, teljesem elzsibbadt. Tyűűű mióta ülök itt ?-gondoltam. Kijöttem remegő lábakkal a KONZOL újság teljes tartalmával a fejemben a retyóról. Megpróbálok leülni az ágyra, megpillantom az órát, !!!! Te én több mint egy órát ültem benn az újsággal.Szerintetek jó az újság???

 25. “Ráálítok vkit. Most mi van? Lusta egy gamer vok, ééééééés?Mi az a “”megdűtik””? :D”

 26. Na én is megvettem az újságot… Gratula hozzá, jól összerakott iparos munka.

 27. Köcce az újságot. Nagyon tetszetős. Gratulálok a szerkesztőknek hozzá. 🙂

 28. én tegnap nem kaptam sem a csepeli mol kúton és a tescoban sem…:(

  • Én is csepeli vagyok és a sétáló utcai újságosnál vettem szerdán reggel, ott az árkádok alatt. Szerintem ott még van.

   • Detto csepel, de én inkább a cornerben vettem…szerintem ott feszített krisz egy laptoppal lazulva, de csak már kinntvoltam, amikor erre rájöttem. Amúgy jóféle a lap, tetszetős a design, szép letisztult, a borító szerintem is lehetne fényes, de így se rossz. Egyedül azt sajnálom, hogy nem lehetek stábtag:)

    • Igen a borító valóban jó lenne fényesen, de ez még egy most induló lapnál, ami össz-vissz 700ft elnézhető. Én gondoltam, hogy ilyen lesz, sőt azt hittem a lapok is rosszabb minőségűek lesznek, de szerencsére kellemesen csalódtam.

     • Nem szeretjük a fényes fedelet, a koncepció direkt a matt. Ha lesz a jövőben rajta fólia, az is matt lesz.

     • Értem. De remélem a közeljövőben – talán a borító vastagabb papírméretével, amire utaltál egy korábbi kommentben – sikerül majd a borítót jobban elkülöníteni a többi laptól a jobb magazin forma elérése érdekében. Én csak a fényesebb borító megoldást ismerem erre, hisz a legtöbb magazinnál ezt láttam, de a lényeg a jobb kiemelés, elkülönítés szerintem (bár aláírom nem értek hozzá). Szóval nem feltétlen baj ha nem lesz fényes.Mondjuk ezek mind apróságok, a lényeget sikerült megfognotok, aminek kiváltképp örülök. Sok sikert a laphoz!

     • Minden – értelmes és reális – olvasói javaslatot átbeszél a stáb. A borító vastagsága most épp központi téma, de az a helyzet, hogy egy minőségi lépés annyiba kerül, mint pl. egy Volánbusz oldalán elhelyezett hirdetés, és induló lapként nekünk most a reklám fontosabb. Rajta vagyunk a témán, ezt megígérem.

 29. Remélem Tiszaújvárosba is jött, ma megnézem.

 30. A Balassagyarmati Tescoban nem volt tegnap , keresed a többi ujságosnál ott már kapható volt szerdán .

 31. Na ma reggel indulok is megvenni 🙂 Remélem balassagyarmatra eljutott.. Tesco?újságos? remélem 🙂

 32. “Hétfő óta írt ,,építő”” kritika jellegű írásom, remélem hétvégére elkészül. (kész lehet volna ma is, de nem lett volna korrekt tőlem, hogy pont ma megjelenésre időzitem )Pár szót azért hagy írjak le : A lap minősége nem rossz, de a 10 oldalon található E3 beszámoló bevezetőjében jól belecsúszik a fekete szín, ami egy kicsit nehézkessé teszi az olvasást.(nem csak ott van)Legnagyobb problémám a pontozási rendszerrel Alone Wake teszt, nagy játék címek 1 oldalra való zsugorítása, száraz tesztek !( mario) De ami a legjobban meglepett egy ember, akitől nem hittem volna hogy életemben olyan jó tesztet fogok olvasni tőle ….”

  • Az E3 rovatnál a belecsúszás az nyomdai hiba, amiről nem tehetünk. Az Alan Wake szunjektív. Sok embernek nem tetszik, de sokaknak bejön. A pontozás szintén olyan dolog, hogy vannak akiknek nem jön be, de ugyebár van az ellenkezője is. Én a cikkekkel meg vagyok elégedve, különben nem ment volna ki nyomtatásba a dolog. Természetesen megpróbáljuk a hibafaktort lecsökkenteni a minimumra. Azért köszi az észrevételek jelzését.

 33. “A stáb nevében köszönjük a pozitív kritikákat. Igyekeztünk egy olyan lapot összehozni, ami az 576 Konzol erényeit átemeli egy kvázi 21. századi megvalósításba, a maga újításaival, és a régi, érthetetlen okokból elvetett értékek (rovatok) feltámasztásával. Van még a tarsolyunkban ötlet, és külön hála a PSC-közösségnek, akik gyakorlatilag előítéletektől mentesen álltak hozzá ehhez a laphoz, amelyet semmi gigászi multi nem támogat, hanem 100% magyar termék. Ahogy a bemutatkozómban is felvázoltam, “”főszerkesztőként”” is kistacskónak számítok, – evégett köszönöm régebbi felmenőim, és jelen magazin kapcsán nagymértékben Martin támogatását, aki remek szerzőket hozott a lap tartalmi színvonalának erősítéséhez. Úgy érzem mindenki felnőtt a lap által elvárt multiplatform elvárásokhoz. Hazudik az, aki nem húz kicsit is valamelyik gép irányába, hisz emberek volnánk, élményekkel, tapasztalatokkal. Ám a lap mégis sikeresen objektív tudott maradni, s maradni is fog. Félre ne értsetek, semmi bajom a Sony-val, nekem a PS1 volt az egyik etalon, ám ha magunkba nézünk, a Nintendo kicsit különc volta ellenére a redmondi gyártmány is felzárkózott. Tudom ti ezt nem így látjátok, de azt hiszem lerágott csont már a háborúskodás (noha azt némely fejlesztő direkt gerjeszti is), a hangsúly a versenyen legyen, aminek kapcsán minőségibb játékokat kaphatunk a jövőben. S eme ellentét mögött valahol ez a legfontosabb. A játékélmény. A NAGYOK majd leharcolják, épp mire mi jön ki, ám erről a magazin, s persze az online előnyöket kihasználva a PSC is tudósítani fog titeket. Nem tudom elégszer kifejezni hálámat, hogy eme közösség mennyire előítélet mentesen állt hozzánk. Picachu, Martin, én ezen dolgoztunk régóta. S a honlap mesterétől nem is várhattok el mást minimum, hogy képességei alapján remekül tud objektívan értékelni is. Té Há iX! :)”

  • Mi köszönjük, hogy vagytok! 🙂 (ennyit egymás ajnározásáról)Melóba jövet magam is beszereztem, remélem minél magasabb lesz az eladás. Egyébként kíváncsi is lennék, hogy mit sikerül összehozni az első számból így eladásilag.Még csak átlapozni volt időm, de egyelőre maximálisan elégedett vagyok. A gamer girl rovat az nagyon ott van, már csak ezért megérte megvenni! Lesz minden számban, ugye?!Egyébként szerintem az ár/érték arány is rendben van.És most akkor arra kell számítani, hogy mindig hó végén fog megjelenni? Vagy ez most csak kivétel? – Ismétlem, még csak átlapoztam, nem tudom, hogy van-e benne szó erről.

 34. jaj!*izgatott!* 😀

 35. Mohácsra is fog jönni belőle?Megszeretném venni holnap!:)

 36. Ennek örülök,mert tegnap kerestem de mèg nemvolt kaphatò,legalàbbis györben mèg nem talàltam. Holnap rohanok megvenni. Szerintem jobb lesz mint a kbyte!!

 37. Megvettem, hogy őszinte legyek bővebb E3-as beszámolót vártam.

  • Írták, hogy a következő számban lesz folytatása.Én is megvettem a mai napon, de még nem értem a végére. Eddig azonban nekem bejön. Sokban hasonlít az 576-hoz, de ez nem baj.Már most várom a következő számot. Hajrá srácok!

 38. Ma reggel az első utam az újságárushoz vezetett. :)Hazafelé a vonaton már átlapoztam, a design nagyon tetszik, s annak is örülök, hogy sok az ismerős név. A tartalomról még nem tudok sok mindent mondani, ahhoz még párszor át kell olvasnom a cikkeket.

 39. Megvettem. Kellemesen olvasgattam a parkban amíg a feleségemre vártam a szoli előtt. Kellemesen csalódtam az újságban bár még csak bele-bele olvastam.

 40. “Basszus,szerintem nagyon király lett az újság 🙂 nem olyan régen még azt hittem,hogy többet nem fogom ezt a “”KONZOL”” feelinget érezni és csak az emlék marad nekem,de megcsináltátok és visszahoztátok ezt az érzést.Congratulations és köszönet az egész csapatnak.”

 41. Megvettem, nagyon jó lett az újság, a designja is kiváló, jobb mint a címlap :-)Vevő vagyok rá.

 42. Na kiolvastam én is. Szerintem nagyon jó lett ez az újság. Csak így tovább. Frankók a cikkek, jók a hírek, fasza a design. Tényleg frankó lett, öröm volt olvasni. És hála az égnek a tesztek végre nem a 60-adik oldaltól kezdődnek, mint az 576 Kbyteban.A pontozás fura lett, de a feles pontokkal ugyanúgy 10-es skála van szóval majd megszokom ezt a jelölést.Anita tetszetős volt 🙂

 43. Ma megvettem és a strandon ki is olvastam. Jó lesz ez én azt mondom… ami fura volt nekem az 5 pontos értékelő és hogy nincs lebontva a game az értékelő boxban (grafika, hang, stb). Ezeket szerettem az 576 Konzolban (jó tudom ez nem az 576 Konzol). Tetszett még a hardver rovat Krisztől. Összességében az írások is rendben vannak úgy hogy csak így tovább.

 44. Lapker által is terjesztve lesz? Mert ma nem kaptunk a boltba. Remélem holnapra már érkezik.

 45. megvettem, átlpoztam, tetszik, de, hogy egy picit negetív legyek, az én izlésemnek kicsit kevés(nek tűnik) a karakterszám. amúgy részemről havonta vásárlós.

  • Sok tesztelő eredeti cikke sokkal hosszabb lett, de sajna meg kellett vágni a karakterszámot. Júliusban hosszabb lesz egy-két cikk, valamint ha van rá igény, akkor az oldalszám növeléssel is nő majd az írások hossza. Anyway köszönet mindenkinek a dícsérő szavakért és az építő jellegű kritikáért.

 46. Megvettem és már bele is olvastam! -GRAT!!-hozzá!!

 47. Most olvasom 🙂

 48. Na végre eltakarítottátok a nyomorult, semmirekelő 576-ot! Jó lett a KOZOL No 1.!

 49. Ma is benéztem és csak mikor visszafordultam akkor vettem észre,hogy megjelent. Úgyhogy gyorsan meg is vettem.1. Rbaly: ismerős….ismerős…jé vele a forma1-el kapcsolatban találkoztam (ps3)2. végre E3 beszámolót olvasok nyomtatott formában3. az egyetlen negatív dolog aaaa, kicsit mintha hézagosak lennének az oldalak (de betudhatom annak is,hogy ez az első szám és mit akadékoskodok)4. előfizetni sose szoktam (csak anno killzone ps2 demólemezért), úgyhogy inkább csak megveszem havonta

 50. Megvettem. Már a nyereményjátékra is küldtem levelet. Nagyon jó az újság. Csak így tovább.

 51. Megvettem, este el is olvasom. 🙂

 52. Megvettem, a borító nem jön be a tartalom viszont igen. Csak így tovább:)

  • Reméljük sokan megtisztelnek minket azzal, hogy megveszik a lapot, és a 2. számnál már megengedhetünk magunknak egy 200gr-os borítót. Most 170.

 53. Nagyon jó érzés volt megkaparintani a magazint, majd annál is nagyobb öröm, amikor belelapozva ízléses dízájn, és egy csomó jó cikk fogadott. Remek lett, olvasgatom is tovább 🙂

 54. 10 oldal elolvasása ebből többet ért, mint a 4 darab Kbyte, amit olvastam… Csak így tovább!

  • profilképed a kedvenc 576 konzol számom borítóján volt (Asszem ekkor volt tesztelve a Tales of Destiny psx re)

 55. Na ez az!! Holnap megyek is megvenni. Biztosra veszem hogy jó lesz a magazin. Mindent bele fiúk így tovább.

 56. Van hozzá dvd???.Csak vicceltem:D

 57. utolsó 700 ft om van pont 🙂 De ezt megveszem

 58. Tetszik az újság nagyon.Csak 2 dolog zavar: 1-az értékelő lehetne 1 kicsit kevésbé puritán(majd megszokom)2-nem értem h miért csak a 10első előfizetőt emelitek ki a sorsoláson. A többi 100 vagy 1000 előfizető nem érdemli meg azt a lehetőséget h az előfizetése által részt vegyen a sorsoláson?

  • Ezzel szeretnénk meghálálni azoknak, akik hittek bennünk, úgy, hogy nem is láttak még ámblokk semmit. De még mindig marad 2 gép, amit bárki megnyerhet. :-)Az értékelőn meg lehet, hogy változtatunk még a jövőben egy kicsit.

 59. Asszem ki kell hagynom. Szerintem így is elégé lenyúlom szüleimet az edzéseimmel (6000 a kondi + 3000 a sárkányhajó havonta). Sebaj, itt az oldalon is művelődhetek.

 60. Alaposan átnéztem, nekem minden tetszik benne! 🙂

 61. Nyíregyházán már reggel tudtam venni egyet, csak még nem volt időm beleolvasni. Remélem még ma pótolom a hiányosságom.

 62. Vas megyébe még nem jutott el… 🙁

 63. “Egy “”kisebb”” hiba az RDR tesztlapján(55. old.):””multiplayer: nincs online: 2-16 fő”””

 64. Reggel megvettem nagyon frankó az újság ! Már az első szám kézbevételekor elfogott ugyanaz az az érzés mint a 576 konzolnál , tartalmilag stílusilag is rendben van a lap , és ez már csak jobb lehet. Egyedül az 5 pontos értékelési skála nem tetszik vagy inkább úgy írom szokatlan és talán a borító lehetne vastag papírból , de ez már tényleg szőrszál hasogatás .

 65. Megyek veszek is egyet !

 66. előfizetés mellé miket lehet választani?Valaki megírná?THXTHX

 67. Már nagyon várom, hogy kézbe vehessem:)

 68. Már végig is olvastam,és végre annyi idő után Martin tesztet is olvashattam nyomtatott formátumban.Csak így tovább.

 69. holnaptól GOOOOOO 🙂

 70. Négykor végzek és irány az újságos!

 71. Mivel az 576 megszűnt, muszáj leszek pótolni valahogy. Úgyhogy meló után megyek újságoshoz. 🙂